Apple Watch Series SE En Fitness First Impressions untangled

Apple Watch SE Brugernes mening og anmeldelser

Sid, 02 dec 2022I've brugt SE cellulære variant i et år nu som en daglig driver. Jeg er en pow. moreIts ikke nødvendigt at have en cellulær udgave selv hvis nogen ønsker kan holde deres BT ur SE for 3yrs. Dens hele afhænger af dit forbrug. Im benytter en BT-version købt i år i Indien.

Calin, 16 nov 2022Hello! Hvorfor shoud jeg købe SE, ikke Watch 3? Hvad SE har i plus? Ok, Watch 3 er lidt gammel. Bu. Morei wud rådgive til at gå med ur SE hvis u r planlægning at bruge i længere tid. Serie 3 i en lignende, men her i SE u få mere, bedre processor og levetid af OS-opdateringer. Jeg har både SE og Series3 men SE ser bedre og bidsk.

Rávan ​​Gaming, 01 jan 2022It har kun 26 GB intern hukommelse De løj SE versionen har 32gb snarere derefter 26 gb. her er ingen lagringsenhed på denne grønne jord, der har kapacitet angivet. Der er altid software og ting på det, der optager noget af det. Endnu mere så på ure og telefoner. Du tror OS er installeret i stroppen ???

Underratedtoxic, 29 jun 2022first af alt dette så dosis ikke har en OLED-display er det også dosis ikke har 3d præg anden th. moreYou lige set billeder af dette ur? Jeg ejer det, og ja, det har OLED.

Anonym, 11 aug 2022All æble ure fra den første generation har haft en OLED-skærm, det er ikke fysisk mu. moreit er fuldt ud muligt, mange billige smartwatches har LCD-skærme. men ja det har en OLED-skærm

Anonym, 30 jul 2022Yeah, din er forkert. Jeg kan personligt fortælle dig, at SE har dog en OLED-skærm. Ot. moreAll æble ure fra den første generation har haft en OLED-skærm, det er ikke fysisk muligt at bruge en LCD i sådan en lille enhed.

Ved første øjekast, Apple Watch SE virker som en ligetil Apple Frigivelse med SE branding: Tag et groft årig model, billiggøre nogle materialer, og kalder det SE. Men i virkeligheden, dens langt mere kompleks end som så, og sammensætter hvad Engadget præcist kaldes Frankenwatch. Og desværre, som jeg opdagede, thats mest synlige i sport og fitness rige.

Hvad anderledes:

Og så theres de cellulære varianter af alle disse. Men at han skal give virkelig ændre fitness paradigme, så godt ignorere det. Alle disse har GPS, alle af dem har to muligheder størrelse, og alle af dem støtter det nyeste watchOS7 operativsystem, der netop frigivet i sidste uge. Men thats kinda hvor det synes at ende fra et fitnesscenter synspunkt. Serie 3, SE, og serie 6 al brug forskellig optisk HR sensor designs, og alle har forskelle, når det kommer til batterilevetid for GPS træning. Den funktionelle niveau af deres puls sensorer er markant anderledes også, som du vil se i mine tests.

Fra fronten, de tre enheder ser næsten identiske. Selvfølgelig serie 3 har en mindre skærm inden for denne skal, men ud over dette, mellem SE og serie 6 theyre dybest set umulig at skelne fra et blik.

Undtagen, thats helt klart forkert. Denne påstand gentages adskillige steder på sitet i en lang række artikler. Her er den fulde sensor arrangementer af alle Apple ure. Også, jeg kender dens svært at se med refleksioner. Theres ingen god vinkel at tage et billede af flere Apple Watch sensorer på grund af den meget reflekterende natur af dem, og at de har en svag krone til dem.

Alle kan blot se på bagsiden af ​​en Apple Watch og se disse er forskellige. Dette er ikke nogen hemmelighed her. Og i virkeligheden, i den keynote for Serie 4 de udråbt det nye optiske HR-sensor, ligesom de var inde på dets øgede kapaciteter i serie 6 keynote.

Apple ur fitness sammenligning

Med hensyn til søvn data, SE fungerer ligesom alle de andre ure. Youll oprette søvn sporing gennem 98-trins søvn sporing guiden, for enden af ​​hvilken uret vil spore søvn, så længe en søvn tidsplan er aktiveret. Du kan derefter se søvn data den følgende morgen på dit ur eller på app. Her er data fra i går aftes, spores på SE:

prøvekørsel data:

Apple Watch SE bruger udtalelser og anmeldelser

Men, for at vise, hvordan andre ure håndteret disse punkter, vi går til data. For eksempel Kig nedenfor på, hvordan det både ignoreret broen til venstre, og derefter ignoreret årsskiftet spidsen af ​​øen.

Af den halve dusin smartwatches Ive testet i de seneste år, Ive havde den bedste oplevelse med Apple Watch. Hvis du er en iPhone superbruger og du er fascineret af løfterne om bærbare teknologi, youll lide det, også.

Ikke alle har en iPhone 5 eller nyere, som er nødvendig for uret til arbejdet. Ikke alle ønsker hendes håndled pulserer med underretninger, finder animeret emojis spændende eller behov for at styre en Apple TV med hendes håndled. Smartwatches kan nogle gange føles som en løsning på jagt efter et problem.

Ive været iført Apple Watch i mere end en uge nu â €”mellemtone, rustfrit stål version, som starter ved $ 549. Det er dyrere end aluminium Apple Watch Sport, som starter ved $ 349, og langt billigere end guld Apple Watch Edition, som kan koste så meget som $ 17.000.

Ive gerne have adgang til iMessage-beskeder, e-mail og fotos på mit håndled. Jeg ikke harmes påmindelser at komme op og bevæge sig rundt efter Ive siddet alt for længe. Jeg fik endda bruges til acceptere eller afvisning telefonopkald fra mit håndled.

Apple ur er haute-tech

Apple Watch stræber efter high fashion, men det ligner stadig en techie ur. Selv hvis du nemt kan udskifte den grundlæggende, glat plast bånd for en mere elegant én â €”de $ 149 læder band, de $ 149 milanesiske sløjfe eller de $ 449 link armbånd â €” ansigt slags ligner en miniature iPhone.

Med det sagt, Ive slidt min rimelig andel af smartwatches og ingen er så godt ud som Apple Watch. Min næstbedste designpris går til runde-faced Moto 360, men dens display Código så rig udseende.

Kanterne af Apple Watch er blidt afrundede, og Retina-skærmen hælder i en knap-der kant som en lille sort infinity-pool. Med hensyn til størrelse, den 42-millimeter Apple Watch føles lige stor nok. Jeg gerne en større ur, og den 38-millimeter model ikke har lyst nok Apple Watch for mig. Dens også temmelig tyk; flere mennesker har bemærket på dette, når ve set det.

Til dette punkt, masser af mennesker bemærket det på mit håndled. Er det Apple Watch? en medpassager brølede på et fly. En anden person ventede indtil jeg kom ud et toilet foden på og spørge, om der var uret.

Jeg gerne watchs Digital Crown, som er ligesom opruller på et mekanisk ur og fungerer som en zoom-og-rulle mekanisme til Apple Watch. Men jeg har ikke brugt det så meget, som jeg troede, jeg ville. Jeg finder Im benytter de watchs touchskærmen mere, som smudgy som det kan få.

Apple ur er lige så let at navigere som en iphone

Når du først oprette din Apple Watch og parre den med din iPhone ved hjælp af Bluetooth, youll tænke, hvad dælen der foregår, hvor skal jeg knalde at se tingene, hvordan kan jeg slippe af med denne meddelelse, der bare dukkede op? Og så videre.

Den vigtigste ansigt er urskiven. Der er i øjeblikket ti ansigter du kan vælge fra, og du kan tilpasse hver enkelt for at vise ting som dato, vejr, aktivitetsniveau og batterilevetid. Apple kalder disse små info viser komplikationer, et nik til mekaniske ure.

Kraft Touch er en ny funktion med Apple Watch: Hvis du trykker hårdt ned på berøringsskærmen Watch skærm, vil det udføre visse funktioner. Hvis du ønsker at rydde alle meddelelser, for eksempel, kan du bruge magt Touch. Hvis du spiller iTunes og du ønsker at skifte fra sange tilgængelige på iPhone til sange gemt lokalt på uret, du bruger Kraft Touch.

Tredjeparts apps er stadig virker i gang

Dette svarer til den måde, Android Wear værker. De apps, der kører på Apple Watch er enten meget destilleret versioner af de samme apps på iPhone eller theyre fjernbetjeninger til den fulde app thats kører på telefonen.

Ive brugt en kombination af Apple-made apps og tredjeparts-apps på Apple Watch. Som Bonnie siger, tredjeparts apps er stadig meget igangværende arbejder, men de indfødte apps fungeret godt mellem iPhone og Watch.

Ive kontrolleret iTunes fra mit ur, mens Im i bilen, og Ive synkroniseret to forskellige fotoalbum til uret, som jeg gennemse ofte. Ive brugt Apple Maps til turn-by-turn retninger, og ligesom den måde uret summer på mit håndled forud for det næste sving. Selvom Maps app gjorde på et tidspunkt tror, ​​jeg var på en vej, der var på den anden side af en bæk. Åh, Apple Maps.

Din vens vil elske-hade disse emojis

En af de vigtigste løfter om alle smartwatches, ikke bare Apple Watch, er evnen til at modtage advarsler på dit håndled, når ting sker på din smartphone. For nogle mennesker kan det lyde helvedes, men travle mennesker elsker det her.

Apple Watch bruger Taptic Engine teknologi, så den slags vibrationer du føler faktisk varierer afhængigt af advarslen. Da jeg modtog en ny email i Outlook på iOS, eller en SMS-besked fra en madleveringsservice, ville jeg også få en nudge på uret sammen med en kort uddrag af tekst.

Selvfølgelig gælder denne aftale kun for 40mm versionen, som er den mere unisex og den kvindelige venlige størrelse. Mens det er en generalisering, vil denne aftale være af mere interesse for kvinder og dem, der køber for dem.

Du får dog stadig GPS, pulssporing, æblebetaling, træningsprofiler, 50 meter vandmodstand, og adgang til det store udvalg af Apple Watch Tredjepartsapps, hvilket gør det så kraftigt smartwatch.

Indtil serien 7 kom ud, anbefalede vi Apple Watch SE som vores Top SmartWatch. Ikke fordi det var det bedste Apple Watch, men fordi Weve altid vedligeholdt at det repræsenterede alle vores foretrukne Apple Watch-funktioner til en meget mere tilgængelig pris.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Nyheder, Anmeldelser betaversioner, som omfatter stort fællesskab gensidig støtte

Apple Watch Series 5 Cellular, 44mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band

Apple Watch Series 5 Cellular, 44mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band

Apple Watch Series 5 med cellulære er pakket med endnu flere funktioner til at holde dig aktiv, sund og tilsluttet. Med den nye AlwaysOn Retina-skærm, den tid og centrale oplysninger altid forbliver synlige. Apple Watch Series 5 er der for dig som aldrig før.

Apple Watch Series 5 Tekniske specifikationer

Apple Watch Series 5 Tekniske specifikationer

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch Series 5 GPS 40mm Pris i Indien 2021 40.900. Check Apple Watch Series 5 GPS 40mm specs og anmeldelser. Undersøg Apple Watch Series 5 GPS 40mm Priser fra forskellige butikker.

Renoveret Apple Watch Series5 GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band

Renoveret Apple Watch Series5 GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band

December 2021 Den øverste Apple Watch Series 5 pris i Filippinerne starter fra 23.990. 0. Få den billigste Apple Watch Series 5 prisliste, nyeste anmeldelser, specs, newused enheder, og mere på iPrice

Apple Watch Series 5 Gennemgå nu verdens bedste ur. Periode.

Apple Watch Series 5 Gennemgå nu verdens bedste ur. Periode.

Fiftthgen Watch har en altid skærm og et digitalt kompas, men er det nok til at få dig til at opgradere eller dyppe ind for første gang

Apple Watch 6 Guld Aluminium Case 40 mm GPS Cellbuddy

Apple Watch 6 Guld Aluminium Case 40 mm GPS Cellbuddy

Ovantica. about Offering Blå Silikone Apple Watch Series 6 40mm GPS Cellular, 41 G i Chennai, Tamil Nadu. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23102228633

Sælg gamle Apple Watch Series 6 40mm GPS kun online hos Cashify og få øjeblikkelige kontanter

Sælg gamle Apple Watch Series 6 40mm GPS kun online hos Cashify og få øjeblikkelige kontanter

Ovantica.com tilbyder blå silikone Apple Watch Series 6 40mm GPS Cellular, 41 g i Chennai, Tamil Nadu. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 23102228633

Køb Apple Watch serie 6 SmartWatch GPS, 40mm Blood ilt sensor, MG123HNA, GoldPink Sand, Sport Band Online Croma

Køb Apple Watch serie 6 SmartWatch GPS, 40mm Blood ilt sensor, MG123HNA, GoldPink Sand, Sport Band Online Croma

Apple Watch kan gøre, hvad dine andre enheder cant fordi dens på dit håndled. Når du bære det, får du en fitness-partner, der måler alle de måder, du flytter, meningsfulde sundhedsmæssige indsigt, og en forbindelse til de mennesker og ting, du holder af de fleste. Og dens altid blot et blik væk.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.