Apple Watch fast på Apple logo heres Sådan løses dette problem

Apple Watch fast på Apple logo de bedste rettelser for at prøve nu

Hvis det sorte skærm symptom er tilskrives til gratis, så har dit Apple Watch kun brug for en genopladning. Men hvis den sorte skærm er påført af nogle softwareflikser, så skal du udelukke de vigtigste syndere, der fik det til at blive fast på sort skærm. Kortlagt nedenfor er mulige løsninger på et lignende problem på Apple Watch 4, der sidder fast på sort skærm af en eller anden grund. Hvis du har landet ind på denne side, mens du søger efter yderligere input i Løsning Det samme problem på samme Apple Watch, så kan dette indlæg være i stand til at hjælpe. Læs videre og få hjælp.

Før du går videre, hvis du har problemer med din smartwatch og forsøger at finde en løsning til det, skal du besøge vores Apple Watch 4 fejlfindingsside, for vi har allerede adresseret nogle af de mest almindelige problemer med denne enhed. Find problemer, der ligner din og er velkommen til at bruge vores løsninger. Hvis du har brug for mere hjælp, skal du udfylde vores spørgeskema så vi kan hjælpe dig.

Fejlfinding Apple Watch thats fast på sort skærm

Som alle andre smarte enheder kan Apple Watch også give ind i tilfældige software problemer og som firmware nedbrud, der kan resultere i sort skærm symptom. Hvis du er sikker på, at dit ur er tilstrækkeligt opladet, og alligevel gør det ikke noget display end en sort skærm, så overvej en tvungen genstart som den første løsning, der skal anvendes. Heres, hvordan det er gjort:

Hvis Apple-logoet vises, er dit ur genstart, og det skal være sikkerhedskopiering og køre på ingen tid. Genstartsprocessen tager normalt 10 til 30 sekunder. Hvis der ikke sker noget med dit ur efter den forløbne tid, giv det yderligere 30 sekunder, før du giver op på tvungen genstart. Hvis det er muligt at starte op til hovedskærmen, skal du udføre den anden løsning for at justere nogle indstillinger på dit ur, der forhindrer det i at sidde fast på sort skærm igen. Hvis dit ur ikke er i stand til at starte op fra en tvungen genstart, skal du springe til den tredje løsning.

Anden løsning: Kontroller og administrer skærmgardinfunktionen i dit Apple Watch

Dit Apple Watch har en tilgængelighed, der kaldes skærmgardin. Med denne funktion aktiveret, kan dit urdisplay være slukket for ekstra privatliv. Du vil ikke kunne se noget på dit urskærm. Når skærmgardinet er aktiveret, vil du kun kunne bruge uret ved at lytte til Voice over.

Dit ur batteri kan være helt drænet, og det skal derfor genoplades, indtil det akkumuleres nok batterilevetid til at tænde. Med det sagt, tilslutte din Apple Watch til sin oprindelige oplader og lad det oplade i omkring 30 minutter. En opladningsindikatoren skulle dukke op på uret displayet. Hvis du ikke kan se opladningsindikatoren, kontrollere og sikre, at ladestationen er sat i stikkontakten.

Hvis du er bruger en opladning pad, kontrollere bunden af ​​uret og sørg for der er ingen plastikfolie thats fast. Alt sidder fast på bunden af ​​uret kan forårsage et problem som Apple Watch udnytter induktion til magten op.

undersøge Også kablet for at sikre, at der ikke er nogen skader som nedskæringer eller slidte pletter. Hvis du har en ekstra Apple Watch 4 oplader derhjemme, så kan du prøve at bruge den anden oplader til at afgøre, hvorvidt problemet skyldes en defekt oplader.

Er din Apple ur stadig sidder fast på sort skærm?

Hvis youve opkrævet Apple ur korrekt, eller på grundlag af de opladningsinstruktioner og alligevel forbliver fast på sort skærm, så skal du overveje at kontakte Apple Support eller lave en tjeneste aftale på Genius bar.

Slut med os

Vi er forpligtet til at hjælpe vores læsere løse problemer med deres telefoner samt lære, hvordan man korrekt bruge deres enheder. Så hvis du har andre spørgsmål, kan du besøge vores fejlfinding side, så du selv kan kontrollere artiklerne weve allerede er offentliggjort, der indeholder løsninger på almindelige iOS problemer. Også, vi skaber videoer til at vise, hvordan tingene gøres på din telefon. Besøg vores Youtube kanal og du abonnere på den. Tak.

Tag en dyb indånding og se, om din Apple Watch vil tænde og fungere normalt. I de fleste tilfælde er det stadig funktionel, men nu en kosmetisk katastrofe. Desværre er Apple Watch skærm glas og skærm smeltet sammen og skal udskiftes som ét stykke.

Disney Deal bringer sammen tech rivaler Apple og Google

Placer dit ur på opladeren og tilslut den til din computer eller stikkontakt til opladning. Hvis uret ikke oplader, når de placeres på opladeren, det sandsynligvis har et dødt batteri eller en dårlig oplader. Tjek ovenstående trin i Apple Watch ikke vil opkræve først. Prøv at udskifte batteriet med et delvist opkrævet én og se, om uret tændes. Hvis uret kan tændes eller opladningsindikatoren tændes, så det gamle batteri var problemet. Hvis uret plejer tænde eller vise nogen opladning indikation, kan der være en knap side eller hovedkortet problem.

Hvis knappen side ikke synes at arbejde, skal du placere uret på opladeren og tilslut den til en stikkontakt eller en computer, og lad det oplade. Hvis uret tændes og har magt, så er der muligvis et problem med knappen side.

Det er muligt, at uret vises slukket, fordi skærmen er dårlig. Hvis Apple Watch lyder som sin fungerer korrekt, men intet er synlig, dens mulige displayet er defekt og skal udskiftes. En nem måde at teste dette på er at pinge ur fra din iPhone og vente på en lyd eller vibration. Hvis det vibrerer eller du hører en lyd, men intet vises på skærmen, så skærmen er mest sandsynligt problemet. Prøv at erstatte den.

Sørg for at deaktivere eventuelle NFC-relaterede funktioner og slette alle dine Apple Pay konto info, før du udskifter skærmen. Hvis det er nødvendigt, sætte den gamle skærm tilbage på, tænde uret, og fjern dine Apple Pay-indstillinger via din iPhone. Så gå videre og erstatte skærmen med den nye, og indstille Apple betale igen.

Er Apple Watch tid ikke at opdatere, når Always On er aktiveret? Er urskiven viser en forkert tid, når håndleddet er nede i længere tid? Dette ligner en udbredt watchOS 8 fejl, der forekommer kun med nogle urskiver, herunder Californien og Utility!

Watchos tid ikke opdatere bug

En læser har bekræftet, at han formåede at løse AW tid ikke opdatere fejl i watchOS 8 ved at genstarte håndleddet-slidte gadget. Tilsyneladende vil en frisk start rydde denne glitch. Var ikke sikker på, om dette er permanent eller blot midlertidigt. Kan du bekræfte?

deaktivere altid på

Er du også oplever watchOS 8 tiden ikke opdatere i Always On problem? Hvilke urskiven bruger du? Hvad med Apple Watch model? Fandt du en bedre løsning? Brug kommentarfeltet til at dele din feedback!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du ikke ønsker at få to meddelelser for hver transaktion, kan du slå Apple Pay s underretninger til din Monzo kort fra din Wallet. Åbn Tegnebog og gå til bagsiden af ​​aflevering, trykke den lille i nederst til højre og deaktivere transaktion historie i fanen transaktioner.

Der er ingen grænse for Apple Pay transaktioner, men nogle købmænd anvender kontaktløse grænse og vil kun acceptere betalinger på op til en £ 30. Transaktioner foretaget i-app og i Safari-browser er ikke begrænset.

Sådan tvinges tæt en frossen app på din Apple ur

Her vil vi gå igennem fire af de mest almindelige årsager en Apple Watch vil ikke tænde, og hvordan du løser problemerne. Hvis ingen af ​​disse arbejde, så har du sandsynligvis har en hardware problem, at du ikke vil være i stand til at løse selv, men der kan være dækket af garantien.

Tjek de produkter, der er nævnt i denne artikel:

En almindelig årsag en Apple Watch vil ikke tænde, er simpelthen, at batteriet er dødt. Slut Watch til sin oplader, og hvis det ikke virker, sørg for at prøve en anden opladning kabel og oplader at se, om din oplader er defekt.

Udfør en kraft genstart

Hvis din Apple Watch sidder fast på Apple-logoet, du kan være på udkig efter en nem løsning til at løse problemet. Der er flere grunde til, at dit ur kan sidder fast på Apple-logoet. Når du er oplever dette problem, kan logoet være statisk eller blinker.

Når fast på logoet, Apple Watch ikke reagerer og viser Apple-logoet på skærmen i mere end en time. Dette betyder typisk, at uret isnt stand til at fuldføre boot-up proces.

Nogle gange problemet kan være forårsaget af noget, der gik galt under en watchOS opdatering. Andre gange kan der være hardware grunde bag dette problem, herunder støv eller vandskader samt en brudt skærm. Desværre gør dette problem din ur ubrugeligt, så det er vigtigt at rette det så hurtigt som muligt.

Genstart uret

Først skal du blot prøve at genstarte dit ur ved at trykke på og holde side knappen, indtil du ser slukket slappe af. Vent på, at uret skal slukke, og tryk derefter på og hold sideknappen, indtil du ser logoet. Din enhed skal nu vende tilbage.

 Force Genstart uret

Hvis en simpel genstart ikke gjorde tricket, er det tid til at prøve en kraft genstart. I de fleste tilfælde vil kraft genstart af Apple Watch løser problemet. For at gøre det, tryk og hold den digitale krone og side-knappen på uret på samme tid i mindst 15 sekunder, indtil logoet forsvinder og vises igen. Efter ca. et minut skal dit ur genstarte normalt.

Nulstil uret

Hvis du stadig oplever problemet efter kraft, der genstarter uret, kan det være tid til at nulstille Apple-uret. Dette vil gendanne uret til fabriksindstillingerne og slette alt på det. Nulstilling af uret vil også unpair uret fra iPhone, men det vil også skabe en sikkerhedskopi af uret.

Apple Watch kan være en meget enklere enhed end din iPhone, men det betyder ikke, at det er fri for bugs, glitches og styrter ligesom dine andre enheder. Et almindeligt problem, som du vil løbe ind, er en frosset skærm på grund af en -fejl app. Selvom dette kan være frustrerende, kan løsningen være så simpel som en hurtig genstart.

Genstart dit Apple Watch

For de mindre alvorlige problemer skal en hurtig genstart gøre tricket. Sluk for enheden ved at trykke på og holde sideknappen â € "ikke den digitale krone. MENU-menuen vises, som også huser muligheder for at se dit medicinske id eller foretage et nødopkald. Vend dit ur tørt ved at glide "Sluk" til højre, og tryk derefter på det igen ved at holde den samme side knap nede, indtil du ser Apple-logoet.

Force-restarting dit Apple Watch

Hvis din enhed er alvorligt frosset, og ikke reagerer på side-knappen-handlingen, tryk derefter på og hold både side-knappen og Digital Crown på samme tid i ca. 10 sekunder. Skærmen vil slukke, så Apple-logoet vises, i hvilket tilfælde du kan give slip på knapperne.

Men hvis du opdaterer Watchos på dit Apple Watch, skal du ikke forsøge at tvinge genstart det. Vent bare det ud, hvis det føles, at det tager for lang tid. Du skal se Apple-logoet og en statuslinje under en opdatering.

Vigtig

Apple Watch Series 6 stile gå på salg på Amazon med op til 164 off

Apple Watch Series 6 stile gå på salg på Amazon med op til 164 off

Apple Watch serie 6 Product Red udgave er nu nede på 249 hos Best Buy, mærkning en All Time Low for bestelling SmartWatch ..

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

Shop digitale kameraer, 35mm kamera Udstyr, fotoprintere, Hjemmebiograf, DVD-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

Vi sælger Apple Watch Series 54 40mm Screen Protector Neo Flex HD3pice til bedste pris. Tjek nu

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Find Apple urkasser og arrangører at forsvare din Apple Watch mod stød eller skrammer og holder alt på ét sted. Køb på æble. about med gratis levering.

Er Apple Watch Series 4 Vandtæt

Er Apple Watch Series 4 Vandtæt

Mød Fitbit Luxea fashionforward sundhed wellness tracker med livsnødvendigheder som hjerte sporing, søvn sporing, vejrtrækning, Stress Management Score og mere.

Apple Watch Series 23 Splintfri Glas Skærm beskyttere

Apple Watch Series 23 Splintfri Glas Skærm beskyttere

Leder du efter en bedste skærm protektor for iWatch serie 5 Her er præmien tilfælde og skærm vagter for alle runde iwatch beskyttelse

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se mere på et øjeblik på den store Retina-skærm. Avancerede sensorer til at spore alle de måder, du flytter. Og kraftfulde funktioner til at holde dig sund og sikker.

Apple Watch SE Cellular 44mm Pris i Indien, specifikation, Features 19 december 2021

Apple Watch SE Cellular 44mm Pris i Indien, specifikation, Features 19 december 2021

Apple Watch SE 44mm GPS Cellular bedste pris i Indien er Rs. 36900 som 16 December 2021. Check Apple Watch SE 44mm GPS Cellular specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, ofte stillede spørgsmål og billeder. Undersøg Apple Watch SE 44mm GPS Cellular priser, før de køber online.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.