Apple Watch Trade in Sprint

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Men det ændrede sig på fredag, dagen en af ​​disse håndsæt steg for forudbestilling. Deres Apple Store Order side blev opdateret for at sænke prisen på T-Mobile / Sprint-versioner. Så, uanset hvilken trådløs bærer de skal aktiveres på, er basismodellen 6. -Inch iPhone 12 pris $ 799 og iPhone 12 mini er $ 699.

Bemærk venligst, at dette ikke er sandt på T-Mobile-webstedet. Prisen der for iPhone 12 er stadig $ 829. 9. Og det ser ud til, at alle de store amerikanske telekommer kan sparke i en slags tilskud. Den ulåste version af enten iOS-enheden koster også stadig $ 30 ekstra.

Bare så theres ingen forvirring, denne iPhone 12 prisforskel har aldrig påvirket PRO-serien. Omkostningerne ved iPhone 12 pro har altid været $ 999 for alle luftfartsselskaber, og iPhone 12 Pro Max er $ 1099. Der er ingen ekstra gebyr på den ulåste version.

Denne ændring for T-Mobile / Sprint gør ikke noget om en samlet 15% stigning i prisen på 6. -Inch iPhone 12. Dens udskiftning af 6. -Inch iPhone 11, som debuterede på $ 699 â € " $ 100 mindre. Alligevel koster både iPhone 12 Pro-serien modeller det samme som de tilsvarende iPhone 11 Pro Series-enheder.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Du kan gøre det hver gang en ny iPhone lancerer, hvis du deltager i programmet. Det er vigtigt at bemærke, at disse priser kun gælder for 16GB-modellen. Du bliver nødt til at betale mere, hvis du vil have en 64GB eller 128GB iPhone, som Sprint siger i følgende prisdiagram:

T-Mobile tilbyder også en virkelig lokkende mulighed for dem, der ønsker at få den næste iPhone. Hvis du er på T-Mobile's Network, og du har købt en iPhone 6 gennem sin springplan, kan du opgradere til den næste model helt gratis, når den frigives.

Bienvenido A La Uee - CBBA

Brindar UNA Educaón integral y de inclusión con calidad y Excelencia Acadà © mica, formando Nuevas Generaciones de Legeses Emprenders, Competitivos y Solidarios Con Practica de Valuores © Ticos, Morales Y Cisicos, Sustentados DA LAS Dimensioner DEL SER, SABER, HACER Y DECIDIR, ASGURANDO EL à © XITO EN SU VIDA PERSONLIG Y PROFESIONAL, CONTRIMUYENDO AL DESARLLO SUSTENTABLE DEL PAÃS.

Vision.

Ser El Modelo REFERENCIAL DE LA ECUSCIAón integral y de inclusión, con el máns ALTO NIVEL DE Excelencia Acadã © Mica; Con Principios, Valuores © Ticos, Morales Y CÃvicos; Reconocida A Nivel Regional, Nacional E Internacional ; Contribuyendo A La Construcción de UNA Sociedad Justa, en Equilibrio Y Relación Armónica con la naturaleza.

servicios.

estamos Compromessetidos Con la EducaCion Integling De Nuestros Estudiantes Para Aportar Al Desarrollo de Nuestra Patria, en Traves de la Tarea Mas Noble, La Formacion del Tesoro de los Paises: La Ninez y Juventud.

El Personal Docente Cuenta Con El Respaldo Academico Pertinentte Para Brindar FN Servicio de Excelencia . Asi Mismo El Personal Administrativo Cuadyuva con los objetivos trazados por la institucion

Comunicado.

Senores Padres de Familia Y / O-vejledere, para su conocimiento se eleva el Siguiente ComunicaDo para dar en Conocer Fecha de konklusion Y Finalizacion de Las Pre-inscriptiones Overvågning: El Porcentaje de Plazas Asignadas.

PREGUTAS FRECUENTES

Hvis du køber en iPhone 12, har du sandsynligvis overvejet at skifte til en 5G-plan for at nyde, da Apple kalder det, accelererede trådløse hastigheder og bedre ydeevne på overbelastede netværk. Alle tre store luftfartsselskaber tilbyder en version af 5G på deres netværk, men du behøver måske ikke at skifte til et højere niveau for at få det. Faktisk behøver du måske ikke at ændre planer overhovedet. Heres, hvordan det hele bryder ned.

T-Mobile / Sprint

Tidligere i år blev T-Mobiles fusion med Sprint godkendt, så alle, der havde en sprintplan, har nu adgang til T-Mobiles-netværk. Nye abonnenter kan ikke længere tilmelde sig en Sprint-plan, da T-Mobile nu er de kombinerede virksomheder flagskibsmærke.

Men om du er en gammel Sprint kunde, et eksisterende T-Mobile abonnent, eller en switcher, youll få adgang til T-Mobiles landsdækkende 5G sub-6GHz netværk uanset hvad planlægger du har. T-Mobile løfter om, at alle T-Mobile og Metro med T-Mobile planer omfatter adgang til 5G uden ekstra omkostninger, og alle eksisterende Sprint kunder får også adgang til nettet, som når omkring 250 millioner amerikanere.

T-Mobiles landsdækkende 5G netværk er den bredeste af tre bærere, men dens også den eneste den udvisninger har en millimeter-bølge eller ultra-wideband komponent. Dine 5G hastigheder plejer være overalt nær mind-blowing multi-gig hastigheder lovet på billboards. Men dens stadig en smule bedre end de luftfartsselskaber LTE hastigheder. I min test, jeg fik omkring 150Mbps bruger T-Mobiles 5G netværk versus om 110Mbps under LTE. Selvfølgelig vil din kilometertal variere meget, men så længe du er i et dækningsområde, skal du se en hastighed løft.

Vores anbefaling: T-Mobile ikke tilbyde den hurtigste 5G endnu, men dens landsdækkende netværk er den hurtigste og mest ekspansive der weve testet. Dens også den billigste, så hvis du ønsker at komme i gang med 5G, dette er en glimrende mulighed.

AT & T

AT & Ts netværk funktioner både sub-6GHz, som den kalder 5G, og en mmWave UWB komponent kaldet 5G Plus. AT & T hævder sit landsdækkende netværk når nogle 200 millioner amerikanere, men ser på dækningen kortlægge dens stort set koncentreret i større byer. Vi har ikke testet det med iPhone 12, men ifølge tests weve set, det er ikke meget hurtigere end de luftfartsselskaber 4G LTE-netværk.

AT & Ts 5G Plus netværk, som lover hastigheder på op til 2 Gbps er endnu mere begrænset. Som det er nu, er 5G Plus begrænset til mindre end tre dusin byer i 18 stater, og det er ikke helt klart, hvad AT & Ts planer for at bygge det ud er. AT & T has not tilbød meget i vejen for nye oplysninger, da tidligere i år, da det meddelte, at den ville være rullende ud 5G Plus i dele af 35 byer.

AT & T gør ikke adskille sine 5G varianter, så hvis du får en 5G plan, vil du have adgang til både landsdækkende 5G og 5G Plus. Ligesom de andre luftfartsselskaber, at youll behov være på en af ​​AT & Ts nyeste ubegrænset planer for at få adgang hvilken som helst del af sit 5G netværk, så du måske nødt til at skifte fra en ældre plan, selvom du har ubegrænset data.

Der er tre niveauer: Starter, som starter på $ 65 om måneden for en linje, Ekstra for $ 75 om måneden, og Elite for $ 85 om måneden. Ligesom T-Mobiles planer, kan det laveste plan blive kvalt, mens de højere niveauer omfatter hotspot data og andre bonusser, såsom et abonnement på HBO Max.

Vores anbefaling: AT & T har meget gode LTE hastigheder, men dens 5G hastigheder tilbyder ikke meget af en hastighed løft så var ikke sikker på sit værd de ekstra penge lige nu, hvis du ikke er allerede på et ubegrænset plan.

Verizon.

Verizon er det nyeste medlem af den landsdækkende 5G klub, der kun har netop præsenteret sin sub-6GHz netværk ved siden af ​​iPhone 12 i oktober. Men da dens bygget oven på Verizons eksisterende 4G LTE-bånd, de hastigheder, du får sandsynligvis i samme ballpark som LTE.

Den gode nyhed er, at hver Verizon abonnent har adgang til landsdækkende 5G. Uanset om du er på en af ​​de nyere ubegrænset planer eller en ældre udjævnede plan, vil du kunne få adgang til den nye 5G-netværk på din iPhone 12, så længe du er inden for rækkevidde. Dækningen er temmelig anstændigt, selvom der er nogle uforklarlig døde zoner, ligesom hele staten Connecticut, hvor jeg bor.

Hvis du ønsker den hurtigst mulige hastigheder, ikke bare på Verizon men på enhver 5G Netvaerka €”bedre end 1. Gbps i vores testingâ €” youll behov for at være på en af ​​Verizons top-tier ubegrænset planer: Play More, Gør mere, eller Få flere. Starter ved $ 80 linje, Play Flere og gøre mere er grundlæggende de samme bortset fra et par mindre frynsegoder, der tilbyder ubegrænset tekst, tale og data, 15 GB mobil hotpot 4G / 5G data, og et par eksklusive fordele såsom seks måneder af Disney + og Apple Music. Få flere starter ved $ 90 per linje for en enkelt linje med 30 GB hotspot data og 600GB af cloud storage.

Vores anbefaling: Hvis du bor i nærheden af ​​en 5G UWB-hub, Verizons mmWave netværk er utrolig hurtig. Dens ekstremt begrænset af placering, så youll behov for at overveje, hvor meget mere en måned vil det koste dig, men hvis du kan drage fordel af det, vil du blive bedre-end-Wi-Fi-hastigheder.

Shop efter mærke

De planlagte lanceringer i de andre fire stater omfatter butikker i Orlando, Tampa, St. Petersburg, Jacksonville, og Gainesville, Florida .; 43 butikker i New York, Long Island, og den nederste Hudson Valley; 21 butikker i New Jersey; ni butikker i Portland, Ore .; og 12 butikker i hele staten Washington. Sprint sagde bevægelserne forventes at skabe mere end 700 nye arbejdspladser, herunder mindst 300 arbejdspladser på tværs af New York og New Jersey, og mere end 300 arbejdspladser i Florida.

Dette er den hurtigste sprint er vokset over Florida i mange år, Claudio Hidalgo, Sprints Region President for Florida, Puerto Rico og U.. Jomfruøer, kommenterede. Vi ser en masse fortsat mulighed for udvidelse på tværs af staten. Og vores vækst i løbet af det sidste år er allerede blevet godt modtaget af kunder, så var spændte på at fortsætte med at køre denne momentum.

De seneste nyheder kommer ud over tidligere annoncerede planer om at tilføje 60 butikker i New England, Â 79 steder i Texas, 38 nye butikker i Milwaukee, og 15 nye butikker i Miami og South Florida.

Under T-Mobiles andet kvartal indtjeningsopkald i sidste uge bemærkede CEO John Legere, at FN-Carrier har åbnet butikker i mere end 400 nye byer og byer indtil videre i år. Virksomheden er også 1.100 butikker i sin plan for at åbne 1.500 metropcs butikker. Alle fortalte, Legere sagde T-Mobile er på rette spor for at have 17.000 T-Mobile og Metropcs-mærket butikker over hele landet inden udgangen af ​​dette år.

April, Sprint er et T-Mobile Company dette Subreddit er et uofficielt diskussionsforum

Imperson ikke en sprint eller anden relateret medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Venligst ikke post Teaser eller Clickbait-stil titler til dine tekstposter.

Post ikke swac-anmodninger, swac-koder eller SWAC-associerede e-mail-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive udsat for et forbud. Send ikke PM'er til verificerede medarbejdere, der beder om swac. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøse om dette. Hvis du er en verificeret Sprint-medarbejder, og du vil tilbyde dine egne oplysninger, så har du lov til at gøre det. Bare hold den faktiske info til en privat besked venligst.

Der er en dedikeret Subreddit til Sprint medarbejdere til at diskutere ting, der ikke er kunde, der vender mod AT / R / Sprintemployes. Vi opfordrer enhver bekræftet medarbejder til at besked mods der for at anmode om adgang. De har et særskilt moderationshold, end vi gør.

Hurtige links

  Š AppleCare + giver op til to hændelser af utilsigtet skadebeskyttelse hver 12. måned. AppleCare + med tyveri og tab tilføjer op til to hændelser af tyveri- eller tabsdækning hver 12. måned. Hver hændelse er underlagt et servicegebyr eller fradragsberettiget. Skatter kan gælde. Tyveri og tabsdækning kræver, at du har fundet min iPhone aktiveret på din enhed på det tidspunkt, den går tabt eller stjålet. Find min iPhone skal forblive aktiveret, og din iPhone skal forblive forbundet med dit Apple ID i hele tyveri- eller tabsovergangsprocessen. Deaktivering Find My Iphone vil annullere alle dækning af tyveri og tab. Du er ikke forpligtet til at købe AppleCare + med tyveri og tab for at deltage i iPhone-opgraderingsprogrammet.

Vigtig

6 Cycling Dokumentarfilm til Watch på Netflix lige nu

6 Cycling Dokumentarfilm til Watch på Netflix lige nu

Beklager, Yowamushi Pedal Yowamushi Pedal Sprint Climb er ikke tilgængelig på belgisk Netflix, men du kan låse den op lige nu i Belgien og begynde at se Med et par enkle trin, du kan ændre din Netflix region til et land som USA og begynde at se amerikansk Netflix, som omfatter Yowamushi Pedal Yowamushi Pedal Sprint klatre.

Sprint udvider sit 4G LTE-dækning til 45 nye markeder

Sprint udvider sit 4G LTE-dækning til 45 nye markeder

Et tab af åben og gennemsigtig netværksoplysninger

FCC Record

FCC Record

Sprint vil være den første bus prioritet korridor af sin art overalt i landet, der forbinder steder fra Walsall til Solihull og Birmingham Airport i en kontinuerlig rute.

Navn Log eller opret dig

Navn Log eller opret dig

BellSouth er gået sammen med Sprint Nextel til at levere datatjenester over hele U.. til virksomheder med flere lokationer.

sprint Nextel logo sort og hvid Freebie Supply

sprint Nextel logo sort og hvid Freebie Supply

Hent gratis høj kvalitet design ressourcer til Photoshop, Skitse, Illustrator, Adobe XD CC og Figma.

Efter Sprint og Nextel Flet, Kunder og Executives Leave

Efter Sprint og Nextel Flet, Kunder og Executives Leave

Sprint og Nextel fredag ​​formelt lukket fusionen de annoncerede sidste 15. december danner en mobil telekommunikation Behemoth kaldet Sprint Nextel.

Tmobile Direct Connect.

Tmobile Direct Connect.

Tmobile har lavet store løfter til FCC for at retfærdiggøre sin ventende fusion med Sprint, men i fortiden har luftfartsselskaber haft problemer med at gøre godt på disse løfter, især i Sprintnextel-fusionen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.