Apple Ure for Kids En Forældre Guide

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ive tænkt meget over mine børn, og hvordan vi vil nærme teknologi som de bliver ældre. Jeg har for nylig skrev om vores tilgang til de sociale medier, og det førte mig til at tænke over, hvordan jeg vil nærme mobiltelefon brug i deres liv. Min ældste søn vil vende ni år, så dens noget jeg ved vil komme op snarere før end senere. Efter tankegang om den rolle, en mobiltelefon i et barns liv, Ive indså, at en Apple ur med en LTE-forbindelse i sidste ende vil blive den perfekte knægt mobiltelefon. Var ikke helt der endnu teknologi-wise, men jeg kan se en dag, hvor alle de stjerner vil bringe.

Hvorfor kan den aktuelle æble ur arbejde af sig selv?

Så weve fik to hovedproblemer: batterilevetiden når væk fra iPhone i lange perioder er ikke stor, og derefter watchOS 6 isnt betød at leve adskilt fra iOS. Vi ser fundamentet bliver lagt, selv om. En af de nye funktioner i watchOS 6 er en indbygget App Store. Denne nye funktion gør det muligt for apps at være watchOS kun vs at skulle have en iPhone modstykke .

Hvorfor er det æble ur med cellulære et perfekt barn mobiltelefon?

Hvad er dine tanker om fremtiden for Apple Watch som en selvstændig enhed? Tror du, vi vil komme til et sted, hvor batterilevetiden vil vare hele dagen, og det kunne blive den nye stum telefon til folk, der ønsker kommunikation uden alt det andet? Lets diskutere i kommentarerne.

Det er på tide at opgradere din browser

Jeg nyder at skrive disse artikler til mine læsere, gutter. Jeg accepterer ikke betaling for at skrive anmeldelser, min mening om produkterne er min egen, men hvis du finder mine anbefalinger nyttige, og du ender med at købe noget gennem et af linkene jeg kan være i stand til at modtage en provision på det. Mere information

En Apple Watch kan være egnet til børn i alderen fra 10 og tilskynder til en sundere livsstil. Familien Setup funktion gør også forældre til at parre deres iPhone med deres børns Apple Watch og dermed kommunikere med og overvåge dem på alle tidspunkter.

Hvorfor skal jeg købe et æble ur til mit barn?

For eksempel vil en Apple Watch sende påmindelser til at stå op og motion i mindst en halv time hver dag, at tilskynde til en sund livsstil. Movement mål er bestemt af forældrene eller barnet selv.

Smart Watch kan overbevise selv inaktive børn til at starte udøver . Desuden kan forældre følge deres barn af sikkerhedsmæssige årsager og kommunikerer konstant via walkie-talkie-funktion.

Fra hvilken alder er et æble ur egnet til børn?

Apple Watch SE har et forbedret design ses på alle Apple Ure fra Serie 4 og op. Du kan vælge uret i 40mm og 44mm afhængig af alder og barnets størrelse du overvejer denne SmartWatch til.

Mens markedet ISA oversvømmet med smartwatches hævder at være bedre end Apple Watch til en meget lavere pris punkt, kan ingen matche effektivitet og problemfri oplevelse at æbler bærbare enhed tilbud. Det være sig den innovative EKG, uhyre helpfula cyklus sporing, Â Ora Hearing sundhed, Apple Watch har en masse at tilbyde til både normale brugere og fitness freaks. Når det er sagt, det er ikke for børn. Ved ikke at give SmartWatch en mere børnevenlige formfaktor og prisfastsættelse det som et premium-produkt, har Apple gjort det klart, at Apple Watch er ikke for børn. Anyway, har jeg håndplukkede nogle af de bedste Apple Watch alternativer for børn, som du ville elske at nuværende til din lille champ. Tag et kig!

Hvad skal du forvente fra børn-venlige smartwatches?

Selv om ingen af ​​disse smartwatches kan matche repertoire af Apple Watch, jeg er blevet overrasket over at se, hvad de tilbyder. De fleste af dem kommer med GPS tracker, kamera, SOS-funktionen, og to-vejs opkald.

Åh ja, disse funky udseende ure er også udstyret med en skridttæller til at tælle skridt og tilbyde nogle spændende spil til gys børn i fritiden. Thats ikke alle, de er alle prissat langt under $ 100, hvilket betyder at du kan købe en rimelig god SmartWatch til din champ uden at skulle uddele en masse bukke. Så lad os dykke sammen med mig for at tage et hurtigt kig på Roundup!

Vowour â € "G SmartWatch med  ° Roterbar Kamera

Hvis en Premium Børnevenlig SmartWatch er på toppen af ​​din efterspørgsel, kan Vowour være værd at tjekke ud. SmartWatch Sports Et moderne udseende design med en stor 1. 4 ³ IPS touchscreen, der giver en meget forbedret oplevelse. Og med støtten til 4G, giver den en top-notch two-calling oplevelse.

Takket være den store skærm og den stærke 4G-forbindelse tilbyder den en bedre videoopkaldsoplevelse. Bortset fra lyd- / videoopkaldet understøtter SmartWatch Voice Chat så godt, så dit barn kan kommunikere med lethed. Navnlig, IP67 vandtæt konstruktion tilbyder den nødvendige frihed til børn for at nyde vandsport eller lære at svømme uden at bekymre sig om beskyttelsen af ​​uret.

Vowour leveres med GPS / LBS Tracker for mere præcis real-time placeringssporing. Derfor kan du holde en fane på dit barns aktivitet med lethed. Hvad mere har SmartWatch også fået SOS-funktionalitet til nødopkald. I betragtning af alle disse bemærkelsesværdige funktioner fortjener det at blive bedømt som en af ​​de bedste smartwatches for børn.

Karaforna â € "Et godt udseende med vigtige funktioner

Karafornas tilbyder synes at være en fuldstændig smartwatch for børn på flere måder end en. Først og fremmest har uret et behageligt design, der øjeblikkeligt kan få fat i børns opmærksomhed. Den ultra-store berøringsskærm og funky udseende bandet forbedrer sin profil. For ikke at nævne, kan den bærbare enhed også holde fortet, når det kommer til modstå slitage.

Bortset fra flot design og holdbarhed tilbyder Karaforna ni vigtige funktioner, herunder A-vækkeur, telefon, kontakter, kalkulator, musikafspiller, spil, kamera, fotoalbum, Â og en super praktisk opkaldsoptager. Børn kan nemt trykke på tænd / sluk-knappen for at aktivere SOS-kontakten for hjælp. Og med klassemodus appen sikrer uret, at børn kan koncentrere på undersøgelsen uden nogen distraktion.

Prograce â € "En robust kids smartwatch til et overkommeligt pris punkt

At hævde at være de bedste børn SmartWatch, Prograce har meget at byde på. Design-wise, det ser elegant takket være det pulserende udseende. Den store 1. 4 ³ IPS-skærm forbedrer yderligere sit design. Udstyret med 90 grader Drejelig Kamera, SmartWatch er også lige så god, når det kommer til at fange fotos eller sjove fyldte selfies.

Desuden kommer fremskridt med en indbygget skridttæller til at tælle trin, hvilket er et stort plus, hvis du opmuntrer dit barn til at være mere proaktivt. Med musikafspilleren gør det muligt for børn at indstille deres yndlingsmusik. Oplagringen kan især udvides op til 32 GB gennem Micro SD-kort. Derfor kan børn gemme masser af musik og fotos.

Prograce har også en lommelygte til nødsituation. Men hvad har grebet min opmærksomhed i denne smartwatch er et sæt på fire spændende Spil, herunder Whac-A-Mole, Ninja Run Online, velkommen Guds rigdom, modige penge, som børn altid ville nyde at spille. Med et solidt batteri på 600mAh kan det levere flere timers batterilevetid.

Beacon Pet â € "Vandtæt SmartWatch med et indbygget kamera

Med SOS-knappen kan dit barn straks ringe til de indstillede telefonnumre, når de er i fare eller har brug for hjælp. Takket være fjernbetjeningen kan du hemmeligt høre dit barn. Tider Når du vil beholde en fane på alle dine kiders aktiviteter, kan denne funktion komme i super praktisk. Desuden hjælper vækkeuret børn med at blive synkroniseret med tiden.

En anden funktion værd at bemærke er det indbyggede kamera, der gør det muligt for børn at snappe pics. Da SmartWatch er IP67 vandtæt, behøver de ikke at tage det af, før de tager bad eller svømmer i poolen. Åh ja, Beacon Pet kommer også i nogle attraktive farver, så din champ kan vælge den rigtige pasform!

AMAZSQI â € "Kraftig SmartWatch med stor skærm og fast batteri

Hvis du leder efter en flot smartwatch til din teenagepige, skal du overveje at overveje Amazqi. Flauntingâ En stor skærm og et slankt band, uret har en sød profil. Displayet 1. 4Â € ³ med 240 x 240 pixels er ret lyse, så du kan se information komfortabelt. Udstyret med et batteri på 380mAh, der tilbyder op til 48 timer standby-tid, hvilket er mere end nok til at vare en dag - selvfølgelig med normal brug.

Den indbyggede skridttæller arbejder effektivt i sporingstrin, mens Sleep Monitor hjælper dig med at spore dit barns søvn. Ligesom Apple Watch tilbyder det også stillesiddende påmindelser, så børnene vil ikke forblive passive for længe. Desuden tilbyder det også meddelelsesmindelser fra Facebook, Twitter, e-mail, opkald, tekster, så de kan blive i løkken.

Hvad gør et Apple Watch?

Apple Watch er den nyeste gadget, som du har på dit håndled, og det opfylder alle de grundlæggende opgaver af et regelmæssigt håndledsur. Og så meget mere. Apple-uret er ikke blot en enhed til at fortælle tiden, men snarere en smart enhed, der vil holde dig sund, opdateret og underholdt på alle tidspunkter af dagen.

Et Apple Watch vil forbinde med din iPhone og sende dig besked om, hvad der foregår i dine sociale medieprofiler. Det vil hjælpe dig med at tælle dine trin og spore din puls for at optimere dit helbred.

Hvad er fordele og ulemper ved et æbleur til børn?

Du tænker måske på dig selv, "okay, men hvorfor ville mit barn have brug for alt det"? Når alt kommer til alt, har børn ikke nogen vigtige møder til at deltage og ikke læse nyhederne, så hvorfor skulle de have brug for et sådant fancy ur.

Sundhedsmæssige fordele

Et af de vigtigste punkter i Apple Watch, både for voksne og børn, er at hjælpe med at holde dig sund. I betragtning af at de fleste børn i dag bruger en utrolig mængde tid, der sidder på deres computere, kan de ikke førende et alt for aktivt liv.

Nå, ved at give et barn en sundhedsorienteret smart enhed, kan du ændre det. Dette gør Apple Watch for Kids en af ​​de bedste muligheder for forældre derude, da det vil opfordre dem til at være mere aktive.

Hold dit barn sikkert

Hovedårsagen til, at mange forældre køber en smartwatch for deres børn, er at holde styr på dem, når de er ude af syne. Gennem Apple Family Sharing-kontoen vil du være i stand til at aktivere en GPS tracker, der vil fortælle dig, hvor barnet er til enhver tid på dagen.

Apple Watch har også en SOS Alert-funktion. Når dit barn presser og holder en knap på enhedens side, sender uret automatisk en advarsel med deres placering til nødtjenesten i dit land.

Kommunikation â € "altid være i kontakt

Du vil også kunne tale med dit barn, når du er adskilt fra hende / ham med Apple Watch. Vi ved alle, at det er vanskeligt for børn at holde styr på deres telefoner, da de fleste af dem har tendens til at være naturligt distraheret .

Vigtig

Fuld liste over Apple ure og deres priser i Nigeria Værdighed

Fuld liste over Apple ure og deres priser i Nigeria Værdighed

Alt vi har hørt så langt om Apple Watch Series 8, såvel som det, vi gerne vil se.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Alt, hvad du behøver at vide, når man sammenligner Apple Watch Series 3 og Serie 2 smartwatches herunder batterilevetid, nye funktioner, LTE, prissætning og mere

Opsætning af din Apple Watch er nemmere end du tror. Her er hvordan du gør det

Opsætning af din Apple Watch er nemmere end du tror. Her er hvordan du gør det

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 kan virke som en nem og overkommelig indgang i verden af ​​Apple Watch, men Wed anbefaler at købe en anden model, medmindre du leder efter en øvelse i frustration og skuffelse.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Apple Watch Series 45 beskyttende tilfælde EXO EDGE er designet til aktive gogetters der kræver præcision beskyttelse omkring deres enhed

Apple Watch Series 4 Cellulær gennemgang Dyrt, men en værdig køb for fitness fanatikere Tech anmeldelser, Firstpost

Apple Watch Series 4 Cellulær gennemgang Dyrt, men en værdig køb for fitness fanatikere Tech anmeldelser, Firstpost

Apple Watch Series 4 Cellulær pris i Indien starter ved Rs. 49.900. Se Apple Watch Series 4 Cellular vigtige funktioner, specs, fotos, udgivelsesdato, brugeranmeldelser og sammenligne det med lignende wearables.

Eksklusiv Apple Watch Series 4 afsløret massiv skærm, tætte urskiven, mere

Eksklusiv Apple Watch Series 4 afsløret massiv skærm, tætte urskiven, mere

Fremtiden for Apple Watch kommer i fokus, og jeg kan lide, hvad Im begyndt at se.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.