AppleCare for Enterprise

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

Det fremgår, at du bruger en ud dateret version af Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af ​​disse browsere til at låse alle de rige funktioner, der tilbydes på dette og andre websteder. Du kan også opdatere til nyeste version af Internet Explorer.

Hver iPhone kommer med et års hardware reparation dækning og 90 dages teknisk telefonsupport. AppleCare + til iPhone udvider din hardware reparation og teknisk telefonsupport dækning til to år fra den oprindelige dato for dit iPhone1Â køb og tilføjer op til to tilfælde af utilsigtede skader fra håndtering coverage2, hver genstand for en $ 79 servicegebyr. Med AppleCare + til iPhone, kan Apples eksperter hjælpe fejlfinding af problemer over telefonen eller på en Apple-forhandler. De vil besvare spørgsmål om iOS, Apple iPhone apps såsom Mail, iMessage og Kalender, og hjælpe dig med at løse sammenkobling problemer mellem din iPhone og Mac eller PC. Og hvis din iPhone har brug for service under AppleCare + til iPhone planen, kan Apples repræsentanter teknisk support endda oprettet en reparation under det samme opkald. Â AppleCare + til iPhone er kun $ 99.

3Local telefon evt. Telefonnumre og åbningstider kan variere og er genstand for forandring. 2022 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdt. Apple, Apple-logoet, iPhone, iTunes-logoet og Mac er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre lande. AppleCare og iCloud er servicemærker tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre lande.

Med AppleCare Protection Plan kan du udvide din tjeneste til tre år fra computerens købsdato. Du kan ringe til Apples prisbelønnede tekniske eksperter support, så ofte du vil, og få besvaret dine spørgsmål. Og hvis du har brug for reparationsservice, Apple tilbyder også bekvemme servicemuligheder i hele verden.

Apple designer computeren, operativsystemet, og mange inkluderede applikationer, bare et enkelt telefonopkald kan hjælpe med at løse de fleste problemer med din Mac. Uanset om du sidder i komfort i dit hjem eller kontor eller på farten, kan du få direkte adgang til Apples eksperter for spørgsmål på en bred vifte af Mac-emner, herunder: Mac fejlfinding, Brug af Mac OS X-operativsystemet, Quick hvordan -to spørgsmål om iLife og iWork, der forbinder til printere og AirPort-netværk.

AppleCare Protection Plan giver global reparationsservice, både reservedele og arbejdskraft, fra Apple-autoriserede teknikere i hele verden - perfekt uanset om du arbejder ved et skrivebord eller rejse med din Mac.

Produkt beskrivelse

Alle Mac'er leveres med et års hardware reparation dækning gennem ITSA begrænset warranty og op Toa 90 dage gratis support. AppleCare + til Mac udvider din dækning til tre år fra den oprindelige dato for din Mac køb og tilføjer op til to tilfælde af hændelige skader, dækningen, hver underlagt et serviceâ gebyr på $ 99 for skader skærm eller ekstern kabinet skade , eller $ 299 for andre skader, plus gældende skat.  Desuden vil du få 24/7 prioriteret adgang til Apples eksperter via chat eller telefon.

Apple designer computeren, operativsystemet, og mange applikationer, Mac er en virkelig integreret system. Og kun AppleCare + giver dig one-stop-service og support fra Apple-eksperter, så de fleste problemer kan løses i et enkelt opkald.

3. vailability af hver mulighed afhænger af land eller region, hvor tjenesten er anmodet om, og placeringen af ​​Apple-autoriseret serviceudbyder. Apple kan også anmode om, at kunden erstatte komponenter med lettest installeres dele.

AppleCare Protection Plan

For mere information om planerne, kan kunden ringe 080 46999888Note: AppleCare Protection Plan kan kun købes inden for 12 måneder fra den oprindelige dato for din Mac / iPhone / iPad køb

AppleCare + er en af ​​de bedste løsninger for dem, der planlægger at holde fast i et Apple-produkt i mere end et år. Selvom brugerne kun har 60 dage efter aktivering af en iPhone eller Mac for at købe dette udvidet garanti er selskabet angiveligt gør det lettere for kunderne at få en ny chance.

Apple er ved at tilpasse, hvordan det sælger AppleCare + i Australien, sandsynligvis som reaktion på nye forbrugerlovgivning i landet. Nu, hvis du køber en ny Apple enhed i Australien, vil du automatisk modtage syv dage gratis AppleCare + dækning, før du er i stand til at købe en fuld policyâ € |

Efter Californien Streaming begivenhed, hvor Apple annoncerede den længe rygte iPhone 13, selskabet tog også fordel af alle de nyheder for at opdatere nogle tjenester. En af dem er Apple Fitness + udvides til 15 yderligere regioner. Den anden er AppleCare + med Tyveri og tab dækning nu udvide til Storbritannien og Australien.

Binge TV AdFree APK v2. . 0 Latest, Unlocked

Efter denne uge særlig begivenhed, har Apple lavet nogle ændringer i AppleCare + planer, som tilbyder yderligere støtte til Apple-hardware. For første gang, theres en AppleCare + plan til rådighed for Apple TV, og kunderne kan nu udvide Mac dækning ud over tre år.

Efter afsløringen den nye iPhone 12 lineup på sin begivenhed oktober har Apple delte oplysninger om, hvor meget det koster at beskytte sine nyeste smartphones og HomePod mini med en udvidet to års garanti med eller uden tyveri og tab.

Apple betydeligt udvide mængden af ​​tid kunder nødt til at tilføje AppleCare dækning for at beskytte deres iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og andre hardware-produkter. Bloomberg rapporterer, at Apple har informeret detail og kundesupport medarbejdere, kunder i USA og Canada nu have op til et år for at købe AppleCare + dækning.

Apple introducerede AppleCare + månedlige planer i 2022, men denne mulighed var kun tilgængelig i USA. Nu har virksomheden bekræftet, at dets ekspanderende AppleCare + s månedlige planer til yderligere tre lande: Australien, Canada og Japan.

Er AppleCare prisen værd? Er AppleCare god værdi? Det er spørgsmål, jeg bliver stillet en masse denne tid af året. Mens folk generelt køber Macs og iPads, når de falder fra hinanden, en masse mennesker elsker at købe den nyeste iPhone hvert andet år, hvis ikke hvert år. Takket være iPhone Upgrade Program og leasing gennem cellulære luftfartsselskaber, dens blevet meget lettere at altid bære den nyeste iPhone. Ive aldrig købt AppleCare på en enhed, og Ive aldrig fortrudt det. udvide hele historien

Apple denne uge meget stille og roligt lanceret endnu en ny Services produkt: en AppleCare + abonnement. Dens et skridt, der kunne se det selskab fordobling sine penge på, hvad der sandsynligvis vil være en meget rentable produkt.

Tidligere kunne du vælge mellem en one-off upfront betaling for din AppleCare + politik eller en månedlig én, men enten måde, det kørte for et fast tidsrum af enten to eller tre år, afhængigt af produktet. To år i tilfælde af en iPhone.

Apple roligt lanceret en ny mulighed for at beskytte AirPods og nogle af dens Beats hovedtelefoner og øretelefoner i dag med AppleCare +. Utilsigtet dækning for to år kommer med den super-overkommelig pris på $ 29. Og er det muligt at tilføje dækningen til AirPods og andre støtteberettigede hovedtelefoner, hvis du har købt dem inden for de sidste 60 dage.

1Service dækning er kun tilgængelig for iPad, dens oprindelige medfølgende tilbehør, og en kompatibel Apple Blyant bruges med din iPad, der er defekte i materialer eller fabrikationsfejl eller for batterier, der bevarer mindre end 80 procent af deres oprindelige kapacitet. Udskiftningen udstyr, som Apple leverer som en del af reparation eller udskiftning tjeneste kan være nye eller svarende til nye i både ydeevne og pålidelighed. AppleCare + dækning begynder på din AppleCare + købsdatoen. Hvis din AppleCare + dækning fornyes ud over 24 måneder, vil eventuelle ubrugte utilsigtet skade hændelser udløber, og du vil få to mere utilsigtet skade hændelser til brug inden for de næste 24 måneder fortsat dækning. AirPort-enheder skal købes op til to år, før din iPad køb eller i løbet af din AppleCare + dækning. Lokale telefon mod betaling. Telefonnumre og åbningstider kan variere og er genstand for forandring. Tjeneste dækning kan være underlagt visse begrænsninger.

2 service-dækning er kun tilgængelig for Apple Watch og dets oprindelige medfølgende tilbehør, der er defekt i materialer eller fabrikationsfejl eller for batterier, der bevarer mindre end 80 procent af deres oprindelige kapacitet. Udskiftningen udstyr, som Apple leverer som en del af reparation eller udskiftning tjeneste kan være nye eller svarende til nye i både ydeevne og pålidelighed. Lokale telefon mod betaling. Telefonnumre og åbningstider kan variere og er genstand for forandring. Tjeneste dækning kan være underlagt visse begrænsninger.

3Service dækning er kun tilgængelig for iPhone og dens oprindelige inkluderet tilbehør, der er defekt i materialer eller fabrikationsfejl eller for batterier, der bevarer mindre end 80 procent af deres oprindelige kapacitet. Det udskiftningsudstyr, som Apple giver som en del af reparations- eller udskiftningstjenesten, kan være nyt eller svarende til nyt i både ydeevne og pålidelighed. Dækning begynder på din AppleCare + købsdato. Hvis din AppleCare + -dækning fornyes ud over 24 måneder, udløber eventuelle ubrugte hændelser, og du får to flere hændelser til at bruge inden for de næste 24 måneders fortsat dækning. Express udskiftningstjeneste er ikke tilgængelig under skærmbeskyttelsesgebyret. Lokale telefongebyrer kan gælde. Telefonnumre og driftstimer kan variere og kan ændres. Servicedækning kan være underlagt visse begrænsninger

5Service dækning er kun tilgængelig for HomePod, der er defekt i Materialer eller WorkManship . Det udskiftningsudstyr, som Apple giver som en del af reparations- eller udskiftningstjenesten, kan være nyt eller svarende til nyt i både ydeevne og pålidelighed. Lufthavnsenheder skal købes op til to år før dit HomePod-køb eller i løbet af din AppleCare + dækning. Lokale telefongebyrer kan gælde. Telefonnumre og driftstimer kan variere og kan ændres. Servicedækning kan være underlagt visse begrænsninger.

6Service dækning er kun tilgængelig for iPod og dets originale inkluderede tilbehør, der er defekte i materialer eller WorkManship eller for batterier, der beholder mindre end 80 procent af deres oprindelige kapacitet. Det udskiftningsudstyr, som Apple giver som en del af reparations- eller udskiftningstjenesten, kan være nyt eller svarende til nyt i både ydeevne og pålidelighed. Lokale telefongebyrer kan gælde. Telefonnumre og driftstimer kan variere og kan ændres. Servicedækning kan være underlagt visse begrænsninger.

7Service dækning er kun tilgængelig for AIRPODS, Beats Earphones, eller Beats Headphones og deres originale inkluderede tilbehør, der er defekte i materialer eller WorkManship eller for batterier, der beholder mindre end 80 procent af deres oprindelige kapacitet . Det udskiftningsudstyr, som Apple giver som en del af reparations- eller udskiftningstjenesten, kan være nyt eller svarende til nyt i både ydeevne og pålidelighed. Lokale telefongebyrer kan gælde. Telefonnumre og driftstimer kan variere og kan ændres. Servicedækning kan være underlagt visse begrænsninger.

Vigtig

Apple Earpods med Lightning Connector Original, Importeret, 1 års garanti

Apple Earpods med Lightning Connector Original, Importeret, 1 års garanti

Apple Earpods Lightning Connector Unboxing iPhone 7 og 7 Plus Compatiblethis er kablet, og ikke Airpods

Apple Lightning Headphones til salg eBay

Apple Lightning Headphones til salg eBay

Køb Apple Lightning Headphones og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Free Delivery Collection på mange varer

En komplet guide til Apple Family Sharing Setapp

En komplet guide til Apple Family Sharing Setapp

Heres hvad du skal overveje, når du installerer et barns iPad, iPhone og iPod Touch

Apple Watch Series 7 og SE nu kommer med USBC kabel hurtig opladning ikke arbejde med MagSafe Duo kan

Apple Watch Series 7 og SE nu kommer med USBC kabel hurtig opladning ikke arbejde med MagSafe Duo kan

De Apple Watch Series 7 tilbud hurtigere opladning end nogen tidligere model, men hvis du ønsker at drage fordel af den nye funktion, vil du behov for at være opmærksom på hvilket kabel du bruger.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dine gamle kabler og docks plejer klippe det til Apple Watch 7s hurtig opladning, selvom du har en stærk væg oplader.

Apple iPhone opladerer affaldskvalitet i en lille dyr pakke

Apple iPhone opladerer affaldskvalitet i en lille dyr pakke

Æbler Ny 140W Opladning Brick, som styrer den nye 16inch MacBook Pro, bruger USBC-strømafdelingen 3. Standard. Opladningstenen er inkluderet i den nye 16inch MacBook Pro.

Månedlig Katalog over amerikanske regering Publikationer

Månedlig Katalog over amerikanske regering Publikationer

Udnyt Sunglass Huts aktive særtilbud, tilbud og kampagner på solbriller. Oplev mere på SunglassHut. om.

Shoppingaftale Apple.

Shoppingaftale Apple.

Den ultimative besparelsesvejledning til canadiske statsansatte. Spar stort med vores føderale, provinsielle, kommunale og territoriale regeringsrabatter.

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter Intercomp Malta

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter Intercomp Malta

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter MMX62ZMA til gode priser. Komplet produktbeskrivelse, tekniske specifikationer og kundeanmeldelser fra BT Shop

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.