Æbler officielle iPhone 11promax tilfælde nu på salg fra 14 spare op til 64

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Amazon er i øjeblikket Diskontering Aâ Antal officielle iPhone 11 / Pro / Max Cases. Du vil nyde gratis forsendelse over hele linjen som et førsteklasses medlem eller i ordrer over $ 25. Vores topplukk og den mest overkommelige af batchet er Apple iPhone 11 PRO silikone etui til $ 14. Normalt hentning $ 39, udgør dagens tilbud 64% i besparelser, slår vores tidligere omtale med $ 2, og er den næstbedste rabat til dato. Dette er også den laveste pris på året.

Dækker din iPhone 11 I et blødt silikone design tilføjer denne sag noget ekstra greb på toppen af ​​beskyttelsen mod støt, dråber og skraber. Der er en blød mikrofiberforing på dette invendigt såvel som en hævet læbe omkring forsiden for at holde skærmen sikker. Få et nærmere kig på vores hands-on review, som også dækker mange af de andre sager i salg i dag. Hoved nedenfor for alle de andre tilbud.

Officiel iPhone-sagen omhandler i dag:

Så når vi leder ind i weekenden, skal du sørge for at svinge ved vores Apple Guide for alle de andre bedste tilbud derude. De rockende en iPhone 12 kan stadig score æbler officielle MagSafe læder tegnebogen på en lav på $ 50 sammen med denne AirPods Pro-rabat til $ 197. Men så skal du tjekke vores testede med 9to5Toys anmeldelse på Caselys iPhone 12 Case.

Apple iPhone Pro Silikone Etui Funktioner:

Designet af Apple til at komplementere iPhone 11 Pro, passer form af silikone-sagen tæt over lydknapperne, sideknappen og kurverne på din enhed uden at tilføje bulk. En blød mikrofiberforing på indersiden hjælper med at beskytte din iPhone. På ydersiden føles den silkey, soft-touch-finish af silikoneudvendig stor i din hånd.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En hurtig, sikker og pålidelig service afsendt af DHL leveret i 2-3 arbejdsdage. Din vare vil modtage prioriteret håndtering, og vil drage fordel af en fuld online tracking service, så det kan kontrollere din pakke fremskridt undervejs.

Kontaktløs levering

For at kunne levere dine ordrer sikkert har en række af vores partnere indført en minimal kontakt eller kontaktløs leveringstjeneste. Ved at gøre så begge vores kunder og vores leveringspartnere holdes sikre. Klik her for at se, hvilke kurere der kan tilbyde kontaktløs levering.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Holdbarhed og godt udseende er, hvad der trækker mig mod et silikone etui til min iPhone. Dette super-bløde materiale er helt sikkert kommet langt fra at blive sammenlignet med lavkvalitetsmaterialer, der nu kommer i listen over premiummaterialer. I dagens sag line-up har jeg afrundet de bedste iPhone 11 pro silikone tilfælde, der helt sikkert vil fange dine øjne.

Mobile Broadband og Tablet Data Plans

Så meget sjældent kommer æble til en sag, der er super stilfuld, men også nogle overkommelige. Desuden har alle en garanti for god kvalitet, fordi vi alle ved, at Apple kun fremstiller Ting, der er høj kvalitet og af overlegen kvalitet af materialer.

Apple er kendt for at fremstille god kvalitet og Simpliabel Tilbehør til Companys smartphones. Med de tilfælde, der er tilgængelige i otte nuancer, men det er den lyserøde sandskygge, der fangede mine øjne. Ud over alt dette spiller sagen også en soft-microfiber-foring, der beskytter indersiden af ​​din iPhone.

Spigen Silicone Fit Designet Case

* Drumroll * Taadaa Det er et spidsetaske, så overraskende rigtigt? Anyway så jeg har altid sagt, jeg elsker Spigen Cases for deres overkommelighed og beskyttelse. Desuden har vi en tankegang, at det, der er tilgængeligt for billige priser, ikke er godt i kvalitet og udseende, men det gælder ikke her.

Denne ultra-overkommelige, god kvalitet spigen taske er en perfekt gave ide til dine venner og familie eller endda en godbid for dig selv. Denne sag er lavet af super-blød silikone, der har en stor touch og føler for det. Selvom det er blødt, er sagen super holdbar og beskytter din iPhone mod daglig skade.

Miracase flydende silikone etui

Styr din iPhone med bedre beskyttelse og endnu bedre udseende med dette miracase silikone etui til iPhone. Kommer i fem super smarte farver, du har et stort udvalg at vælge imellem, men helt ærligt, jeg elsker den fed blå farve mest. Jeg mener, det er så smukt og vil matche alle kønsrelaterede præferencer og andre mode smag.

Sagen er fremstillet af flydende silikonegummi, der giver det et overfladelag, der er så glat, at du føle du kærtegne en babys hud. De taktile knapper på sagen giver dig uhindret adgang til alle porte, knapper og sensorer på telefonen, hvilket giver dig stor knap følsomt.

silikone slagfast cover fra antto

Lavet af spiselige silikone, ANTTOs miljøvenlige iPhone 11 Pro tilfælde har en tre-lags beskyttelse design. Dette kan beskytte din enhed, selv om det falder fra en højde på 2 meter. Sagen er omhyggeligt designet, og det sikrer, at der ikke er nogen ridser, selv på dit kamera glas, når du holder telefonen på et bord.

Blød fiber på indersiden forhindrer telefonen krop fra at blive ridset. Den er let at rengøre udvendigt holder de fleste af de fingeraftryk væk. Endelig, selv om det er nemt at sætte og fjerne, er der ingen grund, da den understøtter trådløs opladning selv med sagen på. Gå videre og vælge mellem tre tilgængelige farver og forskønne dit nye iPhone.

kwobile TPU etui

Skil dig ud fra mængden med denne neon-farvet sag, der kan prale af nogle imponerende funktioner. Dens lavet af blødt og fleksibelt materiale, der giver en ultimativ skridsikre greb. Samtidig, det føles super glat til berøring og håndtag.

Endvidere højkvalitets stødabsorberende gummi modstår hverdagen falder, falder, ridser og buler til at holde din telefon ser uberørt. Det slanke design vil let glide ind og ud af dine lommer, mens præcise udskæringer giver nem adgang til alle knapper og porte. Vælg mellem 13 iøjnefaldende farver!

premium silicone tilfælde væske fra elago

Hvis nogen ville have fortalt mig et par år tilbage, at jeg ville gøre en silikone tilfælde line-up, ville jeg have absolut lo det. Men her er jeg notering disse bedste Elago silikone sager til iPhone. på grund af den generelle beskyttelse af sagen sammen med premium udseende og luxe touch og fornemmelsen af ​​det.

Dette tilfælde er fremstillet af flydende silikone materiale og er trelaget. Med andre ord, sagen er triple-lag med en blød microfiber foring på indersiden, at en hård pc sikre beskyttelse i midten og en flydende silikone på ydersiden til baby-lignende touch og føler for sagen.

surphy etui tyk design

Mens vi elsker alt blød og glat, nogle af os er skeptisk om silikone. Men, med dette Surphy hvis du er i for en stor overraskelse. Dette silikone etui er fremstillet af super-soft flydende silikone, der vil omslutter din iPhone i en behagelig kokon.

Jeg kender iPhone 11 Pro har rejst kamera bump og for at beskytte din iPhone kamera og displayet på din smartphone, case sport hævede kanter for at holde din skærm og kamera løftet fra flade overflader. Desuden microfiber foring på indersiden gemmer din telefon mod ridser, mens du fjerner eller installerer enheden i sagen.

ridsefast hård silikone sag fra kumeek

The Kumeek flydende silikone iPhone cover er fremstillet af holdbart materiale og har en dobbelt-lags konstruktion med forstærket styrke soft touch. Plus den indre mikrofiber pude på indersiden af ​​denne sag holder din enhed beskyttet mod ridser og andre slid-og tåre forårsaget af fjernelse og installation af telefonen fra tilfældet.

Dens unikke og acentriske farve fanger vores øjne og oser af elegance. Enhver, der lægger deres øjne på denne smukt elegante vinrød farvet silikone etui er sikker på at vække din interesse i at købe dette tilfælde. Derudover er dette tilfælde støttet med en solid livstidsgaranti.

Mit råd på den officielle Apple silikone tilfælde er at hente en tredjepart én på en tredjedel af prisen. Du er virkelig betaler for Apple-logoet for denne ene. Med læder tilfælde Jeg føler kvalitet og finish retfærdiggøre nogle af omkostningerne, men med silikone jeg bare ikke se deres værd.

Forsendelse til: Amerika, Europa, Japan, Australien, Kina, Korea, Syd, Indonesien, Taiwan, Sydafrika, Thailand, Hongkong, Israel, New Zealand, Filippinerne, Singapore, Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater, Qatar , Kuwait, Bahrain, Malaysia, Bangladesh, Brunei Darussalam, Egypten, Jordan, Cambodja, Sri Lanka, Macau, Maldiverne, Oman, Pakistan, Reunion, Vietnam

Hvis du vil beskytte din enhed mod ridser og minimale bump, så er det tilfældet for dig. Fit passer som forventet fra Apple, men det er alt, hvad der er i denne sag. Jeg kan godt lide det, der er minimal, men altid bange for ethvert fald, da det ikke vil beskytte enheden 100%. For mig virker det. Jeg anbefaler det, hvis du søger at holde det minimalt.

Elsker det. Jeg har både læderversionen og denne. LOO Vilkår for at bruge dette mere. Eneste ting er, hvis du bærer skinny jeans. Du vil højst sandsynligt bære fat i grebet på hjørnekanterne, hvilket gør det skinnende. At forventes

Jeg bestilte dette produkt fra Bestbuy som en gave til nogen speciel. I dag modtog jeg et brugt produkt fra BestBuy. Det tog for evigt at få støtte til at bestille en erstatning. Jeg er meget skuffet over den samlede oplevelse.

Nu hvor den nye iPhone 13 lineup er her, og du har besluttet, hvilken model du kommer til at købe, skal du få fat i en telefon taske til det. En god iPhone 13-tilfælde vil ikke kun beskytte din skinnende nye telefon fra ridser og utilsigtede dråber, men med så mange muligheder, kan du også vise noget personlighed.

Heldigvis tilbyder de fleste tilfælde producenter allerede store iPhone 13 tilfælde, så du kan få en klar, når din telefon ankommer. Derudover er hver af de tilfælde, der er nævnt i denne artikel, tilgængelig for alle fire iPhone 13-modeller. Fra den regelmæssige 13 til den største og bedste iPhone 13 pro max.

æbler til æbler: Officielle Magsafe iPhone Cases

De bedste iPhone 13 tilfælde er ofte lavet af Apple selv. Vi anbefaler stærkt at få en beskyttende sag for at holde din telefon sikker fra Lifes daglige farer, plus beskytte din investering. Disse telefoner kommer ikke billigt. Og mens Apple tilbyder mange tilfælde i flere forskellige farver og stilarter, er Magsafe-sagen et godt valg.

Apple iPhone 13/13 PRO / 13 PRO MAX Silikone Etui med Magsafe har en blød mikrofiberforing på indersiden for at holde det glas, der er færdigt, og hold telefonen sikkert inden for sagen. Plus, med Magsafe, kan du hurtigt oplade din telefon trådløst med enhver MAGSAFE oplader eller batteripakke.

Ekstra beskyttelse: Spigen TOUGH rustning sag

Spigen gør nogle af de bedste iPhone 13 tilfælde i mange stilarter, men en af ​​vores favoritter er spidens hårde rustning. Det tilbyder ekstra beskyttelse takket være et dual-layer design, plus theres en indbygget kickstand til at se Netflix eller Apple TV + shows. Med Forstærket Hjørner, en blød indvendig skal og et hårdt polycarbonatudvendigt, vil dette sikre, at din nye telefon forbliver sit bedste.

et bedre greb: DBRAND iPhone Grip Case

Hver greb tilfælde er almindelig sort, men som forventet fra DBRAND, kan du hylde det med alle slags pæne farver, mønstre eller teksturer. Disse iPhone 13 tilfælde vil ikke sende til engang i oktober, men det vil være ventetiden værd.

Ditch din tegnebog: Smartish Wallet Slayer Case

Glem aldrig din tegnebog igen ved at få den smartish wallet slayer caseâ til din iPhone 13. Denne sag har Texturized High-greb sider, så du aldrig slipper din telefon, så en syset tegnebog slot på tilbage for nem brug. Vi kan lide denne mulighed over folio tegnebøger, da det holder din telefon slank og nem at holde.

Vigtig

Jeg gik for at købe en iPhone XS og Apple Store-medarbejderen sagde ikke gøre det

Jeg gik for at købe en iPhone XS og Apple Store-medarbejderen sagde ikke gøre det

Køb Apple iPhone XS en af ​​de største skærm nogensinde i en iPhone på din nærmeste Iplanetstore. IPhone XS Max kan prale af en fantastisk Super Retina Display og Face ID

iphone 12 magsafe to store problemer bare afsløret

iphone 12 magsafe to store problemer bare afsløret

Opladeren kan også beskadige æbler silikone tilfælde Et billede, der deles med makrumorer, viser svage, men klart synlige cirkulære mærker på sagen.

Amazon. about Apple Læder Tegnebog med MagSafe til iPhone Californien Poppy tidligere version Electronics

Amazon. about Apple Læder Tegnebog med MagSafe til iPhone Californien Poppy tidligere version Electronics

Hold dine id og kreditkort lukker med en gylden brun iPhone Læder Pung med MagSafe. Køb nu på æble. om.

Apple iPhone Læder Pung med MagSafe Havana Telefon tilfælde Apple på LDLC

Apple iPhone Læder Pung med MagSafe Havana Telefon tilfælde Apple på LDLC

Originalt Apple iPhone Læder Pung med MagSafe Du ønsker at være unik og prak

Disse LegitLooking iPhone Lightning Kabler Vil kapre din computer

Disse LegitLooking iPhone Lightning Kabler Vil kapre din computer

Kontroller, at telefonen holder længere i en snæver vending med disse enkle tips.

Tre måder Apples iPhone kunne ændre takket være nye Lightning port regler

Tre måder Apples iPhone kunne ændre takket være nye Lightning port regler

I dag Køb Apple Lightning til USB-kabel 2m på Walmart. om.

Apple Magic Keyboard Apple iPad Pro 12. tommer 2021 ATT

Apple Magic Keyboard Apple iPad Pro 12. tommer 2021 ATT

Shop Magic Tastatur iPad Pro 11 3rd gen iPad Air 4th Gen Hvid med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Tilbud iPad Pro Magic Keyboard 106 off, Apple Watch Series 5 250, Anker iPhone salg, mere

Tilbud iPad Pro Magic Keyboard 106 off, Apple Watch Series 5 250, Anker iPhone salg, mere

I løbet af de seneste to år, Ive skrives næsten hvert ord Ive skrevet under rejser på iPad Pros Smart Keyboard Folio. For mere om hvorfor, kan du se min iPad Pro her. Ved anvendelsen af ​​denne kig på den nye Magic tastatur, dog bør du nok bare vide to ting om den gamle

Apple MagSafe Duo Oplader Tilbehør tmobile

Apple MagSafe Duo Oplader Tilbehør tmobile

MagSafe Duo Oplader til iPhone, Apple Watch, og flere enheder er nu til salg for 119. 9. Thats 20 off.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.