Area-koder i Mexico ved kode 800.899

AreaCodePrefix Exchange 302.841

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Som man kunne forvente for sådan et stort land, Indien har mange, mange områdekoder dækker alle sine mange byer. Hver unik Indien områdenummer hjælper rute indgående opkald til et bestemt geografisk område inden for landets grænser.

På grund af, hvordan lokale telefonnumre tildeles i Indien, områdenumre gælder kun for Indien fastnet telefonnumre. Mobiltelefonnumre ikke udnytter et separat område kode - og de her viste tal bør ikke anvendes, når du ringer mobiltelefoner.

I Indien områdenumre er også nogle gange kaldet STD koder eller 'abonnent trunk opkald' koder. De er også undertiden benævnt SDCA koder - hvor SDCA står for 'kort afstand opladning område'.

Bemærk at områdekoder i Indien varierer i længde fra 2-cifre til 4-cifre. Eftersom alle Indien telefonnumre er 10 cifre i alt, de lokale abonnentnumre forbundet med område koder varierer i længde i overensstemmelse hermed. Med andre ord, det lokale nummer i en 2-cifret områdekode er 8-cifre henviser 4-cifret områdekoder er associeret med 6-cifrede lokale numre. mere på Indiens lokale nummersystem >>>>

Område kode / std koder for store indien byer

Sæt dit områdenummer på rødbrun et er nedenfor for at skabe en komplet international telefonnummer for at kalde en Indien fastnet telefon. Juster længden af ​​den lokale abonnentnummer i overensstemmelse hermed til de samlede 10-cifre.

I nogle tilfælde kan områdekoder betegnes som byekoder. Men en 'bykode' refererer mere korrekt at de koder, der anvendes til lufthavne og andre geografiske betegnelser i henhold til FNs UN / LOCODE-systemet og / eller IATA lufthavnskode kodesystem.

Relaterede sider

På japansk er adressen generelt skrevet, begyndende med den største geografiske område og slutter med den mindste. Ordren er vendt, når du skriver i latinske bogstaver, passer bedre til vestlige konventioner .

Adresse notation

Tags: zipcode af 841, 841 postnummer, Postnr oplysninger om 841, 841 Postnr data, 841 zip data, zip data 841, postnummer finderen til 841, 841 postnummer finderen, oplysninger om 841, state navn ved 841, 841 county navn, områdenummer af 841, postnummer 841, 841 postnummer, zip 841, 841 lynlås, VI 841, Frederiksted områdenummer, Frederiksted 841, Frederiksted VI kortet, Frederiksted, VI 841, Frederiksted kortet, Frederiksted VI amt, hvad amtet er Frederiksted VI i, hvad amtet er Frederiksted i, byen Frederiksted, Frederiksted amt, områdenummer for 841, 841 områdenummer, finde koden område for postnummer 841, amt navn 841, 841, hvor amtet, 841, hvor staten, bynavn på 841, befolkning på 841, befolkning postnummer 841, befolkning til 841 postnummer, kort over postnummer 841, hvordan man kan nå 841 postnummer, finde 841 postnummer placering, Frederiksted VI postnummer, Frederiksted VI postnummer, område kode 841

Levering af telefonnumre hurtigt aftagende i områdekoder 613 og 819, der tjener en stor del af det østlige Ontario og vestlige Quebec henholdsvis herunder den nationale kapital region Ottawa, Ontario, og Hull, Quebec. Efter en offentlig procedure, at gennemgå mulige løsninger på denne situation har Kommissionen udsteder en række bestemmelser om specifikke aktiviteter, som skal finde sted.

Kommissionens ordrer, som, med et begrænset antal undtagelser, vil centrale kontor kode beskyttelse fjernes i områdenumre 613 og 819 i fjerde kvartal af 2022. På det tidspunkt vil lokal 10-cifret opkald blive indført. Kommissionen godkender også en anbefaling om at tilføje et nyt område kode ved hjælp af distribuerede overlay metode til områdenummer 613 i tredje kvartal af 2022.

Sådan bruger Shareplay på iOS 15

I juli 2000 Science Applications International Corporation Canada, i sin rolle som den canadiske Nummerering Administrator , meddelt, at områdekoder 613 og 819 var projiceret til udstødning inden for fem år. Den canadiske Nummerering Administrator spurgte også udbydere til at indsende de nødvendige oplysninger til at fuldføre en detaljeret undersøgelse af den forventede tildeling af CO-koder i disse område koder.

Den 5. februar 2001 udsendte Kommissionen offentlig bekendtgørelse CRTC 2001-20, Etablering af en CISC ad hoc-udvalg for områdenummer relief planlægning i område koder 613 og 819. I denne offentlige bekendtgørelse, Kommissionen opfordrede interesserede parter til at deltage i ad hoc-udvalgets offentlige møder for at finde løsninger til området kode udstødning situation. Kommissionen distribueres også en informationsbulletin til kommunale regeringer i de regioner, der betjenes af områdenumre 613 og 819.

 · beskyttelse af CO koder, der anvendes til at tillade syv-cifret lokal opkald mellem 613 og 819 skulle ende i løbet af fjerde kvartal af 2022. På det tidspunkt, 10-cifret lokal opkald mellem 613 og 819 ville erstatte syv-cifret lokale opkald.

 · ingen områdenummeret skal tilføjes i 819-regionen på dette tidspunkt, da fjernelsen af ​​kode beskyttelse ville forsinke udstødning af områdenummer 819 i ca. 20 år. Lokale syv-cifret opkald inden for 819 bør bevares.

Den 18. juni 2001 udsendte Kommissionen offentlig bekendtgørelse CRTC 2001-71, yde nødhjælp til aftagende levering af telefonnumre i område koder 613 og 819, til at søge offentlig indgang på disse konsensus anbefalinger . Kommentarer blev indgivet af 8. august 2001 og besvare kommentarer fra den 22. august 2001.

Kommissionen modtog bemærkninger fra fem forbrugere og fire repræsentanter for erhvervslivet. Alle repræsentanter for industrien støttede anbefalingerne fra CISC udvalg, som beskrevet ovenfor. Forbrugerne støttet tilgange der adskilte sig fra CISC udvalg konsensus . For eksempel støttede en forbruger anbefalingen til overlay 613, men foreslog dens umiddelbare gennemførelse.

En anden forbruger indgivet omfattende kommentarer til understrege betydningen af ​​et områdenummer geografiske identitet. Denne forbruger støttede et forslag om at splitte 613 langs grænserne for den nye by Ottawa og at tilføje et nyt område kode til den region, som er uden for de nye city grænser, men inden for de nuværende 613 grænser.

Svar Kommentarer fra repræsentanter for industrien fokuserede primært på den geografiske opdeling tilgang. De bemærkede, at der generelt vil eventuelle fordele, der følger et områdenummer split blive opvejet af øgede omkostninger samt forstyrrelser til kunder, der vil være nødvendigt at ændre deres telefonnumre.

Kommissionen finder at fjerne CO kode beskyttelse i 613 og 819 vil skubbe tilbage projiceret udstødning af 819 med 20 år, og den projiceret udstødning af 613 med to år, baseret på de nuværende prognoser for efterspørgslen efter CO koder.

Efter Kommissionens opfattelse er det sandsynligt, at fuld fjernelse af CO-kode beskyttelse også vil reducere forbrugernes forvirring. Fjernelse af beskyttelse fra alle CO-koder i begge område koder ville resultere i 10-cifret lokal opkald på tværs af begge områdenumre, og til og fra tilstødende område koder. Som et resultat, ville kommunikerende ændringer forbrugerne bestå af et enkelt budskab for at informere dem om, at lokale opkald snart vil kræve 10-cifret opkald. Fjernelsen af ​​CO kode beskyttelse af den begrænsede grad at CISC foreslog ville kræve en kompliceret plan om at kommunikere ændringerne til forskellige sæt af forbrugerne inden for de to områdenumre. For eksempel vil forbrugerne i nogle områder stadig foretage lokale opkald ved at ringe kun syv cifre; andre ville have til at foretage lokale opkald ved at ringe 10 cifre.

For at sikre en korrekt routing og bedømmelse af opkald, ville det indre Ottawa / Hull udveksling nødt til at være delt i to langs nuværende 819/613 grænse ved eller før fjernelse af CO-kode beskyttelse.

Hvis beskyttelse CO koden ikke fjernes, vil 819 udtømme før 613. Derfor, for at etablere en dato for fjernelsen af ​​CO kode beskyttelse, "trigger" på hvilket tidspunkt relief skal indføres, er den 819 udstødning dato.

Opkald kode for tyskland er

Denne side hjælper du ringer fra UK til Tyskland ved hjælp af internationale landekoder. rea Koder for Tyskland er også leveret. Land Kode 49 er for Tyskland. Den landekode er også beskrevet som telefon kode 49 eller taste kode 49 og er undertiden beskrevet som et kald kode eller landekode. han ringer op kode for Tyskland er 49. Afslut koder og landekoder er forpligtet til at ringe fra UK til Tyskland. o ringe internationalt fra UK bruger IDD kode 00. IDD koder er kendt som exit koder og exit kode 00 er Storbritannien. han exit kode for Storbritannien er 00. han områdenummer for Ingolstadt er 841.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Maphill er absolut den mest omfattende kortet galleri på nettet. Men galleriet er ikke meget af et galleri uden besøgende. Hvis du kan lide nogen af ​​postnummeret kort, skal du ikke holde det for dig selv.

Del denne side

Brug aktien knapper til Facebook, Twitter eller Google+. Giv dine venner en chance for at se, hvordan verden transformeret i billeder ser ud. De 3-cifrede 841 postnummerkort er kun få fra mange kort til rådighed.

Få kort over -Digit postnummer gratis

Hvis nogen af ​​Maphills kort inspirerer dig til at komme til Utah, vil vi gerne tilbyde dig adgang til bredt udvalg af nærliggende hoteller til lave priser og med stor kundeservice. Sammenlign hotelpriser, book online og spar penge. Bedste pris er garanteret.

-DIGIT Postnummer

ZIP-koder er postkoder, der anvendes i USA for Distribution Mail. Postnakkekoder, der begynder med 841, er placeret i Utahs tilstand. Postnummer 841 er en af ​​920 trecifrede zip-koder i landet.

Mange lande bruger lignende postzoner til at gøre postleverancen mere effektiv, selv om de ikke har zip-koder nøjagtigt. Vi nuværende leverer Postnummer Kortkort til USA kun.

Hvad betyder cifrene i en postnummer?

Tre cifre ZIP-koder repræsenterer grupper af 5-cifrede zip-koder med de fælles tre-cifre. For eksempel dækker området af denne 841 postkode alle 5-cifrede zip-koder, der begynder med nummer 841.

AreaCode / Prefix - Detaljer

619 blev først sat i tjeneste 1. januar 1982. Det blev oprettet fra områdekode 714. 619 blev opdelt i 1997, der skabte behovet for at opdatere nogle af telefonnumre til områdekode 760, og igen i 1999 for at oprette område Kode 858.

Vigtig

Store placering

Store placering

3101 W 95th St. 60.805 Professionel kontor, medicinsk bygning i Evergreen Park

Historien om Evergreen Park Evergreen Park, IL

Historien om Evergreen Park Evergreen Park, IL

Shop vores Burlington placering i Evergreen Park, IL på 9550 South Western Avenue

De 20 dyreste restauranter i Chicago i 2019

De 20 dyreste restauranter i Chicago i 2019

Find butik timer og oplysninger om McDonalds i Evergreen Park, 9156 S. vestlige Ave. Kom og nyd en velsmagende måltid på en McDonalds i nærheden af ​​dig

Aarons på 9301 S Western Ave Chicago, IL Store

Aarons på 9301 S Western Ave Chicago, IL Store

Find en Shoe Carnival i Evergreen Park, IL for det bedste udvalg af sko, sandaler, støvler, hjemmesko, og andet fodtøj til mænd, kvinder og børn

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Ariat er en performance fodtøj og tøjmærke med en vægt på teknologi og innovation. Shop vores nyeste vestlige, Arbejde, engelsk, og udendørs stilarter nu.

Mobiltelefon butikker i Richmond, VA CompleCellular. om.

Mobiltelefon butikker i Richmond, VA CompleCellular. om.

COVID UPDATE TMOBILE har opdateret deres timer og tjenester. 1 anmeldelse af Tmobile ville ikke købe en telefon herfra. Kom, og døren var låst, men klart var åben, fordi medarbejderne sad og lege på deres telefoner, og tegnet sagde Open .. forsøgte at åbne døren og en dame kiggede op på mig som jeg var skør og lige stirrede på mig. Det hældte også regn og ingen åbnede døren

Område kode ændring træder i kraft i dag

Område kode ændring træder i kraft i dag

Fra denne sidste søndag, vil du blive bedt om at taste områdenummeret for alle opkald. Denne ændring skyldes FCC gennemførelsen af ​​den nye 988 trecifrede kode

Obligatorisk 10DIGIT-opkald bliver effektiv til alle Fulton-telefonkunder

Obligatorisk 10DIGIT-opkald bliver effektiv til alle Fulton-telefonkunder

Syrien Reverse Lookup af mobilnumre Gratis søgning af mobile koder 963988, hvordan man ringer til Syrien-telefonnumre, opkaldskoder, tidszoner.

Beboere skal ringe område kode startende søndag

Beboere skal ringe område kode startende søndag

Brighton, Mich. AP starter søndag, Michigan beboere i fire områdekoder skal ringe til 10DIGIT telefonnumre, selvom nummeret er i samme områdekode.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.