Artikler om Samsung Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52 A72 Indian Pris lækket her er priserne

Samsung Galaxy A52 har bedre ram end Samsung Galaxy A12. Med hensyn til displayopløsning har Samsung Galaxy A52 bedre opløsning på 2400 x 1080 end Samsung Galaxy A12, som har opløsning på 1560 x 720. Samsung Galaxy A52 har mere intern hukommelse end Samsung Galaxy A12

Detaljeret sammenligning

Samsung Galaxy A52 har Super Amoled Screen Type, hvor som Samsung Galaxy A12 har skærmtype. Samsung Galaxy A52 har vist tæthed på 405 PPI & Samsung Galaxy A12 har kun 264 ppi displaytæthed. Med hensyn til skærm til kropsforholdet har Samsung Galaxy A12 bedre skærm til kropsforhold på ~ 85.% end Samsung Galaxy A52's ~ 84.%. Begge mobiler har samme billedforhold på 20: 9.

Hukommelsessammenligning

Samsung Galaxy A52s 64 MP Quad Bagkamera OutClasses Samsung Galaxy A12s 48 MP Quad Bagkamera med hensyn til opløsning. Samsung Galaxy A52 vil være bedre valg, hvis du søger at klikke mange selfies, da det har bedre 32 MP-forreste kamera i forhold til Samsung Galaxy A12s 8 MP-kamera.

Teknisk sammenligning

Samsung Galaxy A52 5G er indstillet til at blive lanceret i Indien, da dens supportside er gået på virksomhedens indiske hjemmeside. Listen afslører ikke meget bortset fra håndsættets modelnummer: SM-A526B / DS.

Samsung Galaxy en G for at debutere i Indien snart

Samsungs Galaxy A52 5G vil debutere i Indien snart. Ifølge Tipster The_Tech_Guy har virksomheden begyndt at udvikle firmwaren til den indiske variant, hvilket tyder på, at håndsættet kunne ankomme i de kommende uger.

Samsung Galaxy A G's specifikationer, funktioner lækket i unboxing video

Samsung vil sandsynligvis annoncere Galaxy A52 håndsæt den 17. marts. Nu, bare dage før lanceringshændelsen, har YouTube Channel Moboaesthetics sendt en unboxing video af A52 5G-modellen, der afslører sine specifikationer, detailboks design, og det bundtede tilbehør.

Samsung A g vises på Google Play Console, specifikationer gentog

Samsung er gearet op for at lancere sin Galaxy A52 5G-model i de kommende uger. Det kommende håndsæt indeholder en 120Hz skærmopdateringshastighed, ifølge en rapport fra Sammobile. 4G-varianten af ​​A52 vil bære en 90 Hz skærm.

Samsung Galaxy A God modtager FCC certificering, nøgle specifikationer afsløret

Samsung er gearet op for at lancere mid-range galakse A52 5G og A72 5G smartphones snart. I den seneste udvikling har Tipster Evan Blass fælles officielle udseende af de to håndsæt, der afslører deres designoplysninger og nøglefunktioner.

Få kredit mod iPhone 13 og iPhone 13 mini, når du handler i en smartphone. Lav lave månedlige betalinger på 0 apr. Køb nu med hurtig, gratis forsendelse.

Samsung Galaxy En G-smartphone modtager Bluetooth og Wi-Fi-certificeringer

Samsung er gearet op for at starte Galaxy A52 5G smartphone i de kommende uger. I den seneste opdatering er det blevet spottet på Kinas TENAA-certificeringssted med modelnummeret SM-A5260, antydning på sin forestående lancering.

octa core cpu

Nu, Samsung sigter mod at gentage Galaxy A51 succes med lanceringen af ​​Galaxy A52. Den nye smartphone har til formål at give en overkommelig flagskibsoplevelse med fokus på kameraets kvalitet, display, ydeevne og batterilevetid.

Samsung har lovet at levere Android-opgraderinger i tre generationer og regelmæssige sikkerhedsopdateringer i mindst fire år. Med hensyn til designet har Galaxy A52 en mat plastik krop, der føles robust. Det er en slank enhed og ser stilfuld ud.

Enheden leveres med et punchhulldisplay med et 32mp-selvkamera. Skærmforanstaltningerne 6. -Inch og huser et FHD + opløsning Super Amoled Panel med 90 Hz opdateringshastighed. Samlet set er displaykvaliteten behagelig, og farverne vises levende med gode synsvinkler.

Galaxy A52 væddemål BIG på kameraer og der er et 64mp quad-camera modul. Den primære sensor er 64 mp med optisk billedstabilisering, autofokus og en blænde på F1. . Andre sensorer omfatter 12mp ultra bred, 5mp makro og 5mp dybde. Theres 10x digital zoom. Smartphone er i stand til at klikke på gode billeder i godt oplyste forhold, men du skal være tålmodig og bruge PRO-tilstanden til at fange anstændige billeder i Low Light. Billederne vises kornet hvis du strække zoom ud 5X.

Din smartphone er drevet af den prøvede og testede Snapdragon 720 g chip og kommer med 6 GB og 8 GB RAM muligheder. Begge modeller leveres med 128GB intern lagerplads og support microSD-kort på op til 1 TB. Qualcomm havde lanceret Snapdragon 720 g sidste år i januar 2022. Det er den samme 4G chipset, der driver budget telefoner som Poco M2 Pro, redmi Note 9 Pro og andre. Det henvender sig godt til de daglige ydeevne behov, men der er lejlighedsvis halter, mens der spilles.

Det er en dobbelt SIM telefon med en hybrid SIM-microSD-kort slot. På software fronten, Galaxy A52 kører Et UI 3. -baseret på Android 11. operativsystem. Dens en glat grænseflade med en række praktiske funktioner. Telefonen er bakket op af en 4,500mAh batteri med 25W hurtig opladning støtte og har et hovedtelefonstik.

Med Galaxy A52, Samsung ikke forsøger at gøre noget anderledes, bortset fra at besøge igen spec-sheets, der har arbejdet for virksomheden. Dette er en pålidelig daglig driver og løftet om softwareopdatering til tre år gør handlen sødere.

Ingen omkostninger emi

Anmeldelse Samsungs Galaxy En serie er selskabets mellemtone arbejdshest, og selv om det ikke generere den samme brummer som Galaxy S-serien eller Kinas bølge af forbavsende godt prissat kit, det stille og roligt sælger over 100 millioner enheder om året en € ”tegner sig for en anstændig luns af alle solgte smartphones på planeten.

A-serien er sat af Sammy som værende sofistikerede endnu overkommelige i den udviklede verden, men i andre nationer de er bare-om-flagskib materiale, fordi den holder af Galaxy S-serien er alt for dyr til lokale købere.

Enheden er prissat på $ 599 packs en 4500mAh batteri, en otte-core Qualcomm CPU med to kerner, der kan 2. GHz og resten nå 1. GHz. Også under hætten: 8GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

De bagudvendte kameraer er en 12MP ultrabred affære, tvilling 5MP linser tunet til makro- og dybde skud henholdsvis plus en 64MP monster. Den fremadvendte knast kan fange 32MP hver gang du bræk et skud.

Men det er de eneste gange telefonen skuffer. Tilstedeværelsen af ​​5G er ikke et stort plus, dels fordi dækning rester ringe omkring mit hjem og kontor. Websider belastning med glædeligt hurtigheden når jeg har 5G dækning, men det er en nice-to-have i stedet for en game changer og gør 4G-version af telefonen en mulighed, omend den ene med en skærm, der opfrisker på kun 90 Hz, og en lidt mindre i stand CPU og GPU.

Løb en GPS-aktiveret motion-tracking app ikke belaste batteriet, med udtømning kører på mindre end 10 procent per time. Bluetooth-hovedtelefoner ikke mærkbart nedbrydes batteri enten. En time-lange zoom møde tygget igennem 8 procent af batteriets kapacitet â € ”men gjorde det efter jeg havde bremset skærmens opdateringshastighed fra 120Hz til 60Hz, hvilket forbedret batterilevetid under alle opgaver. , Fandt jeg faktisk, at min 25-minutters morgen rutine for at læse e-mail, nyhedsgrupper og sportsresultater ofte tilbage batterikapacitet på 100 procent, og aldrig mindre end 97 procent.

NFC betalinger oprindeligt præsenteret et problem, indtil jeg indså, at telefonen er på sit bedste, når svævende omkring fem centimeter fra en betalingsterminal. Jeg tillader kun NFC transaktioner, når telefonens skærm er tændt, så har lidt frygt for tilfældige aflæser dræne min bankkonto, men "svæver til løn" føles lidt underligt i forhold til "tap til løn".

Ovenfor er et skud af gangen af ​​Vulture East kontorer, og under en anden fra sit nabolag. På kontoret skud, blev uafhængige observatører imponeret af detaljer på gulvet tømmer og sammenhængen i perspektiv, men lidt skuffet over overmætning af de klareste lyskilder. I nabolaget skud, farver er trofaste.

Samsungs telefon migration erfaring er nu meget glat og vedtage A52 ikke var problematisk i mindste . Mange apps bragte deres passwords på tværs med dem fra min tidligere Android, efterlader farten mindre irriterende end at udskifte et kreditkort med hensyn til mængden af ​​grynt arbejde, der kræves for at genoprette ens daglige gøremål.

Den 3. mm jack er en velsignelse. Jeg foretrækker kablede hovedtelefoner på arbejdspladsen, og gå ikke glip af at bruge en USB-C til 3. mm adapter, når tiden kommer for et opkald eller chat. Det er også betryggende ikke at føle gennet hen imod at købe en Bluetooth-lydenhed. Telefonens højttaler er tilstrækkelige til podcasts, men lidt grim til musik.

Samsung leveres ikke øretelefoner med A52, men omfatter en 15W oplader, der gør jobbet. En 25W-enhed er en valgfri opgradering, men føles overflødig givet enhedens gode batteriets ydeevne.

Men enheden gør mangler en vis sleekness at premium-telefoner råd og andre midrange produkter der svarer til, i det mindste i udseende. Jeg fandt A52 bare en lille chunky sammenlignet med andre mid-price stunners, og den dårlige biometriske præstation gned mit ansigt i sine værste funktioner flere gange om dagen og gav mig lejligheder til at overveje alternativer.

Det er dog småproblemer, fordi A52 er yderst funktionel. Det har mindet mig om, at premium smartphones er dejlige, men også ekstravagancer nu, at deres funktionalitet er replikeret til lavere priser af enheder, der gør alt, hvad der kræves af dem, gemmer fungerer som et status symbol. ®.

Priserne på Samsung Galaxy A52 og Samsung Galaxy A72 er blevet lækket foran lanceringen. Samsung Galaxy A52 5G blev spottet på benchmarking Website Geekbench i sidste måned, hvilket afslørede nogle af dets specifikationer. Mange lækager og teasere er også blevet afsløret om Galaxy A52 og Galaxy A72, herunder kamera og design. Men hidtil har selskabet ikke foretaget nogen officiel meddelelse om deres lanceringsdato eller funktioner.

Samsung Galaxy En forventet pris

En galakse A52 5G er også blevet afsløret, ifølge hvilket et design svarende til Galaxy A51 kan gives i denne smartphone. Det kan lanceres med et 6. -InCH Punch Hole display. Derudover kan det få en quad bagkameraopsætning, hvis hovedkamera vil være 64 megapixel. Ifølge Geekbench-listen kan Qualcomm Snapdragon 750G-processoren findes i Galaxy A52 5G.

Samsung Galaxy En forventet pris

Designet af 5G-varianten og 4G-varianten af ​​Samsung Galaxy A72 vil være det samme. Der vil være et rektangulært kameramodul på bagsiden, hvilket vil have fire sensorer. Den eneste forskel i begge varianter vil være af chipset. Det forventes at få et centerpunch-hul skåret ud til Selfie-kameraet. Galaxy A72 kan komme med en i display fingeraftrykssensor.

Ekspert score

Samsung har været en af ​​de største Bestselling mærker på det verdensomspændende marked. De har en bred vifte af produkter på forskellige prispoint. Sammen med deres berømte galakse- og notesserier har de en serie. A-serien smartphones har altid været lommevenlige med et bredt spec sortiment. De nyeste modeller, der er blevet lanceret, er Galaxy A52, der starter ved Rs. 26.499. Disse nye smartphones ser godt ud, men har Samsung arbejdet med at forbedre deres præstationer?

Vigtig

Samsung Galaxy A52 Awesome White 128GB 8GB PakMobiZone Køb Mobiltelefoner, Tablets, Tilbehør

Samsung Galaxy A52 Awesome White 128GB 8GB PakMobiZone Køb Mobiltelefoner, Tablets, Tilbehør

Samsung Galaxy A52 Pris i Pakistan er PKR. Samsung Galaxy A52 64MP Main kamera. Samsung Galaxy A52 Batteri er 4500 mAh.

Samsung Galaxy A52 pris i Pakistan

Samsung Galaxy A52 pris i Pakistan

En ny rapport om Samsungs Galaxy A52 og A52 5G smartphones pins ned prisen, specs og mere på de kommende udgivelser.

Samsung Galaxy A52 Unboxing, Gennemgå Filippinerne

Samsung Galaxy A52 Unboxing, Gennemgå Filippinerne

Tjek vores handsiske indtryk af Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 6GB128GB Pris I Kenya Bedste Priser på Gadgets Leo

Samsung Galaxy A52 6GB128GB Pris I Kenya Bedste Priser på Gadgets Leo

Samsungs 6. tommer Galaxy A52 5G tilbyder et godt sæt af funktioner til en attraktiv pris punkt, herunder en skærm 120 Hz SuperAMOLED, men kun to af de fire bageste kameraer virkelig trække deres vægt.

Samsung Galaxy A52 anmeldelse Seneste Nyheder Videoer, Fotos om Samsung Galaxy A52 review Det Økonomiske Times Side 1

Samsung Galaxy A52 anmeldelse Seneste Nyheder Videoer, Fotos om Samsung Galaxy A52 review Det Økonomiske Times Side 1

Samsungs Galaxy A52 5G imponerer i alle de områder, der tæller, ligesom batterilevetiden og display kvalitet.

Samsung Galaxy A52 pris i Indien hiked af Rs. 1.000

Samsung Galaxy A52 pris i Indien hiked af Rs. 1.000

Samsung lancerede for nylig Galaxy A52S 5G smartphone i Indien. Nu har virksomheden øget prisen på dens 4G-variant. Samsung Galaxy A52 har r

Samsung Galaxy A52 128 GB

Samsung Galaxy A52 128 GB

Galaxy A52 5G i et Wordawesome. Den har 6. FHD Super Amoled Display, Avanceret 64MP kamera med OIS, IP67 og kraftfuldt 4.500mAh batteri.

SANDISK ULTRA 256GB Hukommelseskort til Samsung Galaxy A71 5G High Speed ​​MicroSD klasse 10 MicroSDXC G2K kompatibel med Samsung Galaxy A71 5G Telefon Walmart. om

SANDISK ULTRA 256GB Hukommelseskort til Samsung Galaxy A71 5G High Speed ​​MicroSD klasse 10 MicroSDXC G2K kompatibel med Samsung Galaxy A71 5G Telefon Walmart. om

Hvilket er bedre Samsung Galaxy A71 eller OnePlus Nord se den detaljerede sammenligning af Samsung Galaxy A71 vs Oneplus Nord i Indien, kamera, linse, batterilevetid, skærmstørrelse, specs score, software, opladningstid, ram, opbevaring, vægt, farver, processor , ydeevne og andre specifikationer på Gizbot. om.

For Samsung Galaxy A71 5G, A51 5G Case Stand Holster bælteclips Skærmbeskytter 10. 5

For Samsung Galaxy A71 5G, A51 5G Case Stand Holster bælteclips Skærmbeskytter 10. 5

Shop nu Samsung Galaxy A71 5G UW Verizon Kun Shell Holster Combo Case Høj kvalitet Bedste pris gratis forsendelse på indenlandske ordrer Worldwide Delivery 1 års garanti 8563368157

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.