Asurion kundeservice nummer

Sikkerhed Glassdoor.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Zum Schutz der Glasdoor-Website Würde Ihre IP-Adresse Oder Ihr Netzwerk Gesperrt. Wenn Sie Ein Mensch und Keine Maschine Sind und Diese Meldung Lesen, Bedeutet Dies, Dass Unerem Sicherheitsfilter Ein Fehler Unterlaufen Ist. Dør tut uns leid.

Hjælp ons Glassdoor Te Beschermen

UW IP-Adresse af Netwerk WordT Geblokkeerd om DE Site Van Glassdoor Te Beschermen. Als U en Persoon Bent Die Dit Bericht Leest, Betekent Dit DAT ONS BEVEILIGINGSFILTER EEN FOUT HEEFT GEMAAKT. DAT Vinden Vi erg Jammer!

Ayúdanos en proteger glasdør

Virksomhedsbeskrivelse: Asurion, LLC er beliggende i San Mateo, CA, Amerikas Forenede Stater og er en del af forsikringsselskaberne. Asurion, LLC har 8 medarbejdere på dette sted. Der er 119 virksomheder i Asurion, LLC Corporate Family.

Se andre industrier inden for  Finans og Forsikring: Aktiviteter i forbindelse med kreditformidling,  agenturer, mæglerbekendtgørelser og andre forsikringsrelaterede aktiviteter,  depository kreditforsikring,  forsikrings- og medarbejderfordele,  monetære myndigheders centralbank,  nondepository kreditforringelse,  øvrige finansielle investeringsaktiviteter,  andre investeringsbassiner og fonde mere,  Værdipapirer og råvarekontrakter Mellemledelse og mæglervirksomhed og råvareveksler Se mindre

Asurion stræber efter at øge deres kunders liv ved at forbinde dem med de teknologier, der kan hjælpe dem med at leve bedre og hjælpe folk med at opbygge et sundt forhold til teknologi på en måde, der giver bekvemmelighed og positive resultater; Kontakt Asurion gennem deres kundeservice telefonnummer, blandt andet kontaktpersoner, gøres nemt af virksomheden.

De gør betydelige investeringer i udvikling af imponerende forsikringsplaner for teknologier inden for garanti og supporttjenester til mobiltelefoner, forbrugerelektronik og husholdningsapparater alt i navnet på at hjælpe folk. De har vundet innovationspriser for apps udviklet til at kombinere live support og øjeblikkelige meddelelser.

Asurions hjemmeside har en effektiv, men kort kontakt US-side, som er baseret på at kontakte den rigtige transportør eller forhandler til støtte. Alternativt kan kunderne sende oplysningerne ved hånden om deres forespørgsel og har en repræsentant tage den for sig selv for at kontakte dem for at forhindre at vente på vent. Der er også en ofte stillet spørgsmål side, hvor kunderne kan gennemse svarene til fælles forespørgsler vedrørende arkivering på deres enhed, hvad de skal gøre med gamle enheder, udskiftningsanordninger, annullere planer, visse enhedernes støtteberettigelse, betalende fradrag og mere. En anden mulighed er at gennemse disse ofte stillede spørgsmål efter emne, såsom garanti, mobilforsikring, karriere og soluto service. Den kontaktende amerikanske side giver dog mulighed for at kontakte en repræsentant digitalt over telefonen eller ved at sende mail til deres globale hovedkvarter. Det giver også kunderne mulighed for at fil eller spore et krav, der bruger deres online centercenter.

Kunder med teknisk support eller generel Forespørgsler opfordres til at kontakte Asurion ved at kalde 1-866-862-3397. Asurions kundeservice repræsentanter kan nås fra mandag â € "fredag, mellem kl. 08.00 og 17.00 cst.

Kontakt os side indeholder telefonnumre for følgende luftfartsselskaber og forhandlere: Aafes, AT & T, Babyer R Us, Bell Mobility, Canopy, Coast Guard, Cricket, Costco, Direct TV, Freedom Mobile, Guitar Center, Koodo , Lowes, Marine Corps, Metro PCS, NexCom, Office Depot, Sprint, T-Mobile, Target, Telus, Home Depot, Legetøj R Us, Verizon, Veterans Kantine, Virgin Mobile og Walmart.

Kundernes oftest stillede spørgsmål handler om at indgive krav på beskyttede enheder, hvor den tid, hvor det er acceptabelt at folde et krav, hvad de skal gøre med gamle og beskadigede enheder, berettigelse af enheder, betalende fradrag og andre sådanne krav. I stedet for at gennemse de mest populære ofte stillede spørgsmål, kan du også gennemse ofte stillede spørgsmål ved flere specifikke emner for at finde de løsninger, du har brug for.

ASURION tilbyder krav Support via Facebook og Twitter fra mandag til fredag ​​kl. 08:00 til 17:00 CST. Bortset fra denne form for direkte støtte kan deres tilstedeværelse detekteres på de fleste sociale medier, opdaterer kunderne om virksomhedens operationer.

Opgrader eller gem. To muligheder. En stor fordel.

Asurion giver forsikring for en række produkter fordelt af mange af Americas store detailhandlere og leverandører. Deres forsikringer vedrører ofte felter som smartphones, tabletter, computere, forbrugerelektronik, satellitmodtagere, smykker og forskellige apparater i diverse felter af specifikation. Da virksomheden blev grundlagt i 1994, har de gradvist udvidet til at blive et verdensomspændende selskab. Deres hovedkvarter er baseret på Nashville, Tennessee.

Asurion hovedkvarter placeringskort

8:00 til 5 pm cst. Tweet os. Asurioncares. Chat med os. asurion. Globale hovedkvarter. 648 Grassmere Park. Nashville, TN 37211. Besøg vores FAQs side for at se, om dit spørgsmål allerede er blevet besvaret!

Verizon Cell Phone Insurance File & Spor A Claim â € |

Verizon kunderâ € "Tilmeld dig nu for beskyttelse, sikkerhed og support. I en begrænset periode skal du tilmelde og få dækning for dine støtteberettigede enheder. Lær mere. Verizon Mobile Protect * Har du dækket. Når du stoler på Amerikas mest pålidelige netværk, kan du stole på, at du får adgang til total tech beskyttelse, support og mere.

Asurion Verizon Telefonnummer

Hvis dette er en funktionsfejl på en anden telefon end den, du har til hensigt at erstatte, skal du ringe 888-881-2622. En ekspert vil hjælpe dig. Hvis enheden har utilsigtet skade forårsaget under brug, er gået tabt eller stjålet, eller det har været mere end 12 måneder, du kan stadig â € |

Hvordan kontakt Asurion, når de verizon samfund

Asurion Corporation er en udbyder af tilpassede løsninger vedrørende trådløse telefonprodukter. Med globalt hovedkvarter i Nashville, TN, Asurion tilbyder håndsæt og enhedsbeskyttelsesprogrammer og vejhjælpstjenester.

Media bruger

Emne: Digital, PR, Online, Social Media, Print Company: Â Asurion, Â Baseret i Nashville, TN, Â leverer beskyttelse og supporttjenester til smartphones, tabletter, forbrugerelektronik, AP.

Godt arbejde fra hjemmet

Jeg arbejdede før Asurion, da de var leverandør for en DirecTV. Det var et godt stykke arbejde med god maling, men jeg blev afskediget efter AT & T købt DirecTV. Det var frontlinie kundeservice, så det var hårdt arbejde og kunder var jerks, men mine holdmedlemmer og ledelse var virkelig god og god løn var ikke det bedste i verden dog.

Pros.

Jeg elsker at arbejde her. Der er skema fleksibilitet, gode fordele, stort arbejdsmiljø, vækstmuligheder. Elsker at jeg er i stand til at arbejde for et så godt firma og være i stand til at gøre det hjemmefra.

Pros.

Brug til at fokusere på teknisk support og timeløn. Nu er det betalt pr. Erfaring, og han fokuserer på salg med teknisk support på siden. Du kan være en top Performer Med alle dine metrics, men hvis du ikke opfylder salget, betyder intet andet, og du skal frygte for dit job. blev ansat for 4 år siden som timeteknologisk support, og nu er det betalt pr. Erfaringssalg. Virksomheden bruger til at være en glæde at arbejde for, ikke længere.

Ulemper

"Asurion blev grundlagt i år 1994. Virksomheden har været operationelt i næsten 25 år nu. Selskabets grundlæggere var Jim Ellis og Kevin Taweel. Selskabets grundlæggere havde overtaget et vejhjælpselskab, der var baseret i Houston, navngivet som Road Rescue, i 1995. Så i 1999 havde virksomheden overtaget en enhed, der solgte forsikringer for mobiltelefoner, kendt som Merrimac Group.

I år 2022 startede virksomheden sine operationer på verdensplan og derfor udvidet til de asiatiske lande. I år 2022 blev udvidelsen udvidet til landene i Europa og derefter inden 2022 i Australien. I år 2022 blev virksomheden også udvidet til Latinamerika, med hjælp fra Amerika Movil. Virksomheden var den første til at yde utilsigtet forsikringsdækning fra håndtering til forskellige detailhandlere, der var i overensstemmelse med alle de 50 stater i USA.

Hovedkvarter info

Hovedkvarteret for virksomheden er baseret på 648 Grassmere Park, Ste 300. Byens navn er Nashville, mens statens navn er Tennessee, USA. PIN-koden i området er 37211-3667.

Om

Asurion er et amerikansk firma, der fokuserer på at levere forskellige former for forsikringer for varer som elektronik, smykker, apparater, satellitmodtagere, osv. Den nuværende administrerende direktør for virksomheden er Kevin Taweel. Selskabet har også tjent over 280 millioner forbrugere, i omkring 49 kontorer omkring 14 lande i verden. Antallet af medarbejdere, der arbejder i virksomheden, er mere end 17.000.

Services.

De primære tjenester, som selskabet yder, gør det muligt for kunder og kunder at have en ro i sindet, når de accepterer deres forsikringspolicer, så hvis der er utilsigtet skade, vil virksomheden kunne løse deres problemer og vil også sikre det De berørte kunder hos klienter modtager reparations- eller udskiftningstjenester.

Grundlagt i 1994, Asurion er en privat -lejet selskab, der har hovedkontor i Nashville, Tennessee. Virksomheden leverer forsikring for smartphones, tablets, elektronikprodukter, apparater og meget mere. I dag har virksomheden sin tilstedeværelse i forskellige lande og tjener forbrugernes behov effektivt. Uanset om du overvejer at få din mobiltelefon forsikret eller noget andet, vil Asurion give dig roen. Alt du skal ringe er Asurion telefonnummer for at benytte deres tjenester.

Hvordan kontakter du ASURION Customer Care Support?

ARURION Giver forskellige beskyttelsesplaner til elektronikprodukter, og hvis du søger at få nogle oplysninger eller tale med kundeservice-repræsentanten, skal du ringe til Asurion Customer Care Phone Number. Kundepleje Telefonnummeret er 866-667-2540, og kundeservicemedlemmerne er tilgængelige for at tale 24/7. Men den bedste tid til at ringe Asurion telefonnummer er omkring 8. 0 A.. Linjen på den anden ende er ikke travlt, og du kan løse dine bekymringer eller søge hjælp i løbet af tiden.

Uanset om du forsøger at indgive et krav eller oprette en ny anmodning, gør Asurion din bekymringer håndteret med yderste prioritet, og derfor er Asurion Customer Care Executive veluddannede og erfarne.

Hvad er de vigtigste problemer, der kan løses?

Når du ringede ASURION telefonnummer, kan du løse alle dine problemer og finde den bedste løsning på dit problem. Agenterne har oplevet håndtering af et spil af problemer. Generelt kalder en kunde dem af følgende grunde:

Så hvis dine store bekymringer drejer sig om disse ting, vil Asurion Customer Support Team få jobbet gjort for dig. De har et dedikeret tech-team, der vil hjælpe dig med i Discovering de nye funktioner i din enhed og overgå dine forventninger.

Vigtig

Sikkerhed Glassdoor.

Sikkerhed Glassdoor.

Hey Corpus Christi Bundle TV ATT internettet og få endeløs underholdning for mindre. Spar stort med ATT Internet TV Bundles.

RootMetrics Dækning kort

RootMetrics Dækning kort

Check Cell Dækning efter postnummer til alle amerikanske netværk med én søgning

ATT at tilbyde LowCost Bredbånd til privilegerede kunder via Federal Program

ATT at tilbyde LowCost Bredbånd til privilegerede kunder via Federal Program

Programmet er udelukkende tilgængelig for amerikanske husholdninger af pandemien hårdt ramt. Hvis du er berettiget, vil du nyde en tæt kontakt med familie og venner, ophold forbundet med arbejde eller skole gennem bredbånd tilgængelighed og mere overkommelige for personer med behov på tværs af USA.

ATT flips skifte på iPhone XS og XR esim støtte i amerikanske u Verizon rygter til fredag

ATT flips skifte på iPhone XS og XR esim støtte i amerikanske u Verizon rygter til fredag

Løst Fra i dag 61.620, har jeg stadig ikke været i stand til at få et klart svar om esim støtte. Jeg købte telefonen fra ATT med 1277630

ATT lanceringer FirstNet Sundhed Wellness Coalition

ATT lanceringer FirstNet Sundhed Wellness Coalition

ATT Wireless tilbyder 25 rabat på deres ubegrænset planer for lærere, sygeplejersker, læger, første respondenter, militær og veteraner. ed den 25 rabat kan det være fornuftigt at skifte

ATT vil operere ny national FirstNet første responder netværk, del 3 Federal News Network

ATT vil operere ny national FirstNet første responder netværk, del 3 Federal News Network

Når du har gennemgået alle FirstNets unikke funktioner, sats planer og tilgængelige enheder og tilbehør, vil du så være klar til at tegne og drage fordel af alle de netværk fordele. Den skridtvise FirstNet abonnement proces skitseret nedenfor er beregnet til at maksimere nettets sikkerhed ved at sikre, at alle brugere af FirstNet er en verificeret første responder. ere

ATT tilbyder 10month til Highspeed Internet for Lowaincome Families Courcess Utility Board

ATT tilbyder 10month til Highspeed Internet for Lowaincome Families Courcess Utility Board

Jeg plejede at kunne bruge min telefon som et hotspot og oprette forbindelse til min bærbare computer til arbejde ved hjælp af min att 65 ubegrænset månedlig plan, men den sidste måned eller ...

Atts bedste ubegrænsede plan bliver bedre uden prisstigning

Atts bedste ubegrænsede plan bliver bedre uden prisstigning

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

ATT annoncerer mobil hotspot, udvider tethering

ATT annoncerer mobil hotspot, udvider tethering

ATT og San Jose har samarbejdet til at levere 11.000 hotspots til studerende og beboere uden internettet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.