Att Access Card fra Citi nyder at tjene tak og indløse for store belønninger

500 intern serverfejl

Når du har gennemført den enkle online registreringsproces, bliver du bedt om at bekræfte din konto via en e-mail eller en tekst baseret på din præference. Når du først er verificeret, kan du logge ind og begynde at administrere din konto.

Log på

Lås op med din medarbejderrabat for yderligere besparelser ved at tilmelde dig din arbejds-e-mail-adresse, og registrering for medarbejderens tilbudsprogram SAMSUNG giver rabatter til medarbejdere hos deltagende virksomheder som en del af Samsungsaveværktøjsprogrammet *

Køb vores seneste tilbud og innovationer

Nyd eksklusive volumenrabatter med en Samsung Business-konto, Bulk Trade-in Credit og% Samsung Business Financing Plus, berettigede organisationer kan nyde skattefri shopping med en Samsung skattefritagelse

De viste priser og særlige tilbud leveres udelukkende til verificerede brugere, der er registreret på Samsungs medarbejdertilbudsprogram, der bruger deres regerings email-id eller et e-mail-id, der er verificeret af ID. e, og du accepterer vilkårene på at bruge en autentisk e-mail-adresse, der er registreret under dit navn.

ID. E er en betroet partner i U.. Regering, der verificerer militære identiteter ved hjælp af Service Records, USAA-medlemsoptegnelser eller uploadet regeringsdokumentation. Du vil blive omdirigeret til ID. e at fuldføre bekræfte din berettigelse. Id. e Fortrolighedspolitik. Hvor mindre

© 2022 Samsung Electronics America, Inc. Samsung, Galaxy S, Galaxy SmartTag og Shop Samsung er alle varemærker tilhørende Samsung Electronics Co, Ltd Alt andet mærke, produkt, og servicenavne og logoer er mærker af deres respektive ejere. Skærmbilleder simuleret. Udseende af produkter kan variere. Hvor mindre

ï "Underlagt Samsung Prøv nu, betal senere vilkår. Betalingsmuligheder tilbydes af bekræftelse, er underlagt en check-check, og er muligvis ikke tilgængelig i alle stater. Valgmuligheder afhænger af dit købsbeløb. CA Beboere: Lån ved at bekræfte lånetjenester, LLC er lavet eller arrangeret i henhold til en California Finance Lender. Hvor mindre

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Brug vores gratis Wi-Fi til at få noget arbejde udført, tjek din email eller tilslut med venner. Få adgang til internettet på laptops eller mobile enheder på mere end 11.500 deltagende restauranter med Wi-Fi, altid gratis. Så tag en mccafé ® latte og log på. Wi-Fi er på os! Find en McDonalds i nærheden af ​​dig.

Hvordan forbinder jeg med McDonalds Wi-Fi?

Washington, D.. â € "AT & T * og Elizabeth Dole Foundation meddelte i dag deres aftale om at arbejde sammen for at fremme adgang fra AT & T. Denne indsats giver overkommelig Hjem Internetadgang til lavindkomstkunder, herunder veteraner, militær Caregiver S og deres familier beliggende inden for seks store meter på tværs af AT & TS 21-state Wireline serviceområde. Gennem dette samarbejde vil AT & T og Elizabeth Dole Foundation hjælpe med at uddanne disse veteranfamilier om denne mulighed for at modtage billig internet service.

Magic Keyboard til iPad Pro Top har den bedste iPad tilbehør nogensinde video

Som verden bliver mere og mere afhængig af digitale processer, har enkle daglige interaktioner, som f.eks. Betalende regninger, gør skolearbejde, booking af sundhedsudnævnelser eller deltagelse i Peer Support Groups, flyttet online. Ifølge U.. Census Bureauer American Community Survey, mere end 30 procent af lavindkomst veteraner har ikke internetadgang. Og mens en internetforbindelse er kritisk for veteraner, deres "A1> Caregiver s og militære familier, skaber den høje omkostnings- eller videnforskel i forståelsen af ​​den effektive anvendelse af digitale tjenester ofte unødige hindringer.

At hjælpe med at broere denne digitale deling, AT & T og Elizabeth Dole Foundation vil gennemføre koordineret opsøgende til veteraner og deres familier gennem et etableret fællesskab af Caregiver S og Civic Leaders, ud over hosting arrangementer, møder og støttegrupper.

Uanset arrangere fordele, at finde beskæftigelse, eller forbinder med kammerater, veteraner og deres omsorgsperson s stole på internettet til så meget af deres dagligdag, siger Steve Schwab, administrerende direktør for Elizabeth Dole Foundation . Vi er stolte af at arbejde med AT & T for at hjælpe forbinde lav indkomst veteran og omsorgsperson familier til de tjenester, de har brug for at trives i deres lokalsamfund.

Affordable adgang til internettet hjælper enkeltpersoner og fællesskaber holde forbindelsen, gøre forretninger og vokse, siger Erin Scarborough, vice president, kablede stemme og bredbånd produkter, AT & T. Vi er stolte af at bidrage til at fremme digital inklusion for lav-indkomst, veteran husstande, og glad for at se organisationer som The Dole Foundation støtter dette program.

Vi hjælper familie, venner og naboer forbinde på en meningsfuld måde hver dag. Fra den første telefonopkald 140 + år siden til mobil video streaming, vi forny sig for at forbedre liv. Vi har det bedste netværk i henhold til Amerika største test. ** var ved at bygge FirstNet bare for første respondenter og skabe næste generations mobil 5G. Med DirecTV og DirecTV NU, vi leverer underholdning folk elsker at tale om. Vores smarte, meget sikre løsninger tjener over 3 millioner globale virksomheder â € ”næsten alle af Fortune 1000. Og på verdensplan, at vores ånd service-drev medarbejdere give tilbage til deres lokalsamfund.

AT & T produkter og tjenesteydelser, leveres eller tilbydes af datterselskaber og søsterselskaber af AT & T Inc. under AT & T mærke og ikke af AT & T Inc. Yderligere oplysninger om AT & T produkter og tjenester er tilgængelige på om. tt. om. Følg vores nyheder på Twitter på ATT, på Facebook på facebook. about / att og på YouTube på youtube. Om / ATT.

 © 2022 AT & T Intellectual Property. Alle rettigheder forbeholdes. AT & T, Globe logoet og andre mærker er varemærker og servicemærker af AT & T intellektuel ejendomsret og / eller AT & T-tilknyttede virksomheder. Alle andre mærker indeholdt heri tilhører deres respektive ejere.

Prisfastsættelse ekskl skatter. Tjenesten vil incl 150GB eller 1TB af godtgørelse data per måned afhængig af type og hastighed af tjenesten. Du vil blive opkrævet $ 10 for hver addl 50 GB dataforbrug, hvis du overskrider din månedlige ydelse data, selv om mindre end 50 gigabyte er brugt. Andre begrænsninger gælder. For mere information, gå til att. about / internet-forbrug. Internet hastighed fordringer udgør maksimalt netværkstjeneste kapacitet hastigheder. Faktiske kunden hastigheder er ikke garanteres og kan variere baseret på flere faktorer. For mere information, gå til att. about / speed101.

Belønninger og detaljer om programmet

Bliv belønnet for køb, du allerede gør med AT & T Access Card, en top belønninger kreditkort fra Citi. Ansøg om AT & T kreditkort i dag og begynde at tjene ThankYou® Points indløses til gavekort, rejse belønninger, elektronik og meget mere.

X peger på støtteberettigede detail- og rejse hjemmesider

Digital Tegnebøger lad du handler med tillid til millioner af steder på nettet, inden apps og i butikkerne. Med digitale tegnebøger kan du hastighed gennem kassen og fortsætte med at nyde alle de store fordele, der følger med dit kort. Lær at komme i gang og hvordan digitale tegnebøger kan hjælpe med at beskytte dine kortoplysninger på citi. OM / digitalservices.

Citi Entertainment tager den engang ud af en gang i livet. Få særlig adgang for at købe billetter til tusindvis af arrangementer, herunder Billetter i forsalg og eksklusive oplevelser for årets mest ventede koncerter, sportsbegivenheder, madoplevelser og mere.

Vigtig

ATT forudbetalt SIM Kit

ATT forudbetalt SIM Kit

Køb ATT Forudbetalt SIM Kit online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B07D823NZ3

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

COMPRAR AESATTM18QCARG AVNET PORTADOR DE FUGA IOT LTE, 2 CABEZALES TARJETA KLIK, PARA KITS DE INICIO IOT AVNETATT. Newark ofrece presupuestos Rpidos, Envo en El Mismo da, Entrega Rpida, Amplio Inventario, Hojas de Datos og Soporte Tcnico.

Sim-kortet aktivering att

Sim-kortet aktivering att

ATT SIM-kort er den grundlæggende kontooplysninger lagring af en ATT mobiltelefon. Fordi de er aktive, og gemme alle dine kontaktoplysninger og data, kan de placeres i andre telefoner, og alle dine oplysninger overføres med kortet. Du kan udføre den indledende aktivering af dit kort ved ...

ATT Stores USA Mobiltelefoner, DirecTV Mere

ATT Stores USA Mobiltelefoner, DirecTV Mere

Besøg din ATT McDonough butik og finde de bedste tilbud på de nyeste mobiltelefoner fra Apple, Samsung, LG og mere. Nocontact curbside afhentning og berøringsfri transaktioner til rådighed.

Highland Park iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 tilbud Highland Park, IL ATT

Highland Park iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 tilbud Highland Park, IL ATT

Besøg din ATT Crystal River butik og finde de bedste tilbud på de nyeste mobiltelefoner fra Apple, Samsung, LG og mere. Nocontact curbside afhentning og berøringsfri transaktioner til rådighed.

ATT Promo Koder 30 Off I december 2021 Forbes

ATT Promo Koder 30 Off I december 2021 Forbes

De seneste ATT tilbud kan hjælpe dig spare hundredvis på en ny flagskib telefon denne uge, med nogle pæne tilbehør til at starte.

ATT Ubegrænset Tablet Plan eller iPad 20

ATT Ubegrænset Tablet Plan eller iPad 20

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

ATT til Tilføj nummer Transfer PIN til Wireless portanmodninger

ATT til Tilføj nummer Transfer PIN til Wireless portanmodninger

Gør det muligt at overføre indhold fra din gamle enhed til din nye via WiFi.

ATT Betingelser Blue Jeans Network, Inc

ATT Betingelser Blue Jeans Network, Inc

Nytænke købe tech produkter med gratis Sameday levering og opsætning af en venlig ekspert.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.