ATT hærdet glas Antimikrobiel Skærmbeskytter iPhone 1212 Pro

Du skal muligvis opdatere din browser

Med udgangspunkt i den populære iPhone 11, har Apple opgraderet en række bemærkelsesværdige funktioner på 2022 iPhone 12. Den imponerende 6. Super Retina OLED display er en af ​​dem. Apple er gået et skridt videre ved ikke blot at forbedre klarhed og anslagsfølsomhed men også holdbarhed. Dette er gjort ved at skabe displayet med Keramisk Shield som forbedrer beskyttelsen mod stød og dråber. Det negative ved dette er, at dens meget let at ridse skærmen og så vi anbefaler at anvende en skærm beskytter til din iPhone 12.

Screen Protector typen & materialer

Den differentiere faktor skærm beskyttere er den type materiale de er lavet af, der bestemmer det beskyttelsesniveau, de kan levere. Hærdet glas skærm beskyttere giver den højeste grad af beskyttelse på grund til at være lavet af forstærket glas. Til sammenligning er der film skærmen beskyttere, som er ekstremt tynd og som et resultat giver et lavere beskyttelsesniveau for iPhone 12s displayet. Ved hjælp af den nyeste teknologi, har strong> anti-blå lys skærm beskyttere ind på markedet og har vist sig at være populære blandt forbrugerne på grund af det faktum, disse skærmbeskytter er designet til at minimere skadeligt blåt lys ray eksponering.

Bygget til at beskytte din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro fra scratches9H Hard Glas materiale giver kant til kant protectionFull Dækning for at beskytte screenApplicable til brug hverdagen

Hvorfor købe Hyphen hærdet glas skærmen protektor for iPhone 12 og iPhone 12 ProBuilt at beskytte din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro fra scratches9H Hard Glas materiale giver kant til kant protectionFull Dækning for at beskytte screenApplicable til hverdagsbrug usageBuy Hyphen hærdet glas Skærmbeskytter til iPhone 12 og iPhone 12 Pro som er udstyret med 9H hårdt glas. Det giver fuld dækning til skærmen med kant til kant beskyttelse. Brug Bindestreg hærdet glas skærmen protektor for iPhone 12 og iPhone 12 Pro som tilbud med perfekt beskyttelse til skærmen på din iPhone. f du får Hyphen hærdet glas skærmen protektor for iPhone 12 og iPhone 12 Pro online, får du også en fantastisk ledsager til din enhed. Den er bygget til at give den ultimative beskyttelse og funktionalitet til din skærm. Den er anvendelig til brug hver dag.

Tilføjet styrke og privatliv

TemperedGlass Privacy Behandlet Screen Protector tilbyder avanceret beskyttelse mod stød, ridser og nysgerrige tilskuere. Funktionen Privat sorte ud skærmen fra siderne i stående tilstand, mens det stadig tillader dig at dele indhold, når du vil i landskabet. En ny, antimikrobielle overtræk beskytter produktet mod mikrobiel vækst, uden at ofre touchscreen respons eller klarhed. Fremstillet ved hjælp af premium japansk glas, bevarer den glatte glider og fornemmelsen af ​​skærmen, og er testet grundigt for at levere den lysstyrke, skarphed og klarhed, du forventer fra din iPhone. Easy Juster bakke muliggør enkel og præcis ansøgning, til at yde maksimal beskyttelse.

Beskyt din ro i sindet

Overalt vi går, vores telefoner indsamle microbes- fra vores fingre, lommer, punge eller bilsæder. Glasset indeholder et antimikrobielt middel til at beskytte produktet mod mikrobiel vækst, der forårsager misfarvning og nedbrydning.

Avanceret forsvar mod ridser og stød

Vores TemperedGlass skærm beskyttelse giver beskyttelse på flere niveauer og er grundigt testet til at kunne modstå dybtliggende skader forårsaget af lejlighedsvise dråber og stød. Vi har også udsætte det for grundig afprøvning for at beskytte din skærm mod skader overflade-niveau fra kontakt med hårdt, metal genstande såsom nøgler og mønter. Bevist i at teste for at have en hårdhed rating på 9H **, dens det højeste niveau af scratch beskyttelse til rådighed.

Hold din skærm privat

TemperedGlass Privacy giver dig mulighed for at nyde fuld skærm privatlivets fred i stående tilstand, holde dine e-mails, tekster og billeder er beskyttet mod nysgerrige blikke. Hvis du ønsker at dele hvad der på skærmen, skal du blot vende telefonen til liggende tilstand for en uhindret udsigt fra alle vinkler. Lavet med Micro Louver-teknologi reducerer det avancerede 2-vejs sidefilter syn i en 30-graders vinkel for det ultra-privatliv, der er nødvendigt i dagens tilsluttede verden.

Synlig klarhed

Vi tester vores skærm beskyttere til de højeste optometric standarder. Designet og konstrueret fra høj kvalitet, holdbart japansk glas for at levere den lysstyrke, skarphed og detaljer, du forventer fra din telefonskærm. Resultatet er et krystalklart beskyttende lag, der giver den samme visuelle oplevelse som selve enheden.

Føles som din naturlige skærm

Glas sammensætning betyder, at fingeren glider glat over skærmbeskyttelsen, ligesom den gør over din enhedsskærm. Den super-tynde 0. 3mm glas bevarer touchscreen følsomhed for at reagere præcist til din berøring. Derudover er det blevet konstrueret med fingeraftryk og oliebestandighed for at hjælpe med at holde skærmen til at føle sig rent og ser klar ud.

Ved første øjekast

GadgetShieldz® Skærmbeskytter er det bedste valg for maksimal ridsebeskyttelse til Apple iPhone 12. Den ultraklare, ultra-tynde gadgetShieldz-film gælder på din skærm, ryg, sider, top, bund og endda kameraets linse, der leverer 360 grad ridse beskyttelse.

Næsten usynlige

Vores fulde krops klare beskyttere giver ekstra greb til din enhed uden filmen, der føles klæbrig eller klæbrig. Med vores fulde kropsbeskyttelse, der anvendes på dine enheder, skal du holde dem med højeste tillid uden frygt for at lade dine enheder glide igennem under normal brug. Miste glidet, få grebet!

Brugerdefineret designet

Hver gadgetShieldz indeholder præcisionsteknikfilm, der er tilpasset til at passe til din Apple iPhone 12. Holde alle porte og knapper helt tilgængelig. Dens unikke ultra-fleksible egenskaber hjælper det med at dække selv de mest komplekse kurver og konturer af din enhed, som normale stive skærmvagter ikke kan.

*********************************************** ********************************

*********************************************** ******************************** Amazoncom Inc forsinker forsendelsen af ​​ikke-væsentlige ting under den nuværende COVID-krise, Sænker ankomsten af ​​de fleste smarte enhedstilbehør - herunder Ringeke produkter på Amazon

Ringeke-teamet anerkender imidlertid betydningen af ​​enhedsbeskyttelse, og vi tilbyder hurtig og gratis forsendelse til alle varer købt gennem RingkestoreCombeat Amazon-ventetiden ved at få dine tilfælde, skærmbeskyttere og alt andet direkte fra kilden!

*********************************************** ********************************

Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb af en eller anden grund, vil vi med glæde acceptere afkast af pakker inden for 30 dage efter salgsdatoen og udstede en fuld refusion minus forsendelsesgebyr, hvis varen er i videralbar tilstand.

Bemærk venligst, at internationale ordrer kan blive moms og yderligere toldgebyrer ved levering. Disse gebyrer bestemmes af dine lokale toldembedsmænd og er køberens ansvar. Ringeke er ikke ansvarlig for tabt af internationale pakker, når de er blevet afsendt ud af vores lager. Ringeke er ikke ansvarlig for enhver international returpost.

Med udrulningen af ​​iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, og iPad Pro Max, afslørede Apple også et nyt keramisk skjoldfrontdæksel, som selskabet siger, er det største spring i holdbarhed nogensinde på iPhone .

Så anbefaler Tech Giant ved hjælp af en skærmbeskytter med de nye smartphones, eller tror det, at iPhone 12S er holdbare nok uden en? Jeg har indgivet spørgsmålet til Apple, men har endnu ikke modtaget et svar.

Her er æbler egne ord på de nye iPhone-design og keramikskærmen: Det forhøjede nye design af 6. -Inch iPhone 12 og 5. -Inch iPhone 12 mini er så smukke, da de er holdbare. Og iPhone 12 Mini er den mindste, tyndeste og letteste 5G smartphone i verden, genanvendt til at pakke alle teknologien i iPhone 12 i en dejlig kompakt størrelse, mens du stadig leverer en imponerende stor og fordybende kant-til-kant display. Begge modeller har et slankt nyt fladt design med en Aerospace-Grade Aluminum-kabinettet og kombineret med keramisk skjoldfrontdækslet, som går ud over glas ved at tilføje et nyt høj temperaturkrystallisationstrin, der vokser nanokeramiske krystaller i glasmatrixen, stiger Drop ydeevne med 4x.

Designet med premium materialer, iPhone 12 Pro-modeller prale af et nyt, sofistikeret flatkantisk design, der har et smukt kirurgisk rustfrit stålbånd, der er parret med et præcisionsmalet matglas tilbage, og introducerer det utroligt slidstærke keramiske skjold. Den keramiske skærmfrontdæksel, hårdere end noget smartphone glas, går ud over glas og er infunderet med nano-keramiske krystaller til dramatisk at forbedre sejhed og øge drop ydeevnen med 4x.

Ifølge Corning, som co-udviklede det keramiske skjold med æble keramik kan betragtes som den nære fætter af glas. Begge materialer er uorganiske. Begge har mange nyttige fysiske egenskaber og dannes via høj temperatur processer. Og med den rigtige sammensætning og dannelse kan begge være ekstremt hårde og resistente over for termisk chok, egnet til brug i hårde omgivelser som det ydre rum. EN

Corning siger den primære forskel mellem glas- og keramikcentre på de kemiske bindinger, der holder den interne struktur af materialet sammen. I modsætning til glas, hvoromer er anbragt i en tilfældig rækkefølge, opstår forbindelser i keramiske materialer, når positive og negative ioner binder til dannelse af et regelmæssigt mønster af krystaller - som igen kan sprede det lys, de udsættes for. Dette fænomenet resulterer normalt i et uigennemsigtigt materiale, snarere end gennemsigtigt, selv om der er eksempler på gennemsigtig keramik.

Halvvejs mellem de to materialer er glas-keramik, hvilket starter livet som glas og derefter transformere til en næsten fuldstændig krystallinsk eller keramik, stof. Corning siger, at dette sker under en intens anvendelse af omhyggeligt styret varme og tilsætningen af ​​et nucleatingsmiddel, der danner frø, hvorved krystaller kan vokse.

Tilsyneladende bruger de nye iPhones glas-keramik. Hvis de er hårdere, vil det godt, men reparation af et brudt keramisk skjold vil koste mere. Hvor meget mere? Omkring US $ 80 sammenlignet med reparation af et brudt skjold på en iPhone 11.

Udover brugen af ​​det keramiske skjold siger Apple, at der er en ting, der bidrager til holdbarheden af ​​frontdækslet. Det sidder flush til kanten af ​​telefonen, hvilket hjælper med at beskytte det endnu mere. Samlet set har Weve fjorten drop ydeevnen â € "den største årsoverårige forbedring nogensinde til iPhone.

Men tilbage til det oprindelige spørgsmål: Har du brug for at købe en tilføjelse skærmbeskyttelse til en iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max. Min mening lige nu er ikke nødvendigvis, men det kunne ikke skade.

Styrket gennem en specialiseret temperering proces, hvilket gør den meget påvirkning og ridsefast. Glasets glatte følelse efterligner din telefonskærm, mens Repelling Smudges med en anti-fingeraftryksbelægning. Ultra-frisk antimikrobielt produktbeskyttelse reducerer 99% af bakterievæksten på overfladen for produktets levetid. AT & T-tempereret glasskærmbeskytter kvalificerer sig til et livstidsudskiftningsprogram, så hvis din skærmbeskytter nogensinde ridser, revner, slidter ud, eller er beskadiget, vil vi erstatte det med en anden, så længe du ejer din enhed. Besøg ATT. Om / ScreenProtector for flere detaljer.

Hærdet glas anti-mikrobiel skærmbeskytter giver avanceret beskyttelse mod virkninger, ridser og fnug. En ny, anti-mikrobiel belægning reducerer bakteriel vækst på skærmen uden at ofre berøringsskærmssvar eller klarhed. Fremstillet ved hjælp af premium japansk glas, bevarer det den glatte glide og følelsen af ​​skærmen og testes i vid udstrækning for at levere lysstyrke, skarphed og klarhed, du forventer fra din iPhone. Den nemme justeringsbakke muliggør enkel og præcis applikation, for at give maksimal beskyttelse.

Vigtig

Enkelt Sim kort bakke til iPhone 12 Mini Rød

Enkelt Sim kort bakke til iPhone 12 Mini Rød

BuyIphone Sim TrayChinaDirectFromIphone Sim TrayFactoriesatAlibaba. om. elpGlobalBuyersSourceChinaEasily.

iPhone 12-serien First Look Sammenligning

iPhone 12-serien First Look Sammenligning

iPhone 12 viewport størrelse, opløsning, PPI, skærmstørrelse og CSS dimensioner. iPhone 12 CSS medier forespørgsler nethinden eller liggende til skrive CSS til denne enhed.

Apple iPhone 12 buet hærdet glasscase

Apple iPhone 12 buet hærdet glasscase

Shop eBay for gode tilbud på. Du finder nye eller brugte produkter i på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Amazon. about Ailun Glas Beskyttelses Film Kompatibel til iPhone 1212 Pro 2020 6. Inch 3 Pack Case-venligt Hærdet glas Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Ailun Glas Beskyttelses Film Kompatibel til iPhone 1212 Pro 2020 6. Inch 3 Pack Case-venligt Hærdet glas Mobiltelefoner Tilbehør

Ridser og revner er grimme og dyre at fix, og devaluere din telefon. Beskyt din 1000 investering med den enestående beskyttelse ofFortress hærdet glas. Hvorfor Fortress Glass EASY INSTALLATIONWith Fortresss let installatør, Fortress Focus, vil dit glas passer perfekt hver gang. Sig farvel til UNEV

Amazon. en iPhone.

Amazon. en iPhone.

Boston, 23 november, 2021save på et udvalg af ulåste iPhone tilbud på Black Friday Sale, sammen med alle de bedste iPhone 13, 12 SE Rabatter

Black Friday Unlocked iPhone Deals 2021 Apple iPhone 13, 12, 11, SE MERE SALG Forsket ved at bruge Lab

Black Friday Unlocked iPhone Deals 2021 Apple iPhone 13, 12, 11, SE MERE SALG Forsket ved at bruge Lab

Køb en certificeret brugt ulåst iPhone online fra Gazelle. Find den ulåste iPhone, du vil have for mindre uden kontrakter eller skjulte gebyrer. Køb online i dag

Apple Trade in tilføjer iPhone 12 modeller op til 790 for 12 pro max

Apple Trade in tilføjer iPhone 12 modeller op til 790 for 12 pro max

Knappen lavede et udseende på den nye iPad-luft, hvilket gør det nemmere at låse op til enheden uden at fjerne en maske til Face Unlock.

Ikke reagerer Screen min iPhone 8 plejer tænde

Ikke reagerer Screen min iPhone 8 plejer tænde

Under iPhone touch screen problemer efter opdatering til iOS 1514 eller af andre ukendte årsager Vi tilbyder 5 yderst effektive løsninger for at løse problemet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan bruger du Android USB-tethering på M1 Macs En ElitemacX86 Exclusive Guide Denne vejledning dækker implementering af Android USB-tethering på M1 Macs ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.