AVG Antitheft Kom godt i gang

10 Bedste gratis Anti tyveri, Find min telefon eller Telefon locator apps

Anti Tyveri Mobile Security er et program, som vil give dig besked, når du udløser det. Denne applikation har registrering modul, hvor brugeren kan registrere dem selv ved hjælp af deres navn, telefonnummer, e-mail-id og adgangskode. Og du vil få adgang til web-applikation samt app adgang. Hvis en skønne dag telefonen bliver tabt, så bliver du nødt til at logge ind på web-applikation og udløse den tabte telefon knappen. Og så app vil tage et billede først og derefter vil sende GPS koordineret til webapplikationen hjælp som bruger kan spore telefonen. Og når brugeren ændrer sim-kort vil programmet automatisk køre sig selv og sin telefon ingen, og det er ikke til rådighed så sim nej og sende den via sms til den registrerede ikke og alt nummer. Og dette ved hjælp af web-applikation bruger kan opspore tyven. Web ansøgning vil indeholde login-formular ved hjælp af hvilken brugeren kan udløse anvendelsen. Og det gør det også muligt for brugeren at se placeringen og billedet af tyven.

For den bedste oplevelse, bedes du opgradere til en nyere, understøttet browser ved hjælp af nedenstående links. Hvis du ikke kan opgradere din browser, er et Midlertidig IEEE Xplore-websted til rådighed for grundlæggende søgninger med links til fuld tekst.

IEEE-konto

En ikke-for-profit organisation, IEEE er verdens største tekniske faglige organisation dedikeret til at fremme teknologi til gavn for menneskeheden. © Copyright 2022 IEEE - Alle rettigheder forbeholdt. Brug af dette websted betegner din accept af vilkår og betingelser.

Android vil støtte os, så vi kan sørge for vores mobile enhed i at downloade app'en, Android Device Manager, som vil give os mulighed for at deaktivere vores mobile enhed, samt aktivere tyverisikring mode og le mode mobil placering i tilfælde af tab via Google Maps og Gmail.

Denne nye service, som Android er vidunderligt, det giver os mulighed for at lave lyd med vibrationer på vores enhed, hvis vi har brug for at aktivere den mobile placering tilstand, med det, vil det være lettere og snart at finde vores enhed og et system hvor vi kan slette alt indhold fra vores enhed, hvis den bliver væk eller stjålet.

Efter flere forbedringer til denne Android-enhed system, kan vi styre en mulighed, der giver os mulighed for at "låse" enhed, så vi ikke kan finde vores mobile enhed, men det er perfekt til uheldige lejligheder sådan som tab eller tyveri. Fra vores mobile enhed.

Sådan låser en Android-enhed i tilfælde af tyveri / tab?

Vi må forstå, at dette vil blive aktiveret fra opsætning og på tidspunktet for anvendelse, det vil være aktiv, ellers hvis du ikke aktiverer den fra opsætningen på tidspunktet for brug, vil du ikke være i stand til at gøre det .

Et andet alternativ til at blokere din Android mobiltelefon

Denne applikation hjælper os med at styre vores enhed eller vores børn fjernt fra internettet via en GPS locator at vi integrerer i operativsystemet og derfra kan du få en fuld bane på et kort, hvor du vil se, hvor et sporet var sidst fundet fra din mobile enhed. På samme måde, kan du følge, hvis din mobile enhed er slukket.

trin til brug

Denne omfattende guide vil hjælpe dig på to måder at være i stand til at have kontrol over, hvor din enhed vil være, ideel for børn, ansatte eller til din enhed i tilfælde af tyveri eller tab, du kan se, hvor det er.

Hvis du kunne lide denne artikel om måde at aktivere anti-tyveri lås på din Android mobiltelefon, vi inviterer dig til at fortsætte med at miracomosehace. about og lære at bruge ansigtet oplåsning på enhver Android-telefon.

Privacy er en hjertesag for alle. Ingen ønsker at lække hans personlige oplysninger, men hvad du kan gøre, hvis de ondsindede øjne havde lykkedes i at få dine legitimationsoplysninger? At miste en mobil er ikke ensbetydende med at miste enheden snarere dens alt for alarmerende. Alle kan misbruge dine data eller kan ødelægge det. Du er ejer af din enhed, så dens dit ansvar at beskytte din mobiltelefon. Zoogle anbefale dig at installere den bedste anti tyveri app på din mobiltelefon. Anti tyveri apps til android sikre dine data, selv i tilfælde af enheden tabe. En alarm automatisk aktiverer Når gennemsnittet øjne vil have adgang til din mobiltelefon. Disse og mange flere funktioner overtale dig til at betale et hurtigt kig på zoogles top 7 anti tyveri apps til Android.

Avast anti-tyveri

Den nyeste version af Avast Antivirus leverer VPN-tjenester, internet booster, batteribesparelse, app locker og mange andre kølige funktioner, så du kan nyde offline eller online aktiviteter uden at bekymre dig om sikkerhed. Kort sagt, du og din enhed begge vil sikre.

bytte anti tyveri

Hvis du sender en besked på din mistede mobil, kan Anti Theft-appen låse din telefon og kan gemme dine data og videoer fra at blive et legetøj i forkerte hænder. Ifølge Zoogle viser det placeringen af ​​Lost Mobile på Google Map. For at få billedet af tyven og data backup er også nemt med denne anti tyveri app.

Antivirus sikkerhed â € "GRATIS

Smartphones er vores livline i disse dage, da vi alle har tendens til at gemme alle vores vigtige data i dem. Det er på grund af denne nøjagtige grund, at selve ideen om, at vores telefoner bliver stjålne, skræmmer Bejesus ud af os. Derfor har vi alle brug for den bedste anti-theft-app til Android installeret på vores enheder for at beskytte dem.

Bedste anti tyveri apps til android:

Find min enhed er den bedste anti-tyveri app til Android, som er gratis. Det er en indbygget app, der leveres af Google og er tilgængelig i alle Android-telefoner. Ved hjælp af denne app kan vi eksternt låse telefonen, logge ud af vores enhed og tørre ud af alt indhold. Andre funktioner er: â € "

Cerberus er uden tvivl den mest avancerede anti-tyveri app til android. Det har fået en gratis prøveversion, men abonnement er påkrævet for at bruge alle funktioner. Det er funktion rig og beskytter din enhed på tre måder. Vejen er fjernbetjening via en webportal, tekstbesked og automatiske advarsler. Andre funktioner er:

En af de ældste og bedste anti-tyveri apps til Android er hvor min droid. Det har et sæt robuste funktioner, der fortsætter med at stige hvert år. Med den grundlæggende GPS-sporing har den nogle andre funktioner som:

Den bedste anti-tyveri app til Android er Avast Mobile Security. Avast Anti-Theft-funktionen var en selvstændig app, men nu er den bundtet i en holistisk sikkerhedspakke. Funktioner inkluderet i appen er:

Hemmelig kontrol hjælper dig med at spore din stjålne / manglende Android. Det fortæller dig også om, hvad der skete med din telefon. Med dette kan du bare slette de data, der blev fået til rådighed, snarere end at slette alt.

Ovennævnte software er de bedste anti-tyveri apps til android, som du skal bruge. Mens du går til pro versioner af disse apps, anbefaler vi dig at bruge prøveversionen først for at få en praktisk oplevelse af appen. Disse apps er, som vi kun gemmer alle vores private data på telefoner. Vi kan ikke råd til at miste dem, og anti-tyveri applikationer hjælper os med at sikre vores data. Vær smart, ligesom dine enheder. Installer en af ​​Anti-Theft Android apps fra listen.

Hvor er min droid

En af de længerevarende anti-tyveri apps på markedet, hvor min droid har et robust funktionssæt, der ser ud til at vokse år på år. Samt de sædvanlige telefonfinding fungerer som GPS-sporing og telefonopkald, har den masser af andre frynsegoder.

Find min enhed

Find min enhed er googles in-house løsning til at spore din tabte telefon og sørge for, at ingen nogensinde kan komme ind i det, hvis du har mistet det for evigt. Det er helt gratis at bruge og dækker det grundlæggende, herunder evnen til at finde din tabte telefon på et kort, låse det eksternt, få det til at ringe højt for at tiltrække opmærksomhed eller tørre det som en sidste grøftindsats for at holde dine data private. Det er bundet til din Google-konto og er i stand til at afbalancere flere enheder, bare fint. For at bruge det, når du ikke har din telefon, skal du bare skrive Find min telefon til Google, når du er logget ind, og det vil give dig alle de muligheder, du har brug for.

Cerberus.

Cerberus er måske den mest funktionsrige mulighed på denne liste. Med det installeret på en tabt enhed, kan du trække en liste over opkald sendt eller modtaget. Brugere kan skjule apps-ikonet, så skurken ikke indser, at du har det installeret, og du kan endda tænde mikrofonen i håb om at høre dem tale. Denne app er gratis i en uge; Derefter kræver det et engangsgebyr på $ 2. 9. For så vidt angår mængden af ​​funktionalitet, kan det bare være det bedste bang for din buck. Men med stor magt kommer et stort ansvar, og appen må ikke holde din hånd helt som nogle andre præsenteret her.

pas på

Lookoutâ er udelukkende tilgængelig for mobile enheder, og det er kun fået bedre gennem årene. En nylig opdatering til appen har introduceret evnen til at modtage en e-mail, når din telefon er slukket, SIM-kortet ændres, og andre handlinger En tyv kan gøre efter at stjæle din telefon. Lookout vil endda forsøge at tage et billede af gerningsmanden . Nogle af disse funktioner er gratis, men de fleste kræver et premium abonnement.

Prey.

Prey er et af de få muligheder, der ikke koster penge at bruge. Tjenesten er også tilgængelig for pc'er, så det kan være vejen at gå, hvis du vil have en enkelt løsning på tværs af flere enheder og maskiner. Prey kan aktivere en høj alarm, vise en brugerdefineret besked på din telefonskærm, og forsøge at forhindre sig i at være Afinstalleret . Disse funktioner er sammen med de grundlæggende evner for at lokalisere, låse og tørre enheder.

Konklusion.

Disse tyverisikring Android apps kan være lige hvad du har brug for, hvis det værste skulle ske, og handlingen med at installere dem tager så lidt indsats. Hvis du har andre apps, du foretrækker andre check ud, del dem med os nedenfor.

Anti-tyveri er slukket som standard. For at sende kommandoer til din enhed eksternt, skal du tænde for tyverialfunktionen på din enhed. Prøv nogle funktioner lige nu, så du kan handle uden tøven Hvis din enhed er tabt eller stjålet.

Når du har oprettet, kan du styre de forskellige muligheder i Avast! Anti-tyveri fra enhver webbrowser. Du skal bare indtaste dit kodeord, og du kan blokere telefonen, så intet mere kan gøres med det foruden at finde det gennem GPS.

Andre muligheder omfatter at tage et billede og optage lyd, der sender multimediefilen direkte til din browser, eller aktivere en meget høj alarm. Endelig kan du også vise en personlig besked på skærmen.

Med Android 5. viste Google, at det frigjorde en ny funktion til håndsæt kaldet enhedsbeskyttelse. Denne tyverisikring gør det umuligt umuligt for en tyv at bruge din telefon i tilfælde af at den bliver stjålet og tørret. Første ting først, selvom: Hvordan får du denne funktion?

Hvis du allerede opfylder disse krav og kører Android 5. På en Nexus 6 eller Nexus 9, Tillykke med , har du allerede enhedsbeskyttelse. Men hvordan ved du, at du har det? Der er faktisk ikke nogen ledelsesindstillinger til enhedsbeskyttelse hvor som helst udsat for brugeren, så at finde ud af, hvordan du kontrollerer status for funktionen på din enhed, er ikke umiddelbart indlysende.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple silikone etui med magsafe produkt rød iphone 12 mini Rs. 900 Køb nu Apple Silikone Etui med Magsafe Pink Citrusiphone 12 12 Pro Rs. 900.

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Shop digitale kameraer, 35mm kamera Udstyr, fotoprintere, Hjemmebiograf, DVD-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Æbler longrumored trackers er her, og de bringer geniale funktioner, der kan også desværre misbruges.

Apple AirTag Hvornår skal erstatte batteri, som en til at undgå, og hvordan du ændrer Times of India

Apple AirTag Hvornår skal erstatte batteri, som en til at undgå, og hvordan du ændrer Times of India

Apple AirTag kunne sætte dine børn i fare. Heres hvorfor eksperter kritiserer sin udskifteligt batteri.

PSA Apple advarer brugere om AirTag Udskiftning af batteri

PSA Apple advarer brugere om AirTag Udskiftning af batteri

De har stadig den beskyttende plastik dækker siden med Apple-logoet.

Her er hvad der sker, når din Apple AirTag går uden for rækkevidde i mere end tre dage

Her er hvad der sker, når din Apple AirTag går uden for rækkevidde i mere end tre dage

Apple AirTag forventedes at revolutionere punkt trackers. Det lever ikke op til det. Heres hvorfor dens noget af en disappointmen.

Anovus Smart AirTag Wallet

Anovus Smart AirTag Wallet

BACKORDERCarbon Fiber Blackships inden i 12 uger. Levering før jul er ikke garanteret. En smart sporbar tegnebog, ideel forslim layout og hurtig kort adgang. Spor din tegnebog overalt i verden ved hjælp af Apple AirTag. De indbyggede aluminium kortindehaveren breder ud dine kort med thepush af ab

Apple frigiver Tracker Detect at beskytte Android-brugere fra AirTags stalkere

Apple frigiver Tracker Detect at beskytte Android-brugere fra AirTags stalkere

Apple Inc sagde mandag det havde lanceret en Android app til at hjælpe brugere scanne nærliggende AirTags eller andre lignende post trackere, der kan være rejser med dem uden deres viden, i et forsøg på at boost privatliv.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.