Dårlige nyheder for Galaxy Note 9 ejere på opdateringen forsiden

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ændringen i opdateringer er ikke ligefrem en overraskelse. Galaxy Note 9 har været tilgængelig siden september 2022 så har 36 måneders regelmæssige månedlige sikkerhedsopdateringer er faktisk bedre end normalt. Dens sandsynligt, at Galaxy Note 9 opdateringer vil fortsætte på deres kvartalsvise sats i mindst det næste år.

Galaxy Note 9 ejere ønsker at opgradere burde måske overveje den nyligt lancerede Galaxy Z Fold 3. Med Samsung beslutte ikke at lancere et nyt medlem af note familien i 2022, Galaxy Z Fold 3, med sin store folde skærm og sin støtte til Notes S Pen, er en værdig, hvis dyre, alternativ. Hvis du leder efter andre store muligheder fra Samsung, t ake et kig på vores guide til de bedste Samsung telefoner.

Samsungs nyeste foldbar flagskib ser meget gerne den 2022 model, men kan prale af nogle nye designelementer og nogle bedre specs. Det har også en IPX8 rating og understøtter brugen af ​​en S Pen, alt sammen til en lavere indgangspris end de foregående år.

Den nye Samsung Galaxy Note 9 er her, og ja, det ligner meget den ældre Note 8. Som jeg skrev i mit første indtryk og i kameraet sammenligning, men der er en antydning af ændring i den nye Galaxy Bemærk 9. efter at have brugt det i en uge, jeg er nødt til at konkludere, at det ikke længere er de produktivitetsgevinster enhed thats rettet mod forretningsmænd i jakkesæt, eller de kreative typer, der tilsyneladende ikke kan stoppe skitsering . Med Samsung Galaxy Note 9, er Samsung nu ser ud over den note og endnu vigtigere, er en slags lægger op til bedre ting at komme, en scene for en helt ny type note. Hvis du spekulerer på, hvad der er, tror folde tabletter, som kunne ankomme, så snart næste år.

Den nye Note 9 har en større skærm, en bredere fodaftryk, en større batteri, to højttalere og en smartere S Pen. Det packs i den seneste chipsæt fra Samsung og selv kommer med en kæmpestor 512 GB intern hukommelse, der kan udvides til 1 TB. Theres også en fokus på at holde din smartphone køligt mens gaming. Så ja, Samsung Note 9 ikke kun henvender til superbrugere og smartphone kamera entusiaster, men for første gang, kommer også med håneretten, der vil Attracta mobile gamere. Og dette er grunden til dette års Note er så forskellige, på trods af at dele den gamle Bemærk design. Hvis du falder i en af ​​disse kategorier, der er ikke noget derude, der kan slå Note 9.

På trods af sin vægt, det føles solid og finish af enheden er i top, en, der passer godt ind rækkevidde præmien smartphone . Hvor det ikke ligefrem passer godt er i din jeans lomme. Im omkring 5' 7" høj og telefonen næsten titter ud af mine regelmæssige straight fit jeans. Sæt på din strammere bukser og alle vil vide, hvad du pakning. Den Bemærk 9s stort og fyldigt fodaftryk gør den velegnet Fora carrying rundt i en kulør lomme eller løse jeans

. Mærkeligt, at Note 9 faktisk føles stor, uhåndterlig og til tider irriterende, og jeg tror, ​​det er på grund af disse hjørner, whicha der ikke er så afrundet som på Galaxy S9 Dette var et problem selv. med noten 8.

den nye S Pen er gennemtænkt og mens det ligner Toa den foregående, har en masse ændret indeni der er nu en super kondensator, der holder afgift og beføjelser en Bluetooth LE-modul, som. lets du bruge S Pen som en udløsende faktor for præsentationer, som en fysisk udløserknap, mens du tager selfies og endda som et redskab fORA oplåsning enheden

. det fungerer rigtig godt for dem, der elsker at kradse på en notesblok og selv for dem der elsker at tage fysiske noter som spidsen på pennen giver dig tha t modstand, når man skriver på glasskærm. Dens bare ikke så nyttigt som jeg håbede, det ville være. Flere detaljer i softwaren sektion.

Bemærk fans vil bemærke, at displayet er vokset fra 6. -inches på sidste års bestemmelse 8 til 6. -inches på note 9. Mens Im gladere for at se, at kvaliteten af ​​visningen er forbedret, Im ikke sikker på, hvorfor Samsung gik ind for en større en som den ældre syntes godt enough på 6. -inches. De kunne muligvis forberede sig på den kommende iPhone X Plus, at det forventede at sport en massiv 6. -Inch-skærm.

På trods af de tykkere bezels betyder HDR 10-overensstemmelsen, at du vil kunne streame og se HDR-indhold på displayet. Og dreng, ser det godt ud! Faktisk ser vi på HDR-videoer på den massive skærm, at du glemmer enhedens størrelse og værdsætter det større batteri, som Samsung har presset i år.

Note 9 har den bedst mulige hardwarekonfiguration på enhver Android-smartphone, der er tilgængelig i dag. Theres en 6. -Inch QHD + AMOLED display på forsiden med en 8 MP kamera, Iris scanner og den sædvanlige nærhed, omgivende lysføler, der er tæt pakket ind i toppenet.

Indenfor får den model, der sælges i Indien, en exynos 9810 SOC, som også er tilgængelig på Galaxy S9 og S9 +. Der er en 6 GB RAM + 128 GB storage base model og en 8 GB RAM + 512 GB High end model. Faktisk er RAM og Storage et område, der tegner den klare linje mellem note-serien og S-serien fra Samsung.

Samsung Galaxy s20 hvordan man kan sortere app skuffe i alfabetisk rækkefølge

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Den nye S Pen har Bluetooth lav energi, hvilket betyder, at det kan fungere sammen med din telefon op til 30 meter væk, så du kan bruge S Pen som fjernbetjening "Klik på knappen på stylus for at tage en Foto, skift en præsentationslide eller pause og afspil musik og videoer.

Hvis der er en ulempe, er det, at den nye s pen skal oplade fra tid til anden. Heldigvis gør det det, mens klippet ind i Galaxy Note 9, og Samsung siger, at du får 30 minutters minutters brug efter 40 sekunder opladning.

Dual Aperture Camera og X Optical Zoom

Galaxy Note har altid sat stærk teknologi i hænderne på dem, der kræver mere. Galaxy Note9 overgår selv disse høje forventninger, der fokuserer på, hvad der betyder mest i en altid-on-mobile verden.

Pristendenser

Vi bruger cookies til at personliggøre indhold og annoncer, og at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame og analytics partnere, som kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem.

Et andet skridt

Samsung Brand New Galaxy Note 9 N960U1 N960U 512DK ROM 8GB RAM Single Sim Mobiltelefon LTE Octa Core 6. 'Snapdragon 845 NFC Note9 Original mobiltelefon Lilla Pris efter kupon Anvendt * S $ 449. 0-S $ 6. 0s $ $ 455. 0 Fra S $ 1. 9 5-10 Dage Express Levering tilgængelig Shopepay, Betal nu Debet / Kreditkort Indrater * Claim Shop Voucher under kassen for at nyde rabatprisen. Se moresee mindre pris efter kupon anvendt * S $ 449. 0 -S $ 6. 0s $ 455. 0 oversøiske

Identificer enhedens nuværende softwareversion

Deltag Gaming Leaders, sammen med Gamesbeat og Facebook Gaming, til deres 2. årlige Gamesbeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: i Metaverse 2 Denne kommende 25. januar 25-222. Lær mere om arrangementet.

Design

Note9s-kroppen er Modet fra slidstærkt aluminium, som note8s, som kan modstå nedsænkning i puljer vand 1. meter dybt i en hel 30 minutter. Dens om 6. tommer målt diagonalt og 8. Millimeter Tykt â € "Kun 0. 6 tommer og 0. mm større, end noteen8. Og det vejer 201 gram, hvilket gør det lidt tungere end 195-Gram Note8.

På siderne: Du vil ikke finde nogen overraskelser på Note9-bunddelen, som huser en USB-type-C-port, en mikrofon, 3. mm hovedtelefonstik, en højttaler og en udhulet slot til S-penen. Højttaleren arbejder i tandem med ørestykket for at levere stereolyd; Dens indstillet af AKG-akustik og understøtter Dolbys ATMOS 3D-simuleret surround-lydteknologi i understøttede apps som Netflix. Til venstre er en tænd / sluk-knap og volumen rocker, og fremhævet fremtrædende til højre er BIXBY-tasten, en knap, der udløser Samsungs Homegrown AI Assistant.

Vigtig

VIDEO Samsung otra vez se Burla de Apple para anunciar su nuevo smartphone, pero la estrategia le kande da contra

VIDEO Samsung otra vez se Burla de Apple para anunciar su nuevo smartphone, pero la estrategia le kande da contra

Samsung te ayuda en descubrir dispositivos electrnicos con tecnologa de ltima generacin incluyendo smartphones, tabletter, tv, electrodomsticos y ms.

Samsung Galaxy On5 Pro Pris i Nepal, dec 2021

Samsung Galaxy On5 Pro Pris i Nepal, dec 2021

Samsung Galaxy On5 2016 Vs Samsung Galaxy On Nxt 16GB Sammenligne Specifikationer og af mobiltelefoni pris at undestand hvilken der er bedst til dit behov inden du afgiver ordre online.

Samsung Galaxy On5 Guld

Samsung Galaxy On5 Guld

Samsung Galaxy On5 2016 SMG5520, Galaxy On5 2016 Fashion, Touch, TFT 720 x 1280 px 5. 0, LiIon 2600 mAh, Snapdragon 425 8917

Samsung Galaxy on5

Samsung Galaxy on5

Bedste tilbud på Samsung Galaxy On5 i Pakistan opdateres nu dagligt med Pricematch. k. Sammenlign Samsung Galaxy On5 pris i Pakistan, læs anmeldelser og specifikationer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung meddelte i dag, at den agter at opsige nogle af sine Samsung Cloud-tjenester. De tjenester Galleri Sync, Drive, og Premium storage abonnementer bliver udfaset i løbet af det kommende år.

Opsæt og brug Samsung Pass på din Galaxy-telefon

Opsæt og brug Samsung Pass på din Galaxy-telefon

Du kan logge ind på apps og websteder på forskellige enheder, der bruger adgangskoder, der er gemt på din Google-konto, når du enten tænder synkronisering i Chrome på Android Log ind på Chrome på din computer Gem

Kalender Deling

Kalender Deling

Android kan du synkronisere dine kontakter på tværs af enheder. OS bruger ikke kun kontakter, der er gemt på din telefon, men også din Gmail. Dette valg kan føre til en kontaktlisten befolket med poster, der ikke har et telefonnummer, som hurtigt kan tilføje op. For at mindske dette problem, er der et par metoder.

Haikyuu Anime Slim Glass Telefon Etui til Samsung A10 Note 8 9 10 S7 Edge S8 S9 S10 A20 A30 A50 A70Buy til en lav pris på Joom E-handel Platform

Haikyuu Anime Slim Glass Telefon Etui til Samsung A10 Note 8 9 10 S7 Edge S8 S9 S10 A20 A30 A50 A70Buy til en lav pris på Joom E-handel Platform

Køb tegneserie tasker, dækker og skind til Samsung Galaxy S10 og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Free Delivery Collection på mange varer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lad fantasien få frit løb med vores personlige telefonen tilfælde til Samsung Galaxy J7 2016. Levering er hurtig og garanteret

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.