Bedste 5G Mobiltelefoner Under 15.000 dec 2021

Bedste 5G telefoner i Indien under R'er 20.000 i juli måned 2021 Realme 8, iQoo Z3

Den smartphone har alt det, du ønskede sammen med 5G. Den Moto G51 5G er prissat på Rs 14,999 til 4 GB Ram og 64 GB lagerplads, mens det vil gå til salg på Flipkart 16 December 2022 kl.

Er det værd at købe Motorola g g

Ja, Motorola G51 5G er værd at købe, fordi det har næsten alle de funktioner, du nogensinde bede om i en smartphone sammen med en kraftig processor, 5G støtte, 120 Hz opdateringshastighed, hurtig opladning, ren bestand erfaring og mange andre.

Motorola G51 5G kommer med en 6. 0-inches 120Hz LCD-skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels. Enheden har en plastik ryg og rammer, mens der er ingen omtale af, hvilken slags glas anvendes på forsiden.

Motorola G51 5G har 50MP primær sensor, 8 MP ultrabredt og 2MP makro sensor mens der er en 13 MP selfie foran. Den bageste kamera kan optage videoer op Toa  mens fronten kan skyde op Toa

Bedømmelse

For at komme up to date med tech, følger os Oña Google News. Hvis du ønsker at købe en ny mobil, tv, DSLR, eller noget andet, tjek Outa topBestinINDIA. Kærlighed teknologi, se nyeste videoer på tech på MobileDrop. Ønsker du at støtte mobiledrop, kan du donere hvad du kan ved at klikke her. Af den måde, ønsker at spare penge, vi har Telegram Channel Følg os der. Her er diskussionen Telegram koncernen. Vi ses der

Vil du se dine ting her?

Bedste 5g telefoner under 15000 med prisliste. Der er i alt 4 mobiler i denne liste, og det blev sidst opdateret den 19. dec 2022. Nogle af de bedste mobiler i denne prisliste er fra Motorola, Poco, Realme, Xiaomi mærker.

Bedste g-telefoner under prisliste:

Croma er altid på udkig efter nye muligheder og bestræber sig på at imponere sine kunder med de nyeste produkter på markedet. Hvis du har været på udkig til at købe den bedste smartphone, udforske på Croma. Med fantastiske rabatter, tilbud og tilbud på en række forskellige 5G smartphone modeller fra populære mærker som Apple, OnePlus, Realme, Xiaomi og mere, Croma er alle indstillet til at tilbyde alle sine kunder enestående ydeevne med fantastisk funktionaliteter . Perfekt til at sikre problemfri tilslutning og drift, Cromas smartphones er ideelle til at klikke fantastiske billeder med glat brug. Med enorme funktionalitet og kraftfulde præstation køller med strålende tilbud og rabatter, dette er det bedste tidspunkt til at investere i den model af dit valg.

Køb de bedste g smartphones på super nedsatte priser!

En smartphone er et absolut nødvendighed i denne tid, og er tilgængelig for næsten hver enkelt. Hvad enten ringe eller klikke skud, deltage møder eller lagring af filer, der er en smartphone kræves på hvert trin. For at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse, Croma tilbyder en bred vifte af de bedste 5G smartphones til super nedsatte priser. Med en bred vifte af Realme mobiltelefoner, Xiaomi smartphones og OnePlus smartphones, Croma ønsker at give dig den bedste oplevelse til den bedste pris.

Gem filer med lethed, capture strålende skud, nyder super hurtig opladning, få højere kapacitet netværk og erfaring sænke latency ved at investere i den bedste 5G smartphone-model fra mærket på dit valg. Xiaomi smartphones er fyldt med specifikationer som fantastisk skærm, kraftig processor og strålende kamera for at give dig en fantastisk oplevelse. Hvis du ønsker at nyde de nyeste funktioner med attraktive farver, Realme smartphones er en god mulighed. OnePlus mobiltelefoner er udformet med 4500 mAh batteri til kontinuerlig drift, ekstraordinære opbevaring og en super kraftig processor, der lader dig køre og installere flere apps med lethed. Udforsk på Croma at få en idé om den bedste smartphone til rådighed, og få fat i din favorit model på super skåret priser.

Køb de bedste smartphones til priser som aldrig før!

Besøg vores hjemmeside og tjek det store udvalg af smartphones på super overkommelige priser. Tjek Cromas hjemmeside og benytte de bedste tilbud, E-kuponer, cashback, gavekort, rabatter og særlige tilbud på de bedste mobiltelefoner! Med en helt ny kollektion af fantastiske smartphones, Croma er alle indstillet til at tilbyde dig strålende præstation. Så hvad venter du på? Få mest ud af dette salg, og købe det bedste smartphone til at nyde en medrivende oplevelse og fantastisk betjening hastighed på en utænkelig pris!

Om mig: Siddharth rapporter om gadgets, teknologi og du vil lejlighedsvist finde ham teste de nyeste smartphones på Digit. Men hans kærlighedsaffære med tech og futurisme udvider langt ud over, på krydset af teknologi og kultur. Læs mere

Som altid har vi nogle spændende håndsæt på vores liste over smartphones under R'er 15.000 for oktober måned. I betragtning af, at dette er en sæson for online-salg, har vi formået at glide i nogle dyrere telefoner, der nu foreligger i dette budget. Vi har telefoner med 64 MP kamera, 6 GB RAM, AMOLED skærme, 120 Hz opdateringshastighed displays og mere. Tid til at se på vores top picks inden R'er 15.000 i denne måned.

Motorola g fusion

Lad os starte med de største og mest magtfulde en af ​​partiet thats en god all-round pakke i dette budget. Motorola G40 Fusion er den perfekte løsning for dem, der gerne big-screen-telefoner. Det har en enorm 6. -inch Full HD + LCD-display med HDR10 overholdelse og en 120 Hz opdateringshastighed; thats sjældne i dette segment. Denne telefon har en 64 MP primære kamera på ryggen, sammen med en 8 MP ultrabrede kamera og en 2 MP dybdesensor. En lille dorn-hul i toppen af ​​skærmen værter en 16 MP front kamera til at tage sig af selfies og videoopkald.

Samsung Galaxy m

Samsung Galaxy M32 er meget forskellig fra Moto ovenfor, men en lige så god valgmulighed under Rs 15.000 for mærke- bevidste købere. Det giver en god blanding af funktioner, ud over Samsung mærke. Det centrale element i denne håndsættet er dens skarpe 6. -inch sAMOLED Full HD + skærm med en 90 Hz opdateringshastighed. Batteriet backup er så god som Motorolas, høflighed af en 6000 mAh batteri, der kan vare to hele dage med moderat brug.

Poco m pro

Denne telefon har også fire kameraer på ryggen, startende med en 48 MP primære kamera, sammen med en 8 MP ultrabredt shooter, 5 MP makro kamera og en 2 MP dybdesensor. Billedkvaliteten er ganske god i forskellige tilstande. M2 Pro har en 5000 mAh batteri, der kan vare i over et døgn, og halvdelen af ​​moderat brug. Endnu bedre, virksomheden bundter en 33 W hurtig oplader til saft det op rask. Telefonen blev lanceret med Android 10 og MIUI 11. Android 11 opdatering med MIUI 12. er begyndt at rulle ud for Poco M2 Pro.

Realme narzo

Bageste kamera Afdelingen består af tre kameraer, der starter med en 48 MP primære kamera, 2 MP makro kamera og en 2 MP dybdesensor. Selskabet har givet ultrabrede kamera et spring her. Billedkvaliteten af ​​de vigtigste kamera er temmelig god til det segment i forskellige lysforhold. Den Realme Narzo 30 har en 5000 mAh batteri, der kan gå på i en dag, og halvdelen af ​​moderat brug. Du får også en 30 W Dart oplader i pakken, der kan tage batteriet fra 0 til 100 procent i lidt over en time. Telefonen kører Android 11 med Realme UI 2..

redmi note s

Den redmi Note 10S har quad kameraer på bagsiden med et 64 MP primære kamera, en 8 MP ultrabredt shooter, 2 MP makro kamera og en 2 MP dybdesensor. Billedkvaliteten er helt acceptabelt for dette segment. En 13 MP frontkamera er dygtig til at håndtere selfies og videoopkald. Telefonen kører Android 11 med MIUI 12. ovenpå. Denne telefon har en 5000 mAh batteri, der kan gå ud over en dag, og halvdelen af ​​moderat brug, og understøtter 33 W hurtig opladning.

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

G-telefoner under i Indien

Produkt priser, tilbud og tilgængelighed kan ændres fra tid til anden. Alle priser er inklusive skatter. Produkt farver og billeder er kun for illustration og de kan ikke ligefrem matche med det faktiske produkt. Produkt specifikationer kan ændres & kan variere fra det reelle produkt. Mens hver omhu for at undgå unøjagtigheder i indhold, er disse leveres som er, uden garanti af nogen art.

redmi Bemærk 10S: Denne smartphone fra Xiaomi har en 6. 3-tommer AMOLED Dot skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels. Denne redmi mobile er drevet af en MediaTek Helio G95 Octa-core processor koblet med 6 GB RAM og 64GB intern hukommelse opbevaring. Redmi Bemærk 10S lader dig optage fantastiske billeder og videoer som på bagsiden har den en 64MP vidvinkel kamera, en 8MP ultra-vidvinkel kamera, et 2MP makro kamera, og et 2MP dybde sensor. Der er en 13 MP front kamera til selfies og videochat. Denne slanke og let telefon vejer omkring 178. gram. Redmi Note 10S Specifikationer

Samsung Galaxy M12: Samsung Galaxy M12 leveres med en 6. -Inch HD + TFT LCD - Infinity V-Cut Display med en skærmopløsning på 720 x 1600 pixels og â € ž90hz opdateringshastighed. Smartphone er udstyret med en 8nm exynos processorprocessor, der tilbyder en uafbrudt ydeevne. Det kører på Android 11 OS og huser et massivt 6000mAh kraftigt batteri med hurtig opladningsstøtte. Samsung Galaxy M12 er tilgængelig i blå, sort og hvid farve muligheder. Samsung Galaxy M12 Specifikationer

Vigtig

Samsung Galaxy S10 5G er den amerikanske første 5G-telefon

Samsung Galaxy S10 5G er den amerikanske første 5G-telefon

Check listen over alle Samsung 5G-mobiltelefoner i Indien. Hvilke Samsung 5G-mobiltelefoner er de bedste valg til mobiltelefonkøbere i Indien

Samsung 5G mobilprisliste i Indien

Samsung 5G mobilprisliste i Indien

Weven gennemgik de bedste 5g telefoner til ethvert budget, herunder under 500, fra Samsung, iPhone, Google Pixel, Motorola, Oneplus, Oppo og Mere

Gamestop Garden City 630 Old Country Rd, Ste 1071b Åbningstider og AD December 2021

Gamestop Garden City 630 Old Country Rd, Ste 1071b Åbningstider og AD December 2021

Samsung Experience Store i Sadduk, bedste Samsung Experience Store i Sadduk Samsung Experience Store i nærheden af ​​mig. Samsung Experience Store i Roosevelt Field, 630 Old Country Rd, Garden City, NY 11530, Amerikas Forenede Stater og Søg Samsung Experience Store efter beliggenhed, anmeldelser, bedømmelser, adresse, HourSopen, Telefon, Billeder, Fotos Videoer, Services, Funktioner, Type Aktuelt Nyheder.

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany Cena, opinie na Ceneo. l

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany Cena, opinie na Ceneo. l

Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981 8256GB Miedziany od 3799,00 z Opinie Smartfon 6,7 cala, aparat 64 Mpx, Pami 8 GB RAM, bateria 4300 mAh. Porwnaj cen ofert w 4 sklepach.

Hvorfor skal du købe denne 8inch tablet til 69 på Walmart i dag Digital Trends

Hvorfor skal du købe denne 8inch tablet til 69 på Walmart i dag Digital Trends

Walmart har til formål at give hård konkurrence til Amazons brand lineup af tabletter med sit Onn-mærke. Virksomheden har nu lanceret to nye onn-mærke tabletter i USA.

Samsung Galaxy A32 5G Specifikationer og officielle pris i Filippinerne

Samsung Galaxy A32 5G Specifikationer og officielle pris i Filippinerne

Køb Samsung Galaxy A32 128GB online til den bedste pris i Kuwait. Shop Online og få den nye Samsung Galaxy A32 128GB med gratis forsendelse fra Xcite Kuwait. Bestil nu

Samsung Galaxy A02 batteri anmeldelse er skik liv på denne smartphone virkelig forfærdelige ligesom 5000 mAh

Samsung Galaxy A02 batteri anmeldelse er skik liv på denne smartphone virkelig forfærdelige ligesom 5000 mAh

Samsung Galaxy A02 gennemgang. Oplev de vigtigste fakta og se, hvordan Samsung Galaxy A02 udfører i smartphone ranking.

Samsung Galaxy A52S 5G Audio gennemgang

Samsung Galaxy A52S 5G Audio gennemgang

Samsung Galaxy A52 gennemgang med fordele og ulemper, kamera prøver og benchmarks

Samsung lancerer Galaxy A12 og A02S i Ph Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Samsung lancerer Galaxy A12 og A02S i Ph Gadget Pilipinas Tech News, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Tilgængelig fra Expansys Filippinerne, Samsung Galaxy A02S Dualsim Sma025fds også tilbehør, Bundle Tilbud, anmeldelser og videoer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.