Bedste business telefon til 2021

Bedste Android-telefoner i 2021

Hvordan vi evalueret de bedste business mobiltelefon planer

Theres meget at overveje, når du vælger det bedste mobiltelefon plan for din virksomhed. Ved første øjekast, vil du sandsynligvis blive berørt med prisfastsættelse, frynsegoder, dækning, ubegrænsede tilbud, og hardware kompatibilitet.

Desuden har du funktioner, kanal støtte, og integrationer til at tænke over. Det kan være en smule overvældende. Thats hvorfor vi brød den høje prioritet overvejelser og evaluerede de bedste business mobiltelefon planer baseret på priser, generelle og avancerede funktioner, bruger anmeldelser, brugervenlighed, og vores ekspertise.

Når det kommer til de traditionelle trådløse luftfartsselskaber med erhvervslivet mobiltelefon planer, vi valgte T-Mobile som den øverste mulighed. Ikke alene har konkurrencedygtige priser, dens også den eneste luftfartsselskab til at omfatte to Microsoft 365 licenser med sine avancerede og Ultimate planer. Det giver dit team adgang til nogle af de øverste produktivitet og teamsamarbejde apps til rådighed, mens også holde dem tilsluttet på farten, især takket være T-Mobiles ubegrænset in-flight Wi-Fi.

% af den samlede score

Vi analyserede omkostningerne til planerne, priserne for ubegrænset kald og sms'er, og tilgængelige add-ons. Vi sammenlignede disse priser at bestemme, hvilke udbydere leverer flere funktioner, data og frynsegoder til lavere omkostninger.

% af den samlede score

T-Mobiles business mobiltelefon planer tage højde for altid-on-the-go brugere. Oven i ubegrænset tale og tekst, kan T-Mobile kunder låse ubegrænset in-flight Wi-Fi, ubegrænset HD streaming, og op til 100 GB data til mobile hotspots. T-Mobiles mobiltelefon planer kan også spare din virksomhed penge, da kraftige produktivitet og salgsværktøjer er inkluderet i dets højere-differentieret planer.

brugere Avancerede plan får to Microsoft 365 grundlæggende licenser, som omfatter web og mobile versioner af Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams, SharePoint, en Outlook Exchange e-mail-konto, og kalender, plus 1 TB OneDrive sky opbevaring. Ultimate abonnenter får en grundlæggende og en standard licens, som tilføjer desktop-versioner plus Microsofts tidsbestilling værktøj, Mile IQ, fakturering, og Outlook Customer Manager apps.

T-Mobiles ubegrænset in-flight Wi-Fi fungerer kun på Alaska, Delta og American Airlines, mens du bruger et kompatibelt deviceà ¢ â,¬â € lære mere om relaterede oplysninger og begrænsninger her. Hvis du er planlægning på at forlade sig på denne tjeneste, skal du kontakte dit flyselskab før dit fly for at sikre dens tilbudt; dette frynsegode er stadig i sin vorden, så det er ikke helt pålidelig endnu.

I modsætning til Verizon, kan du også rulle over ubrugte data til næste måned på din T-Mobile-konto. På negativsiden skal din virksomhed bruge mindst $ 60 pr måned på sin T-Mobile plan. Hvis du kun har brug for et par linjer, kan dette være unødigt dyrt. Hvis du er en enkelt bruger eller har et lille team, virtuelle tjenester fra Grasshopper eller Google Voice er bedre muligheder.

T-mobile funktioner

Vi har samlet de bedste sort fredag ​​mobiltelefon tilbud til dig. Med en business mobiltelefon, er du altid let at nå til dine kolleger og dine kunder. Der er altid en sort fredag ​​aftale, der passer til dit arbejde, med mærker som Apple, Samsung, OnePlus, og Xiaomi. Hold din mobiltelefon som ny så længe som muligt med en sag og skærm beskytter. Ønsker du at købe flere telefoner til din virksomhed? Vi tilbyder ekstra ydelser, såsom opsætning. På den måde enhederne er klar til brug med det samme.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

at hjælpe dig med at finde de bedste telefoner til erhvervslivet, vi brugte flere timer forsker og analysere en bred vifte af mere end 25 forskellige smartphones. Under vores forskning, vi identificerede de øverste funktioner til business smartphones som pålidelige resultater, kraftfulde processorer, og førsterangs design kvalitet. Vi anbefaler, at du køber en telefon, der tilbyder en god kombination af alle tre af disse overvejelser . Vi anbefaler også på udkig efter yderligere funktionalitet såsom stylus kompatibilitet, vand modstand, og ekstra lang batterilevetid. Med disse ekstra funktioner, vil du have en kraftfuld, mobil enhed i lommen, som vil hjælpe dig med at opnå alle dine forretningsmæssige mål og opgaver på farten.

Med alle disse overvejelser i tankerne, Apple iPhone 12 Pro Max var et nemt valg for den bedste telefon til business award. Hold læsning nedenfor for at lære mere om dette bedste smartphone og andre indstillinger, vi klassificeret.

Top bedste telefoner til erhvervslivet

HVORFOR vi kan lide det: Dette er den nyeste tilbud fra smartphone-kraftcenter Apple, og dens tilsyneladende hvor meget er blevet forbedret i forhold til tidligere generationer. En utrolig kraftfuld A14 Bionic chipset driver telefon og sin brugervenlige software, omfattende kamera, og 5G netværk kapaciteter.

Apple iPhone 12 Pro Max er den mest kraftfulde, største og mest effektive iPhone til dato, hvilket gør det til det perfekte valg for magt erhvervsbrugere. For startere, er telefonen designet til at passe perfekt i hånden, selv på trods af sin store, 6. -inch skærm. Selvfølgelig kan du finde én hånd brug hårdere end normalt med sådan en stor størrelse, men de fleste erhvervsbrugere vil bruge to hænder alligevel. Den OLED-display er lysere og mere farverige end mange af de andre bedste business mobiltelefoner og har en ekstra-varige Keramisk Shield glas thats mere modstandsdygtige over for dråber og rystende.

Når det kommer til ydeevne, iPhone 12 Pro Max er svær at slå. Telefonen er udstyret med den bidsk A14 Bionic-processor, som er den hurtigste Apple processoren endnu. Dette chipsæt er parret med 6 GB RAM til endnu bedre samlede præstation. Youll være i stand til at multitaske, spil, og se videoer med lethed. Youll også få meget bedre batteritid med 12 Pro Max, selv mens du bruger 5G netværk kapaciteter gør det til et af de bedste 5G telefoner på listen. Plus, den magtfulde smartphone er udstyret med trådløs opladning via MagSafe tilbehør, som er en virkelig nice touch. Hvis du har brug for den mest pålidelige, omfattende business mobiltelefon løsning, kan du gå galt med Apple iPhone 12 Pro Max.

 #  Samsung Galaxy Note ultra telefon for erhvervslivet

HVORFOR vi kan lide det: En ekstra stor skærm, kraftig processor, og high-tech stylus er det kendetegnende af denne forretning smartphone. Dens også designet utrolig godt med en langvarig batteri og holdbar formfaktor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra er alle virksomheder personer drøm, når det kommer til mobil teknologi. Dette er den bedste telefon til mindre virksomheder på grund af sin blotte magt og effektivitet. Du kan stort set køre hele din virksomhed lige fra denne smartphone med lethed. Dette skyldes til dels den note 20 Ultras magtfulde Snapdragon 865 Plus-processor. Med det kan du multitaske med lethed og køre ressourcekrævende tunge applikationer som tekstbehandlingsprogrammer og regneark software. Plus, med den medfølgende S Pen stylus, youll  kunne gøre alle disse ting langt mere effektivt.

Det overordnede design af Galaxy Note 20 Ultra er noget værd at nævne så godt. Dette er en af ​​de største business telefoner du kan købe, gør det en udfordrer for den bedste storskærm telefon på vores liste. Den er udstyret med en 6. -inch display, der kan være svær at håndtere til tider, især når man tænker på den samlede vægt af telefonen, også. Dog kan denne store skærmstørrelse også forbedre din generelle arbejde effektivitet ved at give dig mere plads til multitasking. Skærmen er udstyret med en 496 PPI pixeltæthed, 3088 x 1440 opløsning, og falsen-mindre design. Plus, med 120Hz af bevægelse håndtering, youll få en smøragtig glat oplevelse hele vejen igennem. Den note 20 Ultra er også en utrolig holdbar mobiltelefon med IP68 vand modstand og hård Gorilla Glass til displayet.

 #  google pixel telefon til erhvervslivet

HVORFOR vi kan lide det: Hvis du leder efter en af ​​de bedste Android-telefoner for erhvervslivet, youll finde det her. Denne enkle, strømlinede business smartphone er holdbart og tilbud glat samlede præstation med en fremragende kamera til at starte.

Google Pixel 5 er den nyeste udgave af det populære og overkommelige Pixel flagskib telefon lineup. Det forbedrer en masse tidligere generationer downfalls, hvilket gør det til et fremragende valg for virksomhedsejere og virksomhedernes medarbejdere ens. For startere, den Pixel 5 er udstyret med en skrabet-down brugergrænseflade og version af Android-styresystemet. Uden al den bloatware og ekstra software, Google Pixel 5 firmatelefon tilbyder en smøragtig-glat oplevelse, selv for superbrugere, og på trods af sin noget lavere ydende Snapdragon 765G-processor.

At supplere sin forenklede operativsystem, Google Pixel 5 tilbyder også en forenklet formfaktor og design. Dette er perfekt til forretningsbrugere, der ikke ønsker eller har brug for alle de ekstra fluff og pomp, det er almindeligt til stede på moderne flagskibstelefoner. Pixel har ekstra holdbarhed med Gorilla Glass 6 og IP68 certificering, hvilket er et godt plus for at rejse forretningsfolk. På andre områder tilbyder Google Pixel 5 også et af de bedste smartphone-kameraer og omvendte trådløse opladningsfunktioner, så du kan oplade andre enheder, der kun bruger din smartphone. Plus, business-telefonen indeholder en 90Hz display, som ser godt ud, uanset hvad du gør. Hvis du rejser internationalt for erhvervslivet, vil du måske også se på vores bedste Dobbelt SIM-telefoner køb guide også.

ã, Â # â ,â samsung galakse s ultra telefon til erhvervslivet

Hvorfor vi kan lide det: Denne Business Smartphone giver en omfattende og premium løsning til forretningsledere og afslappede brugere. Med en premium-byggekvalitet og kraftig intern processor kan denne telefon håndtere alt, hvad du kaster på det.

Samsung Galaxy S20 Ultra er den bedste smartphone til virksomhedsledere på grund af sin premium design kvalitet og formfaktor sammen med sine kraftige interne komponenter. Mens ledere måske ikke har brug for alle multitasking- og power-brugerfunktioner, som denne telefon tilbyder, kan de være sikker på, at telefonen vil gøre alt, hvad de har brug for og mere. Det har en kraftfuld Samsung Exynos 990 octa-core processor, der holder alt kører glat. Du får også et ekstra stort 5000 mAh-batteri, der typisk vil vare dig hele dagen. Vær dog opmærksom på, at Galaxy S20 Ultra kan opleve lejlighedsvise boliger af upålidelig batterivitet afhængigt af hvilke funktioner du bruger i øjeblikket. Dette er sjældent nok til ikke at være for irriterende, men husk det, når du rejser. Du vil måske pakke en af ​​de bedste bærbare opladere med dig.

iphone pro max â € œ bedste samlede premium Apple Phone

Alle iPhone 12 modeller har den nyeste chip og OLED-skærm, der er placeret inden for en mere Utilitarian Design, så du kan få alt det i et bredere udvalg af Colourways Med standard iPhone 12.

iPhone 12 er stor værdi, hvis du leder efter anstændige specs og adgang til de nyeste Apple-systemer for at gøre dit arbejdsliv lettere, som Magsafe magnetiske forbindelser til trådløs opladning og tilbehør.

iPhone-nøglefunktioner

Hvis du vil have frynsegoder i S21-serien, som f.eks. In-display-fingeraftrykssensoren, den nyeste indbyggede 5G-support, 8K-video og omvendt trådløs opladning, kan du få dem til mindre i standard S21-udgaven.

Samsung Galaxy S nøglefunktioner

De bedste telefoner i dag er meget mere end telefoner. De er sundhedssporgere, fitness trænere, banebrydende kameraer, filmproducenter, veninde og spilkonsoller, og med de rigtige apps kan de gøre stort set alt. ,EN

For de fleste er den vigtigste enhed, de ejer, deres smartphone. Så den T3 bedste telefonguide skal dække alle former for købere og alle slags telefoner, fra budgetforudsiger til fantastiske flagskibe. Uanset hvad du bruger din telefon til eller hvor meget du vil bruge, finder du de bedste telefoner til ethvert budget og enhver person her.

Nogle af de bedste telefoner her er ret dyre, men det betyder ikke, at du skal bruge mange penge på din næste telefon. Vi har inkluderet nogle strålende og overkommelige modeller i denne vejledning, og hvis du gerne vil udforske endnu flere muligheder, har vi også kureret en guide dedikeret udelukkende til de bedste billige telefoner. Vi kan også hjælpe, hvis du leder efter en kompakt enhed snarere end en enorm-screenet obelisk: Tjek T3s bedste lille telefonfunktion for at opdage nogle dræberkompakter.

Vigtig

ESIM i Frankrig Bedste mobile data planer for rejsende ESIM. SÅDAN

ESIM i Frankrig Bedste mobile data planer for rejsende ESIM. SÅDAN

Søg og sammenlign alle ESIM-operatører og dataplaner i Frankrig på ESIM. indmonet. Køb billig forudbetalt ESIM online til din rejsemål eller forretningsrejse til Frankrig.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Med avancement i teknologi, der lever uden en smartphone er den mest utænkelige ting. En mobiltelefon er en effektiv måde at tale med din

De bedste ringetone apps til Android i 2021 TechHana

De bedste ringetone apps til Android i 2021 TechHana

Top 5 Bedste Ringetoner Apps til Android 2021 5 bedste apps til anmeldelse toner og ringetoner Top Ringtone og Ringtone Maker Apps til Android

Rejser Switchback Bedste GPS Sports Ure af 2021

Rejser Switchback Bedste GPS Sports Ure af 2021

Efter at have testet flere fitness trackere og smartwatches i 2021, weve udarbejdet en liste over de bedste i hver kategori, der er tilgængelige i Indien. I denne liste youll finde den bedste SmartWatch, bedste fitness tracker, og bedste budget bærbar du kan købe i 2021.

Bedste GPS trackers for børn

Bedste GPS trackers for børn

De bedste gadgets for at vide, hvor dine børn er og holder dig i kontakt med dem.

Find My Kids Child mobiltelefon placering Tracker-apps på Google Play

Find My Kids Child mobiltelefon placering Tracker-apps på Google Play

Hold dine børn sikkert med disse børn trackere, sporing mobile apps, børn wristphones og rygsæk trackers.

13 Bedste GPS ure for børn i 2021

13 Bedste GPS ure for børn i 2021

GPS ure kan hjælpe dig med at holde dit barn sikkert. Så dont skære tilbage og opt for billige knockoffs. Heres en undersøgt liste over kvalitet GPS ure til børn.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du lige har bestilt dig selv en sød ny OnePlus 8T og hvis ikke, tjek vores OnePlus 8T-gennemgang, vil du sørge for, at du kan forhindre fingeraftryk, ridser og støv.

OnePlus 9 Pro Find her mere end 9 varer af produkter

OnePlus 9 Pro Find her mere end 9 varer af produkter

OnePlus OnePlus 9 PRO mere 9 varer af produkter i OnePlus 9 Pro.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.