Bedste SIM-kort til brug af din smartphone i USA

Forudbetalt SIM-kort USA Ubegrænset data for turister Roaming

Din mobiltelefon skal være netværk låst op for at bruge USA SIM-kortet. Nogle gange er mobiltelefoner "netværk låst" - det betyder, at telefonen kun fungerer på dit nuværende mobilnetværk: For eksempel vil det kun fungere på Telstra, Optus eller Vodafone. Og det er ikke, før du får det netværk låst op, at det vil fungere med et andet SIM-kort, herunder USA SIM-kortet.

Vi kan ikke fortælle dig, om din telefon er låst eller ulåst: Kun du kan finde dette ud. En nem måde at tjekke er at indsætte i din telefon et andet netværk SIM-kort og kontrollere, at det forbinder til dette andet netværk. For eksempel, hvis du er på Telstra, skal du indsætte et Optus eller Vodafone SIM-kort. Hvis du er på Telstra, og din telefon forbinder til Optus eller Vodafone-netværket, er din telefon låst op.

Kontakt din netværksholder for at anmode om, at din telefon bliver låst op og følg instruktionerne fra dem. Hvis du har en iPhone, kan du også læse de officielle Apple-webstedsinstruktioner om, hvordan du låser op for en iPhone. Husk: Hvis din telefon ikke er netværk, ikke oplåst USA SIM-kortet virker ikke, og du får ikke refusion.

Hvis du køber et Data SIM-kort, der skal bruges i dit USB-modem eller mobil hotspot-enhed, er disse enheder ofte netværkslåst, og du skal få dem ulåst for at bruge USA SIM-kortet: Kontakt din netværksholder at anmode om en oplåsning. iPads og tabletter er allerede låst op.

Vil du vide, hvad vores kunder siger om vores USA SIM-kort? Bare klik på logoet "Google My Business" nedenfor for at blive taget til vores Google My Business Page, hvor du kan læse anmeldelser tilbage af vores kunder.

Vi donerer 1% af vores årlige overskud til Village Enterprise Charity. Village Enterprise bemyndiger de ultra fattige i landdistrikterne Afrika for at løfte sig ud af fattigdom gennem små bæredygtige virksomheder og besparelsesgrupper. Det leverer et fire delprogram til at opbygge virksomheder, der øger husstandsindkomsten: Entreprenørskab Uddannelse, et kontant tilskud, Business Mentorering og en opsparingsgruppe.

Vil SIM-kortet arbejde i min telefon? Er min telefon kompatibel?

Hvert år besøger næsten 4 millioner briter USA. Uanset om du rejser til New York for at gøre en smule shopping, touring Californien for at nyde det smukke landskab eller besøge Florida for at nyde forlystelsesparkerne med din familie, vil du sandsynligvis bruge din mobiltelefon, mens du er der.

Den gode nyhed er det nu virkelig nemt at tage en britisk smartphone og at bruge den i USA. Du kan enten roam på dit britiske SIM-kort, eller du kan købe et amerikansk SIM-kort ved din ankomst i staterne. I denne artikel skal du godt gennemgå og sammenligne de bedste SIM-kort til brug af din smartphone i USA. Nå også sammenligne omkostningerne ved at bruge forskellige SIM-kort og vil diskutere netværkskompatibilitet med dit britiske håndsæt.

Brug en britisk smartphone på amerikanske mobilnetværk

Næsten alle britiske smartphones solgt i det sidste årti vil arbejde i USA uden problemer. Typisk kan du få 3G-dækning fra AT & T og både 2G & 3G dækning fra T-Mobile USA. På et begrænset udvalg af nyere håndsæt kan det også være muligt at få 4G dækning i USA.

Hvis du bruger et temmelig gammelt håndsæt, eller hvis din smartphone blev købt uden for Storbritannien, skal du dobbeltklikke på, at dit håndsæt vil fungere sammen med de amerikanske netværk. Din telefon skal understøtte mindst en af ​​følgende frekvenser for at arbejde i USA:

De to måder at bruge din smartphone på i USA

Den enkleste og nemmeste måde at bruge din smartphone på i USA er via international roaming på dit britiske-baserede SIM-kort. Priserne for at bruge din mobiltelefon i udlandet i USA varierer afhængigt af dit hjem UK-netværk:

Sammenligning af roamingafgifter, når du bruger dit britiske-baserede SIM-kort i USA. De viste omkostninger er for at ringe til Storbritannien og sende en SMS til Storbritannien. Det er altid gratis at modtage en SMS-besked, uanset hvor du er i verden.

Dine inklusive minutter og tekster kan kun bruges til at kontakte andre britiske telefonnumre. Dette omfatter alle venner eller familiemedlemmer, der også rejser i udlandet med dig og bruger et britisk-baseret SIM-kort på egen hånd. For eksempel kan dine venner eller familiemedlemmer også bruge et SIM-kort fra tre. Telefonopkald til et US-baseret telefonnummer vil koste dig £ 1. 0 / minut. Men det er muligt at side-trin dette ved at bruge en voice-over-IP-applikation som Skype eller Google Voice.

Som et alternativ til at gå strejf vil kunderne med en Vodafone ubegrænset Max Price Plan have adgang til Vodafones Global Roaming Plus med inklusiv roaming i USA. O2 tilbyder inklusiv roaming i USA på udvalgte betalingsmånedlige planer med mere end 10 GB data. I mellemtiden tilbyder EE roamet yderligere som en swappable fordel for kunderne med en EE Smart Pay Månedlig plan.

Køb et amerikansk simkort ved ankomsten

Hvis du regelmæssigt rejser til USA i længere tid, kan du være bedre at købe et lokalt SIM-kort fra et af to amerikanske netværk. Hvis du bruger en ulåst UK smartphone, har du mulighed for at bruge et SIM-kort fra enten AT & T eller T-Mobile USA. Desværre vil Sprint og Verizon-mobilnetværket ikke fungere på de fleste britiske købte telefoner.

Du kan købe et amerikansk simkort ved din ankomst i staterne. Desværre er det ikke muligt at købe en online, da de amerikanske mobilnetværk ikke vil sende deres SIM-kort til Storbritannien. Du kan købe et SIM-kort fra detailhandlere som 7-Eleven, CVS, Target, Walgreens og Walmart. Alternativt kan du få et SIM-kort fra AT & T eller T-Mobile Retail Stores.

AT & T

* På $ 65 / måned AT & T forudbetalt plan med ubegrænsede data er brugen af ​​tethering og personlig hotspot ikke tilladt . Downloadhastigheder kan reduceres i tider med netværk Congestion og datahastigheder til video streaming er afkortet på 1. Mbit / s. â € På $ 75 / Måned AT & T forudbetalt plan, får du 10 GB tethering og personlig hotspot brug. Efter den første 22 GB dataforbrug kan de samlede downloadhastigheder reduceres i netværkstider Congestion .

Hvorfor betale roaming satser i USA, når du kan få en plan, der dækker dig for alt hvad du behøver? Det nationale geografiske SIM-kort til USA tilbyder en 30-dages plan med et amerikansk nummer, 8GB 4G-hastighedsdata og ubegrænsede opkald og tekster til os numre! Vi aktiverer kortet til dig på den dato, du angiver og sender dit nye amerikanske nummer på det tidspunkt. Yderligere data eller yderligere 30 dages planer kan anmodes om ved at kontakte os via telefon eller e-mail. Din SIM-brugervejledning vil give alle detaljer. Du skal sørge for, at din telefon er låst op og kender den SIM-kortstørrelse, det tager. Dette SIM-kort tilbyder ikke internationalt opkald.

Dit amerikanske nummer genereres, når dit sim er aktiveret. Aktiveringsdatoen er op til dig. De instruktioner, du modtager med SIM, vil bede dig om at e-maile den dato, du vil have din plan til at gå live. Du vil blive sendt til dit amerikanske nummer på denne dato.

Hvorfor købe et data sim til USA?

Roaming i USA kan være meget, meget dyrt, uanset operatøren og den sats, du har indgået . Mest sandsynligt vil du komme tilbage med en meget høj roamingregning til normal internetbrug.

â € "Roaming med orange:

Overalt billetpris: Dette er en af ​​de orange planer, der er tilgængelige for dine kontrakt- og kortkunder, der ønsker at surfe på internettet i USA. Denne plan giver dig 100 MB om dagen for 7 euro inklusive moms. Du kan aktivere det før eller under din rejse ved at sende EW til 22095, og når det er aktivt, fornyes det automatisk.

Kort sagt, hvis du bruger orange i USA, kan du vælge den overalt, hvis du kvalificerer, men faktisk 100 MB er ikke nok til at forblive forbundet til en hel dag. Så godt som vi bruger det ville være nok i 3 timers navigation, plus du risikerer at nogen kalder dig eller sender en besked og tager â € | et par flere euro, du skal betale.

â € "Roaming med Movistar

Roaming for USA med Movistar koster 6. 5 euro for hver 500 MB forbrug. Når du overstiger 500 MB, vil en ny blok på 500 MB blive startet automatisk, det vil sige, hvis du bruger 600 MB om dagen, du betaler 12. 0 euro for internetforbrug på en enkelt dag. En uge med roaming ville være omkring 84. euro

â € "Roaming med Vodafone

Hvis du er en Vodafone-kunde, har du en fordel, fordi du i øjeblikket kan bruge dine data i USA, som om du var i dit land med en maksimal forbrugsgrænse pr. Måned. Hvis din sats er ubegrænset, er roamingrestriktionerne

US roeming pris sammenligningstabellen

Dette er nok den mest komfortable mulighed, for hvis du køber SIM fra dit land, tager du det med dig, før du tager afsted på din rejse, og du indsætter det, så snart du lander, så du har internet fra første øjeblik .

Fra dit land: Holafly USA

Lad os nu se en sammenligningstabel for internetpriser med Holafly, Movistar, Vodafone og Orange. Valg af de billigste priser, som hver operatør har til roaming i USA. Med andre ord, forudsat at du ansøger om betingelserne for at have de laveste priser.

Du får det hjemme, før du tager afsted på en tur, og det er nemt at installere og bruge: Den leveres med instruktioner, en spike for at ændre kortet og kan justeres til den størrelse, du overvejer, det være sig mini, makro eller Nano størrelse.

Køb simen, når du ankommer i USA

Hvis du vil spare nogle euro på bekostning af at skulle kigge efter simen ved din ankomst, kan du være interesseret i at finde en butik eller en stall, der sælger dem i USA. Ikke i alle tilfælde er det billigere, men hvis du ser måske, kan du finde den.

Studerende i USA og vil have telefon service så snart du lander? Du skal bruge et SIM-kort, der giver dig mulighed for at tale, tekst og streame, men forbliver også inden for dit budget. Campussims har partnerede med Mint Mobile for at hjælpe internationale studerende, der bor i USA, forbliver forbundet. Gennem deres partnerskab kan du tilmelde dig og få dit amerikanske telefonnummer i dit hjemland. Mint Mobile har fire kontraktfrie trådløse serviceplaner, der starter på $ 15, $ 20, $ 25 og $ 30 per måned. Når du lander i USA, vil din mobiltelefonservice være klar til at gå!

Internationale studerende som om du kan stole på Campussims for at holde dig forbundet, mens du bor inden for budgettet. Takket være Campussims eksklusive Partner Mint Mobile kan du vælge mellem planer med 4 GB, 10 GB, 15 GB eller ubegrænset højhastighedsdata.

Vigtig

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Her Lær hvorfor du har brug for at aktivere eller Genetabler en Old Verizon Device Sådan aktiveres en gammel Verizon Phone hvordan du aktiverer Hvis du ikke har et SIM-kort

Sådan Aktiver iPhone uden SIM-kort

Sådan Aktiver iPhone uden SIM-kort

Aktiver iPhone uden et luftfartsselskab SIM hurtig, enkel og hurtig i 4 måder af iTunes, kalder SOS, ved RSim, XSim eller ved Jailbreak. Klik se nu

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Aktiver din iPhone efter at have modtaget SIM-kortet fra Tello mobil ved at følge et par enkle trin. Nyd de besparelser

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

LetLøn giver dig mulighed for at betale for forlystelser automatisk med et kredit- eller betalingskort. Når du tilmelder dig, dine Metrocard påfyldninger når balancen er lav.

Sådan sparer sms eller mms på iphone alle ios

Sådan sparer sms eller mms på iphone alle ios

Jeg har tændt Send som sms-funktionen og MMS-beskeder funktion, jeg har min 4G på, men kan stadig ikke sende en gif via tekst eller anden grund kunne

Sådan aktiveres og bruger GPS på Motorola Moto E5 Sådan Fix 2022

Sådan aktiveres og bruger GPS på Motorola Moto E5 Sådan Fix 2022

Sådan bypasse Setup WizardActivation Four Corners

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få mere at vide om aktivering af en ny telefon.

Apple iPhone 13 Pro Max Aktiver telefon Vodafone UK

Apple iPhone 13 Pro Max Aktiver telefon Vodafone UK

Tænd og oprette iPhone med en internetforbindelse. Du kan overføre dine data fra en anden iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed.

Find os Business Directory her

Find os Business Directory her

Hvis din iPhonecant være activatedor en advarsel, siger theactivation server ikke er tilgængelig eller theSIM kort er ikke understøttet, lære, hvad de skal gøre.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.