Bedste stylus til Android-telefoner og tabletter 2021

Erstatning stylus S Pen til Samsung Galaxy Note 9 Guld

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

In-store priser kan variere. Priser og tilbud er genstand for forandring. Â © 2022 Best Buy. Alle rettigheder forbeholdes. Best Buy, det bedste køb logoet, tag design, og MIN BEDSTE KØB er varemærker tilhørende Best Buy og dets tilknyttede selskaber.

 · At miste din S Pen eller beskadige spidsen stopper dig fra at bruge nogle af de bedste funktioner Samsung Galaxy Note 9 har er du en af ​​de mange, der har indsat S Pen i tilbagestående og beskadigede Pen?

 · Dette Samsung Galaxy Note 9 Stylus S Pen Udskiftning er en stor billig måde at gøre din smartphone oplevelse fuldføre denne pen i stedet for fingeren til kontakten undgår ridser bumps fedt fingeraftryk på skærmen

 · Det er en elektromagnetisk pen med kraftig elektromagnetisk induktion funktion det kan hjælpe dig præcist skrive alle tegn og drage nogen lineÃ⠀ šÃ, knappen på toppen af ​​pennen kan styre og beskytte spidsen af ​​pennen

Garanti.

Dette er en kinesisk knockoff. Jeg kan ikke få det til at parre med telefonen til at bruge Bluetooth-funktioner. Også min gamle beskadigede spids pen føles bedre end dette ny. Spidsen er hård plast. ot filt som originalen. Det ser legit med SAMSUNG-logoet .. ut dens ikke

Se nyttige spørgsmål og svar fra kunder som dig

Elsker det. Kom super hurtigt og det fungerer fantastisk. Nu er det eneste problem jeg har er dens så længe, ​​og det er en temmelig stor redskab til det punkt ikke selv er i stand til at knytte den til din telefon, selvom du gerne ville

Kopier og indsætte er langt den bedste funktion! Jeg kan kopiere på min Zfold 3 og indsætte på min Tab S7 +. Batteriets levetid er stor, og pennen føles fantastisk i hånden, selvom det er meget større end nogen Spen før det. At være i stand til at skifte mellem Z fold mode og S-tilstand er den bedste!

Den bedste tabletter og store-screenet smartphones er designet for dig at bruge dine fingre til at navigere menuer og skærme, type ved at vælge, og mere. Men du kan også bruge den bedste stylus til Android-telefoner og tabletter til at gøre alle de ovennævnte. En stylus tilbud bedre præcision, især med opgaver som farve, jotting ned digitale noter, eller vælge punkterne i et detaljeret dokument eller regneark. De er til gavn for dem med store hænder, fingre og / eller tommelfingre, der har svært ved at manipulere lille tekst på skærmen. Det absolutte bedste mulighed for en Samsung Galaxy-enhed er en S Pen Pro, men hvis du søger efter et alternativ eller har en anden tablet mærke eller smartphone, der er alternativer værd at overveje, også.

Fin-punkt pennen: adonit Dash

Denne universelle stylus til Android-telefoner og tabletter har en fin spids punkt, der efterligner et papir-lignende træk. Du kan udskifte spidser og top-up afgiften via en unik trådløs USB C dongle. Med en 15 timers up tid, vil dette sidste du gennem flere tegning og notatskrivning sessioner.

Bedste s pen til dato: Samsung Galaxy S pen pro

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Samsungs nyeste strejftog ind i verden for at skrive tech for sine telefoner og tabletter er en dundrende succes. S Pen Pro forbinder til en lang række Galaxy enheder og tabletter og nogle Samsung laptops. Opladning via USB C, S Pen Pro billethajer en generøs 16 dages batterilevetid. Du kan endda finde det ved hjælp af Samsungs SmartThings app.

Bedste værdi: Meko -in- stylus universel touch screen pen

Fås i otte farver, får du to kapacitiv penne, fire udskiftning disk tip, og to fiber tips. Der er ikke noget batteri i der, selv om. I stedet MEKO pennen beror udelukkende på overførsel af elektriske ladninger fra din krop til spidsen, når interagerende med den berøringsfølsomme skærm.

Apple blyant til Android: kecow aktiv stylus pen

Fashioned i lighed med iOS-eksklusiv Apple Blyant, denne aktive stylus er meget behagelig at bruge. Dens form Ligner din gennemsnitlige grafit blyant, men det overordnede udseende er meget fancy. Hvis batteriet løber tør, kan du altid vende den på hovedet og bruge det som en kapacitiv stylus, som er en fantastisk backup.

S pen til r ultra udelukkende: Samsung Galaxy S ultra s pen

Samsung Galaxy S21 Ultra er den første ikke-Note Samsung-enhed til arbejde med en stylus, og du kan få fat i præmie S Pen i sort med 4.096 trykpunkter at gå perfekt med din smartphone. Desværre, denne version virker kun med S21 Ultra.

De to fremherskende stilarter for universelle stylus penne er fiber eller disc tip, og denne ene tilbyder tre fiber og seks diske. Denne mulighed fra Digiroot giver en mere raffineret finish og en langt mere præcis spids for en kapacitiv stylus.

College børnene kan skrotte nogle ændringer sammen at hage dette 2-pack fra Tilbud Depot. Dette sæt af to kapacitiv penne kommer med ti ekstra gummi tips. Du får en ekstra bredere nib på halen-ende, der er gemt væk under en hætte.

Til Galaxy Note serie: Samsung note udskiftning s pen

Hvorfor nøjes med bare en stylus, når du kunne få et helt sæt med denne pakke, der kommer med 20 af dem i 10 farver. Selvfølgelig er dette ene er en kapacitiv mulighed, så det er ikke så præcis, men du får den fordel ikke at skulle oplade den.

For din note: samsung note s pen

Hvis youve været på jagt efter tablet tilbud, er der et par ting at overveje. Du ønsker tabletter, der kommer fra en pålidelig mærke med pålidelige produkter, der kan modstå slitage af daglig brug. Nogle af de bedste tabletter på markedet lige nu er lavet af Samsung som en del af deres Galaxy serie. Samsung Galaxy Tab tilbud besætte en bred vifte af prisklasser og tekniske specifikationer, med mere overkommelige tabletter til dine børn eller som en backup enhed til fuldt funktionelle produktivitet maskiner, der kan hjælpe dig med at få arbejdet gjort.

Lige nu, Best Buy tilbyder nogle utrolige Samsung tilbud på deres Galaxy Tab opstilling. Hvis du leder efter en tegnebog-venlige indstilling, kan du hente Samsung Galaxy Tab A7 Lite for kun $ 130, som er $ 70 rabat på den almindelige pris på $ 200. Hvis du har brug for noget med mere magt, så tjek Samsung Galaxy Tab S6 Lite, som har en 10-tommer skærm og er til salg for $ 250 €”$ 100 off standard pris på $ 350. Endelig, hvis du har brug for en robust arbejde enhed, får Samsung Galaxy Tab S7 FE med et tastatur Cover, der sælger for kun $ 541. Thats $ 219 rabat på den almindelige pris på $ 760. Hold læsning for at lære mere om, hvad der gør disse tabletter så unik.

Samsung Galaxy Tab en lite â €”$, var $

Vi stræber efter at hjælpe vores læsere med at finde de bedste tilbud på produkter og tjenester, og vi vælger, hvad vi dækker omhyggeligt og selvstændigt. Priserne, detaljer og tilgængeligheden af ​​de produkter og tilbud i dette indlæg kan være genstand for ændringer når som helst. Sørg for at kontrollere, at de stadig er i kraft, før du foretager et køb.

Med de bedste tabletter til animation, har vi flere valgmuligheder end nogensinde, når det kommer til fantastiske animation værktøjer. Alt det kræver er en lille software, og enhver med kunstnerisk forhåbninger kan begynde at lære de reb af animation. Hvis du ønsker at gøre karriere i animerende , så er det et absolut must at være bekendt med at tegne tabletter, og så afhente en af ​​de modeller på denne liste er den perfekte måde at starte.

Men første ting først, skal du beslutte, hvilken er den rigtige tablet til dig. Alle har forskellige behov, forskellige præferencer, og selvfølgelig et andet budget, og det er derfor, vi har plukket en række modeller for denne liste. Alt fra top-end pen skærme til entry-level grafik tabletter er medtaget her, såvel som forbruger tabletter fra folk som Apple og Samsung, hvis du ønsker en tablet, der gør mere end blot animation. Hvis dette er alle en smule forvirrende, så fortvivl ikke â € ”vi har også inkluderet en guide til hvad man skal kigge efter, når de køber en animation tablet, som du kan hoppe direkte til hvis du har brug for en primer på de forskellige typer.

Tabletterne her er velegnet til alle niveauer, og vi har også inkluderet de bedste tilbud på hver enkelt. Rabatter ikke hænge for evigt â € ”så hvis du ser en god en, ikke forsinker! For mere generelle tegning tabletter, har vi også en guide til de bedste tegning tabletter du kan købe lige nu, og vores liste over de bedste tegning tabletter til børn er perfekt, hvis du er forælder shopping for en kunstnerisk lille én.

Den bedste tegning tabletter til animation Black Friday tilbud

Når du køber en tablet til animation, du er afbalancering funktioner, ydeevne, størrelse, funktionalitet og, ja, pris. Vi regner med, at tabletten giver den bedste balance mellem alle disse forskellige faktorer lige nu er Wacom Cintiq 16. Som Wacoms tegnefunktioner er praktisk taget Industristandard, det giver mening for en Wacom at være højt på din liste over overvejelser for en animationstablet. Hvis du leder efter en koncert i animation, er det kendt, at Wacom Tools er et meget klogt første skridt at tage.

En ting, vi noterer, er, at Cintiq 16 ikke har indbyggede eksprekster. Disse praktiske genveje kan virkelig fremskynde animering workflow; Dette er imidlertid ikke en kritisk udeladelse, da du nemt kan hente Wacom Express-nøglefjernbetjeningen. Bare husk at faktor dette i.

Opdag mere om denne tablet i vores Wacom Cintiq 16 anmeldelse. Vi vil fashionere anbefale det til en lang række animatorer, fra uerfarne nybegyndere til avancerede hobbyister søger at tage deres animation til næste niveau.

HUION HS

Vi ved ikke, at alle har et stort budget til at bruge på en animering tablet. For brugere, der har brug for at holde omkostningerne nede, vil vi anbefale at se på en grafiktablet snarere end en pennevisning. Disse tabletter har ikke deres egen skærm og skal være tilsluttet en skærm eller smart enhed, så du kan se, hvad du tegner, men det gør dem meget mere overkommelige, og de praler stadig masser af gode funktioner. En vi ville helt klart anbefale er Huion HS610.

Så mens du ikke får fancy skærme med tusindvis af pixels, får du stadig de 8.192 niveauer af pen trykfølsomhed ligesom på en high-end Wacom tablet. HUION HS610 fungerer også virkelig intuitivt , takket delvis de 16 eksprekster, der kan være Tilpasset til dine foretrukne funktioner. Tegningsområdet er temmelig generøst, hvilket giver dig masser af plads til arbejde, og det er nemt at oprette via USB-forbindelsen. Husk på, at tabletten er lidt nøjeregnende med hensyn til kompatibilitet â € "for eksempel, det vil fungere med MacOS, men ikke iPhones, så sørg for at du har en enhed, der understøtter den.

Dells premium Active Pen er creme af afgrøden, når det kommer til digitale stiluser. Det kombinerer fremragende funktionalitet med masser af nyttige funktioner. Prisen kan dog være for høj for nogle.

Pros.

Den standard aktive pen er ikke så high-end som premium-modellen, men det er meget mere overkommeligt, og det giver dig stadig stor præstation så langt som digital pen-basics, hvilket gør det til en stor værdi pick.

Pros.

Premium Active Pen er den bedste overordnede digitale stylus, du kan få fra Dell, og tilbyder en bred vifte af nyttige funktioner oven på fantastiske grundlæggende funktionaliteter. Men det er dyrt, så kun folk, der planlægger at gøre avancerede ting som at skabe kunstværk, skal vælge det. Folk, der planlægger mere enkle opgaver som at tage noter eller jote ned en tidsplan, skal gå med den almindelige aktive pen i stedet, da det giver stor grundlæggende funktionalitet til en meget lavere pris.

Premium vs Regular: mere funktionalitet eller lavere pris?

Samlet set er det vigtigste, du skal overveje, når du vælger mellem disse to digitale stiluser, også, om du vil bruge de ekstra penge for at få dine hænder på alle de store ting, som premium Active Pen har til tilbud.

De 4,096 niveauer af trykfølsomhed er fantastisk for folk, der kan lide at tegne, især hvis du laver kunstværk til et job. Det giver dig mulighed for at udføre utroligt nuancerede streger, at en enklere pen simpelthen ikke kan gøre. Det faktum, at den kan bruges, mens vippet er også et stort plus, da dette yderligere åbner døren for kunstnere til at bruge avancerede skyggekortteknikker eller udfylde kanterne på skærmen lettere.

Vigtig

Samsung Galaxy S10 Plus Mobiler Priser Specs i Jordan 2021

Samsung Galaxy S10 Plus Mobiler Priser Specs i Jordan 2021

Samsung Galaxy S10 Plus pris i Indien er Rs 50490. Denne telefon er fyldt med 8 GB RAM, 128 GB Internt lager og 4100 batteri. Tjek Samsung Galaxy S10 Plus mobile specifikationer, ekspertanmeldelser, ofte stillede spørgsmål, brugervurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Faktisk Formater SD-kort på Samsung Galaxy S10 Lite proces er en nem proces. Så det er processen med at nulstille hukommelseskortet.

Samsung Galaxy S10 Genstart Device

Samsung Galaxy S10 Genstart Device

Du kan Samsung S10 Lite Hard Reset eller Factory Reset forfree af omkostningerne. Vi har brug for en hård nulstilling eller fabrik reset på flere gange gerne glemme adgangskode eller

Samsung anyones fingeraftryk kan låse Galaxy S10 telefon

Samsung anyones fingeraftryk kan låse Galaxy S10 telefon

Samsung Galaxy S10 Unlocked Smartphones fås i nye, brugte, og certificeret renoveret på eBay. Gratis levering til rådighed på mange elementer Få de bedste tilbud nu.

Samsung Galaxy S10 vs Samsung Galaxy S10 5G sammenlign Specifikationer, Pris Gadgets nu

Samsung Galaxy S10 vs Samsung Galaxy S10 5G sammenlign Specifikationer, Pris Gadgets nu

Hvordan Galaxy S10 stak op mod Galaxy S10 Plus Mål design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

Samsung Galaxy S20 Fe 5G Variant med Qualcomm Snapdragon 865 SOC lanceret

Samsung Galaxy S20 Fe 5G Variant med Qualcomm Snapdragon 865 SOC lanceret

Samsung Galaxy S20 Fe 5G pris i Indien starter ved Rs. 50.999. Se Samsung Galaxy S20 FE 5G Fuldt specifikationer, nøglefunktioner, farver, fotos, brugervurderinger, fordele og ulemper Sammenlign det med lignende mobiler. 12 MP 8 MP Main 32 MP Frontkamera 128 GB Opbevaring 8 GB RAM 6. INCH DISPLAY 4500 mAh Batteri Android 11

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvem har skyen Lavendel Er det for piget gonna det være mærkeligt for mænd at bruge det Reason Im spørger om, er kun lavendel efterladt i en butik i nærheden af ​​mig, så ...

Galaxy S20 Fe Review Samsung-telefonen De fleste skal købe

Galaxy S20 Fe Review Samsung-telefonen De fleste skal købe

Samsung Galaxy S20 Fe gør Galaxy S20 smartphone oplevelsen alle de mere tilgængelige. Det har flagshipesque specs og leverer og android telefonoplevelse, der gør det til en værdig tilføjelse til Galaxy S20 lineup og konkurrerer med OnePlus 8T.

Hvorfor skal du købe en s pen til din Samsung Galaxy S21 Ultra

Hvorfor skal du købe en s pen til din Samsung Galaxy S21 Ultra

S Pen Fold Edition Indien pris er Rs 3.999. S Pen Pro vil sætte dig tilbage med Rs 9.999.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.