Bedste hærdet glas til telefoner i Indien dec 2021

PantherShieldz FlexiGlass hærdet glas skærmen vagt protektor for Samsung Galaxy M21 2021

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Bor i den digitale tidsalder betyder folk bruger deres elektroniske enheder, herunder telefoner, tabletter og computerskærme, i længere tid. Med dette i tankerne, er virksomhederne nu sælger blå oplyste skærm beskyttere, der efter sigende blokerer blåt lys, og kan have gavn øjet sundhed.

I 2022, den COVID-19 pandemi og behovet for social distancering ført til et rekordstort antal af virtuelle begivenheder, konferencer , og online klasser, hvilket yderligere øgede folks brug af digitale skærme.

Der har været megen debat om, hvordan det blå lys fra skærmene kan påvirke helbredet. I øjeblikket har der ikke været nogen fast konklusioner om hvordan blåt lys kan påvirke en persons øje sundhed i særdeleshed.

Den blå oplyste skærm beskyttere sigende bortfiltrere eller reducere blåt lys fra digitale skærme. Derfor kan en person købe disse beskyttere og placere dem over deres enhed skærm til at blokere blåt lys.

Undersøgelser af effekten af ​​blåt lys på øjet sundhed har givet blandede resultater. En 2022 gennemgang konkluderede, at der var en mangel på kvalitet tyder på blokering af blåt lys linser er til gavn for den almindelige befolkning.

En person kunne forbedre deres søvn ved hjælp af blåt lys skærm beskyttere. En 2022 undersøgelse forklarede, at blåt lys dåse stimulere hjernen og reducere produktionen af ​​melatonin, et hormon, der hjælper folk bevare deres døgnrytme og fremkalde søvn.

Forito sælger blå oplyste skærm beskyttere og rangerer som en bestseller på Amazon. Mærket gør skærmen beskyttere for både bærbare og stationære computere og fordringer Det er en førende skærm filter producent.

MOSISOs skærm-beskyttende hinde er kompatibel med desktop computerskærme fra mærker som Apple, Dell, og Hewlett-Packard. Bredden af ​​skærmbeskytter er 12. 8 i, mens længden er 19. 9 i

Forskning, om blå oplyste skærm beskyttere fordel øjet sundhed er stadig i gang. , En 2022 undersøgelse konkluderede dog, at blåt lys kunne have skadelige virkninger på øjnene, såsom tørre øjne, grå stær, og aldersbetinget makuladegeneration.

En 2022 gennemgang af flere studier viser, at overdreven udsættelse for blåt lys forårsager alvorlig fotokemisk skade af nethinden. Men det afspejler, udsættelse for høje niveauer af blåt lys i et laboratorium indstilling. I modsætning hertil computere og digitale enheder giver lave nok niveauer af blåt lys, at de ikke forårsager skader på øjnene.

Samsung Galaxy m

PantherShieldz FlexiGlass er specielt konstrueret med Sapphire Glass Coating med 9H Hårdhed styrke gør det stærkere end hærdet glas eller høj kvalitet hærdet glas til rådighed på markedet.

Scratch & slip beskyttelse

Apple iPhone 5s Pris I Nepal Gadgets I Nepal Mobiltelefoner Pris, nyheder, Specs Sammenligning

EPantherShieldz FlexiGlass er specielt designet med glatte og polerede kanter med præcise snit til sensorer, højttaler, kamera og hjem knap for perfekt pasform og maksimal dækning skærm vagt for din smartphone, der er slidstærk og langvarig. De forstærkede kanter på PantherShieldz skærmbeskytter beskytter de sårbare hjørner og kanter på din smartphone giver maksimal dækning for at forhindre chip og undgå revner fra faldulykker.

Kemisk forstærket ved anvendelse af ionbytning

Varme PantherShieldz FlexiGlass Skærmbeskytter til omkring 400Ã, ° C tillader væsken formular, der skal håndteres i en vis molekylær niveau. Store kaliumioner eliminerer små natriumioner som bliver pakket stramt i samme rum. Dette tættere molekylær struktur giver PantherShieldz FlexiGlass større styrke gør det til det hårdeste beskyttelse.

Ægte nethinden display og glat præg

PantherShieldz hærdet glas skærmen vagt beskytter er konstrueret med Ultra-Oleophobic overtræk gør det naturligt resistente over for fingeraftryk og snavs. Panthershieldz sørger for, at det bevarer smartphoneens glatte touch og taktile oplevelse og testes i vid udstrækning for at levere høj lysstyrke, skarphed og klarhed fra din gadget.

Anti-Microbial Technology

Med kun 0. 5mm Panthershieldz skærmbeskyttelsesbeskytter til Giver en taktil respons og den ultimative glatte berøringsoplevelse, når den er påført på din smartphone skærm uden at skabe en masse og gøre det usynligt fra det blotte øje.

Genanvendelig

De fleste bruger en skærmbeskytter på deres telefon, ifølge sidste uges afstemning. For nogle er dette kun den plastikbeskytter, der blev installeret på fabrikken, men flertallet foretrækker en mere holdbar glasbeskytter.

At sætte på en tredjeparts plastikbeskytter viste sig at være en upopulær mulighed. Nå, det bør ikke være så overraskende, i betragtning af at de fleste telefoner allerede har en på, når du åbner boksen. Det er en dejlig perk og var glad for at se, at det er blevet almindeligt.

Endnu bedre har en sag i detailpakken. Normalt finder du en af ​​de billige, gennemsigtige silikone tilfælde, men det ser ud til at være godt nok. Faktisk vælger de fleste af de mennesker, der sætter en sag på deres telefon, en silikone etui.

Du bør altid vælge en skærmbeskytter, der er robust og holdbar nok til at beskytte din enhed mod skade. Hvis du vil slippe af med heftige regninger hver gang din telefon falder, skal du vælge en med et mærke og omdømme. Før du starter din jagt efter det bedste hærdet glas til din telefon, skal du sørge for at henvise til listen nedenfor, så du ikke ender med at eje en billig efterligning og blive duped!

En af de bedst tempererede glasproducenter i branchen, har Amfilm gjort sit mærke ved at tilbyde slidstyrke, ridsefaste skærmbeskyttere til en bred vifte af smartphones. Disse er nemme at installere og give en kant til kantbeskyttelse til din smartphone-skærm og reducere risikoen for skade under pludselige virkninger eller falder.

Skærmbeskytterne er ekstremt nemme at installere og kan modstå fingeraftrykfedt, snavs og snavs, så din skærm ser ny selv efter måneders brug. Desuden giver dets 0. mm tynde design fuld berøringsskærmkompatibilitet, og du vil ikke føle nogen hindring, mens du bruger telefonens skærm. For at sikre, at skærmbeskytteren passer sikkert på din mobilskærm, har Amfilm også tilføjet et silikone gel klæbemiddel på kanterne.

Denne Philadelphia-baserede virksomhed er opstået som en af ​​de førende beskyttelsesproducenter i de seneste år. Det er den iøjnefaldende iPhone, meget effektiv Samsung-smartphone, god gammel Kindle eller din yndlings bærbare eller ur, Supershieldz tilbyder højkvalitets skærmbeskyttere til alle former for enheder.

Disse er lavet af højkvalitets hærdet glas for at sikre maksimal holdbarhed og forbedret beskyttelse mod chips og ridser, så skærmen ser så godt ud som ny selv efter måneders brug. Deres seneste skærmbeskyttere er designet med 2. D tempereret glas og har afrundede kanter for at give komfort til fingre og hænder. Dens oleofobiske og hydrofobe belægning modstår sved, olie og fingeraftryk. Supershieldz har sikret, at disse 0. mm tykke skærmvagter kan håndtere hverdagens slid og tårer, og tilføjet funktioner som 9H overfladehårdhed og meget gennemsigtige vagter, så du kan nyde dine yndlingsfilm i høj klarhed uden at gå på kompromis med din telefons sikkerhed. Beskytteren dækker skærmen helt og negerer også Halo-effekten, som gør din synsoplevelse endnu bedre! Du behøver ikke kræve en professionel tjenester, mens du installerer denne skærmbeskyttelse, da det er meget nemt at anvende på skærmen Enheder.

Du behøver ikke bekymre dig om eventuelle hikke, da disse skærmbeskyttere er designet til at give komfort til fingre, mens du glider skærmen, og det boblefri klæbemiddel sikrer nem installation og efterlader ingen rest, når de fjernes.

TPU bidrager til holdbarhed, fleksibilitet og sejhed af skærmbeskyttelsen og beskytter skærmen mod chips, nicks og ridser. Det ekstra UV-beskyttende lag forhindrer din beskytter i at gulvere og holder skærmen krystalklar og gennemsigtig i længere tid. Desuden gør dets akrylklæbemiddel lettere og efterlader ingen rest, når den fjernes. Skinomi har endda udstyret skærmen vagter med avanceret teknologi, der hjælper dem tilbage til deres oprindelige tilstand og komme sig fra lette ridser og hakker. Dette hjælper med at reducere den frekvens, hvor du skifter skærmen vagter. Du kan nemt installere eller fjerne disse på egen hånd som anti-boblen silikone lim giver nem installation, modstår støv, olie og fingeraftryk og udvisninger orlov pletter på skærmen, efter fjernelse.

Hvis du er en iPhone ejer, hvor lidt mere bekymret for sin sikkerhed og ikke har noget imod at bruge lidt mere til en tempereret glasbeskyttelsesbeskytter, kan du tjekke disse skærmbeskytter af Witkeen. Virksomheden fremstiller primært dækker til iPhones, og deres skærmbeskytter til iPhone 6 og 6S har fået stor feedback fra kunder. Kittet leveres med våde og tørre klud, støvfjernelse klistermærker, en brugermanual og alle former for garantier, som virksomheden tilbyder.

Disse tempererede glasbeskyttere har en tykkelse på 0. 3 mm og dækker ikke de afrundede kanter af iPhone, som giver dig mulighed for at vælge alle former for dæksler uden forhindringer. Dette tilføjer også beskytterens liv og sikrer, at den forbliver på plads i længere tid.

Den har 6 lag af beskyttelse, som indbefatter et eksplosionssikre lag, silikoneharpikslag, anti-reflekterende lag, hærdet glas og en oleofob belægning for at forhindre ridser og nicks fra at beskadige skærmen. Det reducerer også virkningen under et fald eller et uheld uden at gå på kompromis med ydeevnen i berøringsfunktionaliteten.

Maxboost ved, hvor svært det kan være at installere skærmbeskytterne til personer med rystende hænder og dermed tilbyder en simpel installations- og justeringsramme, så du ikke skal sigte og linke den op mod telefonens skærm. Alt du skal gøre er at sætte rammen på din telefon, juster skærmbeskytteren og tryk på.

Vigtig

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

Ive havde en S21 Ultra siden lanceringen. Ive forsøgt en række skærm beskyttere for denne enhed, især de filmbased dem, en plastik en, og en ...

Den bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere 5G 6. tommer Rank1one

Den bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere 5G 6. tommer Rank1one

Samsung Galaxy S21 5G 6. tommer, tilbud præmie Samsung ydeevne i en langt mere featurepacked og billig pakke. Vivid 8K Video fanger de fineste øjeblikke af dit liv i en headturning, forbavsende 8K video, der giver videoen et filmisk look. Med Multicam optagelse og automatiserede forbedringer, kan du optage og producere shareready film og

Den 16 Samsung Silikone S Pen Case for Galaxy S21 Ultra Black i 2021. En Guide og Anmeldelser

Den 16 Samsung Silikone S Pen Case for Galaxy S21 Ultra Black i 2021. En Guide og Anmeldelser

Leder du efter bedste Taske til Samsung s21 ultra Du kan opdage komplet anmeldelse om vandtæt robust cover til din Samsung Galaxy S21 ultra

Bedste Samsung Galaxy S21, S21 og S21 Ultra Cases til 2021

Bedste Samsung Galaxy S21, S21 og S21 Ultra Cases til 2021

Samsungs Seneste flagskib har nogle powerhungry dele. Vælg en fra denne liste over bedste Galaxy S21 Ultra batteri muligheder for at holde det i gang

Samsung telefoner til Metro PCS

Samsung telefoner til Metro PCS

Kombineret med tmobile Metros overkommelige planer, kan du vælge den bedste plan, der passer til dine behov. Samsung Metro PCS mobiltelefoner er Android-enheder med

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gaming Screen Protector med antimikrobielt teknologi kombinerer ultraliserbar beskyttelse og privatlivsteknologi for at beskytte din skærm fra nysgerrige øjne uden at gå på kompromis med nogen klarhed.

Den bedste iPhone 12 skærmbeskytter

Den bedste iPhone 12 skærmbeskytter

Da du er her allerede, så lad mig skole dig på, hvordan du vælger den bedste skærmbeskytter til din iPhone 12 PRO eller iPhone 12.

Beskyt at Apple Watch Series 7 skærm og holde det uberørte

Beskyt at Apple Watch Series 7 skærm og holde det uberørte

Din Google Pixel 6 Fordele buet skærm gør at finde en stor skærm beskytter vanskeligere, og det inscreen fingeraftryk kastede en anden skruenøgle i værkerne efter telefoner lanceringen. Her er de bedste skærm beskyttere du kan købe lige nu, og hvorfor alle hærdet glas dem fik trukket.

Whats den bedste Deal på en midlertidig SIM for USA Mr. Thrifty Blog

Whats den bedste Deal på en midlertidig SIM for USA Mr. Thrifty Blog

Hvis du er på rejse til USA og ønsker en lokal mobilnummer, Mr. Thrifty anbefaler tmobile som den bedste aftale om en midlertidig SIM for USA.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.