Bedste Ure for Kids

Bedste Ure for Kids Forældre Guide

Så næste gang du fortælle dit barn, de har seks minutter, indtil deres Zoom klasse starter, de vil vide, at du er taler om noget konkret, i stedet for nogle flygtig koncept, og du ikke behøver at nag til at få tingene kører efter planen. Just kidding: Youll stadig nødt til at nag.

Flik flak kids' ur efter farveprøve

Dette ur er en lektion i at fortælle tid. Den plastiske urskive er både stød- og vandafvisende. Og skærmen er let at læse, viser børnene timer og minutter, der får dem gennem dagen. Og det er endda maskinvaskes, hvis du placerer uret inde i en sok. Der er tonsvis af farver og mønstre at vælge imellem.

Slap ur efter watchitude

Denne børnenes Uret har en justerbar plast bånd, men er ellers lige så holdbare som sine brødre. Det også kan køres gennem vask inde i en sok. Uret har en digital trykt urskive med en roterende falsen til at fortælle tid.

Designet specielt til at hjælpe børnene fortælle tid, disse Timex ure har en let at læse dial, en roterende grafisk som den anden hånd, et vaskbart elastisk rem, og en vand modstand på op til 30 meter. De er hårdføre og søde og kun om perfekt.

Bau analog ur efter farveprøve

Hvis dit barns stil er 6-going-on-16, er dette ur til dig. Det er slank og enkel, med en rustfri stål ansigt, der er vandtæt og let at læse, og et band, der er let aftagelig og udskiftelig.

Heritage ur efter afkom

Hey, nogle børn ligesom de finere ting i livet. Denne Lacoste ur har virksomhedens klassiske 'gator og dets varemærke enkelhed, som har etableret det som et europæisk luksus mærke over generationer.

Mine første udendørs ur ved timex

Med en NATO-stil band, velcrobånd på plads, hvilket gør det lettere for små fingre, er dette ur designet til din spirende outdoorsman eller -woman. Det er vandtæt til 100 fødder og kan tage en slå.

børn ure er en fantastisk måde at starte undervise børn om at fortælle tid i en tidlig alder. Der er masser af muligheder at de vil sikkert elske at bære på deres håndled. Nogle ure til børn er designet til at hjælpe med at forstå tid gennem analog eller digital måde, mens nogle tilbyde nogle flere funktioner såsom alarmindstillinger, baggrundslys, og meget mere. Flere mærker har også udviklet smartwatches for børn snøret med GPS-funktionalitet, et kamera, og panik knapper til sikkerheden.

Fra prangende glitrende ure til forsimplede design, markedspladsen har flere muligheder i disse gaveartikler fra børn. For at gøre din søgning lettere, har vi en nedtrapning på de bedste ure til børn, der gør for en stor stil erklæring.

Spider-Man digitalt ur til børn

Generisk Digital bringer et attraktivt ur til børn med en indbygget projektor, hvilket gør det til en top-favorit blandt børn ure. Det tilbyder 24 billedfiler fremskrivninger af den populære superhelt Spider-Man i en kombination af røde og blå farver i mørke. Denne Spiderman-tema ur har en digital urskive der viser tid.

titan Zoop ur

Denne analoge ur er en stor ur for at begynde at undervise dine børn at fortælle tid. Den er udstyret med en rund skive med trykte mønstre. Den plastiske rem byder blomster design thatll tiltrækker dine børn opmærksomhed mod det. Uret er udstyret med en krone, der letter tid tilpasning mens spænde lukning med til at sikre en behagelig pasform på håndleddet.

va digital barn ur

Dette multifunktionel ur til børn med V2A besidder alt, hvad dit barn vil være nødvendigt. Den er udstyret med en rund digital dial at skærme tid, dato, ugedag, og mere. Den er udstyret med fire knapper dedikeret til lys, alarmindstillinger, dato og tid justering, og stopur funktioner. Uret har en præmie PU bånd og rustfrit stål spænder. Det kan prale vandmodstand på op til 50 meter.

Zoop analoge sølvfarvet urskive ur

Denne søde og nuttede analog ur fra Zoop er designet specielt til piger. Den er udstyret med en rund-formet urskive med et blomstret design og har et låg på toppen, at Ligner en lille hat med blomster. Uret er udstyret med en analog urskive og en krone for at justere tiden. Det har en syntetisk rem, der er skånsom mod dit barns hud og plejer forårsage kløe når den bæres i en længere periode.

Dette ur har en lille blomst i midten af ​​skiven, der roterer og fungerer som en sekunder hånd. De minut og time hænder er tydeligt farvet til at hjælpe børn at læse tid uden besvær. Men det giver vandmodstand kun op til 3 meter, ikke en stor pick for børn, der elsker svømning.

sonate analoge blå urskive ur

Dette Sonata ur for børn er en kølig blå farvet ur i et analogt display. Den er udstyret med en rund-formet urskive med blå farvede plastik stropper og Tang spænder. Dette ur gør for super elegant slid uden at gå på kompromis med komforten.

wild spurv spiderman

Denne trendy ur fra Wild Sparrow er inspireret af dine børn favorit superhelt , Spider-Man. Den har en rund flerfarvet dial bare perfekt til dit barns håndled. Dette ur er udstyret med en gennemsigtig plast tilfælde rundt om skiven, der lyser, når der trykkes på lysknappen.

Uret for børn har et digitalt display, der gør det nemt at fortælle tid. Den er udstyret med tre multifunktionel knapper, der giver dato og tid justering, alarmindstillinger, og glød lys. Båndene er fremstillet af blødt og behageligt silikonemateriale.

vm kvalitet mart

Dette ur til børn med VM Kvalitet Mart er udstyret med den Japansk Quartz bevægelsen. Den kommer i pink og gennemsigtige hvide farver, der bærer billeder af animerede figurer fra ikoniske film. Som en bonus, dette ur har en letlæseligt display og blinkende glowlight, hvilket bidrager til dens æstetiske appel blandt børn.

Vælg mellem et stort udvalg af farver, mønstre, prints, og funktioner til ure til børn og se det bringe et lyst smil på børn ansigt. Der er bogstaveligt talt ingen bedre måde at gøre dit barn glad, end at give dem en awesome børnene se, at de vil elske og elsker.

Basics at vide før de går til ure til børn

Som børn vokser op, de har forskellige krav. Der er en række ting, som de elsker og ønsker at købe. Normalt bliver det ganske vanskeligt at vige for alle deres behov, men få kan blive opfyldt. For eksempel à ¢ â,¬â € œ ure for børn! Børn vokser en vis fascination hen imod at få deres første ure. De ser børn omkring dem at få det i en vis alder, og dermed de ønsker det også.

Det kan være bare for stil formål, eller det kan være behov for at få et kig på det tidspunkt. Begge måder, ure til børn, er ganske populære i disse dage, og der er masser af stilarter, der er dukket så godt på grund af deres stigende efterspørgsel.

Tips til at huske på, når de køber ure til børn

Børn er som regel ikke så modne som voksne til at overveje at tage sig af deres ting under flid . Med alderen, de lærer bedre. Derfor, når det kommer til ure, bør du give dem et ur lavet af robuste materialer. Et ur, der vil modstå de daglige aktiviteter, at et barn er mest tilbøjelige til at hengive sig, som kan føre til dens nedbrydning. Holdbarhed er vigtigt. I det mindste gå til et ur, der kan være nyttige for en længere periode, hvis ikke for evigt.

tema tegn

ForÃ, ure, det er altid sjovt at gå til ure, der er designet baseret på nogle tema. For eksempel ville drenge elsker nogle superhelt -themed ure, mens pigerne ville blive fascineret af prinsesse-tema ure. Derfor køber dem ure, der har en vis karakter implementeret i design vil altid appellere til dem som børn; det er mere om hvor sjovt og stilfuldt det ser ud!

altid forstå børnenes behov

For børn, det er for det meste en meget finurlig valg. Mens nogle ville elske at have noget virkelig smukt at se på. Nogle foretrækker den form og funktionalitet mere. Derfor forstå deres unikke stil og behov er altafgørende at få de rigtige ure til børn. Det er først da, at du vil gøre dem tilfreds med dit valg!

Shop for ure til børn online fra meesho

Den typiske Startprisen for børn ure er Rs. 100. Men de kommer i en række prisklasser, afhængigt af kvaliteten af ​​stoffet og arbejdet. Du kan gennemse over 11414 børn Ure på Meesho.

Hvad er nogle af alternativerne til børn ure?

Sølv Forgyldt Smykker | Uld Sjaler | Leder Smykker | Runde solbriller | Kvinder Etniske Wear | Mænds Caps | Gule solbriller | Håndtasker til kvinder | Læder Ure | Rose Gold ure | Mænd Ure | Ankel Strømper Mænd | Gemstone smykker | Sølv Antikke Smykker | Ankle Length Socks | Pose taske | Diamond Ure | Træ smykkeskrin | Runde solbriller | Zip Slips | Sølv nøgleringe | Frynsede Sjaler | Plast Hår Tilbehør | klare solbriller | ingen show sokker | Lace Socks | Ovale Ure | Sheer Sokker | Olive Solbriller | Rustfrit stål nøgleringe | à ¤⠀ ¢ à ¤¾à ¤²à  ¥ â,¬ à ¤ªà ¤Ÿà  ¥  à ¤Ÿà  ¥ â,¬ | Grå hår tilbehør | Etniske Sjaler | Orange Bælter | Mint Grøn Hår Tilbehør | Stribede sokker | Spandex Sokker | Sorte Paraplyer | Pink Sokker | Blå nøgleringe

Foretrukne

Samlet dom: Marvel Avengers Tid Lærer ur, ligesom andre på markedet, har en strålende tid-undervisning-funktion, der gør læring til at fortælle den tid nemt og sjovt. Den er designet, så de time og minut hænder er tydeligt mærket og den anden hånd er lyse hvid, stående ud mod urskive. For ikke at nævne, at Avengers tegn gøre det stykke sjov for de små. Produktet beskrivelse siger dets egnet til børn alderen 6 år eller derover, og de lysende kundeanmeldelser bevise, at dette produkt er populær blandt både børn og deres forældre. Én person, der gav uret fem stjerner, kommenterede på Argos hjemmeside, købte det til min nevø, der er at lære at fortælle tid. De timer og minutter er tydeligt markeret for ham og han elsker designet.

Samlet dom: Den Zeiger regnbue ur er fantastisk til brug hverdag og er bygget til at modstå regn og stænk af vand. Men det er ikke egnet til svømning, dykning eller brusebad. Dens indbyggede med funktionalitet for øje à ¢ â,¬â € œ hvid skive gør det lettere for børn at se nummeret klart og silikone-båndet er komfortabel og justerbar. Det leveres også med en en 1-års garanti gaveæske og à ¢ â,¬â € œ så hvis der er nogen problemer med kvaliteten det kan udveksles. ,EN

Vigtig

SAP Biller Direkte transaktionskoder

SAP Biller Direkte transaktionskoder

I denne video vil du lære om Introduktion til Biller Direct, Feature af Biller Direct, Brugere processs, Notification Concept, Biller Direkte Forretning Pr ...

Binge APK Gratis download app til Android

Binge APK Gratis download app til Android

Du er ved at downloade Binge 8. Sidste APK til Android, Leder du efter noget spændende at se Binge er din gotoplatform Binge, en All in One streaming tjeneste, tilbud itsusers en endeløs ENTERTAINM ...

Binge, Bangladeshs første IPTV, dykning dybt ind bengalsk originalt videoindhold

Binge, Bangladeshs første IPTV, dykning dybt ind bengalsk originalt videoindhold

Udvikler RedDot Digital Limited Pris Gratis Lister 0 Points 18 Version 1.. RSS Spor priser. Tilføj til liste. Lær mere om Binge BD app.

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Personlighedstræk Relateret til druk en systematisk gennemgang

Personlighedstræk Relateret til druk en systematisk gennemgang

Binge drinking er en af ​​de mest almindelige mønstre af overdreven brug af alkohol, og kan være et advarselstegn om brug af alkohol lidelse.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Dette faktablad beskriver symptomerne, årsagerne, funktionen og behandlingsmulighederne for binge-spiseforstyrrelser.

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Nye kunder kan få adgang til en 14 dag gratis prøveperiode for binge tv app fra Foxtel. Dette er, hvordan man får den Binge gratis prøveperiode, og hvad det giver dig.

Tata Sky Binge, der bringer film og viser fra over 9 OTT-platforme, der nu er tilgængelige som mobilapp

Tata Sky Binge, der bringer film og viser fra over 9 OTT-platforme, der nu er tilgængelige som mobilapp

NJM Journal Watch Anmeldelser over 250 videnskabelige og medicinske tidsskrifter for at præsentere vigtige kliniske forskningsresultater og indsigtsfuld kommentar

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.