Køb Samsung Galaxy Note 10 Pro Pris i Pakistan

Samsung Galaxy M32 5G vs redmi Note 10 Pro Hvilket er en bedre aftale i henhold til Rs 20 000

I dag tog et kig på den mest søgte detalje til Samsung Galaxy Note 10: udgivelsesdatoen! Spidserne arbejdede med i dag synes at have kulmineret omkring flere datoer i slutningen af ​​august â € ”men det sidste ord bliver nødt til at gøre stort set med den endelige udvælgelse af produkter Samsungs håb om at tilbyde. Vil de frigive en enkelt enhed, eller en standard 10 og en Pro? Vil Pro-modellen har 10 i sit navn, eller vil det starte på en?

Samsung Galaxy Note 10 er rygter om at have en release vifte i slutningen af ​​august til begge sine nye modeller, Samsung Galaxy Note 10 og note 10 Pro. Disse enheder er ens i størrelse til den tidligere nyeste S Pen-bærer stjerne af Galaxy pack, Galaxy Note 9. Note 10 er rygter om at være bredere og kortere end sin forgænger, mens noten 10 Pro er siges at være lige en smidgen kortere end Galaxy S10 5G.

Se den lille kamera hul på panden af ​​Galaxy Note 10 gengivelse ovenstående? Thats bare en anden smidgen mindre end sin forgænger. Dens forventes, at dette hul vil fortsætte med at skrumpe med hver efterfølgende helten telefon i Samsungs arsenal indtil på et tidspunkt sin gået helt.

Galaxy Note 10 Pro blev, på et tidspunkt, sandsynligvis rullende med en fuld dækning skærm frontal uden et kamera hul, men nu godt må vente. Kryds fingre for 2022 på hele halvgennemsigtig skærm til en fremadvendte kamera teknologi i en større brand smartphone.

Kameraerne på bagsiden af ​​denne enhed synes at replikere nøje de af Galaxy S10 5G. Denne enhed koster en hel masse kontanter â € ”med god grund. Dens fik fire kameraer på ryggen, hvoraf den ene er dedikeret til 3D-sensing til næste niveau 3D scanning handling. Tag et kig på kameraerne Galaxy Note 10 Pro vil formentlig kommer med standard i listen nedenfor:

Vores bedste bud på Galaxy Note 10 udgivelsesdato den allerede nu, er den 23. august 2022. Thats det tætteste godt nok komme til en udgivelsesdato bekræftelse, før Samsung mærker sagde bekræftelse på egen hånd på den store afsløre begivenhed. Den afslører forventes begivenhed for Samsung Galaxy Note 10 til at finde sted den 7. august i 2022.

Det er ikke umiddelbart klart, om Samsung vil frigive Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10 Pro på samme tid. Disse enheder var oprindeligt meningen, at blive frigivet på samme tid, men de seneste tips om ændringer i sidste øjeblik til større enhed synes som om de kan sætte en lille forsinkelse på drop dato.

Et andet skridt

Samsung Galaxy Note 10 Plus har 10 modeller og varianter. Generelt versioner er den samme enhed modeller med nogle forskellige funktioner og specifikationer, som mængden af ​​interne lager, processor eller bare 3G / 4G / 5G frekvenser, der kan være forskellige, afhængigt af land Samsung Galaxy Note 10 Plus er til rådighed for.

Hvorfor er Samsung Galaxy Note bedre end Xiaomi mi notat pro?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

vores dom

Galaxy Note 10 er Samsungs nemmeste at bruge S Pen-toting telefon endnu, og mens der ikke kan være nogen ændre spillets funktioner, der gør dette til et must-buy håndsæt, dens en solid tilføjelse til note rækkevidde. Hvis du leder efter Samsungs ultimative top-ende enhed youll ønsker at opt ​​til note 10 Plus, men hvis du ønsker at spare lidt penge, eller du er efter en mindre telefon med en pen, er dette Bemærk at gå efter.

Techradar Bedømmelse

Samsung Galaxy Note 10 forskellige phablets fra Samsung var mærkets mest premium ikke-foldbare telefoner fra 2022, og du hørte os ret - dens en række phablets snarere end blot en telefon, som dens følgeskab af den større Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Det er ikke de nyeste Bemærk telefoner fra Samsung - Note 20 og note 20 Ultra, tage at stedet, og hvis du er på udkig efter en ny Samsung Galaxy Note telefon, vi vil anbefale du tjekke disse håndsæt ud såvel som denne. Hvis S Pen er, hvad du ønsker, Samsung Galaxy S21 Ultra er også kompatibel med forskellige typer af tonehoveder.

Dens kant-til-kant skærmteknologi stadig kaldes Infinity-O, men her udskæringen for fremadvendte kamera er rettet ind i midten i toppen af ​​skærmen telefoner, i stedet skubbet til toppen ret.

Dette placering af det indre cirkulære linse skaber en udpræget Cyclops-lignende udseende â € ”et øje stirrer ud på dig ligesom HAL i 2001: A Space Odyssey. Denne centrale dorn-hul er også pryder mere nylig afsløret Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 også Ultra.

Samsung Galaxy Note dato og priceA frigivelse

Samsung annoncerede Galaxy Note 10 i august 2022 og det var tilgængelig kort efter, ved siden af ​​Galaxy Note 10 Plus. Det betyder at du nu kan købe telefonen i USA, Storbritannien og Australien samt en række andre lande rundt om i verden.

Hvis du køber telefonen direkte, er Galaxy Note 10 prisseddel sat til $ 949 / Â £ 869 / AU $ 1.499. I modsætning til nogle andre håndsæt, du plejer ender med at bruge mere end det, da det kun kommer i en opbevaring størrelse og derfor én pris.

Denne pris er faldet en smule i løbet af året siden dets frigivelse. Nu Samsung Galaxy Note 20 starter for  £ 949 / $ 999 / AU $ 1.649, og Note 20 Ultra starter ved $ 1.299 /  £ 1.179 / AU $ 1.849, så det er nok dit mest overkommelige valg, hvis du ønsker en nylig note telefon.

design og display

Igen, det er stadig en stor telefon og dem med mindre hænder vil sandsynligvis kæmpe for at bruge det én hånd â € ”Dont forventer det at være så let at bruge som telefoner som iPhone SE eller Sonys Compact linje af Xperia telefoner.

Den største design ændring i forhold til andre Samsung telefoner er indførelsen af ​​en fuld-skærm med en punch-hullers udskæring til den fremadvendte kamera øverst i midten på skærmen â € ”Galaxy S10 og S10 Plus begge har selfie kamera tech øverst til højre.

Den note 10 har en 6. -inch AMOLED skærm med en Full HD-opløsning, kommer ind på 2280 x 1080 pixel, med 401 pixel per tomme. Det omfatter HDR10 + teknologi, og i betragtning af, at Samsung has not valgt en QHD skærm her var imponerede over, hvordan displayets udseende.

Vi næppe bemærket manglen på en QHD skærm i almindelig brug, men hvis du er vant til en telefon med en højere opløsning end Full HD kan du være i stand til at få øje på den lidt lavere opløsning på dette håndsæt.

Nogle kan ikke være fans af den centrale placering på kameraet sensor, men dens velsagtens en masse mindre påtrængende end hakkene du får på andre populære telefoner, ligesom iPhone XS eller iPhone 11. og da Samsung Galaxy S20 linje har en lignende central dorn-hul, den note 10 vil ikke se dateret for en stund.

det føles som et mere behageligt sted at sætte det, som din tommelfinger naturligt falder på dette område, når du ved hjælp af note 10. Vi befandt os straks frigøre telefonen uden en anden tanke, og det viste sig at være hurtig og præcis .

På den nederste kant af Galaxy Note 10 youll finde USB-C-stik i midten, med en højttaler og S-Pen slot sidder til højre for det. Den øverste kant af telefonen er uafbrudt bortset fra SIM-bakken.

Den venstre kant af telefonen er hjemsted for volumen rocker, og afbryderknappen er under dette. Samsung har valgt at dræbe knappen Bixby der har optrådt på en masse af de seneste Samsung flagskibsinitiativerne â € ”for at aktivere den funktion, du nu bare holde afbryderknappen nede i nogle få sekunder, hvilket er en langt mere effektiv løsning ned.

Vi især ønsket Aura Glow varianten, farven på som ændres afhængigt af lyset youre bruger telefonen under. Telefonen er også IP68 vand og støvtæt, så vil du være i stand til at få denne telefon våd uden at bekymre sig om det at bryde.

Den redmi Note 10 Pro har en 6. -inch AMOLED-skærm, en Snapdragon 732G chipset, stereohøjttalere, fire bageste kameraer, en langvarig batteri, og en hurtig oplader inde i boksen. Plus det har en zippy 120Hz skærm, hvilket er det samme opdateringshastighed set i top-of-the-line modeller som Galaxy S21 Ultra.

Den største mangler i redmi Note 10 Pro ting er 5G, som du ønsker din næste telefon til at have, hvis du planlægger at holde det i et par år. Hvis 5G er vigtigt for dig, kan du overveje pricier 5G-varianten i redmi Note 10 opstilling. Et teleobjektiv er fraværende fra redmi Note 10 Pro også. Men det er en rimelig udeladelse, efter min mening, i betragtning af prisen. Og selv med dem kompromitterer udgør Redmi Note 10 Pro for det med sine andre funktioner.

Betydningen af ​​Redmi note serien til Xiaomi kan ikke overvurderes, da dette er telefonen, der sætter Xiaomi på kortet. Det kinesiske selskabs budgetvenlige mestere har til tider outsold Apple og Samsung, globalt.

Hvad Xiaomi ændrede sig i Redmi Note Pro

I modsætning til Xiaomi's flagskib MI serie er Redmi note kendt for pakning fancy funktioner i en overkommelig pakke. Sidste års Redmi Note 9 Pro havde også en ekspansiv skærm og et stort batteri, men her er hvad Redmi ændret i note 10 Pro.

Redmi note pro har en dynamo af en skærm

Bortset fra kameraet fokuserede Xiaomi på at opgradere displayet, som fremhævede tungt i seriens markedsføring. 6. -Inch Redmi Note 10 Pro har et skarpt slagpanel med en top-lysstyrke på 1.200 nits, hvilket gør skærmen nem at læse selv i de mest solrige af lysforhold.

Klassisk design med havne aplenty

Der er også en fingeraftrykslæser placeret på højre side af telefonen, og på toppen finder du en hovedtelefonstik - en sjældenhed på telefoner i dag. Flip telefonen rundt, og der er en in-display notch smack på topcentret på displayet, som huser det selfie kamera.

Vigtig

Fastboot i Samsung note 3 smn9005 lte, gør det eksisterer

Fastboot i Samsung note 3 smn9005 lte, gør det eksisterer

Samsung Galaxy Note 3 bedste pris er Rs. 21.999 som 19 December 2021. Se fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger, og meget mere. Sammenligne Samsung Galaxy Note 3 priser, før de køber online.

Online Shop Shop mobiler, ure, sko, taske, batteri og mere på Realkart. N.

Online Shop Shop mobiler, ure, sko, taske, batteri og mere på Realkart. N.

Samsung Galaxy Note 8 leveres med et 3300mAh batteri, men nogle af jer kan føle, at det ikke varer så længe. eres, hvordan man løser galakse note 8 batterilevetid

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

Samsung Galaxy Note 9 kan kun komme med små ændringer, men disse små ændringer tilføje op.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

December 2021 De seneste Samsung Galaxy Note 9 pris i Malaysia starter fra RM 899. 0. Undersøg harga Samsung Galaxy Note 9 i Malaysia, specs, anmeldelser, newsecondhand pris og mere på iPrice.

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Sydkorea Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Sydkorea Mobilewithprices Mobile Med Priser

Seneste Samsung Galaxy Note 9 pris i USA er Pris 600 og detaljerede specs, Get Market Vurder Samsung Galaxy Note 9 online, før de køber Samsung Galaxy Note 9 i os

Sådan Unroot Samsung Galaxy Notes Edge Enhver Variant

Sådan Unroot Samsung Galaxy Notes Edge Enhver Variant

Du kan downloade Flash-fil til Samsung Galaxy Notes EDGE Android-telefon. Du kan få den nyeste version af lager ROM eller firmware fil og flash værktøj gratis.

Guide til Samsung Galaxy Note Edge Gør din telefon til og fra Vodafone Australien

Guide til Samsung Galaxy Note Edge Gør din telefon til og fra Vodafone Australien

En særlig skærm på en gennemprøvet telefon, men er buet covetable

Få lydmeddelelser på din telefon

Få lydmeddelelser på din telefon

WhatsApp giver dig mulighed for at tilpasse meddelelser. Tjek her StebyStep-guiden for WhatsApp-brugere at ændre notifikationstonen og efter deres valg.

Sådan ændres meddelelseslyd på Galaxy S20 Fe

Sådan ændres meddelelseslyd på Galaxy S20 Fe

Skift Android-meddelelseslyde, så du kan differentiere dem. Det er også sjovt at oprette brugerdefinerede lyde til Android-meddelelser, så du ved, hvornår du skal se på din telefon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.