Kalibrering Apple Watch Step Tracking

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple Watch Series 3 og leveres senere med en indbygget GPS-chip. Det bruger en kombination af GPS-aflæsninger og armbevægelse, som kan detekteres ved hjælp af indbygget accelerometer og giver dig et skøn over antallet af trin og afstand gik.

Apple anbefaler også dig Kalibrering Watch for at få bedre aflæsninger. Se dette Apple Support-dokument, kalibrering af dit Apple-ur for forbedret træning og aktivitetsnøjagtighed for at lære mere.

Du har opdateret alle dine enheder til iOS 15, iPados 15, WATCHOS 8, men meddelelsen, når den er efterladt funktionen, er mærket som ikke understøttet til Apple Watch, iPhone eller iPad? Indstillingen er gråtonet i Find My App og fast i Off Position? Heldigvis er der et par måder at få det til at fungere!

Sådan løser du Advisér, når efterladt ikke understøttes

Denne artikel forklarer, hvordan du kan fejlfinding, når din iPhone eller iPad ISNT viser din korrekte placering. Hvis placeringstjenester ikke fungerer korrekt, kan kort apps, vejledning og placeringsbaserede apps ikke bestemme din placering, og de kan således give FALSE eller VILLEADING resultater. For eksempel:

Sådan fejlfindes Location Services

Før du gør noget, skal du sørge for, at din iPhone eller iPad kører den nyeste version af iOS- eller iPados-softwaren. Du kan opdatere din enhed trådløst ved at gå til Indstillinger> Generelt> Software Update. Â Hvis der er en opdatering tilgængelig, skal du blot opdatere din enhed.

1. Sørg for, at placeringstjenester er aktiveret. Tryk på Indstillinger> Privatliv og derefter Placeringstjenester. Du kan tænde for indstillingen Global Location Services, eller du kan aktivere individuelle app-placeringstjenester.

2. ​​Hvis indstillingen Location Services er gråtonet, kan dette være på grund af dine skærmtidsindstillinger. Hvis dette er tilfældet, skal du kontrollere dine skærmtidsindstillinger. Tryk på Indstillinger> Skærmtid> Indholds- og privatlivsrestriktioner> Placeringstjenester> Tillad ændringer. Og juster derefter dine indstillinger.

Spekulerer du på, om dit Apple Watch er nøjagtigt tæller antallet af trin, du tager hver dag? En af mine venner klagede over, at hendes nye Apple Watch var konsekvent viste færre trin end hendes gamle manual skridttæller , så hun bad mig om at finde ud af, hvad der var galt. I dette indlæg beskriver syg nogle almindelige situationer, der forårsager, at Apple Watch Step-sporing skal miscountes, og hvordan du RE Kalibrere Dit ur.

Fælles situationer, der forårsager Apple Watch Step Tracking for at være miscounted

Trin tæller nøjagtighed har brug for et ur, der er i stand til at føle bevægelsen af ​​din arm uden ekstra flopping rundt. Uret skal være tæt på dit håndled, ikke så stramt, at du taber Cirkulation , men også ikke så løs, at dit ur kan glide på din arm.

Tjek dine personlige data

Adgang til denne side nægtes

Når dit ur estimerer din skridt længde, gør det det ved at bruge personlige data som din højde og vægt. En høj person tager længere tid end en kort, og en tyngre person tager kortere skridt end en lettere krop ville.

Hvis du ønsker at se, hvad Apple Watch og Health App betragter for at være din gennemsnitlige trinlængde, skal du rulle ned og trykke på trinlængde. Det er afstanden mellem din forreste og tilbage fod, når du går. Jo længere den længde, desto bedre er din langsigtede mobilitetsudsigter.

Kalibrere Apple Watch Step Tracker

Til Kalibrere Step Tracker, du skal tage en tur eller køre. Før du gør det, er det vigtigt at sikre, at dine placeringstjenesterindstillinger tillader dit Apple-ur at måle din afstand, der gik eller køre via GPS.

Kontrol af indstillinger for placering Services

Start indstillinger på din iPhone, og rul derefter ned til privatlivets fred, og tryk på den. Øverst på skærmen er en liste for placeringstjenester. Tryk på den, og hvis knappen på den næste skærm viser, skal du trykke på den for at tænde placeringstjenester.

Heres den del af kalibreringsprocessen, der faktisk er god for dig! Du skal tage 20 minutters gang eller køre. Du behøver ikke at gøre det hele på én gang, så hvis dit fitnessniveau ikke tillader dig at tage 20 minutters gang eller køre, bryde det op i kortere sessioner, der tilføjer op til 20 minutter.

Du skal køre eller gå et sted, der er relativt fladt, med god GPS-modtagelse, fortrinsvis på en skyløs dag. For dem, der har et originalt eller serie 1 Apple Watch, skal du sørge for at tage din iPhone med dig. Nyere Apple ure har ikke brug for en iPhone i nærheden for at fange placeringsdata.

stadig ikke fungerer korrekt? Nulstil fitness kalibreringsdata

Apple ure er strålende tilbehør af forskellige årsager. De gør det hurtigt og ligetil at tjekke dine meddelelser, når du er på farten og leveres med forskellige praktiske apps for at øge din daglige produktivitet. Men måske den mest betydningsfulde fordel ved Apple Watch er, at det hjælper folk fra alle baggrunde for at forbedre deres fysiske sundhed.

æbler step-tællingsfunktion er et populært valg for alle, der ønsker at holde øje med deres daglige aktivitet. Displayet skridt på Apple Watch er dog ikke altid så ligetil som det ser ud til.

Visning af trin på Apple Watch

Apple Watch Step Counter eller Pedometer vises i aktivitetsringe på den nyeste version af Apple Watch. Du kan også vide denne app som aktivitetsapp. Aktivitetsappet er fantastisk til at spore oplysninger om dine træningsprogrammer, herunder din puls, din afstand dækket, og kalorierne er du i øjeblikket brændende.

For at finde aktivitetsappet, start ved at trykke på Digital Crown-knappen på din IWATCH. Dens den lille cirkulære knap på siden af ​​Apple-uret svarende til værktøjet, du bruger til at indstille tiden på et traditionelt ur.

Vælg den app, der ligner et sæt af tre farvede ringe. Dette er aktivitetsappet. Du kan rulle ned gennem Apps hjemmeside for at få adgang til oplysninger om din øvelse, flytning og stående statistik. Scrolling vil også vise dig din samlede afstand dækket, samlede trin, og hvor mange flyvninger du har klatret.

Du kan tjekke din Apple Watch Trin Tæller på din iPhone, hvis de to enheder par. Åbn aktivitetsappen på din iPhone for at gøre dette. Appen ser den samme ud som det gør på din IWATCH. Hvis du ikke har aktivitetsappet, skal du finde den på Apple App Store først.

Opsætning af dit Apple Watch for Fitness

Hvis du er ny til at tælle trin, er det første, du skal gøre, oprettet din Apple Health-app med nogle vigtige oplysninger om dig selv. Apple bruger din højde, alder, vægt og køn til at estimere, hvor mange trin du tager, og hvor mange kalorier du brænder.

På din iPhone skal du åbne Watch-appen og trykke på Sundhed og derefter redigere. Indtast dine oplysninger, og tryk på Udført. Health-appen deler de oplysninger, du giver med træning og aktive apps på dit ur. Du kan også vælge at dele dataene med andre tredjeparts apps.

Apps på dit ur Brug GPS-sporing for at få et mere præcist indblik i, hvor langt du rejser, uden at bede dig om at indtaste for mange data. Apple Watch Series 1 har ikke den samme GPS-funktionalitet i serien 2 eller 3. Dette originale ur tæller kun trin ved hjælp af accelerometeret, hvis du går uden din iPhone.

Start Fitness Tracking på Apple Watch

Placeringstjenester er kun det første skridt i prepping din IWATCH for fuld funktionalitet. Dit æbleur og iPhone bruger et accelerometer til at måle din samlede kropsbevægelse og spore din aktivitet. Du har brug for accelerometeret op og kører til tider, når du ikke kan forbinde GPS.

Der er separate indstillinger at overveje på dit ur og din iPhone, når du sporer dine trin og aktivitet. For din iPhone, gå til Indstillinger, derefter privatliv, så placeringstjenester. Rul til bunden af ​​listen over apps og tryk på systemtjenester.

Kontroller, at bevægelseskalibrering og afstand er tændt, og gå derefter til Indstillinger> Privatliv> Motion & Fitness. Her skal du kontrollere, at fitness tracking er tændt sammen med helbred og andre tredjepartsprogrammer, du bruger til fitnesssporing lige nu.

Tilføj din skridt tæller til dit ur ansigt

At have placeringstjenester, fitnesssporing, og accelerometeret oprettet til dit Apple Watch, skal gøre dine trin oplysninger ret præcist. Det betyder, at du er klar til at vise dine trinoplysninger på ansigtet af dit Apple Watch.

Apple ur er en stærk enhed med masser af fordele, men hvis din aktivitet og træningsdata virker fra eller helt brudt, mister SmartWatch meget af sin værdi. Lad os se på, hvordan du løser Apple Watch Workout tracking og aktivitetssporing.

En del af problemet kunne forsøge at spore træning og aktivitet, hvor GPS ikke er tilgængelige, men problemerne kan også skyldes dine indstillinger for placeringstjenester, bevægelseskalibreringsindstillinger og meget mere.

Sådan løser du Apple Watch Workout Tracking og Activity Tracking

Hvis du ikke har tid til at afslutte træningen, kan du færdiggøre 20 minutter over flere udendørs træningssessioner. Hvis du træner på forskellige hastigheder, skal du også kalibrere i 20 minutter på hver af de hastigheder, du går eller kører.

Når du går eller løber udenfor ved hjælp af ovenstående trin, fortsætter dit Apple Watch til Calibrate accelerometeret ved at lære din skridtlængde ved forskellige hastigheder. Kalibrering kan også forbedre nøjagtigheden af ​​din kalorieindhold Beregninger i træningsappet og kalorien, afstanden, flytningen og øvelsen Beregninger i aktivitetsappet.

Vigtig

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Find Apple urkasser og arrangører at forsvare din Apple Watch mod stød eller skrammer og holder alt på ét sted. Køb på æble. about med gratis levering.

Er Apple Watch Series 4 Vandtæt

Er Apple Watch Series 4 Vandtæt

Mød Fitbit Luxea fashionforward sundhed wellness tracker med livsnødvendigheder som hjerte sporing, søvn sporing, vejrtrækning, Stress Management Score og mere.

Apple Watch Series 23 Splintfri Glas Skærm beskyttere

Apple Watch Series 23 Splintfri Glas Skærm beskyttere

Leder du efter en bedste skærm protektor for iWatch serie 5 Her er præmien tilfælde og skærm vagter for alle runde iwatch beskyttelse

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se mere på et øjeblik på den store Retina-skærm. Avancerede sensorer til at spore alle de måder, du flytter. Og kraftfulde funktioner til at holde dig sund og sikker.

Apple Watch SE Cellular 44mm Pris i Indien, specifikation, Features 19 december 2021

Apple Watch SE Cellular 44mm Pris i Indien, specifikation, Features 19 december 2021

Apple Watch SE 44mm GPS Cellular bedste pris i Indien er Rs. 36900 som 16 December 2021. Check Apple Watch SE 44mm GPS Cellular specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, ofte stillede spørgsmål og billeder. Undersøg Apple Watch SE 44mm GPS Cellular priser, før de køber online.

Den bedste Black Friday Apple beskæftiger 2021 Fra AirPods til iPhones, Apple Watch MERE

Den bedste Black Friday Apple beskæftiger 2021 Fra AirPods til iPhones, Apple Watch MERE

BOSTON, 28. november 2021Heres en gennemgang af alle de bedste Apple Watch tilbud til Black Friday Cyber ​​Mandag 2021, herunder alle de nyeste salg på GPS GPS Cellular Apple Watch modeller. Udforsk de bedste tilbud i listen nedenfor.

Sælg Gamle Apple Watch SE 44mm GPSCellular Online hos Cashify og få Instant Cash

Sælg Gamle Apple Watch SE 44mm GPSCellular Online hos Cashify og få Instant Cash

Black Friday forskere vurderer alle de seneste tidlige Apple Watch SE tilbud til Black Friday 2021, sammen med det øverste salg på GPS kun og GPS

Mulige Apple Watch Series 7 design lækager, shows off nye farver

Mulige Apple Watch Series 7 design lækager, shows off nye farver

Skulle du få en Apple Watch Series 7 i Starlight, Midnight, Product rød, blå eller grøn Vi går i dybden på alle Serie 7 Watch farver og vise dig, hvordan ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.