Kan Tmobile Tag Sprint Fra værste til First

500 intern serverfejl

Må ikke udgive dig for en Sprint eller andre relaterede medarbejder. Enhver, at gøre dette vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsentere dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode flair via Verified Flair Request Form.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning, osv er tilladt. Vær venlig ikke at post-teaser eller clickbait-stil titler til din tekst indlæg.

Må ikke post SWAC anmodninger, SWAC koder eller SWAC-associerede email-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive genstand for et forbud. Send ikke PM til Verified Medarbejdere beder om SWAC. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøs omkring dette. Hvis du er en verificeret Sprint medarbejder, og du ønsker at tilbyde dine egne oplysninger, så du får lov til at gøre det. Bare holde det faktiske info til en privat besked tak.

Der er en dedikeret subreddit for Sprint medarbejdere for at diskutere tingene ikke kundevendte på / r / sprintemployees. Vi opfordrer enhver verificerede medarbejder til besked mods der til anmodning adgang. De har en separat moderation hold, end vi gør.

Hurtige links

En virksomheds erklæring sagde, at nogle af deres partnere ikke har fulgt op på deres rolle i at hjælpe deres kunder gennem ændringen. Nu er de optrappe på deres vegne i henhold toÃ, The Verge. ,EN

En af betingelserne for T-Mobile og Spring Merger er, at parabol erhverver Boost Mobile. Overtagelsen skete i juli 2022 med parabol tage Sprints sted som den fjerde trådløse luftfartsselskab i USA.

Efter T-Mobile meddelte, at den planlagde at lukke CDMA-netværk af Sprint, parabol formand Charlie Ergen sammenlignet T-Mobile til Grinchen og senere angivet, at selskabet gjorde alt for at migrere sine kunder.

afbetale til brugere, der vil skifte

Som du ved, næppe nogen telefoner uden på en typisk LG, Samsung og Apple er kompatible med Sprint. Sprint er den værste luftfartsselskab, når det kommer til telefon udvælgelse. Im øjeblikket på en Sprint finansieringsplan og håbede at skifte til T-Mobile for at få GSM tilgængelighed

Er du kommet på tværs af sådanne situationer, hvor du er utilfreds med Sprint netværk luftfartsselskab og ønsker at skifte til en bedre luftfartsselskab som T-Mobile? Skift fra én udbyder til en anden er ikke ligetil, medmindre du følger de ting, som vi vil diskutere i denne artikel.

Om fusion af T-Mobile og sprint

Sprint havde officielt indstillet sine tjenester den 3. august 2022 og dens brugere kan stadig bruge den oprindelige luftfartsselskaber netværk, indtil hele netværket er fusioneret til T-Mobile. Sprint brugere, der bor i områder, hvor LTE-dækning er tilgængelig, vil automatisk få forbindelse til LTE netværk af T-Mobile.

Hvad sker der med min sprint plan?

Hvis du allerede bruger en Sprint plan, kan du fortsætte med at bruge det og tilføje nye linjer, når det er nødvendigt. Der vil ikke være tilslutning tab eller tjeneste utilgængelighed. Men, hvis du ønsker at ændre din plan til T-Mobile, første, du skal betale nogen gæld du har med den tidligere Sprint planen. Når der er betalt, kan du vælge T-Mobile plan du ønsker at bruge. Når du ændrer din forbindelse fra Sprint til T-Mobile, plejer du blive betragtet som en ny bruger, og du vil være i stand til at bruge de samme gamle konto, du brugte til Sprint.

Kompatibilitet problemer mellem sprint og t-mobile telefoner

I enkle vendinger, Sprint bruger et CDMA-netværk, mens T-Mobile bruger GSM. Disse to er helt forskellige netværk, og Sprint telefoner dont arbejde godt sammen med andre trådløse netværk luftfartsselskaber. Der hvis du har en Sprint telefon, altid anbefales at opgradere til GSM baseret telefon.

Hvad sker der med g-brugere?

Den trådløse spektrum Sprint ejer 5G-brugere at opleve hurtigere hastighed for en god mængde af afstanden. Da T-Mobile nu ejer spektret, vil både brugerne modtage hurtigere datahastighed end nogensinde.

Hvorfor du bør skifte fra sprint til T-Mobile

T-Mobile bekræfter, at de vil lukke LTE netværk af Sprint ned i 2022, har 30. juni Nu 1/3 af Sprint kunderne er blevet flyttet over på T-Mobile netværk, og de resterende forventes at flytte afsluttet ved udgangen af ​​2022. for nogle områder, Sprints LTE netværk ikke længere fungerer, så de kunder automatisk få forbindelse til T-Mobile LTE-netværk. Det opfordrer sprints kundebase til at blive overført til T-Mobile Network. For kunder, der overfører fra Sprint til T-Mobile alene, tilbyder T-Mobile også nogle yderligere fordele.

Årsag: Dækning

Sprint blev anerkendt som det værste netværk for den samlede dækning i USA. Det svævede mellem 30-40% for 4G LTE, på trods af de bedste planer, fordele og kundesupport de havde. På den anden side havde T-Mobile bedre dækning på 60% omkring landet. Med sammenlægningen af ​​disse 2 netværk er dækningen styrket og leveret bedre hastighed end nogensinde. 5G-netværket, der dækker 40% af landet, har også givet en mere betydelig mulighed for T-Mobile til at være et af de bedste netværk i landet. Med introduktionen af ​​5g kan en stor mængde data overføres meget mere effektivt end 4 g LTE med hurtigere hastighed og mindre buffering. Husk at modtage en 5G-forbindelse; Du har brug for en 5G-kompatibel enhed, som vi senere vil diskutere i denne artikel. Alle planerne indeholder en mulighed for 5G-brugere, og afhængigt af dit behov kan du skifte mellem 5G- og 4G LTE-netværket.

Årsag: Datahastighed

Det er vigtigt at huske, at hastighed ikke er den samme som dækning. Hastigheden er, hvor god din forbindelse er, og hvor lang tid det tager at modtage og sende data uden buffering. Når det kommer til LTE datahastigheder, er der ingen konkurrence mellem de to netværk. T-Mobile giver altid hurtigere datahastighed sammenlignet med Sprint. T-Mobile forventes at tilvejebringe en gennemsnitlig downloadhastighed på 21. Mbps, mens Sprint leverer 13. Mbps med lavere dækning. På trods af de billigere planer i Sprint er det altid hovedpine at bruge et nederste netværk, når du bruger det til dataintensivt arbejde som spil.

T-Mobile giver flere valg af enheder sammenlignet med Sprint. For 5G-enheder til at fungere korrekt, er der 3 typer frekvenser, der er nødvendige for at få adgang til. Men for ældre 5g enheder fra Sprint har problemer med at identificere alle disse 3 typer frekvenser. Når alle 3 frekvenser er fanget, får brugerne den bedste 5g oplevelse. Hvis du bruger en 5G-telefon fra T-Mobile, står du ikke over for ethvert problem, da mobiltelefonerne er opdaterede. Men hvis du bruger en ældre version, skal du opgradere til en ny enhed for at opleve 5G-netværket af T-Mobile fuldt ud. Lige nu har T-Mobile en række 5G-telefoner, hvor du kan bestille fra deres officielle hjemmeside.

Sådan skifter du fra foråret til T-Mobile

Hvis du vil oplyse din Sprint-telefon officielt, skal du ringe til kundesupport via 888,211,4727. Hvis du er en sprint fremad kunde, skal du ringe til 855,639,4644. Før du ringer til kundeservice, skal du besøge deres hjemmeside og kontrollere forudsætningerne for oplåsning. Hvis du ikke har opfyldt nogen af ​​dem, er du muligvis ikke berettiget til at låse op.

Itoolab simunlocker gør præcis hvad navnet antyder. Det betyder, at hvis du har problemer med en carrier-låsed iPhone, kan dette værktøj hjælpe dig med at rette det. Softwaren udnytter et hul ved hjælp af Checkra1n-værktøjet og låser telefonen op. Ved at gøre det vil iPhone løbe tør for jailbreak, men det betyder ikke noget, hvis du er forsigtig. Når dette er gjort, vil du være i stand til at bruge ethvert netværk over hele verden og undgå enhver SIM-blokering.

Når softwaren registrerer iPhone-versionen, vil iPhone være Jailbroken ved hjælp af Checkra1n-værktøjet. Du skal se en statuslinje, hvor softwaren downloader pakken. Når pakken er downloadet, er iPhone jailbreak; Softwaren kontrollerer enhedernes berettigelse.

T-Mobile er en af ​​de ældste luftfartsselskaber i USA og har eksisteret i mere end to årtier. Siden grundlæggelsen i 994 har virksomheden arbejdet for at levere de bedste tjenester til sine kunder til netværkstjenester. Desuden har den gennem årene deltaget i flere fusioner og Acquisitions af andre mobile virtuelle netværksoperatører som Sprint og Metro PCS. Sprint er uden tvivl det største erhvervelse, de nogensinde har lavet, hvilket har ført til mange frynsegoder som T-Mobile Deals for Sprint-kunder.

Sprint og T-Mobile Fusion var en af ​​de største i USA, da Sprint blev rangeret fjerde blandt de øverste mobiltelefonudbydere. Virksomhederne fusionerede for at øge deres kundebase og arbejde for at skabe et sømløs 5G-netværk. Siden fusionen, der skete i april 2022, har vi set nogle imponerende tjenester som T-Mobiltelefoner uden kontrakter og meget mere. Det hjalp også T-Mobile Rank Top sammenlignet med andre netværksbærere.

T-mobile tilbud til Sprint-kunder gjorde det lettere at beholde Sprint-kunder på trods af fusionen. Tilbudene er stadig tilgængelige i dag og involverer frynsegoder som rabatter på telefoner, tilbehør, forudbetalte telefonplaner og meget mere. Denne artikel har til formål at give alle den indsigt, du har brug som kunde søger at overgangen fra Sprint til T-Mobile. Vi vil dække spørgsmål vedrørende netværksdækning, portering dit nummer, og mobiltelefon planer for Sprint kunder. Vi vil også gennemgå nogle frynsegoder af T-Mobile og tilbud til rådighed for Sprint kunder.

Hvordan at skifte til T-Mobile fra sprint?

Før overgang , er du forpligtet til at betale eventuelle verserende regninger fra Sprint Mobile. Dette lovforslag vil blive anvendt til din tidligere Sprint konto. Hvis du ryddet alle ventende betalinger med Sprint i fortiden, skal du springe dette trin over.

Trin: få en kopi af dine tidligere regninger

Hvis du har nogen ventende saldi, sikre at få en kopi af dine tidligere regninger. kan fås Kopien online, og hvis du har svært ved at hente dem, er du velkommen til kontakt T-Mobile kundesupport for at få hjælp. Dette vil hjælpe dig med at holde en registrering af dine tidligere regninger, som kan komme i praktisk, når portering dit nummer eller frigøre en Sprint mobil-låst telefon.

Den sidste proces indebærer at skabe en T-Mobile-id og styre det. Dette vil hjælpe købe en telefon, mobiltelefon plan, og gør det nemt at komme i kontakt med kundesupport. For at oprette og administrere dit id, besøge deres supportside for at lære mere.

Hvilken netværksteknologi gør t-mobil brug?

T-Mobile bruger GSM-net teknologi i centrum. De understøtter også 4G LTE og 5G netværksteknologier. På den anden side, Sprint brugte CDMA-netværk teknologi, men før fusionen, blev de arbejder hen imod at skifte til GSM.

Hvis du havde en Sprint telefon, er det sandsynligt ikke kompatibel med T-Mobile, da de bruger forskellige netværksteknologier. Heldigvis kan de T-Mobile tilbud til Sprint kunder være en stor avenue at købe en ny telefon til en overkommelig pris.

Hvilken T-Mobile planer er bedst til sprint kunder?

Du kan få denne aftale på $ 33 / linje med autopay, og den sidste linje kommer med en $ 50 rabat. Det tilbyder ubegrænset tale og tekst. Du får også ubegrænset 5G & 4G LTE-data landsdækkende. Den leveres med 50 GB premium data og ubegrænset 3G-hastighed på mobile hotspot-data. Planen indebærer også ubegrænset video-streaming på SD-kvalitet.

Med T-Mobile, får du pålidelige tekniske og andre kundeservice. Deres hotline er 24/7, og de har andre platforme for at nå ud som webchat, e-mail, eller besøge en fysisk butik.

T-Mobile har et online community, hvor du kan få support til alle tjenester, som du kan finde et problem med. Det gode med dem er hurtige svar, som er bedre i forhold til at stole på kundesupport.

T-Mobile bruger GSM-net teknologi, som de fleste telefon producenter bruger, når man bygger telefoner. Dette gør mange moderne telefoner er kompatible med netværket, og derfor giver folk mulighed for at bringe deres egne enheder.

T-Mobile og Sprint kunder kan nyde en 5G-netværk uden ekstra omkostninger. Dette har gjort dem skiller sig ud blandt andre tjenesteudbydere der opkræver nogle ekstra gebyr for at bruge deres 5G netværk. Det er dog ikke tilgængelig i hele USA.

Sievert sagde dog, at T-Mobile vil sandsynligvis begynde nedlukning indsats for alvor starter i 2022, efter at det med held har flyttet betydelige mængder af kunder og trafik på sit eget net og fra den aldrende Sprint netværket.

T-Mobile har ikke lagt skjul på sine planer om at shutter Sprints eksisterende netværk som den bevæger sig gennem sin femårige, $ 60 milliarder 5G netværk opgradering program. Efter alt, er der ingen grund til T-Mobile til at drive to separate trådløse netværk, og selskabet har pralede af op til $ 6 milliarder i besparelser via fusionen med Sprint.

T-Mobile embedsmænd har sagt operatøren vil arbejde for at migrere alle Sprints kunder på sit eget net i de kommende måneder og år, og at de vil gøre det på måder, der vil reducere antallet af kunder, der vælger at forlade bæreren fuldstændigt.

Sprint og T-Mobile officielt søger at fusionere. Hvis handlen bliver godkendt, vil det nye selskab være nationerne næststørste trådløs luftfartsselskab efter Verizon, kontrollerer omkring 100 millioner kunder. Mens fusionen kunne sætte theÃ, virksomheder i en stærkere position til at tage på AT & T og Verizon, ville det også eliminere en konkurrent fra den trådløse industri. Der måske sidder ikke godt med nogle politikerne , der siger, U.. virksomheder er blevet for koncentreret i de seneste år. ,  Hvad kunne fusionen betyde for konkurrence à ¢ â,¬â € og din pengepung ? Heres hvad der venter.

Vigtig

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i Black Costco UK

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i Black Costco UK

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i sort

CAT S22 Flip smartphone gennemgang Chunky men ikke klodset Den Gadgeteer

CAT S22 Flip smartphone gennemgang Chunky men ikke klodset Den Gadgeteer

Tmobile tilbyder et stort udvalg af Cat mobiltelefoner. Shop og sammenligne forskellige modeller, priser, funktioner og mere få gratis forsendelse med nye aktiveringer.

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

Smartphone Cat S42 specs udgivelsesdato 2020 OS Android, skærmstørrelse 5. tommer, 13 MP kamera. Kontroller alle specs, revision, fotos og meget mere.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Byggeri verifikation og overholdelse app

CAT S62 PRO PRIS I KINA MOBILEWITHPRICES MOBILE MED PRISER

CAT S62 PRO PRIS I KINA MOBILEWITHPRICES MOBILE MED PRISER

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud på CAT S62 PRO 128GB Black Ulåst Smartphone Dual Sim til de bedste online priser på eBay Free Shipping for mange produkter

CAT S62 Pro Pris, Udgivelsesdato og specifikationer

CAT S62 Pro Pris, Udgivelsesdato og specifikationer

CAT S62 PRO Heres den komplette liste af specifikationer af CAT S62 Pro. Sammenlign 2 smartphones og finde den bedste pris.

CAT S62 Pro Pris i Indien, Specs, anmeldelser, tilbud, kuponer Topprice. N.

CAT S62 Pro Pris i Indien, Specs, anmeldelser, tilbud, kuponer Topprice. N.

Smartphone Cat S62 Pro specs udgivelsesdato 2020 OS Android, skærmstørrelse 5. tommer, 12MP kamera. Kontroller alle specs, revision, fotos og meget mere.

CAT S62 Pro Pris i Indien, Specs, anmeldelser, tilbud, kuponer Topprice. N.

CAT S62 Pro Pris i Indien, Specs, anmeldelser, tilbud, kuponer Topprice. N.

Fire ulemper ved CAT S62 Pro, som vores gennemgang afslører Notebookcheck Notebook Forum

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.