Kan ikke låse iPhone 13 med Apple Watch Apple lover softwareopdatering snart

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple har efter sigende løste problemet, der brød unlock med Apple Watch funktionen på iPhone 13 modeller. Funktionen, som lader Apple Watch brugere låse deres iPhones uden en adgangskode, når iført en maske, fungerer nu igen som den anden iOS 15. beta, som rapporteret af 9to5Mac.

Apple noteret på sin støtte side for et par dage siden, at det var i orden på dette problem. Ive løbe ind i problemet mig på min personlige iPhone 13 Pro og kan bekræfte, at dens været temmelig irriterende efter at have vænnet sig til funktionen, siden den blev indført tidligere i år. Nyere iPhones dont have fingeraftrykslæsere, så den eneste måde at låse dem, når din maske forstyrrer med Face ID er ved hjælp af et password.

Theres ingen ord om, hvornår iOS 15. vil blive frigivet til offentligheden, men itll indeholder sandsynligvis mere end blot denne rettelse. Shareplay, en af ​​de mest højt besungne nye tilføjelser til OS tilbage, da det blev annonceret på WWDC i juni, mistede den originale iOS 15 frigivelse, men dukkede op i den første 15. beta. Funktionen lader dig dele musik og videoindhold via et FaceTime opkald. iOS 15. ser også indstillet til at give dig mulighed for at tilføje dokumentation for vaccinationsstatus til Wallet-appen.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Som de første iPhone 13 ordrer begynder at rulle ud til kunder på fredag, er mange brugere glade for at bruge tid på at få at vide deres nye enhed. Men desværre, for en specifik delmængde af Apple Watch wearers, den nye iPhone kan også bringe lidt frustration.

Bruger Monzilla88 på Reddit først rapporteret problemet til subreddit r / Apple Watch på fredag. De anfører, at både deres iPhone 13 Pro og Apple Watch SE er ajour med de nyeste iOS og watchOS opdateringer.

Monzilla88 hævdede, at de havde prøvet ophævelse af parring og reparation, hård nulstilling begge enheder, tænde og slukke adgangskoder, men ikke uden held. En anden bruger, at de havde forsøgt at nulstille adgangskoder, skal du nulstille netværksindstillinger, og opsætning af deres Apple Watch som et nyt ur.

Mere end 20 andre brugere selvrapporteret det samme problem, med andre at bemærke, at funktionen virker fint på iOS 15 på ældre modeller af iPhone, herunder iPhone 11 Pro Max og iPhone X. samtaler om det er begyndt at bryde ud på Apple Support fora så godt.

Vælg et land

Ønsker du at opgradere til den nye iPhone 13, men ønsker ikke besværet med en lockedâ € ”i kontrakt? Se ikke videre end Harvey Norman sortiment af ulåst mobiltelefoner og direkte Apple iPhones, til salg online og ina € ”butik. At eje din Apple decideret efterlader dig frit for at vælge en plan og udbyder, der passer dig.

Diversificere dine muligheder med mobile bredbånd data eller en Prea € ”betalt mobiltelefon fra populære inklusiv Optus. Glem billige knockoffs , der er ikke noget som at nye Apple telefon føler og ved Harvey Norman, du er EM for valg!

Hvad er den seneste iphone?

Hvert år, Apple tilhængere ivrigt spekulere om, hvornår den nye Line € ”op kommer ud. Nå, ventetiden er forbi, Australien! Den skinnende nye iPhone 13 familie er nu tilgængelig i en fantastisk udvalg af farver! Her er hvorfor de er det bedste endnu:

Sådan deaktiveres TMobiles målrettet annoncering data Tracking

Hvad er forskellen mellem iPhone og?

Der er ingen bedre tid til taske en aftale på foregående modeller. Så snart den nyeste model er frigivet, forventer betydelige prisfald tilbud. Plus, det gør plads i din lomme til tilbehør som AirTags og MagSafe opladere.

Hvad er de bedste Apple iPhone tilbehør?

Harvey Norman lagre et imponerende udvalg af Apple telefon tilbehør værd at overveje. Shop fra vores udvalg af sager, der vil hjælpe med at beskytte din nye telefon og holde den slanke, y telefon føler' i længere tid. Eller gennemse mounts, for nemheds skyld, mens man kører. Vi lager også et omfattende udvalg af kabler og opladere, fordi det altid er praktisk at have en ekstra.

iPhone 13 mini. Det mest avancerede dual-kamera system nogensinde på iPhone. Lightning-Fast A15 Bionic Chip. Et spring i batteriets levetid. Holdbart design. Superfast 5g. Og en lysere Super Retina XDR display.

iPhone 13 Pro. Den største pro kamera system opgraderer nogensinde. Super Retina XDR display med forfremmelse til en hurtigere, mere responsiv følelse. Lightning-Fast A15 Bionic Chip. Superfast 5g. Holdigt design og et stort spring i batterilevetiden.

iPhone 13 Pro Max. Den største pro kamera system opgraderer nogensinde. Super Retina XDR display med forfremmelse til en hurtigere, mere responsiv følelse. Lightning-Fast A15 Bionic Chip. Superfast 5g. Holdbart design, og den bedste batterilevetid nogensinde i en iPhone.

iPhone 13 lanceret denne fredag. Mens kunder over hele kloden var glade for at modtage deres helt nye telefon, tog det ikke lang tid for dem at indse, at oplåsen med Apple Watch-funktionen ikke fungerede. I dag tog Apple dette problem på en supportdokumentside.

Apple har identificeret et problem, hvor Unlock with Apple Watch ikke fungerer sammen med iPhone 13-enheder. Du kan muligvis ikke se, at du ikke kan kommunikere med Apple Watch, hvis du forsøger at låse op for din iPhone, mens du bærer en ansigtsmaske, eller du kan ikke være i stand til at oprette låse op med Apple Watch.

For øjeblikket foreslår virksomheden, at iPhone 13-brugere sluk for oplåsen med Apple Watch-funktionen, og brug deres adgangskode til at låse op i stedet i stedet. At gøre det, bare. Gå til Apple Watch-indstillingerne, derefter Face ID & Passcode.

Om forfatteren

Hvis du forbinder med en transportør nu, skal du nok kontakte dem, så du ikke behøver at. Din iPhone vil ankomme klar til at gå med dit nummer og planlægge oplysninger. Hvis du opretter forbindelse til en transportør senere, når din nye telefon ankommer, kan du indsætte et fysisk SIM-kort eller bruge ESIM fra enhver operatør, der leverer service til iPhone. *

ESIM Technology giver dig mulighed for at tilføje en mobil dataplan til din iPhone uden at bruge et fysisk SIM-kort. Netværksudbyderenâ € "Tilsluttet iPhone 13 og iPhone 13 Pro-modeller vil ankomme klar til at aktivere med ESIM. Du skal bruge en Wi-Fi-forbindelse til opsætning.

Når du vælger at oprette forbindelse til en netværksudbyder senere, skal du aktivere en ESIM, scanne en gyldig QR-kode distribueret af en udbyder eller tilmelde dig en deltagende plan via en netværksudbyder app. *

Ja, du kan vælge at købe en UNCONNECTED iPhone, som er låst op. Hvis du gerne vil oprette forbindelse til et cellulært datanetværk senere, kan du nå ud til en transportør for at afslutte aktiveringen. Når din nye iPhone er aktiveret, forbliver den ulåst, hvilket betyder at du kan bruge den med ethvert netværk.

IPhone-modellerne til AT & T, T-Mobile, Sprint og Verizon er de samme. Hvis du vælger at betale med en AT & T-afdragsplan, vil din iPhone blive låst til bæreren. For detaljer om netværksunderstøttelse, se support. pple. OM / DA-US / HT204039.

Hvis du har gennemført trinene for at godkende aktivering med AT & T, Sprint, T-Mobile eller Verizon, når du købte din nye iPhone online, vil den ankomme klar til brug. Bare tænd den og følg instruktionerne på skærmen for at sætte det op og aktiveres med transportøren. For at aktivere med ESIM skal du bruge Wi-Fi til Setup.

Hvis du valgte at springe over Carrier Authorization på købstidspunktet, skal du kontakte en transportør for at aktivere din iPhone eller indsætte dit eget SIM-kort for at kunne bruge cellulære tjenester på din iPhone.

Ja. En UNCONNECTED iPhone købt hos Apple. OM er låst op. Når din nye iPhone er aktiveret, forbliver den ulåst, hvilket betyder at du kan bruge den med ethvert netværk, der giver service til iPhone. Undtagelsen er, når du køber en iPhone med en AT & T-afdragsplan. Det vil blive låst til AT & T og vil kun arbejde på AT & T-netværket for betegnelsen for din afdragsaftale.

I de fleste tilfælde købt en iPhone fra Apple. OM kan aktiveres senere. Imidlertid kan visse specielle tilbud eller rabatter kræve forberedelse med transportøren på købstidspunktet, så telefonen ankommer klar til brug.

Ja, iCloud gør at flytte dine indstillinger, fotos, apps og dokumenter til en ny enhed sømløs. Bare log ind på iCloud Når du opretter din nye enhed, skal du få adgang til dine tidligere enheder iCloud-backup, og du vil være klar til at gå i minutter.

Med hurtig start kan du gendanne dine data og indhold til din nye iPhone fra din iCloud-backup. For telefoner, der bruger iOS 12. eller nyere, tilbyder hurtigstart muligheden for at bruge Migration til Device-to-Device, så du kan overføre alle dine data trådløst fra din nuværende enhed til din nye.

Alle iPhone-modeller er verdens telefoner, så du kan bruge dem næsten hvor som helst. Uanset om du er en GSM- eller CDMA-netværkskunde, kan du strejfe internationalt på GSM-netværk i over 200 lande eller regioner rundt om i verden. Hvis du finansierede din iPhone med din trådløse operatør, skal du kontakte dem for at kontrollere, at du kan roam internationalt.

Tilgængelighed af 5G- og LTE-data varierer i nogle lande eller regioner og afhænger af bærerstøtte til visse 5G- og LTE-radiofrekvenser. Kontakt din trådløse operatør for at få flere oplysninger om internationale roamingpolitikker og priser.

De øjeblikkelige rabatter afspejles i den annoncerede pris for Vælg iPhone-modeller. Disse rabatter er tilgængelige for enhver ny og eksisterende AT & T, Tâ € 'Mobile / Sprint og Verizon-kunder, der betaler månedligt eller betaler fuldt ud. For at modtage rabatten er alt, hvad du skal gøre, godkende aktivering af din nye iPhone med en berettiget AT & T Ubegrænset plan, enhver Tâ € 'MOBILE / SPRINT Phone Plan, eller en Verizon Wireless serviceplan på købstidspunktet.

Hvis du allerede har Apple-kort og ønsker at købe din iPhone med Apple Card månedlige rater, skal du vælge det som din betalingsopsætning, når du konfigurerer din nye iPhone og derefter fortsæt til kassen. Du modtager 3% dagligt kontant tilbage foran og kan betale for din nye enhed over tid, rentefri. § Hvis du ikke har Apple-kort, kan du ansøge om en så lidt som et minut, når du vælger Apple Card månedlige rater som din betalingsopsætning og bruger den til dit køb. Få mere at vide om Apple Card Månedlige afdrag

Hvis du brugte dit Apple-kort til at betale fuldt ud, men du mente at udnytte rentefri finansiering ved hjælp af Apple Card månedlige rater, kan vi hjælpe dig med at blive skiftet. Kontakt en Apple Card-specialist på 877-255-5923. Du kan også chatte med en specialist ved at trykke på Apple Card i tegnebogen, trykke på den sorte cirkel i øverste højre hjørne og derefter trykke på Besked.

Hvis du allerede er en del af programmet, skal du starte med at tjekke din opgraderingsstatus for at se, om du er berettiget til en ny iPhone. Hvis du er, kan du enten fortsætte med din opgradering online eller besøge en Apple Store og chatte med en specialist. Du kan opgradere når som helst efter seks måneder, så længe du har lavet svarende til mindst 12 betalinger. Hvis du skal betale et ekstra beløb for at opfylde dine 12 betalinger, kan du gøre det, når du opgraderer. Vi vil sørge for, at du handler i din gamle iPhone som en del af programmet, så vær venlig at handle ikke i din nuværende iPhone ved hjælp af den standard Apple-handel med mulighed.

I sidste uge udgav Apple sin nye iPhone 13, iOS 15 og Watchos 8 til Apple Watch. Der var dog et lille problem med at låse den seneste telefon op. Apple udgav en opdatering fredag ​​for at tage sig af det problem.

Apples iOS 15.. er ude, og det løser en fejl, der forhindrer Apple Watch fra at låse op iPhone 13. Det lykkedes også en forkert advarsel om, at lageret var fuld i indstillingsappet og et problem, hvor lydmeditationer kunne starte en træning på Apple Watch for nogle fitness Plus abonnenter.

Lås op en iPhone med et Apple Watch er en ny funktion, virksomheden kom ud med i år i IOS 14.. Det giver iPhone-brugere mulighed for at holde deres maske på og stadig låse op på deres telefon uden at skulle aktivere ansigts-id eller indtaste deres adgangskode.

Vigtig

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Apple Watch 7 bare ramt sit laveste pris i denne Amazon Black Friday tilbud, og vi forventer ikke det at vare længe

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Oplev korte videoer relateret til batteri iphone 7 mah på TikTok. Se populært indhold fra følgende skaberne AlQt. redovillafuerte12, JUVOjuvo90, Jay1tsjay, Oumardr Apple Solutionoumardr, iSaver GmbHisaver. Wiss. Udforsk de nyeste videoer fra hashtags iphonebattery, batteryiphone, iphone7batteryrepair.

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Nyd nye trendy markeringer af populære produkter. Udforsk det spændende udvalg af Hightech iPhone 7 plus 128 GB med de laveste priser online på Alibaba. om. Uovertruffen kvalitet iPhone 7 plus 128 GB for at give dig en eksklusiv følelse.

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Den næste generation Apple smartphone kommer med bedre kamera funktioner og uden en port til hovedtelefoner

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Widget By har åbnet forudbestillinger til den kommende iPhone 7 Plus i Jet Black. Dens ikke vil være billig, men det kan bare være det værd.

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

En ny rygte tyder på, at Apple iPhone SE vil være at få en opgradering i 2022, med en mere markant opdatering til den linje, der kommer senere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Finish Rose Guld Sølv Sort Jet Black Kapacitet 32GB 128GB 256GB Størrelse og vægt Højde 6. 3 inches 158. mm Bredde 3. 7 inches 77. mm Dybde 0. 9 tommer 7. mm Vægt 6. 3 ounce 188 gram Display Retina HD-skærm 5. tommer diagonalt widescreen LCD MultiTouch skærm med IPS-teknologi 1920by1080p

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

Er dit SIM-kort for stort eller for lille til din telefon her, kan du læse, hvordan du kan forstørre eller reducere det.

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

Køb Apple iPhone 7 32GB GSM ulåst sort Brugt Ting SIM-kort, 30 kredit på Walmart. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.