Center for Beskyttelse af national infrastruktur

Kunden Politik Proprietary Network Information

Vores CPNI uddannelse bedømmelser reglerne og hvordan man kan tilpasse dem til moderne kommunikationsnet så følsomme kundeoplysninger ikke ender i de forkerte hænder. Ud over de CPNI regler, vi diskutere det røde flag regler for identitetstyveri beskyttelse og give en opdatering på, hvad der sker med bredbånd regler for privatlivets fred.

Behov mere cpni hjælp?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

CPNI er UKÃ, Center for Beskyttelse af den nationale infrastruktur. ,   CPNIs opgave er at give beskyttende sikkerhed rådgivning til virksomheder og organisationer på tværs af nationale infrastruktur.

CREST arbejder med CPNI på en række områder, herunder identifikation af tekniske sikkerhedstrusler og diskussioner omkring beskyttende sikkerhedsforanstaltninger. , En top og CREST medlemsvirksomheder har givet indhold til guider udgivet af CPNI.

CallTower er forpligtet til at opretholde privatlivets fred for sine kunder. , Â Vi er forpligtet til at yde beskyttelse til visse oplysninger om, hvordan du bruger dine løsninger. Dog kan disse oplysninger hjælpe os tilpas og forbedre de løsninger, vi tilbyder dig.

CPNI omfatter ikke ting som kundenavn, adresse eller telefonnummer; samlede oplysninger eller data, som ikke er specifikt for en enkelt kunde; kunde lokaler udstyr; og internetadgang tjenester.

Federal regler for privatlivets fred kræver, at vi autentificere identiteten af ​​sine kunder før afslørende eller diskutere CPNI. Kunder ringer vores kundeservice center kan diskutere deres tjenester og faktureringer med vores repræsentant, når der repræsentant har bekræftet opkaldere identitet. Der er fire metoder, som vi vil gennemføre kunde-godkendelse:

Vi bruger mange metoder til at beskytte din CPNI. Dette omfatter software forbedringer, der identificerer, om en kunde har godkendt brug af sin CPNI. Endvidere er alle vores medarbejdere uddannet i, hvordan CPNI skal beskyttes, og når det kan eller ikke skal udleveres. Alle marketingkampagner gennemgås af vores Chief Revenue Officer for at sikre, at alle sådanne kampagner overholde gældende CPNI regler. Vi opretholde registreringer af vores egen og vores samarbejdspartnere salg og marketing kampagner, der benytter Customer CPNI.

Det er vores politik at skrive eventuelle ændringer, vi foretager i vores fortrolighedspolitik på denne side. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i, hvordan vi behandler vores brugere personlige oplysninger, vil vi give dig besked via e-mail til den primære e-mail-adresse angivet i din konto og / eller via en meddelelse på hjemmesiden hjemmesiden. Den dato, fortrolighedspolitik blev senest revideret identificeres øverst på siden. Du er ansvarlig for at sikre, vi har en up-to-date aktiv og leveres email-adresse til dig, og til periodisk at besøge vores hjemmeside og denne fortrolighedspolitik for at kontrollere for eventuelle ændringer.

A Â | Â B Â | Â C Â | Â D Â | Â E Â | Â F Â | Ã , Â G Â | Â H Â | Â I Â | Â J Â | Â K Â | Â L Â | Â M â | â N â | â O â | â P â | â Q â | â R â | â S Ã , Â | Â T Â | Â U Â | Â V Â | Â W Â | Â X Â | Â Y Â | Â Z

Cpni

I vores kontor, kan AMU personale kun diskutere CPNI Information med kunden for registrering eller personer, der er udpeget af kunden for registrering. Kunderne vil blive bedt om at vise et foto-id, når de har spørgsmål vedrørende deres konto. Hvis kunden opkald ved telefonen, vil AMU personale være forpligtet til at autentificere den, der ringer som kunde hos rekord enten ved en på forhånd udpeget spørgsmål, der har den AMU medarbejder ringe til kunden tilbage på telphone nummer på deres konto, eller AMU kan maile oplysninger til adressen på rekord.

Venligst kontakt AMU på 295-3584 eller stop ved vores kontor på 104 W. Call Street, Algona, hvis du har brug for yderligere oplysninger om vores Telefon & Bredbånd Sikkerhed Regler - CPNI. Du kan udfylde en CPNI-formular som en bolig- eller forretningskunde ved at klikke på link nedenfor.

Har du nogensinde forsøgt at ringe til oplysninger om din telefonservice, kun for at blive omdannet af en kundeservice-rep, fordi du werent godkendte på kontoen? Det kan være en frustrerende vejspærring, men det er faktisk en, der eksisterer for at beskytte dig og dine data.

Forstå grunden til CPNI

For dem, der ikke forstår branchen Jargon, betyder det, at medmindre du er godkendt på kontoen, er der en vis information, du ikke kan få adgang til. Ting som telefonnumre kaldes, længden af ​​samtaler, og kontoholderens tjenester kan kun offentliggøres til kontohaveren. Det er loven.

Der er et par ting, som CPNI ikke indeholder. For eksempel er CPNI ikke målrettet Aggregeret Information â € œâ € det vil sige, ikke-specifikt data â € œ en enkelt kunde. Det omfatter heller ikke information om ikke-teletjenester, som internetadgang.

Det betyder ikke noget dit forhold til kontohaveren, selvom du er ægtefælle eller næste familie. Hvis du ikke er på kontoen, kan vi ikke dele uautoriserede oplysninger, uanset hvad. Mens politikken kan være frustrerende, eksisterer loven faktisk for at beskytte dig.

En kort historie af CPNI

Disse regler begrænsede informationsselskaberne kunne videregive til tredjeparts marketingfirmaer uden først at sikre kundens samtykke, såsom de omstændigheder, der tillod kundeservice reps at dele opkaldsoplysninger og skabte nye, strenge kundeidentitetsverifikationsprocedurer for luftfartsselskaber.

CPNI-regler er på plads for at beskytte dig, kunden, fra samvittighedsfulde Markedsførere og potentielle Svindlere . Selv om det måske virker unødvendigt at beskytte dine kommissionsdata fra dine kære, kan du blive overrasket over, hvordan common â € œâ € og farligt â, â € "-data overtrædelser kan være. ,  Et par eksempler omfatter flere overtrædelser i T-Mobile System, en Home Depot Snafu, og mere alvorligt en multi-million dollar AT & T SIM-swap tyveri.

Mens CPNI-begrænsninger kan virke som en besvær, de for at beskytte dig, dine oplysninger og dit privatliv. Og ved Sacred Wind Communications, vil vi ikke bare holde dig forbundet med, at vi også vil holde dig beskyttet.

Dokumenter

Uden tjenesteydelser fra sektorer som energi, vand, transport og kommunikation kunne Storbritannien lide seriøs con sekvenser herunder alvorlig social Afbrydelse eller endda tab af liv. Det betyder, at den infrastruktur, der understøtter Disse sektorer er kritisk.

Tilvejebringelse af praktiske vejlednings- og vurderingsværktøjer

UK industrien har hilst velkommen, og organisationer i udlandet vedtager også tilgangen. Vejledningen og værktøjet er indstillet til at spille en central rolle i beskyttelsen af ​​vital infrastruktur, samtidig med at virksomhederne fortsat kan låse op for fordelene ved værdifulde nye teknologier.

For at hjælpe med at advare operatører til mistænkelige begivenheder, der bliver fanget og vist på deres skærme, opmuntrer regeringen til udvikling af videoanalysystemer. Disse fremhæver automatisk, i realtid, begivenheder eller -sekvenser af interesse for eksempel Uovervåget Poser, Suspicifikt Parkerede biler eller anden usædvanlig aktivitet.

Tidligere kendt som I-Lids Assessment Programmet, der er oprettet af CPNI og Cast, har denne test udviklet sig til CPNI Video Analytics Assessment Program. Selvom de eksisterende I-LIDS-datasæt fortsat vil blive brugt til at vurdere videoanalysystemer, vil det efter en vellykket gennemførelse af en evaluering CPNI tillade brug af CPNI-varemærket og tilladt form for ord i modsætning til at kaste tillader Brugen af ​​I-Lids logoet.

Vigtig

Økonomiske konsekvenser Betalingsoplysninger Hvad du behøver at vide

Økonomiske konsekvenser Betalingsoplysninger Hvad du behøver at vide

Før du kan opdatere dine husstandsoplysninger, skal du vælge, eller tjekke dine betalinger, du skal oprette en IRS-konto. Godt vis dig hvordan.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Der er flere ting at blive oplyst om, før du bliver en ivrig kreditkort bruger. Heres en tjekliste for kreditkort brugere

Læsning af dit kreditkortopgørelse

Læsning af dit kreditkortopgørelse

Kreditkortsinteresse tilfalder dagligt, ofte til meget høje priser. Du kan undgå det helt, hvis du betaler dit kreditkortregning i sin helhed hver måned.

Hvad er en kreditkort faktureringscyklus

Hvad er en kreditkort faktureringscyklus

Brug for hjælp til at forstå din kreditkortopgørelse Lær, hvordan du læser din erklæring, herunder erklæringsperioder, begrænsninger, betalingsoplysninger, kontooversigter og meget mere.

Mint Mobile vs Cricket Wireless Hvilket er bedre for dig

Mint Mobile vs Cricket Wireless Hvilket er bedre for dig

Cricket trådløs dækning Maps. Fårekyllinger også endelige CDMA dækning, absorberes af ATT.

Verden Cricket Championship 3 MOD APK v1. . Alle Unlocked download

Verden Cricket Championship 3 MOD APK v1. . Alle Unlocked download

Virkelige Cricket 20 Mod APK 4. Ubegrænset Penge, Unlocked Alt Hent Virkelige Cricket Alle Unlocked alle turnering, billetter, OBB File spil

2021 Sådan Lås Cricket telefon gratis 100 Arbejde

2021 Sådan Lås Cricket telefon gratis 100 Arbejde

Få gratis Cricket oplåsningskode Request nu og bruge Cricket oplåsningskode Anmodning straks at komme i gang eller fra eller gratis forsendelse

SIM låse din Cricket Freeish Aktuel Cricket Kunder

SIM låse din Cricket Freeish Aktuel Cricket Kunder

Ønsker du at låse din cricketlocked iPhone Læs denne artikel for at finde svaret

Cricket Wireless slutter 8 Mbps hastighed kasket, åbner 5G adgang for alle planer

Cricket Wireless slutter 8 Mbps hastighed kasket, åbner 5G adgang for alle planer

Cricket Wireless tilbyder to dataonly planer om at arbejde med mobile hotspot enheder. Planer fås med enten 20 GB eller 40 GB data hver måned.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.