Løse app installationsfejl i Google Play Butik

Ryd alle History

Med Clear Scanner: Gratis PDF Scanner, kan du scanne en hvilken som helst type dokument ved hjælp af din smartphone kamera. Hvis du har brug for at scanne et dokument, men ikke har et sted at gøre det, denne app kan du gemme digitale kopier af høj kvalitet på din enhed og dele dem på få sekunder.

Alt du skal gøre for at skabe kopien er at tage et snapshot af dokumentet og gemme det i dit galleri. Når du har billedet, vil værktøjet fuldføre processen i løbet af få sekunder. Kvaliteten af ​​det endelige resultat er usædvanlig, og du kan zoome ind på selv de mindste detaljer.

En stor salgsargument af Clear Scanner: Gratis PDF Scanner er, at du kan producere billeder i sort-hvid eller farve, og du kan også lave billeder skarpere ved at rense dem op. Med disse funktioner, kan du dele et vigtigt dokument, som om det var det originale, eller redigere det i henhold til din ønskede stil og behov. Når du er færdig, skal du blot gemme dine dokumenter i PDF eller JPEG-format.

Med Clear Scanner: Gratis PDF Scanner kan du nemt organisere dine gemte filer ved at oprette mapper. Scan og gem alle vigtige dokumenter, du har brug for i løbet af et øjeblik og sende dem videre til kunder og kontakter uden nogensinde at skulle forlade dit hjem. Denne app er den perfekte løsning til alle, der ikke har adgang til en scanner.

Folk 18 og ældre er også forpligtet til show identifikation sammen med deres bevis for vaccination. Disse krav â €”kaldet nøglen til NYC â €” betyder også medarbejdere, der arbejder på disse steder skal være vaccineret.

Bevis for vaccination

Indendørs spisning, fitness og underholdning og møde rum må acceptere gyldigt bevis på, at du har modtaget mindst én dosis af en vaccine godkendt til brug i nødsituationer af FDA eller WHO. Dette krav kan ikke bruges som en undskyldning for virksomhederne at diskriminere mod alle, der har gyldigt vaccination bevis.

Du har ret til at være fri for diskrimination eller chikane . Hvis du mener, du har været diskriminere d mod på grund af, hvem du er, herunder din race, national oprindelse eller handicap, kontakt NYC Menneskerettighedskommission.

Information til virksomhederne

Hvis din virksomhed er omfattet af dette krav, er du forpligtet til at kontrollere status for vaccination af alle medarbejdere og kunder 5 og ældre. De må ikke tillade adgang til nogen 5 og opefter, som ikke har modtaget mindst én dosis af COVID-19-vaccine, medmindre en undtagelse i bekendtgørelsen for Key til NYC eller nedenstående Ofte stillede spørgsmål dokument gælder.

Anmeld en falsk rekord

Var ked, vises din browser for at være forældet. o se indholdet af denne webside korrekt, skal du opdatere til den nyeste version eller installere en ny browser gratis, såsom Avast Secure Browser eller Google Chrome.

Gratis antivirus er dit første skridt til online frihed

CleanMyMac X jagter uønsket i alle hjørner af dine MacOS. Det renser unødvendige filer, ligesom forældede caches, fordelt downloads, logfiler og ubrugelige lokaliseringer. Du kan fjerne tonsvis af rod, der lurer i iTunes, Mail, Billeder, og endda lokalisere gigabyte store skjulte filer. Mac rengøringsredskaber i CleanMyMac X vil skære den ekstra vægt i sekunder.

Fastsættelse problemer på din Mac kan tage timer. Eller bare et enkelt klik. Vi gik en ekstra mil for at gøre CleanMyMac X så tilgængelig og informativ. Dens her for at give nemme løsninger: ingen grave gennem mapper, ingen lange instruktioner. Thats fordi rengøring din Mac skal være nemt. En stor knap let.

Sikkerheden Database thats indbygget i CleanMyMac X fortæller skrammel fra vigtige filer. Den kender den måde, din MacOS og aldrig sletter noget uden at spørge. Den CleanMyMac Xs smarte assistent vil guide dig gennem regelmæssige disk oprydninger, selv vise dig, hvad er der at ren. Dens som om det har en pH.. i sikker rengøring.

Fart

Hver gang din Mac boder, får du en fuld dæk af SpeedUp værktøjer til at stole på: frigøre RAM, kører vedligeholdelse scripts, administrerende Log ind-emner, Launch Agenter og Hung applikationer. Disse vil mindske dit system belastning og tune Mac for maksimal ydelse. Når din maskine er produktiv, du også er produktive.

Beskyttelse

Er der virus på Mac? Ikke på dit, hvis du prøver Mac rengøring med CleanMyMac X. Den bekæmper malware, adware, ransomware , og alle dem -wares der er specifikke for MacOS. Når et problem er fundet, sletter appen det med det samme. Vi opdaterer vores Malware Database regelmæssigt, og CleanMymac XS Beskyttelsesmodul har altid din ryg.

Privatliv

For at gøre din Mac Life mere ordnet, får du en cool duo af uninstaller og updater. Den førstnævnte fjerner fuldt ud unødvendige apps, og sidstnævnte opdaterer øjeblikkeligt alle dine software. Dårlige apps gå væk, og nye kommer altid til tiden. Dette hjælper med at sortere software Konflikter og holder din Mac for evigt ung.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For at installere den klare, berøringsfri adgang. PK, du skal sørge for, at tredjeparts apps aktuelt aktiveres som en installationskilde. Bare gå til Menu> Indstillinger> Sikkerhed> og tjek ukendte kilder for at tillade din telefon at installere apps fra andre kilder end Google Play Store. På Android 8. Oreo, snarere end at kontrollere en global indstilling for at tillade installation fra ukendte kilder, bliver du bedt om at tillade din browser eller filhåndtering at installere apks første gang du forsøger at gøre det.

Du skal nu finde den klare - hurtige, berørte adgang. PK-fil, du lige har downloadet. Hvis du foretrækker, kan du også downloade en File Manager-app her, så du nemt kan finde filer på din Android-enhed. Når du har fundet den klare - hurtige, berøringsfri adgang. PK-fil, klik på den, og den vil starte den normale installationsproces. Tryk på "Ja", når du bliver bedt om noget. Sørg dog for at læse alle på skærmen.

Se bort fra rygter eller et websted, der siger ellers. APK-filer er generelt så sikre som en. XE Windows PC-fil Derfor er det vigtigste at bemærke, at du altid skal downloade den fra betroede websteder. Du har generelt ikke noget at bekymre dig om, som vi har givet nogle af de sikreste websteder i vores APK Download-spejle nedenfor.

Clear - Fast, Touchless Access V APK Download spejle

Ryd - hurtig, berøringsfri adgang er en rejse app af Alclear, LLC. Det har i gennemsnit 5 stjerner på Appstore og er blevet bedømt af over 289.612 personer over det levetid. Den nyeste version af appen er version 1. 6. Og den blev opdateret på Android Store omkring 1 uge siden.

stor skrivning, forenklet

Planlægningsrejser i udlandet kan have dig til at undre dig over, hvilken slags vaccine Passport app du skal downloade på din telefon for at bekræfte din vaccination eller bevis på en negativ test ved indrejse. Men med den meget smitsom Delta-variant, der forårsager en stigning i sager i U., behøver du ikke at forlade landet mere for at løbe ind i coronavirus vaccinationskrav.

Apps, der simpelthen gemmer dit vaccine-kort: klare, Vaxyes og Airside

Der er også nogle multi-use coronavirus rekord apps derude, der kan tjene som bevis for både vaccination og testresultater for at tilfredsstille adgangskrav i andre lande. CommonPass og verifly, som startede som apps, der tilbyder Coronavirus testresultater for rejser, tjener begge nu som bevis for vaccination for visse flyselskaber. American Airlines, Aer Lingus, British Airways, Iberia og Japan Airlines bruger verifly, som blev oprettet af Biometrics Company Daon, hvor test og bevis for vaccination er påkrævet. United, Hawaiian Airlines, Lufthansa og JetBlue bruger commonpassâ € "En app udviklet af Nonprofit Commons Project og World Economic Forum.

Vigtig

Clear Mobile Phone Screen Protectors For Apple iPhone XR til salg eBay

Clear Mobile Phone Screen Protectors For Apple iPhone XR til salg eBay

Takket være denne skærmbeskytter vil din iPhone XR være beskyttet mod stød, ridser og falder. Beskyt din enhed med vores anti-ridser beskyttelse for at undgå brud på skærmen.

2pack Clear Film Beskyttelses Film til Apple iPhone 11 xr

2pack Clear Film Beskyttelses Film til Apple iPhone 11 xr

Takket være denne skærmbeskytter vil din iPhone XR være beskyttet mod stød, ridser og falder. Beskyt din enhed med vores anti-ridser beskyttelse for at undgå brud på skærmen.

De bedste vækkeure

De bedste vækkeure

Gennemse Walmart. som bredt udvalg af vækkeure dockinghøjttalere. Find digitale vækkeure, iPod android dockinghøjttalere og mere, og alt sammen til en dagligdags fantastisk pris. Shop nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vores Android Verdensur App viser det korrekte lokale tid i byer verden over. Med alarmer for enhver tidszone, sommertid DST ur ændringer, UTC forskydninger, tidszone info, kort, områdenumre, valutaer, og meget mere.

World Time Clock Kort

World Time Clock Kort

Verden tid og dato for byer i alle tidszoner. International tid lige nu. Tager hensyn til alle DST ur ændringer.

Sådan Stop Apps fra kører i baggrunden

Sådan Stop Apps fra kører i baggrunden

Lær om Hvordan undgår apps, der kører i baggrunden i at lukke automatisk. Find alle forbrug guide, fejlfinding tips og ressourcer til din HUAWEI produkt.

Hvordan lukker jeg baggrunds apps på Android TV

Hvordan lukker jeg baggrunds apps på Android TV

Lukning af baggrundsapps kan effektivt spare batteri og reducere dataforbruget. Her er fem bedste måder at stoppe apps på at køre i baggrunden på Android.

Carlson Wagonlit Travel Islamabad Pakistan steder

Carlson Wagonlit Travel Islamabad Pakistan steder

SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN beliggende i Pakistan. SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN adresse, telefonnummer, e-mail, hjemmeside, anmeldelser, Kontakter, beliggenhed. SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN forretning profil på BusinessList.pk

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.