Undersøg Cat S62 Pro vs Cat S61

De bedste grunde til at købe en robust telefon nu

The Cat S62 Pro er den tredje generation af Cat 60-serien og udelukkende montrer det nyeste inden for termisk ved FLIRÃ,® teknologi. Drevet af FLIR Lepton 3. sensor og den nye MyFLIRà ¢ â € Za ¢ PRO app, katten S62 Pro tilbyder en enorm fire-dobling i antallet af termiske pixels og en uovertruffen funktion sæt i programmet.

Den nye software gør det muligt for analytisk og rapportering funktioner typisk findes i højere ende, dedikerede termiske produkter. Isotherm og isoterm alarmerende, minimum og maksimum temperatur flag indikatorer og rapport generation indbygget i app, er blot en delmængde af de kraftfulde nye funktioner findes i MyFLIR PRO program på Cat S62 Pro.

Marks og logoer, der vises her og inden for MyFLIR PRO app anvendes under licens og / eller med samtykke fra indehaverne de respektive rettigheder "FLIR", "FLIR Systems", og den FLIR logoet forbliver ejendom og varemærker. af FLIR Systems Inc. "Cat", "Caterpillar", og Cat logoet forbliver ejendom og varemærker tilhørende Caterpillar Inc.

Cat mobiltelefoner

CAT producerer hårde telefoner, der er bygget til sidst. Robust i deres makeup, disse mobiltelefoner er kendt for deres pålidelighed og state-of-the-art funktioner. Desuden, de kommer i en bred vifte af stilarter, størrelser og farver, hvilket gør det nemt at finde den perfekte model til dine personlige behov. Uanset om du er en ivrig udendørs entusiast eller arbejder mange timer på en byggeplads, en CAT mobiltelefon er sikker på at gøre dit liv lettere.

Cat mobil telefonfunktioner

CAT mobil telefoner er bygget til militære forsvar specifikationer og er udstyret med forskellige funktioner, der er designet til løft telefon ønskeligheden . Telefonen er både drop- og stødsikkert, konstrueret til at modstå de hårdeste betingelser. Det er også støvtæt , hjælper med at holde det sikkert i støvede eller sandede forhold, herunder salt tåge. Derudover kommer telefonens skærm er udstyret med handske-om arbejds- og våd-finger tracking teknologi.

Mobiltelefoner vs smartphones

CAT producerer både mobiltelefoner og smartphones, så som du søger, tage den påtænkte anvendelse af enheden i betragtning. For eksempel dem, der kræver adgang til internettet, eller som har brug for at slå op byggepladsen retninger kan bedre gavn af de avancerede funktioner, som en smartphone tilbyder. På den anden side vil de, der bruger deres telefon blot for at foretage telefonopkald kunne klare sig med en grundlæggende mobiltelefon, såsom CAT B30.

Cat tilbehør

Ud over sin serie af mobiltelefoner, CAT producerer et bredt udvalg af telefon tilbehør. Dette tilbehør, som hjælp til boost telefon funktionalitet, er direkte kompatible med CAT-telefoner. For on-the-go brug, overveje at investere i en CAT universal bil oplader eller bil montere, med bilmonteringsenheden byder på en skridsikker air-vent vedhæftet fil, der griber sikkert på enhver udlufter. Derudover en CAT læder smartphone hylster tilbud ekstra beskyttelse og gør transporterer din telefon rundt langt mindre krævende.

Cat mobiltelefon specifikationer

Når du køber en CAT mobiltelefon, skal du huske at se på telefonens specifikationer med hensyn til hver model. CAT S31 tilbyder op til 15 timers taletid, mens CAT S60 tilbud op til 30 timer. Som en anden mulighed, CAT S41 tilbyder op til 38 timer på en enkelt opladning, hvilket gør det velegnet til dem, der måske ikke altid har adgang til en stikkontakt eller genopladning station. Andre specifikationer at overveje omfatte pris, skærmstørrelse, termisk-billedbehandling kapaciteter og lagerplads.

Hurtig sammenligning

Cat S62 Pro har bedre ram end Cat S61. Ingen af ​​dem har foran Flash. Med hensyn til skærmopløsning, Cat S62 Pro har en bedre opløsning på 2160 x 1080 end Cat S61, der har opløsning på 1920 x 1080. Cat S62 Pro har mere intern hukommelse end Cat S61

Detaljeret sammenligning

Cat S61 har skærmstørrelse på 5. inches, der falder kort til Cat S62 Pro 5. tommer skærm. Cat S61 har IPS Screen type, hvor som Cat S62 Pro har Screen type. Begge har samme 424 PPI. Cat S61 har 16: 9 billedformat hvor som Cat S62 Pro har 18: 9 format.

Memory sammenligning

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Gorilla glas er et af de mest populære mærker af kemisk Styrket glas, fremstillet af Corning. Flere versioner er blevet udviklet, de nyere er mere holdbare og giver bedre skadebestandighed.

Ydeevne

Det interne lagring refererer til det indbyggede lagerplads, der er tilgængeligt i en enhed til systemdata, apps og brugergenererede data. Med en stor mængde internt lager kan du gemme flere filer og apps på din enhed.

Cat-telefoner er kendt for at gøre nogle smukke robuste smartphones, den slags telefon, du ikke behøver at bekymre sig om på jobsite â € œâ € œDen selv uden en sag. Licenseret af byggemateriel Giant, Caterpillar, telefonerne foretages af den britiske bullitt-gruppe. Virksomheden meddelte for nylig udgivelsen af ​​deres nye flagskibs smartphone model, katten S62 Pro.

CAT S Pro Oversigt

S62 Pro erstatter det forrige flagskib, S61, som også i tillæg til et FLIR-termisk billedkamera også inkluderet en lasermåling, fugtighedsføler og en VOC-sensor. Alle nyttige funktioner til byggebranchen, men funktioner, der også øgede omkostningerne og begrænsede funktionaliteten af ​​den termiske imagerer. Ved frigivelse båret S61 en pris på $ 999, betydeligt højere end S62 PRO, og S62S termisk billedkamera er meget mere avanceret.

Ruggedness.

Som nævnt ovenfor er CAT-telefoner kendt for deres robusthed, og denne model er ingen undtagelse. S62 PRO er Uigennemtrængelig til støv, vandtæt på op til 5 fod vand i 35 minutter og drop bevis fra alle vinkler op til 6 fod. Det bærer en IP68 og IP69 rating og har også opnået en MIL Spec 810h militær specifikke rating, hvilket betyder, at det er svært nok til at håndtere ekstreme skift i temperatur, salt tågeforhold og termisk chok. Â, "

Skærmen består af ridsetresistent corning gorilla glas, som er forsænket lidt under enhedens ydre kant. At være, at telefonen allerede er vandtæt, kan den skrubbe i en vask med sæbe og vand til Desinficer det â € œ eller at vaske, der slukker det fra den lange dag på Jobsite.

Ruggedness er rart, men lad os være ærlige, den virkelige grund til at overveje at købe denne model er til det termiske billedkamera. Termisk billeddannelse i byggeri og facilitetsvedligeholdelsessektorer er yderst værdifuld for både kvalitetskontrol og reparationsundersøgelse. Det termiske forestille kamera, der er integreret med S62 Pro pakker også en god stempel, da det drives af en af ​​markedsledere i teknologien: Flir.

Phones Integrated Thermal Camera drives af en Lepton 3. Professional-Grade Sensor, har et målbart temperaturområde på -4f til 752F, og giver brugeren mulighed for en række forskellige måder at tilpasse deres syn på. Enheden kan bruge både det integrerede fotokamera og det termiske kamera til at forbedre synligheden af ​​det faktiske objekt, hvilket gør det nemmere at bestemme præcis, hvad du ser på.

Ydeevne

Som for normal telefonfunktionalitet er der nogle høje og lave punkter. Phones internt opbevaring er betydeligt ved 128 GB, og selv om ca. 24 GB anvendes til selve systemet og forudinstallerede apps, skal de resterende 104 GB være mere end masser at håndtere alle de andre apps, som du gerne vil installere. For yderligere hukommelse kan du også installere et eksternt SD-kort.

Jeg var også meget lykkeligere med flere funktioner på denne model versus CAT S42-modellen, som jeg for nylig blev gennemgået. Selvom S42 er en meget mere overkommelig enhed, var S62S lydkvalitet, lydhørhed og den samlede følelse en enorm forbedring. S62 har også en USB-C-opladningsport uden gummieret klap, der altid kommer i vejen, men tilbyder ikke trådløs opladning.

Foto- og videokameraet er begge solide Performers , selvom du ikke matcher evnen til det nyeste og største Android- eller Apple-produkt. Det har 4K videooptagelsesfunktioner og både et for- og bagkamera, som skal forventes i disse dage.

Overraskende er batteriet på S62 imidlertid lidt mindre end S42, selv med de ekstra funktioner og behandlingskraft, der tilbyder et 4.000mAh batteri i forhold til S42S 4,200mAh batteriet. Alligevel siger virksomheden, at telefonen kan vare op til 2 fulde dage med reel verdens brug, hvilket ville afhænge af mængden af ​​tid brugt ved hjælp af det fantastiske termiske kamera.

værdi.

På næsten $ 650 detailhandel er CAT S62 Pro bestemt ikke en billig enhed, især for et firma, der søger at rulle dette ud til deres arbejdsstyrke. Købsprisen fortæller ikke hele historien. Hvis alternativet er at købe en anden arbejdstelefon, men også udstyre den med et eksternt termisk billedkamera, bliver værdien meget klarere.

Vigtig

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Sim Cell Touch Press Spil Review for lærere Common Sense Uddannelse

Sim Cell Touch Press Spil Review for lærere Common Sense Uddannelse

Mikrogliaceller cellelinje SIMA9 udtrykker macrophagemicroglia fokuserede: proteiner, CD68 og Iba1. Køb her

Apple iPhone 12 Pro Max 512GB n shitje Cheapy. L.

Apple iPhone 12 Pro Max 512GB n shitje Cheapy. L.

Comparao lado en lado entre os Celulares Apple iPhone XS Max vs Apple iPhone 12 Pro Max, diferenas, prs, kontraer e especificaes tcnicas completas. Qual o melhor

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Se online-menuen i Louisiana Fried Chicken og andre restauranter i Compton, Californien.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb et certificeret enhed via TradeMore. Vi gør det nemt at finde præcis det, du leder efter, og få det leveret lige til dit hjem.

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Du kan ændre mange ting i forbindelse med din Apple-id-konto. Dette omfatter at ændre din Apple-id e-mail, ændre din adgangskode og også slette

Hvordan undgår blok opkalds-id spoofing

Hvordan undgår blok opkalds-id spoofing

Opkalds-id spoofing er en af ​​mange spoofing praksis, hvorved svindlere forsøger at manipulere folk til at give penge væk eller personlige oplysninger. Det indebærer forfalske Nummervisning af et indgående opkald. Tager de rette forholdsregler kan medvirke til at reducere risikoen for at blive offer for denne fidus.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Desuden, hvordan kan jeg ændre mit opkalds-id navn på min iPhone

Verizon FIOS Ændring Udgående opkalds-id Navn Arbejdskoncentration af tetracyclin i ECOLI

Verizon FIOS Ændring Udgående opkalds-id Navn Arbejdskoncentration af tetracyclin i ECOLI

Korrekt svar, når jeg kalder folk, mit navn, dukker ikke op. Hvordan ændrer jeg navnet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.