Sammenlignet 2021 startsystem IPAD 9 versus 2020 IPAD 8

IPAD 9thGen vs IPAD 8thGen Minor, men Essential Forbedringer TechPP

Ønsker du at få adgang til de skjulte oplysninger om Apple iPad 9th generation? Leder du efter den fulde specifikation af Apple-enhed? Vi er glade for at præsentere Apple iPad 9. generation Serienummer opslag, der indeholder oplysninger, der er godkendt af Apple producenten. Lets brug Apple iPad 9. generation serienummer funktion og udvide kendskabet til Apple iPad 9. generation.

Tekniske specifikationer

På sit første fald begivenhed for året, Apple lavet en masse produkt annonceringer på tværs af forskellige produktkategorier, herunder iPhone, iPad, og Apple Watch. Af disse er den ene, der fangede mest overrasket var indførelsen af ​​to nye iPads: 9.-gen iPad og den 6.-gen iPad Mini. På store, begge enheder pakke i betydelige opgraderinger over deres forgængere og indarbejde adskillige nye funktioner, der forbedrer den samlede oplevelse.

Ipad th-gen vs ipad th-gen: design

On til fronten, ligesom design, begge modeller deler en 10. -inch nethinden skærm, bortset fra at den 9.-gen iPad bliver opgraderet med lyssensorer til indarbejde True Tone funktionalitet , som justerer skærmens baseret på den omgivende temperatur. Som et resultat, den nyere iPad giver en mere behagelig oplevelse i forskellige lysforhold end sin tidligere generation.

Ipad th-gen vs ipad th-gen: ydeevne

Det nye chipset også beføjelser forbedret maskine læring kapaciteter, herunder Live Text funktion, der vil bringe på enheden intelligens til tekstgenkendelse, dømt til at komme i iPadOS 15.

ipad th-gen vs ipad th-gen: opbevaring

Tilbehør komme som en udvidelse til append iPads usability og udvide deres muligheder for at lade dig gøre mere med din enhed. Den 8.-generations-model omfattede også støtte til to Apple tilbehør, nemlig 1.-generations Apple Blyant og Smart Keyboard. Og med sin seneste iteration Apple has not ændret, at enhver bit: 9.-gen iPad understøtter også den samme version af både Apple Blyant og Smart Keyboard.

Ipad th-gen: priser og tilgængelighed

Den 9.-gen iPad tilbyder to konfigurationer: WiFi og WiFi + Cellular. Den fås i to opbevaring muligheder: 64GB og 256GB, der starter ved $ 329 og $ 459 henholdsvis. Som for tilgængelighed, iPad er op til forudbestillinger starter i dag, og vil være tilgængelig fra 24. september

Koder

På indersiden er der fiks interne støtter og separatorer til salg transport. Dejligt at se. Endnu bedre, Apple synes at være at holde sig til sine "grønne" løfter, i hvert fald her, da alle materialer i emballagen ser ud til at være genanvendeligt .

Vores eneste klage på den front er, at kassen ser ud til at være måde tykkere end nødvendigt, hvilket ikke er særlig økologiske med hensyn til materialer, samt forsendelsesomkostninger. Man kan kalde det nitpicking, men så længe der er en dedikeret øko "tale-down" session på hver Apple-præsentation, vi kommer til at granske alle detaljer.

Vi er ikke sikker på, hvordan inklusion af en oplader i kassen vedrører økologiske budskaber og bekymringer, men vi er glade for at se en. Det er en Power Delivery enhed med en type C finale port på det, normeret til 20W af strøm ved enten 5V3A eller 9V2. 2A. Ikke for lurvet. Sideløbende det - en standard, hvid, temmelig korte type C til Lightning kabel.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Leder du efter de bedste Boxing Day tilbud på en iPads? Gennemse alle modeller og generationer af iPads. Hertil kommer, Best Buy har et stort udvalg af andre bærbare computere, tablets og computer tilbehør til salg, så det passer til dine behov.

Hvad er forskellen mellem iPad og andre Apple iPad modeller?

iPad Mini er rettet mod brugere, der ønsker en tablet thats så små og bærbare som muligt. Dens navn siger det hele, med en 8. -inch skærm. iPad Air er en præmie tablet byder på en Liquid Retina Display med True Tone, en A13 processor og ekstra lagerkapacitet.

Modellen rettet mod de fleste brugere kaldes netop iPad. Nogle gange omtalt som iPad 10., er den designet til at være overkommelig og ideel til typiske tabletbrugssituationer. Den nyeste, 9. generation iPad har en 10. -InCh Retina Display, en A13 Bionic chip og valget af 64 GB eller 256 GB lagerplads. Det er perfekt til opdatering af sociale medier, streaming video, mobil gaming, fjernbetjening, web browsing på sofaen og meget mere. Du kan endda vedhæfte et valgfrit smart tastatur til at bruge iPad 9th generation som en ultrakompakt laptop udskiftning. Med den valgfrie første generation Apple Pencil kan du tegne den, markere dokumenter eller tage noter.

Hvad er forskellen mellem iPad th generation og tidligere versioner?

De store spring i den nyeste iPad er en ægte tone retina display for forbedret farvebehandling i ethvert lys, en mere kraftfuld processor, opbevaringsmuligheder, der fordobles fra sidste år og et stort forbedret frontkamera. A13 bionic processor med neural motor tilbyder 20% hurtigere grafik ydeevne end den foregående iPad. Frontkameraet går fra et 1. MP FaceTime HD-kamera til en 12MP ultra bred version med HDR, 1080p video på 60fps, og support til center scene videoopkald. Baselagring er nu 64 GB, med mulighed for 256 GB.

Med iPad 7 og iPad 8 får du stadig anstændigt ydeevne og en 10. -Inch retina display. IPad 6 og iPad 5 har en mindre 9. -InCh Retina Display og op til 10-timers batterilevetid, men deres processorer arent så magtfulde som nyere modeller. Med iPad 4. generation tager strøm en dukkert på grund af en ældre A6X chip. Dette var den første iPad-model til at skifte fra den gamle Dock-stik til lyn, og den har et 5MP primært kamera i stedet for 8MP-versionen, der findes i nyere iPads. Det har stadig en 9. -inch retina display, men du vil bemærke, at sidekoblerne er chunkier end i nyere iPads.

Hvad skal man overveje, når du køber en iPad

Apple California Streaming-arrangementet blev fyldt med nye Meddelelser Fra iPhone 13-serie til de nye iPads og Apple Watch Series 7. På arrangementet annoncerede firmaet den 9. generation Apple iPad, som bringer mindre forbedringer i den foregående generation. For eksempel kører det nu en bedre og hurtigere Apple A13 Bionic Chipset, kommer med mere lagerplads og mere. Han nye Apple iPad er tilgængelig i både Wi-Fi og Cellular Variants, og prisen starter ved Rs 30.900 for base 64GB Wi-Fi-versionen og Rs 44.900 for 256 GB Wi-Fi-varianten. Den cellulære version koster på den anden side henholdsvis RS 42.900 og Rs 56.900. Alking om ændringer fra den foregående generation, den nye iPad drives nu af Apple A13 Bionic Chipset, den samme SOC, der styrer Apple iPhone 11-serien.

En anden forskel er i form af kameraet. Den 9. generation iPad kommer nu med en 12MP ultra bred frontkamera sensor sammenlignet med 1. MP i 8. generationsmodellen. Det nye frontkamera understøtter også Center-scenefunktionen, som vi har set i andre Apple-enheder.

Hvad er det samme?

De to tabletter har også en lynkontakt til opladning, en 10-timers batterilevetid, og de er begge kompatible med den første generation Apple-blyant. Andre elementer, der forbliver de samme på tværs af de to generationer er en to højttaler lydopsætning og kompatibilitet med den nyeste iPados 15-software.

Hvad er anderledes?

Frontkameraet er blevet opgraderet på 2022 standard iPad-modellen til en 12-megapixel ultra vidvinkel sensor, som giver mulighed for en funktion kaldet centerfase, som først blev introduceret på iPad Pro-linjen. Du kan læse mere om centerfase i vores separate funktion, men under videoopkald følger iPads kamera dig i rummet, hvis du flytter, hvilket er fantastisk.

Vigtig

iPad Pro 2020 Battery Drain Fast Fix iPhoneGeeks

iPad Pro 2020 Battery Drain Fast Fix iPhoneGeeks

Hvordan at forlænge batteriets levetid Opnå maksimal batteritid på din iPad

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Control Center giver dig øjeblikkelig adgang til kameraet, Ur og flere indstillinger

Er iPad Magic Keyboard pengene værd Redaktr

Er iPad Magic Keyboard pengene værd Redaktr

Dette er min 11 Magic Keyboard anmeldelse af iPad. Men dens også en forklaring på, hvorfor jeg tror, ​​at dens bedste tilbehør Apple har gjort.

Apple iPad Mini 256GB 2021 Bedste tilbud på PriceRunner UK

Apple iPad Mini 256GB 2021 Bedste tilbud på PriceRunner UK

Apple iPad Mini 2021 er drevet af en Apple A15 Bionic 5 nm CPU processor med 256 GB ROM. Indretningen har også en 8. tommer gylle Retina IPS LCD 1488 x 2266

Ny Apple iPad Mini er mest spændende iPad af 2021 hidtil

Ny Apple iPad Mini er mest spændende iPad af 2021 hidtil

UK Leverandør Hurtig Shipping Education Prisfastsættelse Apple MLWR3BA 8. iPad mini 2021 6th Gen 256GB, WiFi, USBC, A15 Bionic chip, iPadOS15 Pink

3M Privacy Filter til Apple iPad mini 12345 Portræt, PFTAP003

3M Privacy Filter til Apple iPad mini 12345 Portræt, PFTAP003

IPad Mini har været ude i næsten et år nu, og det er stadig Apples mindste iPad til dato. Men med en opdateret A12-chip, Apple Blyant støtte, og fuld i ...

Æbler nye iPad Air og Mini fås nu fra RM1,699

Æbler nye iPad Air og Mini fås nu fra RM1,699

7. 9-tommers Retina Display med True Tone og bred Farve A12 Bionic chip Touch ID Fingerprint Sensor 8MP tilbage kamera, 7MP FaceTime HD Front kamera Stereohøjttalere 802. 11ac WiFi Op til 10 timers batteritid Lightning stik til opladning og tilbehør IOS 12 med gruppe FaceTime, delte augmented reality erfaringer, skærm tid, og mere

Apple iPad mini 5 WiFi 5. generation tablet 64 GB 7. MUQW2LLA Tabletter CDW. om.

Apple iPad mini 5 WiFi 5. generation tablet 64 GB 7. MUQW2LLA Tabletter CDW. om.

Apple iPad Mini 5 Smart White. FEATURES Smart Cover til iPad mini er konstrueret af et enkelt stykke af polyurethan for at beskytte, elektronik og computere

Otterbox Defender Taske til iPad 10. tommer 7th8th9th Gen Sort

Otterbox Defender Taske til iPad 10. tommer 7th8th9th Gen Sort

Hold at iPad mini god som ny med den barske Defender Series iPad mini 4 tilfælde fra OtterBox. OtterBox

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.