Cook County Department of Public Health Partners med PCSFor Peopleto Giv100freelowcostcomputers Forsuburban Cookcounty Youth

Offentlige ressourcer.

Weve fandt gratis computere til lavindkomstfamilier! Lav indkomst computer assistance programmer kan give desktops, bærbare computere og endda tabletter til familier, der ikke ellers havde råd til dem. Jeg bruger meget tid på at søge efter gratis ting for lavindkomstfamilier, og disse programmer er absolut nogle af mine favoritter.

Ting du har brug for at vide

For at få en gratis computer fra computere med årsager, skal du søge på deres hjemmeside. Når du har ansøgt, vil de foretage en grundig behovsvurdering, samt en baggrunds- og referencekontrol for at sikre, at deres computere sendes, hvor de er nødvendige mest.

Deres ansøgningsskema er meget grundlæggende. Det omfatter evnen til at uploade en fil eller indtaste tekst , der beskriver dit behov. Da du har mulighed for at uploade en fil, anbefaler jeg at oprette et dokument svarende til det, vi anbefaler at indtaste tasterne til at fremstille køretøjets giveaway. Hvis du inkludere billeder og lave en overbevisende sag, er du mere tilbøjelig til at blive valgt.

stk. For personer

I 2022 er personer, der er ramt af skolelukninger på grund af Covid-19, også berettiget. Du skal give et screenshot eller et brev, der beviser skolens lukning for at få hjælp til en computer. Hvis du søger gratis computere til lavindkomstfamilier på grund af pandemien, ansøge om dette program med det samme!

Hvis du er fast besluttet på at være berettiget, får du lov til at købe en af ​​deres lavindkomstcomputere til salg. Priserne spænder fra $ 0 til $ 150 pr. Maskine. De har desktops, laptops og internet enheder.

Lavindkomstfamilier med K-12 børn kan søge om hjælp fra ON IT Foundation. På det står for muligheder, der er nødvendige for at øge læringen. Denne organisation leverer computere, træning og internet til støtteberettigede husstande.

For at være berettiget til en af ​​deres gratis computere til lavindkomstfamilier, skal du have en K-12-studerende i din familie. Din studerende skal deltage i offentlig skole i USA og deltage i frokostprogrammet for gratis eller reduceret skolen.

Først skal du skrive et brev, der anmoder om en gratis computer. Brevet skal indeholde eleverne navn, alder, klasse, skole navn, skoleadresse og skoletelefonnummer. Det skal også omfatte moderselskabets navn, adresse og telefonnummer. En forælder eller værge skal underskrive brevet.

For det andet skal du få et brev fra din elever skole. Brevet skal udskrives på skolebrevpapiret og skal specifikt angive, at din studerende er berettiget til gratis eller reduceret prisskole.

Hvis du ikke er berettiget til en gratis computer, kan du muligvis købe en rabatcomputer gennem deres spring på det! Program. Dette lavindkomstcomputerhjælpsprogram hjælper familier med at købe rabatcomputere uanset indkomst eller kredit. De har endda en lay-away plan!

Weve fundet andre udbydere, der tilbyder et lavpris lavindkomst computerprogram. Disse arent præcis gratis computere til lavindkomstfamilier, men de er stadig billigere end computere normalt ville være.

Synlige nedskrevne individer kan ansøge om en billig computer fra computere til blinde. De opkræver $ 130 for et skrivebord og $ 185 for en bærbar computer. Det tager normalt 2-3 uger at modtage computeren

Andre muligheder for lavindkomstcomputere

7 måder at få gratis computere til lavindkomstfamilier

PCS for folk er en non-profit organisation, der giver genopbyggede computere og bærbare computere til historisk udstrakte samfund. Lørdagsbegivenheden afholdes i forbindelse med en CCDPH-vaccinationsdrev uden for River Oaks Mall; Vaccination er ikke nødvendig som en betingelse for støtteberettigelse. EN

Børn har lidt meget gennem denne pandemi, og vi skal sørge for, at al vores ungdom i amtet har evnen til at lære uden barrierer, sagde County's præsident Toni Preckwinkle. At få computere foran børn, der har brug for dem "at lære, for at være kreativ, for at opmuntre nysgerrighed â €" er enormt vigtigt, så vi takker pc'er for folk til deres arbejde og partnerskab med Cook County.

Personer og familier indskrevet i snap, EBT eller Medicaid eller som er under 200 procent af det føderale fattigdomsniveau, er berettiget til programmet. € ¯residents kan kontrollere støtteberettigelse kriterier og registrere en computerâ € € € €. Unionsborgerskab eller Indvandring Statusâ vil ikke blive kontrolleret i processen.

Project Rainbowâ hjælper børn med at komme sig fra tabet af læring, der er oplevet i hele pandemien. PC'er til folk giver vores børn mulighed for at gøre en bedre - â € © Â Â Â Â Â Â Â Â

Arrangementet er samlet med en fire-dages vaccinationsbegivenhed af CCDPH ved floden Oaks Mall, som en del af afdelings hyperlokale strategi. For at øge optagelsen i byer med lavere vaccinationshastigheder anvender CCDPH det 40-fods lange M1-køretøj, der udfører dør-til-døruddannelseshændelser og ringer og sms'er i nærheden af ​​beboere til disse prioriterede hændelser i de laveste vaccinerede forstæder med kok County.

Folkesundhed er ikke kun et æble om dagen og ophøre med at ryge â € "â € det tager fat på grundårsagerne til ulighed, mulighed og adgang, der skaber et ujævnt spillerum, siger Dr. Kiran Joshi, medforvaltning og Senior Medicalâ officerâ of CCDph. Vi skal lukke den digitale deling; At give børn nye muligheder og banke ned barrierer fører til sundere liv. Vi er begejstrede for denne begivenhed og dette partnerskab med pc'er til folk.

Få disse computere renoveret og sendt til folk, der har brug for dem, er en fantastisk måde at holde dem ud af lossepladsen, hvilket er meget bedre for miljøet, sagde Cook County Chief Information Officer Tom Lynch.

Om projekt Rainbow

Project Rainbowâ er et nyt initiativ, som Cook County har lanceret € ¯ for at adressere læring tab forstørret af Covid-19 med skabelse af fri tidlig barndom og familieprogrammering gennem amt tv-stationen og en ny Mobil app. Gennem dette initiativ vil Cook County og dets Project Rainbow Partners producere nyt videoindhold eller genoprette eksisterende informativt og uddannelsesmæssigt indhold, der skal bruges af børn og familier. At udvide omfanget af initiativerne, fremtidige Cook County-initiativer og programmering, der involverer børn, familier, eller kunsten, vil nu blive anerkendt af amtet som Project Rainbow-initiativer. € ¯ "

Om pc'er til mennesker

Countys Department of Job and Family Services køber 500 laptops og lette T-Mobile Wireless Hot Spot Internet Connectivity til midlertidig hjælp til trængende familier-kvalificerede beboere.

Enheder sigter mod at løse de voksende digitale divide lavindkomstfamilier i amtet oplever. Den forbedrede digitale adgang er beregnet til at hjælpe folk med at søge og ansøge om job, deltage i virtuel uddannelse og forbinde med sundhedsudbydere.

County Council godkendte en beslutning om at købe 500 Acer TravelMate Laptops fra CDW-regeringen for $ 130.500 ved hjælp af TANF-fonde og en $ 383.985 TANF-aftale med T-Mobile til trådløst Hot Spot Internet Connectivity Services med en $ 91.000 TANF-aftale med Progressive Alliance, med en $ 91.000 TANF-aftale med den progressive alliance på $ 91.000 TANF-aftale med den progressive alliance CDC til distribution og koordinering af enheder og tjenester.

Pandemien Forhøjet Den allerede voksende digitale deling i Summit County og hele nationen. Som arbejdstagere og elever ledede hjem fra deres kontorer og klasseværelser, så vi uligheden i digital adgang, og de ulemper, den skabte, sagde Summit County Executive Ilene Shapiro. At give bærbare computere og hot spots til familier i behov vil hjælpe dem med at overvinde disse ulemper og skabe meningsfulde muligheder for børn og forældre.

For at være berettiget til hjælp gennem midlertidig bistand til trængende familier-programmet skal beboere opfylde indkomstretningslinjer, være arbejdsløse eller underbeskæftiget og have et barn 18 eller yngre, være gravid eller være 18 år eller yngre og hovedet på deres husstand.

Hjælper med at adressere 'fordele klipper'

I partnerskab med Summit County folkesundhed og fuld sigt første fødselsdag, job- og familieydelser skaber en Countywide Diaper Bank for TANF-kvalificerede familier. Med $ 75.000 af TANF-midler vil partnerne koordinat distribution af bleer, klud og pull-ups for familier i nød. De vil også distribuere bleer, børnepasningsartikler og forældre Essentials på Fællesskabets ressource messer i amtet for gravide kvinder og forældre.

Countys Department of Community and Economic Development er indstillet til at modtage $ 1. millioner fra U.. Institut for Energi og Institut for Sundhed og Human Services til Home Weatherization Assistance Program. Fondene vil bidrage til at give hjemmet forbedringer, herunder nye ovne, varmtvandsbeholdere og isolering , til lavindkomstboere i amtet, hvilket forventer at afslutte mindst 131 hjemmeforbedringer med midlerne i år.

Folk har brug for hjælp nu mere end nogensinde, sagde Shapiro. Da pandemien begyndte, har vi lyttet til behovene hos vores beboere og gøre vores bedste for at yde støtte. Disse investeringer repræsenterer topmødet til bekæmpelse af at hjælpe alle mennesker frem til bedre omstændigheder og muligheder.

Rådet godkendte tidligere $ 250.000 og $ 200.000 TANF-aftaler med Greenleaf Family Center for at levere børnepasningsuddannelsestjenester og distribuere børnsikkerhed og grundlæggende behov. Varer til gravide kvinder og forældre til unge børn og for nylig til at levere automotive reparationer og relaterede tjenester til for nylig TANF-berettigede klienter henholdsvis.

Regeringsydelser er udbredt, og sørg for, at en fordel af dem er så afgørende for at reducere omkostningerne. Hvad gør det det værd at få adgang til gratis regeringsaftaler? Som borger i USA har man ret til at betale skat, og som en patriotisk statsborger ville det ikke skade dig for at få den fri deal for dig selv. Regeringsfrie tilbud tilbydes i alle nicher baseret på forskellige faktorer, der er fastsat af den føderale regering.

At bekræfte det bedste program, der kan hjælpe dig med at betale for din mad, boliger, sundhedspleje, forsyningsselskaber og andre grundlæggende levende ting er afgørende. Nu beslutter du om, hvem der skal drage fordel af de gratis tilbud, et vist niveau af clearance? Sådanne berettigelseskrav kan omfatte; Indkomstniveauet, veteranstatus, studerende, børn, nedskrevne og flygtninge

Vigtig

Uanset hvad du gør, opgrader du ikke din telefon

Uanset hvad du gør, opgrader du ikke din telefon

Nyd Great Boost Mobile Deals, når du handler for mobiltelefoner ved hjælp af promo-koder og kuponer. Få rabatter på iPhones, Android-telefoner og planer.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

GRATIS VPN SERVICE VPNBOOK. OM er den 1 premium gratis VPN server kontoudbyder. USA, UK og offshore VPN-servere til rådighed.

Bedste gratis WiFi Speed ​​Test Apps og Master Key Apps Anmeldt

Bedste gratis WiFi Speed ​​Test Apps og Master Key Apps Anmeldt

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10 Mobile, Windows Phone 8., Windows Phone 8. Se skærmbilleder, læs de nyeste kundeanmeldelser og sammenlign vurderinger til Osmino Wifi Gratis WiFi.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du leder efter gratis internet, så tjek vores omfattende guide. Vi deler med dig nemme juridiske måder at få gratis wifi i nærheden af ​​mig eller ej farten.

WiFi-hotspots af digitale kløfter

WiFi-hotspots af digitale kløfter

Emergency online undervisning. Fjernbetjening levering af instruktion. Eller bare almindelig online læring. Kald det hvad du vil, mange af de nationer studerende er ...

Signal Box, Euston Fullers Pub og Restaurant London

Signal Box, Euston Fullers Pub og Restaurant London

Opret forbindelse til vores gratis WiFi

Blokeret Altice USA

Blokeret Altice USA

Hvor kan man gå gratis adgang til computere og internettet

Hent Connectify Hotspot gratis nyeste version

Hent Connectify Hotspot gratis nyeste version

Gratis WiFi-hotspot software til at vende dine Windows 7 eller Windows 8 pc til et trådløst WiFi-hotspot.

Sådan får Wifi At Home gratis i 2021 9 måder

Sådan får Wifi At Home gratis i 2021 9 måder

Charter-spektrum, Comcast Xfinity, ATT, og Verizon er at træde op for at holde Amerika tilsluttet under coronavirus pandemi.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.