Craig Jones vs Davi Ramos indstillet som Polaris 17 vigtigste begivenhed

Grappling Bulletin Hvorfor Craig Jones er nu Guy at slå i Nogi FloGrappling

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Nu er han bare kunne fortsætte med at holde den slags synspunkter, uanset ham at blive klogere, da han aldre og har mere livserfaring, men han kan også begynde at ændre sine synspunkter staalindustrien og han bliver udsat for flere ting i livet.

For eksempel, jeg personligt ikke holde den slags synspunkter, fordi jeg har haft erfaring med familiemedlemmer, der har beskæftiget sig med psykiske problemer, men også fordi jeg blev hævet til ikke se ned på folk.

Gordon ryan og Andre Galvao tog til sociale medier til at løse deres tanker om et resultat, hvis de trådte på måtterne sammen; skabe intriger i en kamp, ​​som alle ønsker at se

Alle vil enige om, at Gordon Ryan er en af ​​de øverste navne i konkurrence kæmper; og han vil aldrig vige tilbage fra at fortælle nogen det. Men hes også aldrig viger om at kalde de største navne i sporten og hes gjort det igen som hans mål peger i den ene, André Galvao. De to mænd tog til Instagram på fredag ​​at udveksle modhager i, hvad der ville nemt blive en af ​​de mest ventede kampe i 2022.

Ryan har et stærkt krav til den nævnte stilling som hes været på noget af en tåre i den konkurrenceprægede rum. Han vandt sin vægtklasse ved ADCC i 2022, tog guld ved No-Gi verdener og pander i 2022, og er en multiple-tid EBI mester. HES besejrede folk som Yuri Simoes, Craig Jones, Kaynan Duarte, Mahamed Aly og andre. Mens mange falder på den ene eller den anden side om de bemærkninger, han gør på sociale medier; hes gået en lang vej til at bakke det op ved at forblive sejrende næsten hver gang han træder på måtten.

Galvao er en atlet, der kan være genkendelige for mange hardcore blandet kampsport fans; som hes konkurrerede imod folk som Tyron Woodley og Jason Høj; men hes mere kendt for sit berømte løb brasiliansk jiu-jitsu. Den 36-årige atlet er en mester multipel tid over. Hes optjent guldmedaljer tværs mange af de største scener i kæmper, herunder IBJJF, UAEJJF og den største scene af dem alle, den ADCC.

Hans CV inkluderer vinder over mange af de største navne i branchen, herunder navne som Felipe Pena, Aaron Tex Johnson, Roberto Cyborg Abreu, Leandro Lo, DJ Jackson, Murilo Santana og mange flere. Hes planlagt til ansigt Pena igen på ADCC i år, da de fortsætter traditionen med grubetæring tidligere mestre mod hinanden i en super kamp. Galvao rettet Ryans kommentarer på hans Instagram.

$ 50k? Kom nu, Im værd over $ 1 million dollars i dette spil, Galvao udstationeret. Ligesom jeg sagde på mit sidste indlæg. Dine handlinger siger mere end dine ord. Im testet og godkendt, Gi eller No-Gi. Im smedet som guld.

Det ville være interessant at se, om en større kampagne, såsom Polaris eller KASAI hopper på muligheden for at give kæmper samfund en kamp, ​​der ville tiltrække en masse opmærksomhed. Ryan og Galvao er to kraftkarle af sporten, og denne kamp ville let præsentere nogle af de mest tekniske evner i spillet i dag.

En dag siden John Danaher annoncerede DDS bryde op, men en masse detaljer manglede og nu theyre kommer op. Som mange mennesker mistænkt Gordon Ryan flytter til Austin, Texas, og åbner en ny akademi.

Rygterne er sandt-Im flytter til Austin Texas og åbne et akademi med dem, der beslutter at bo hos mig. Der er usikkerhed om, hvem der vil gå, hvor som nu, men jeg er sikker på, at jeg har en ubestridelig forbindelse med mine Texas fans, og der er intet i denne verden jeg elsker mere end at undervise dem, der støtter og elsker mig. Texas jiu-jitsu var allerede på kortet, men jeg og mit hold vil gøre det den jiu-jitsu hovedstad i verden. Flytning i de næste par måneder, som slutter, og hvilken del af Austin bør vi åbne og hvorfor? â € ”skrev Gordon Ryan

Hvorfor Gordon Ryan valgte Texas er sandsynligvis fordi Texas er en temmelig varm destination for Jiu-Jitsu lige nu. Flograppling ligger i Texas, Wno Events er der, og ex-DDS teammedlemmer er involveret i det.

Oliver Tazza meddelt, at helvede foretage et træk sammen med Gordon Ryan. Craig Jones meddelte, at B-Team vil holde sammen. Han lagt de billeder af sig selv, Nicky Rod, Ethan Crelinsten, og Gordons bror Nicky Ryan.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Stor tak til den bedste træner i kampsport. Jeg var heldig nok til at indgå i DDS, da de var en veletableret team. De hilste mig og hjalp mig nå nye højder i sporten. De ændrede sporten kæmper for evigt og bragte flere øjne og penge til det end nogen før dem. Kan ikke vente med at se, hvor alle går herfra. Jeg ved, de vil alle holde dræbe det. Endelig Im ikke Yoko Ono, måske Jimmie Nichol. danaherjohn â € ”skrev Craig Jones

Tak, Craig! Det var et privilegium at være sammen med jer alle, og en fornøjelse at være vidne til din succes. Uanset hvor du går alle mit hjerte og sjæl vil altid være i dit hjørne. Du er en genial og innovativ studerende og jeg ved, du vil holde bedre, hvor nogensinde livet fører dig

Mindre konfronterende og mere menneskelig på måtten end hans holdkammerat Gordon Ryan, Craig Jones har relished sin rolle som andenpladsen i alt. Ubesejret på Wno med fire sejre i træk, hes ikke længere den anden guya € ”Jones har vist sig gang på gang, at han er manden at slå, og hans kamp med Tye Ruotolo bekræftede det.

Hes slog ned tre stigende håbefulde og yderligere etableret sig som en af ​​de allerbedste i verden. Helvede har en chance for at bevise det igen den 17. juli, når han tager på den frygtindgydende Lucas Hulk Barbosa, en af ​​Atos tunge hitter. Vi lærte en masse fra kampen med Ruotolo, og godt dykke ned i det nedenfor.

Alt, hvad vi har lært om craig jonesÂ

En stor del af Jones strategi var at vinde takedown slaget og opholder sig på toppen på hans betingelser. TYES berømt tempo og pres, når passerer blev fuldstændig ophævet med Jones holde ham på ryggen. Craigs brug af clinch spil i modsætning til at sænke kroppens angreb betød han kunne udnytte sin højde fordel, at gøre god brug af muldyr spark / inderlåret høste fra overhook og de to-til-en russisk. Jones didnt pull vagt en gang, en væsentlig afvigelse fra hans tidligere matchesâ € ”i virkeligheden, den eneste gang, han med vilje valgte bund var, da han rullede en kneebar fra clinch.

Craig først landede på toppen lidt over to minutter inde i kampen, og han opholdt sig der i de næste fem minutter. Jones holdt presset på mens i øverste position, ikke at give Ruotolo plads til at komme væk og ansættende en lav passerer stil, der kvalte eventuelle angreb fra bunden. I alt Jones brugt 08:33 på toppen og han ikke medgive en enkelt sweep eller vending.

Det var utroligt at se en hel Craig Jones kamp og ikke se en eneste hæl krog forsøg. Craigs eneste reelle leglock angreb var det rullende kneebar, og selv i den efterfølgende 70 sekunders lange ben entanglement han ikke gå for hans varemærke våben. Tye var offensiv med sine egne ben låse, en fed strategi givet hvordan dødbringende Jones har været med benet spillet det seneste år. Ruotolo kortvarigt låst i en stram kneebar der tvang en alvorlig reaktion fra Jones, men det var meget anderledes udveksling til de fleste af Craigs matcher, hvor hans modstandere er generelt bange for at lade ham få fat i deres ben.

Tye Ruotolo og Lucas Hulk Barbosa, som Jones står den 17. juli på vej til ADCC, er meget forskellige atleter. Hvad vi så fra Jones giver os en idé om, måske hvad de skal forvente, når de står slukket mindre end en måned fra nu under ADCC regler. Jones ser bedre ud end nogensinde i stand-up fasen, kampe et afgørende element i ADCC givet de sanktioner, der er udstedt til at trække vagt. Hvorvidt Jones kan outwrestle Barbosa er stadig uvist, men én ting sikker, Jones ligner han har arbejdet meget på hans wrestling forsvar, og som vil hjælpe ham enormt.

Mica Galvao, marathon mand

Den 15-minutters krig med Oliver Taza på Wno testede Micael Galvaos nej-gi kæmper spil på måder, vi hadnt set, siden han ankom i USA. Det var stadig en eftertrykkelig sejr, selvom Tazas go-forward stil og aggressiv Brydning sætte Galvao på det forkerte ben for første gang på Wno. Galvao vundet dominerende stilling et antal gange, men Tazas stædige forsvar nægtet ham en chance for at afslutte. At slå en krydret sort bælte ligesom Taza er ikke nogen let opgave, især under Wno regler, men Galvao lykkedes det behændigt.

En anden sub af året for kade?

Halvdelen af ​​de uforglemmelige Ruotolo tvillinger, Kade scorede sit andet anbringende i så mange Wno kampe, vandt Submission off the Night, og sætte sig i driften til en anden skud på Sub of the Year.

Den slut var det sjældent sete buggy choker, en uortodoks endnu yderst effektiv teknik, der ofte nævnt som en af ​​denne bevægelser, should not arbejde på det høje niveau. Nå det er ikke første gang Kade har ramt det - han brugte det sidste år i finalen af ​​kampen Jiu-Jitsu verdensmesterskab for at indsende PJ Barch. Ord er, at BARCH og Franson Arentâ de eneste ofre for denne choke, tilsyneladende kade rammer det næsten hver runde i træning på ATOS HQ. Utrolig.

Gordon afslører sin behandlingsplan for maveklager

P4P # 1 NO-GI GRUPPLER GORDON RYANS KØBET KATTE MED GASTROPARESISE har tvunget ham ud af konkurrence på ubestemt tid , men det betyder ikke permanent. Ryans udseende på Joe Rogan Podcast førte til ham, der forbinder med en virksomhed, der hedder måder 2 godt, hvem har ham på en behandlingsplan, herunder følgende: Â

For første gang om tre år kan jeg lidt nyde et måltid. Min mave går i bølger, hvor det til tider er håndterbare og undertiden det ikke, så måske er det en tilfældighed, jeg ved det ikke. Hvad jeg ved, er, at jeg er i stand til at spise to til tre gange mere mad om dagen i de sidste tre uger siden behandlingen startede. Jeg er op til 235 kg, hvilket er stort set uhørt for mig.

WNO: Tallene, der betyder noget

Ryan begyndte at gribe i en alder af 15 år under Miguel Benitez, før du skiftede til tog under John Danaher, Tom Deblass og Garry Tonon. Han begyndte at konkurrere og vandt Ibjjfworld no-gi brasilianske Jiu-Jitsu Championship som et brunt bælte. Ryan rapporterede lidelse med en FN diagnosticeret mave betingelse i flere år indtil april 2022, da han endelig var diagnosticeret med gastroparese.

Konkurrencedygtig karriere

Efter en Stellar 6-måneders Brown Belt Run, hvor Ryan vandt VIGTIGT Turnering S som Newaza Challenge og Verden Championship, blev Ryan tildelt sit sorte bælte af Garry Tonon den 2022 februar i En ceremoni understøttet af tilstedeværelsen af ​​Tom Deblass, Ricardo Almeida og John Danaher â € ", der delte ansvaret for den nye bælte rang.

Den 24. april 2022 vandt Ryan Eddie Bravo Invitational Championship, At besejre Verdens Champion Yuri SimÃμes og noteret Grappler Rustam Chsiev på vej. Ryan Næste Faced Top USA Grappler Keenan Cornelius på en ingen tidsbegrænsning, indsendelse kun kamp, ​​hvor Ryan var i stand til at forstyrre Cornelius og indsende ham med en hælkrog.

I september 2022 konkurrerede Ryan på prestigefyldte Adcc ​​World Championship. Han tog guld i den -88 kg vægtkategori, at besejre Dillon Danis, Romulo Barral, Xande Ribeiro og Keenan Cornelius. Han tog også 2. plads i den absolutte division, sendte alle sine modstandere på vej til at miste til Felipe Pena i finalen.

I september 2022 konkurrerede Ryan på IBJJF PAN NO-GI, der vandt både sin vægtklasse og den absolutte division alt efter indsendelse. Ryan LED Team Alpha Mands sejr i Quintets 2022 turnering, Quintet 3. Ryans Indsendelse Sejre mod Josh Barnett og Marcos Souza Saw Team Alpha Mandlige fremskridt til finalen. Hans indsendelse sejre mod Craig Jones og Vãtor Ribeiro tjente sit holds ultimative sejr i turneringen . Han konkurrerede også på Ibjjf Nogi Worlds i Californien, tog igen guld i både sin vægtklasse og den absolutte division.

I 2022 konkurrerede Gordon Ryan i en superfight mod Joao Gabriel Rocha på Kasai Super Series i Dallas, Texas. Gordon vandt i sidste ende kampen, men under en udveksling var der en entanglement, hvor Gordon forsøgte en post for en hælkrog, og hans knæ poppede flere gange og rev hans lcl. Denne skade forventedes at holde ham ude af konkurrence i ca. 6 måneder.

Vigtig

Cricket Wireless Autoriseret Forhandler Lubbock, TX

Cricket Wireless Autoriseret Forhandler Lubbock, TX

320 Cricket Wireless ledige job i Texas på faktisk. om. Anvend på Sales, Sales Associate, salgsrepræsentant og mere

Cross Creek Mall Fayetteville 2021 Alt du behøver at vide, før du går med Billeder Tripadvisor

Cross Creek Mall Fayetteville 2021 Alt du behøver at vide, før du går med Billeder Tripadvisor

Shop fyr og piger afslappet tøj på Cross Creek Mall Aeropostale i Fayetteville, NC. Check online eller ring butik for placering detaljer.

CSL Bruger Nokias HSDPA Light Reading

CSL Bruger Nokias HSDPA Light Reading

Din komplette guide til væddeløb hjemme, for enhver pengepung og engagement niveau

Connectivity Solutions CSLReality stille reelle tekniske løsninger for din virksomhed

Connectivity Solutions CSLReality stille reelle tekniske løsninger for din virksomhed

Nyd en hurtig internetsurfing oplevelse på mere end 15.000 hotspots i hele Hong Kong.

SIM for kærlighed Hjem HKT

SIM for kærlighed Hjem HKT

CSL Online Shop tilbyder en række mobile data planer og tilbud, så nye og eksisterende kunder kan nyde en highspeed netværk oplevelse. Ansøg om en ny plan, eller forny din kontrakt med os NU

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Byen San Leandro Hub site

Internetadgang forudbetalt SIM-kort i en måned i HK Hong Kong Message Board

Internetadgang forudbetalt SIM-kort i en måned i HK Hong Kong Message Board

Eye3 Samsung Galaxy Tab A2 8 LTE Samsung Galaxy Tab A6 10. WiFi 100 Eye

CT Kyle Hate påvirker Sapphire Cell Hollywood Life

CT Kyle Hate påvirker Sapphire Cell Hollywood Life

Kyle Christie er en deltager fra Geordie Shore. Han var en finalist på Vendettas, Total Madness og Spies, Lies Allierede. Han konkurrerede også om den endelige regning, verdens krig, verdens krigs krig, og dobbelte agenter. Hentet fra MTV. Om Kyle modtog 10.000 til efterbehandling af den endelige ...

Amazon. about Samsung Galaxy S5 Active, Rojo Celulares y Accesorios

Amazon. about Samsung Galaxy S5 Active, Rojo Celulares y Accesorios

Comparamos dos de los recientes lanzamientos de Samsung para este Ao 2019. Los econmicos Galaxy A10 y Galaxy M20.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.