KRAN LCD taktile pour LG K7, X210, X210DS, avec verre

LG K7 LCD-skærm med Digitizer Modul Sort

Fik brudt skærm i din LG K7 8GB? Køb den komplette LCD med berøringsskærm til LG K7 8GB - Sort og erstatte den brudt, revnet eller ridset skærm i dit håndsæt. 100% Perfekt pasform med høj produktionskvalitet. Med mindst tekniske know how påkrævet, er det lettest at erstatte skærm til dit håndsæt.

Garanti.

Produktets leveringstid afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og forsendelsesmetoden valgt på tidspunktet for kassen. I de fleste tilfælde, når en ordre er modtaget, sendes den til vores bestillingsafdeling og er afsluttet inden for den viste tid, mens ordren gøres.

Kunde anmeldelser

Af denne grund, hvis du har en brækket LG K7 og leder efter skærm udskiftning derefter, at købe en komplet combo er den rigtige vej at gå. Mekanikeren vil tage den ødelagte displayenhed ud og ændre den med en ny.

Oriwhiz returnering & tilbagebetaling politik

Det kan tage op til 25 dage for et element for at nå os, når du returnere den. Når varen er modtaget på vores opfyldelse center, tager det 2 arbejdsdage for tilbagebetaling, der skal behandles, og 3-5 hverdage for refusionsbeløbet til at dukke op på din konto.

Hvis du har afgivet en ordre og behov for at annullere det en eller anden grund så kontakt os straks via telefon og e-mail. Når en ordre er i afsendt status kan den ikke annulleres. Alle aflysninger vil pådrage sig en 10% eller $ 2. 0, alt efter hvad der er højest, afbestillingsgebyr. Alle ordrer behandles automatisk i den sikre købmand processor og sendt til forsendelse, så snart de er placeret. I løbet af denne proces, vi er tilhængere irreversibel gebyrer. Derfor, mens vi forstår, at ordrer kan have behov for at blive ændret nogle gange, vi ikke er i stand til at anvende disse ændringer gratis efter et vist punkt.

Har din brudt brudt farvede udmattet bevægelig årsag du forlegenhed ? ville ikke du føler rart, hvis din telefon kiggede nye og moderne igen? ville det ikke bare være fremragende, hvis du vil undgå at shoppe efter en helt ny telefon og spare dig selv penge og forening den urolige for igen at tilpasse sig en helt ny brugerflade, og som har søvnløs nætter nysgerrig uanset hvor din dyrebare oplysninger ville gå? Vi har den rigtige løsning for dig og din telefon. Få dig en helt ny bolig blandt de enorme inordinateness af farvevalg, vi har for dig og har forsøger telefonen simpelthen de midler, du havde købt det fra butikken endnu en gang. Højeste kvalitet og robusthed sikker.

30 Dage Udskiftning af fabrikationsfejl kun Når du har modtaget denne post Kontroller det ikke kunne skade, hvis ok så er du nødt til at tjekke det i samme stand som du ikke fjerne den gennemsigtige lamineret dæksel over skærmen, når du er fuldt ud tilfreds med det, så kan du fjerne det og bruge nu. I tilfælde af ethvert problem, så er du velkommen til at kontakt med vores support-system

Kunde anmeldelser

Om produktet1. Kompatibel LCD Display + Touch Screen Digitizer Assembly til LG K7 Lite / Tribute 5 / LS665 LS675 MS330 K330 AS330 2. erstatte den gamle, brudt, revnet, beskadiget en 3. Gør din enhed ser mere forfriskende end nogensinde 4. Helt passe og arbejde 5 . Hvert element er blevet kontrolleret og i god stand før forsendelse 6. Professionel installation anbefales. Vi vil ikke være ansvarlige, når skærmen er installeret.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

-Denne reservedel indeholder berøringsskærm, LCD-skærm og LCD støtteramme, som gør det lettere at udskifte brudt, funktionssvigtet skærmen på din LG K7. LCD og digitizer flex kabel er blevet installeret på reservedelen. Fastgør kablet til bundkortet gennem stikket og dermed LCD-skærmen og Digitizer vil fungere perfekt for dig.

Tips

Har du set hele vores produkt portfolio og didnÂ't fundet en reservedel passer til din enhed LG K7 X210 Â? Eller har du yderligere spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på nogen MATTERA via e-mail Ata infofixshop. U eller telefon +4212/221333999.

Uanset om du er en livslang do-it-yourselfer, eller du fastsætter din LG K7 for første gang, tilbyder telefonrejser de udskiftningsskiver i LG K7, der indeholder alt, hvad du behøver for at få jobbet gjort rigtigt og vil ikke finde andre steder. Hvis du har brug for en udskiftningsfront glas linse skærm til din LG K7, har vi skærmen for dig. Du kan rette dit krakket eller knuste LG K7 glas med enten vores LG K7 glasskærmsudskiftning eller med vores LCD K7 LCD udskiftning.

Kunde spotlight

Ansvarsfraskrivelse: Prisen vist ovenfor indeholder alle gældende skatter og gebyrer. Oplysningerne ovenfor er kun til referenceformål. Produkter kan gå ud af lager- og leveringsoverslag kan ændres til enhver tid. DesertCart validere ikke nogen fordringer foretaget i produktbeskrivelserne ovenfor. For yderligere information kontakt venligst producenten eller Desertcart kundeservice. Mens Desertcart gør en rimelig indsats for kun at vise produkter, der er tilgængelige i dit land, kan nogle varer annulleres, hvis de er forbudt til import i Bangladesh. For flere detaljer, besøg venligst Oursupport-siden.

For LG K | Udskiftningsskærm LCD-samling | Hvid | original

1. Tast det først, før du installerer, hvis du ikke tester det og sætter ind i din mobiltelefon, hvis den beskadiger og har problemer, ingen refusion, ingen garanti. Du skal bedre registrere en video, når du åbner pakken, for at undgå besvær og tvist.

2. ​​Om LCD-kvaliteten, nogle gange LCD vil have den døde pixel, og for LCD'et med ramme, hvis det ikke er varm model, er rammen måske den anvendte ramme, men LCD'et er ny. det er alle ikke tilhørende kvalitetsproblem.

1. Produktet bruges til at reparere erstatte din forkerte, beskadigede, revnet, ikke anerkendt LCD, berøringsskærm 2. Stor mængde på lager 3. Testet før forsendelse og 100% arbejder godt 4. Forsendelse i 5-7 Arbejde Dage efter bekræftelse Betaling 5. Fremragende eftersalgsservice 6. Professionel installation anbefales stærkt. Vi vil ikke være ansvarlige for eventuelle skader på din mobiltelefon / mobiltelefon, der kan forårsage under den uprofessionelle ændring af reservedele. 7. Det kan være at justere lysstyrken. Pakke: 1PCS Telefon LCD-skærm og berøringsskærm Digitizer Assembly

Beskrivelse.

â € ¢ Flex-kabelbåndet er let beskadiget. Håndter omhyggeligt! Â € ¢ Specialværktøjer er påkrævet, når Demontering og Genmontering LG K7 LCD-skærmen. € ¢ Det anbefales at finde professionelle reparationspersonale til at installere ¼ Â

BEMÆRK: Test funktionaliteten af ​​varen før installationen!

Bemærk venligst at vi sender alle ordrer gennem Bluedesart, FedEx, DTDC, Aramex, professionel og overnite kurertjeneste. I tilfælde af ingen service sender vi dine ordrer via hastighedsindlæg, som også er Trackable .

For alle, der er registreret hos CellsPare, kan du nemt at spore dine ordrer fremskridt fra det tidspunkt, den bestilles til den tid, den leveres og underskrives for blot at se på din ordrerstatus.

Beskrivelse.

Denne del gælder for LG K7 X210 AS330 K330 MS330 LS675, for at løse problemer med din beskadigede, revnede, ikke-, der fungerede skærme, knuste skærme eller skærme med display eller berøres svarproblemer.

Vigtig

LG L90 D405 bedste pris i Italien 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

LG L90 D405 bedste pris i Italien 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Den laveste pris på lg L90 d405 pris i pakistan R'er 19.900 Check priser fra alle online-butikker i Pakistan, sammenligne specs, funktioner sæt pris beskeder 2021

LG L90 DUAL D410 reservedele tilbehør af maxbhi. om.

LG L90 DUAL D410 reservedele tilbehør af maxbhi. om.

Køb ny LG L90 Dual D410 Touch Screen Digitizer Black i Indien til billig pris fra Xfurbish. Få 90 dage Sælgergaranti, 247 Tech Support Hurtig forsendelse til din dørtrin i Indiamumbai, Delhi, Hyderabad, Goa, Agra, Vizag, Hyderabad, Bangalore, Pune, Gujarat, Maharashtra, Nagpur, Noida, Jaipur, Rajasthan osv. Prisliste

LG L90 Dual D410 Black Amazon. n elektronik.

LG L90 Dual D410 Black Amazon. n elektronik.

LG L90 Pris i Indien er Rs. 681 som den 20. december 2021. Check LG L90 Specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb LG L90 online på MySmartPrice.

Sådan Flash Stock firmware på LG M210 Aristo Flash Stock Rom

Sådan Flash Stock firmware på LG M210 Aristo Flash Stock Rom

Nem måde at låse hårdt nulstille din lg m210

4 måder at Reset LG Phone Når Dens Låst

4 måder at Reset LG Phone Når Dens Låst

Trin til rod tmobile LG Aristo M210 uden forhindringer. Kære folkens, skal du hente SR1 SuperSU v2. 8, noverityoptencrypt v2. og TWRP v3 fil til

LG Stylo 3 Plus Titanium Metro ved tmobile MP450KT MetroPCS LG USA

LG Stylo 3 Plus Titanium Metro ved tmobile MP450KT MetroPCS LG USA

LG Stylo 3 Plus vs LG Stylo 4 mobiltelefon sammenligning baseret på Pris, anmeldelser, kamera, visning, lagring og mere på Gadgets nu

Forskellen mellem LG Stylo 3 og LG Stylo 3 Plus sammenligne forskellen mellem Lignende Vilkår

Forskellen mellem LG Stylo 3 og LG Stylo 3 Plus sammenligne forskellen mellem Lignende Vilkår

Nope, stadig ikke en Galaxy Note morder. Tidligere på året, LG afslørede Stylo 3 billedet ovenfor, at de ligesom andre Stylos, eller tonehoveder, før det, tilbydes en tynd

Forskellen mellem LG Stylo 3 og LG Stylo 3 Plus sammenligne forskellen mellem Lignende Vilkår

Forskellen mellem LG Stylo 3 og LG Stylo 3 Plus sammenligne forskellen mellem Lignende Vilkår

Undersøg LG Stylo 3 Plus vs Samsung Galaxy A12 og Samsung Galaxy A12 vs LG Stylo 3 Plus sammenligning på pris, specs, design, display, operativsystem, processor, opbevaring, kamera og meget mere. Forskel mellem LG Stylo 3 Plus og Samsung Galaxy A12 phonedady

Lg stylo 3 plus specifikationer

Lg stylo 3 plus specifikationer

LG Stylo 3 Plus leverer stof, stil og innovation lige til håndfladen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.