Kundebedømmelser Anmeldelser

LG G8 Thinq Review LG vælger at blande sig i stedet for at skille sig ud

Hvis du leder efter en ny telefon i 2022, der har en flok funktioner, skal LG G8 Thinq være på din shortlist . Sammenlignet med noget som Google Pixel 3, en målrettet plain-telefon, er LG G8 på den modsatte side af spektret. Dens livlige og chock-fulde af eksperimentelle software tweaks og fan-favorit hardware funktioner. Dets forfriskende at bruge en telefon, der er i stand til så meget. LG placerer ingen vægge omkring dig; Du kan bruge så meget eller så lidt som det tilbyder.

I sin kerne er G8 en kompetent Android 9 Pie-telefon med den nyeste Snapdragon 855-processor og 6 GB RAM. Den har en skarp 6. -Inch OLED-skærm, en skærm-rattlende højttaler, og en hovedtelefonstik forstærket af en quad DAC, der lyder utroligt med kablede hovedtelefoner. G8 tilbyder også trådløs opladning, understøtter microSD-lagring og har en IP68-rating mod vand og støvindtrængning.

Det meste af det, jeg lige har angivet, beskriver, hvad du vil også komme i 2022s LG G7 Thinq, som du kan finde for omtrent halvdelen af ​​prisen på $ 840 G8. Faktisk er G8S-designet for det meste en rehash, med sin 19.: 9 skærmbilledforhold og bredt hak til at matche, selvom G8S-hak er lidt anderledes. Befolket af et nyt Z-kamera multisensor-system, det kan låse op telefonen sikkert ved hjælp af dit ansigt eller din hænder vein-struktur. Z Kamera tillader også telefoner andre store funktioner, luftbevægelse, som giver dig mulighed for at bruge håndbevægelser til, siger, hæv lydstyrken eller pause en sang i Spotify uden at røre G8.

Hånd-id låser din telefon, når den autentificerer det unikke vene layout i din håndflade over Z-kameraet, og LG noterer sig, at dette er en mindre sikker metode til beskyttelse af din telefon. Hand ID er en interessant ide, men i praksis er det langsomt at opdage en kamp, ​​ofte ikke læst min hånd præcist. Selv når det er vellykket, beder det nogle gange om en sekundær godkendelsesmetode. Hånd-id er mere af en vejspærring, end det er en levedygtig måde at få adgang til G8.

Nogle detailhandlere tilbyder G8 for $ 699 ulåst til brug sammen med enhver GSM eller CDMA Carrier, og hvis du er i stand til at finde den til denne pris, får du meget telefon til dine penge. Men mine følelser om sine fremhævningsfunktioner til side, der er dvælende udgave af softwareopdateringer. Den mest fordømmende ting om hver ny LG-telefon, der rammer markedet, er, at rettidige softwareopdateringer ikke er kommende. Heres en velkendt afstå: LG har gjort for lidt for at sikre potentielle købere, at denne års flagskibstelefon vil blive holdt opdateret.

I min kollega Chris Welchs anmeldelse af G7 Thinq i 2022 sagde han, at LG lovede at gøre en bedre, ærlig til godhed reel indsats på at levere fremtidige softwareopdateringer i et rettidigt tempo. Det fungerede ikke som planlagt. Android 9 Pie blev først lanceret i august 2022, selvom nogle G7-brugere stadig venter på opdateringen. Ting kan ændre sig, i sidste ende, men jeg tror ikke, at de vil være forskellige for G8. Du køber en Android Pie-telefon, der kan sidde fast på tærte i lang tid efter udgivelsen af ​​dens efterfølger. Overrask mig, lg.

I forhold til 2022 LG G7, G8 føles mere tungtvejende og væsentlig, men medmindre du er plukke fra hinanden en spec ark, kan du ikke mærke nogen forskel. Det bedste opgradering er det faktum, at de bageste kameraer nu sidde under det samme stykke glas, der dækker bagsiden af ​​telefonen, genererer ingen kamera bump eller forstyrrelse overhovedet. Sammenlignet med sine Android samtidige, G8 er en af ​​de mindre flagskibe på markedet, og det skal appellere til mennesker, der finder de Plus modeller fra andre producenter til at være for stor til at håndtere.

På indersiden, G8 er udstyret med den Snapdragon 855 processor thats Qualcomms nuværende bedste chip til Android-telefoner, og telefoner 6 GB RAM giver en jævn oplevelse. Skifte gennem apps, rulle rundt mindlessly, og sætte G8s Kameraet har på prøve didnt forårsage nogen mærkbare hikke. Den 3,500mAh batteri er en betragtelig stigning i forhold til G7s 3,000mAh, og dens mere end youll finde i Samsung Galaxy S10 eller S10E. Jeg ikke behøver at bekymre sig om G8 løbe tør for batteri på en typisk travl dag med at tage billeder udenfor og chatte med venner på snapchat, men det havde brug for en opfyldning hver aften.

LG valgt at bytte den lyse IPS LCD anvendt i G7 for en OLED-skærm, som giver det dybere sorte og bedre kontrast. Selskabet fik også slippe af ørestykket, i stedet udnytte en piezoelektrisk højttaler bag skærmen til at skabe lyd med vibrationer fra telefoner ramme. Dette fungerer godt i rolige indstillinger, og når parret med sin højttaler, det skaber en noget overbevisende stereo effekt. Men hvis du tager et opkald på en blæsende dag eller i en travl restaurant, det er alt for svag til at høre tydeligt.

LG bruger også Z Kamera for at tilføje bokeh til selfie portrætter, men der virkelig Código meget af en forbedring. Selv Google Pixel 2s single-linse beregningsmæssige bokeh arbejdet mere effektivt end kommuner skræddersyede hardware. Apropos kameraets ydeevne, Ive altid følt, at LGS optik er på kanten af ​​noget stort, men de forbliver et skridt bag konkurrencen. Nemme optagelser med generøse mængder af naturligt lys er anstændigt, men de normalt kommer ud fuzzy omkring kanterne og har et køligere farvetemperatur end jeg kan lide. Gode ​​skud er mulig, selv om natten, selvom kommuner Night view gør ikke holde et lys til Huawei P30 Pros svagt lys kapaciteter eller den Pixels Night Sight. Ligesom sidste år telefon, G8 er stadig langsom til fange, hvilket fører til masser af uskarpe billeder. Derudover har den svært ved at få hudtoner højre, portrætbilleder har inkonsekvent bokeh, og auto-eksponering kan være over det hele.

LG var i stand til at lappe tidligere telefoner med AI funktioner, der blev sagt at forbedre ydelse i svagt lys, så Im interesseret i at se, om LG kunne forbedre tingenes tilstand her. Men når det kommer til LG og levere software, når en enhed har behov for det mest, Im ikke lovende.

På trods af sine begrænsninger, jeg tror, ​​at dette er det tætteste, at en LG-kamera er kommet til at producere fotos at Im glad udstationering til sociale medier uden retouchering . Hvis auto mode isnt at få jobbet gjort, kan du få gode resultater med manuel tilstand, som lader dig tage kontrol over sædvanlige variabler som lukkertid og ISO, og de ultra vidvinkel skud er altid sjovt at snap.

Z Kamera kan gøre en anden interessant trick kaldet Air Motion. Dens en funktion, der lader dig styre et par opgaver med håndbevægelser. Hvad det rent faktisk kan du gøre adskiller lidt afhængigt af den app youre hjælp, selv om proceduren for at indlede det er det samme: holde din hånd i nærheden af ​​de telefoner fremadvendte sensorer, og vente, indtil du ser en stribe af blåt lys under hak. Derefter vil et lille vindue vise din hånd, set gennem den infrarøde kamera. Mens du bruger Spotify, for eksempel, kan du justere lydstyrken ved at lave en knop-drejning bevægelse eller holde pause en sang ved at bevæge din hånd til venstre eller højre for midten. Kontrollerne er ens for andre multimedie programmer, som du henter på G8, som YouTube, Amazon Music, og de forudinstallerede musik og video apps. For stort set alle andre app, standard Air Motion gestus er en knivspids at fange et skærmbillede. Derefter kan du indstille en brugerdefineret genvej til at åbne enhver app, som du har downloadet ved at bevæge din hånd til venstre eller højre for midten.

Jeg er sikker på, at Air Motion vil appellere til nogle, men det eneste gyldige brug tilfældet for funktion, som jeg kunne drømme op var, hvis du har brug for at skrue op for lyden eller pause musikken, mens du håndterer delikat wienerbrød eller male et værelse . Funktionen isnt konkretiseret eller hvor som helst nær lydhør nok til at være et nyttigt tilgængelighed værktøj. Det er min erfaring, at bede Google Assistant om hjælp får de fleste job gjort hurtigere, selvom assistent kan ikke tage screenshots. For at tilkalde stemmen assistent, kan du skubbe den dedikerede side knappen på G8, eller bare sige, Hey, Google.

Uden for kommuner egen sfære af design, er andre telefoner går all-in på ny hardware funktioner som hole-Hulning kameraer og In-display fingeraftryk sensorer. Dens ikke en stor strejke mod G8, at det ikke har disse nyskabelser, især da vi fandt den i-display fingeraftryk sensor i Samsung Galaxy S10 Plus at være langsom i forhold til traditionelle fingeraftryk sensorer. Men ved sammenligning G8s design er dybest set en gentagelse af sidste års LG G7 ThinQ, og sidder stadig på smartphone-markedet gør det til en endnu sværere at sælge.

LG G8 Thinq Smartphone Fuld specifikation

Selvfølgelig, nogle grundpillerne fra tidligere LG telefoner er en god ting. Dens bedste i sin klasse holdeindretninger motor, for eksempel, er altid velkommen til festen. Flere telefoner er begyndt at tage haptisk feedback, alvorligt, giver mere nuancerede vibrationer end rindende summer, og LG stadig fører flokken af ​​Android telefon beslutningstagere. De haptik næsten spinde når du navigerer G8. Uanset om du kører gennem grundlæggende opgaver, ligesom sms'er, eller rulle gennem listen over åbnede programmer der bruger Android 9 Pies pille-formet hjem knap, udtryksfulde haptik gøre ligegyldige opgaver lidt mere sjov.

En anden funktion Im altid glad for at se, er hovedtelefonstikket. Og siden dens i en LG flagskib telefon, det er ikke bare noget hovedtelefonstik. Theres en quad DAC bygget ind, der dramatisk forbedrer lydkvaliteten med kablede hovedtelefoner. Det er ikke aktiveret som standard, men når jeg tænder for Quad DAC, indtager musik en mere ekspansiv lydstage, hvor hvert instrument og lag af sporet kommer gennem klarere. Den ekstra DTS: X Virtual Surround Sound Effect tilføjer lidt mere angreb til dine spor, hvis du vil have en fyldigere, bas-tung lyd. For at opnå lignende resultater med andre telefoner skal du få en bærbar DAC eller holde fast ved at bruge det hjemme med en skrivebordsbundet DAC. Enten mulighed er en ekstra udgift og ganske lidt mere besværligt end hvad LG giver.

G8 fortsætter LGS Døde Sprint til Innovate. De fleste gange synes det, bare for at sige, at det forsøgte. BY-PRODUCT er en forbedring, højst inkonsekvent af måder, over G7 Thinq. I sidste ende er det en inkremental opgradering, der giver bedre batterilevetid, en bedre skærm, en hurtigere processor og mere ram. I årets telefon lægger vægt på det nye Z-kamera, der muliggør hånd-id og luftbevægelse, og mens du er interessant, tror jeg ikke, at de sælger point, som du bør bekymre dig om. Uden disse funktioner flytter telefonens telefon ikke linjen.

LG normalt overhaler sin G-serie hvert år, men sammenligner det med æbler smartphone navngivningskonventioner, G8 er mere af en opgradering til G7 Thinq. Mange ting om det er det samme, men der er et par forbedringer, der kan interessere dig. De fleste S-årstelefoner er værd at tjekke ud, fordi Dieter Bohn sagde i sin anmeldelse af Pixel 3, det er bedre at være på S-cyklen: Du får en hurtigere telefon, bedre kamera og de rettelser, der kommer efter et år med det oprindelige design. Men bortset fra forbedrede specs, er de ting, der ændrede sig i G8 Thinq, ting, som jeg tror, ​​de fleste brugere kan fortsætte uden.

Vox Media har affiliate partnerskaber. Disse påvirker ikke redaktionelt indhold, selvom VOX-medier kan tjene provisioner for produkter købt via affilierede links. For mere information, se vores etikpolitik.

Nøglespecifikationer og funktioner i LG G Thinq

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

LG har en historie med innovation i smartphone-rummet og levere premium, højkvalitets enheder, men virksomheden har kæmpet for at opretholde dette ry i de sidste par år. Dette er bedst eksemplificeret af LGs G-Thinq-serie flagskibstelefoner, som løbende er blevet afkoblet og overskygget af den stadig mere forskelligartede og overbevisende konkurrence.

LG G8 Thinq er det nyeste eksempel på en top-end smartphone, der ikke rigtig kan konkurrere med dagens bedste telefoner. Visuelt er det en næsten kopi af sidste års underwhelming LG G7 Thinq, med den forventede årlige Spec Bump og nogle komponenter af høj kvalitet, men den samlede pakke skiller sig ikke ud fra den overfyldte pakke. Og de "innovative" nye funktioner gør ikke meget for at flytte nålen til fordel.

Design: kedelig og glat

nysgerrigt, LG valgte at holde fast i næsten det samme nøjagtige design fra LG G7 Thinq, som allerede så anonyme sidste gang. Det er poleret og buet, med styrket gorilla glas på forsiden og bagsiden og aluminium for rammen. Den overordnede telefon æstetik er som en mellem-of-the-road hybrid af en iPhone med en mellemstore hak oven på skærmen, men den har mere bezel over skærmen, end en hakket telefon skal kræve.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tabletten kommer med en pris på 240, og det vil være tilgængelige via tmobile for en månedlig betaling på 10 for 24 måneder.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Vi tager et kig på LG G Pad X 8., en 240 tablet med nogle interessante funktioner, der gør det skiller sig ud fra flokken.

HTC Velocity 4G Smartphone Vs LG K20 Plus prissammenlignings, kamera, batterilevetid, Skærmstørrelse, RAM, opbevaring, Vægt Mere GizBot

HTC Velocity 4G Smartphone Vs LG K20 Plus prissammenlignings, kamera, batterilevetid, Skærmstørrelse, RAM, opbevaring, Vægt Mere GizBot

Få mere med 1 Spørgsmål og 0 Svar til LG K20 V 4G LTE med 16 GB hukommelse Cell Phone Black Verizon.

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

Asus ZenFone 7 Pro flagskib telefon holder flipup kamera fra sidste år ZenFone 6 og tilføjer en tele-modul til de vigtigste og brede kameraer.

Top detaljer om LG K20 sine specs, pris, fordele og ulemper

Top detaljer om LG K20 sine specs, pris, fordele og ulemper

Hvis du leder efter en større smartphone, der stadig har et slankt og stilfuldt design, kan du nu få den nye LG K20 V fra Verizon.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

LG K20 kører Android Nougat, og kan købes fra ATT i 119, eller kun 4 pr. Måned ...

LG K20 Plus-sager dækker cellefonaser. om.

LG K20 Plus-sager dækker cellefonaser. om.

Køb den nyeste LG20 Plus, K20V, K10 2017 og Harmony Cases. CoverLab bringer dig de seneste slanke dæksler, holsters, tunge tilfælde og skærmbeskyttere for at holde din telefon beskyttet til enhver tid i din egen unikke stil.

Lg K20 Plus

Lg K20 Plus

LG K20 Plus 32GB LGTP260 Pris i Pakistan er PKR NA, udgivet 2016 December. LG K20 Plus Specs 5.3inch drevet af Quadcore 1.4GHz RAM på 2 GB.

Min skærm er glitched LG K20 PLUS

Min skærm er glitched LG K20 PLUS

Sådan nulstilles LG K20 plus. Hårdt nulstillet til fabriksindstillingerne K20 plus. Sådan hard reset enhed. Slet eller format. Slet data

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.