Slet e-mail-konto på Iphone8

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

Den Trash Alt mulighed er fjernet fra iOS 10 og den nye iOS 11, hvilket gør det sværere for iPhone bruger for at slette alle e-mails på iPhone i iOS 11. Sletning alle e-mails på iPhone er nødvendig, når du ønsker at frigøre plads på iPhone eller når du får mange spam e-mails og ønsker at fjerne dem. Heldigvis er der stadig to måder at fjerne alle e-mails på din iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X i iOS 11, selv om mindre praktisk. Hvis du overvejer at gøre det, så læs videre og anvende en af ​​nedenstående tips til at slette alle e-mails på iPhone i iOS 11.

Sådan slettes alle e-mails på iphone / iphone x i ios

Som du måske ved, papirkurven Alt mulighed er stadig holdt i Trash og Junk mapper, således du kan fjerne alle e-mails fra din iPhone ved at flytte disse e-mails til en af ​​mapperne og derefter bruge papirkurven Alt funktion til at slippe af dem.

Trin 1. Tilslut to iOS enheder til computeren med kompatible USB-kabler og tap på "Stol på denne computer" på enhederne adspurgt. Runa EASEUS MobiMover og vælg "Telefon til telefon" mode. Du skal vælge en retning for at overføre data fra kilden iOS-enhed til destinationen iOS-enhed. Klik på "Næste" for at fortsætte.

Trin 3. Vent tålmodigt indtil processen er færdig. Senere kan du gå til de tilsvarende apps til at kontrollere de synkroniserede filer. Såsom billeder i Billeder, musik og spilleliste i Musik, lydbøger og PDF i iBooks, tv-shows og film i videoer, osv ..

Dette indlæg højdepunkter trinnene på hvordan setup og administrere e-mail-konti på din nye iPhone 8 ved hjælp af Mail app i iOS 11. Hvis du lige har lavet et skifte til iOS med æbler nyeste flagskib iPhone som din første onhand enhed, vil dette indlæg hjælpe dig i gang med din mobil e-mail-transaktioner. Læs videre for at lære mere.

Kontrol og besvare e-mails på farten er altid blevet gjort enkel og let med iPhones intuitiv operativsystem, der fungerer perfekt med forskellige typer af e-mail-behandlingen af ​​ansøgningerne. Med iPhone 8 Mail app, kan du logge ind og synkronisere til andre e-mail-tjenester som Gmail og Outlook.

Inden vi går videre, hvis du har fundet dette indlæg, fordi du forsøgte at finde en løsning på et problem, skal du prøve at besøge vores fejlfinding side som weve allerede behandlet de fleste af de hyppigst rapporterede problemer med telefonen. Vi er skyld allerede løsninger på nogle af de problemer rapporteret af vores læsere, så prøv at finde emner, der ligner med din, og bruge de løsninger, vi foreslog. Hvis de dont arbejde for dig, og hvis du har brug for yderligere hjælp, fylder vores iPhone spørgsmål spørgeskema og ramte indsende.

Æbler nyeste flagskib smartphones â € ”iPhone 8 og iPhone 8 Plus er lanceret med iOS 11, den nyeste version af operativsystemet til iOS enheder til dato. Den nye iOS 11 platform har bragt i nogle få ændringer på menuerne for e-mail-konto, der er oprettet. Evident af dette er fraværet af Konti valgmulighed i Mail-indstillinger eller kalender eller kontakter. Disse menupunkter nu placeret i en af ​​de nye indstillinger menu kaldet Konti og adgangskoder.

Se den trinvis proces, når du er klar til at begynde at oprette dine e-mail-konti på din nye iPhone. Din e-mail konti kan sættes op på iOS-enheden enten manuelt eller automatisk i programmet Mail.

Sådan setup din e-mail-konto automatisk på iPhone?

Du kan vælge at automatisk sætte din e-mail-konto i Mail app på din iOS-enhed, hvis du bruger en e-mail-udbyder som Yahoo, Google, eller iCloud. For at gøre dette, skal du bruge din e-mailadresse og adgangskode. Heres, hvordan det er gjort:

Sådan setup din e-mail-konto manuelt på iPhone?

Hvis du har brug for at foretage nogle ændringer eller redigere dine Exchange-indstillinger, hovedet over til Indstillinger-> Konti & Passwords-> vælg din Exchange-konto og derefter. Foretag nødvendige ændringer af dine kontooplysninger. Du kan også konfigurere eller sæt hvor ofte du ønsker Mail til sync eller ændre avancerede indstillinger, som du foretrækker.

Sådan sletter du en e-konto på din iPhone?

E-mail-konti kan tage noget plads på din iPhones interne lager. Det anbefales derfor at fjerne eller slette ubrugte eller uønskede e-mail konti fra enheden. Fjernelse eller sletning af en e-mail-konto er også blandt de mulige løsninger til e-mail spørgsmål som ude af stand til at sende eller modtage e-mails for visse e-mail-konto.

Hvis du ønsker at foretage de nødvendige ændringer til din e-mail-konto ligesom redigere din app tilladelse indstillinger, kan du gøre det når som helst ved at gå til Indstillinger-> Konti & Passwords-> og tryk på din e-mail-konto, således at adgangen sin side indstillinger og foretage de nødvendige ændringer på visse muligheder.

Sådan ændrer iOS mail-indstillinger på automatisk sletning af meddelelser til din e-mail-konto?

Normalt programmet Mail sletter meddelelser fra serveren en uge efter du sletter dem fra din iPhone. Det betyder, at dine beskeder ikke faktisk slettes med det samme, så du stadig har tid til at downloade en kopi af meddelelserne til andre e-mail apps. For at konfigurere disse indstillinger, skal du følge disse trin:

Og det dækker alt i denne tutorial. Jeg håber, at weve været i stand til at hjælpe dig, hvordan du tilføjer e-mail til iPhone iOS anden 11 én måde eller. Stay tuned for vores næste sæt af iPhone 8 tutorial emner eller besøg vores fejlfinding side for at se andre relevante indhold om referencer.

Forbind med os

Vi er forpligtet til at hjælpe vores læsere med at løse problemerne med deres telefoner samt lære at bruge deres enheder korrekt. Så hvis du har andre spørgsmål, kan du besøge vores fejlfinding side, så du selv kan kontrollere artiklerne weve allerede er offentliggjort, der indeholder løsninger på fælles problemer. Vi opretter også videoer for at demonstrere, hvordan tingene er færdige på din telefon. Besøg vores YouTube-kanal og abonner på det. Tak.

Listing resultater delete email-konto på iphone

4 timer siden Sletning IMAP e-mail konti fra iPhone. Jeg kan ikke slette en IMAP e-mail-konto formularen min iPhone. Jeg fik til Indstillinger> Mail, conatct, Kalendere> vælg e-mail-konto, men jeg får ikke mulighed for at slette. Jeg kan kun slukke posten. Andre mail-konti, såsom Hotmail og iCloud giver mig mulighed for at slette. Det er en sikker server email-konto.

Sådan sletter du en e-konto i gmail, yahoo, â € |

Hvis du ikke ønsker at fortsætte med at modtage e-mail fra en bestemt konto i programmet Mail til Windows 10, kan du enten slette kontoen og fjerne det fra den app, eller du kan deaktivere e-mail til den konto. Sletning eller fjernelse af en konto fra enten app vil også fjerne enhver kalender tilknyttet kontoen.

Slet en konto fra mail og kalender apps

Vælg Slet konto. Hvis du ikke kan se Slet konto mulighed, er du sandsynligvis forsøger at fjerne den standard e-mail-konto tilføjes, når du er logget på Windows 10. Du kan slå e-mail fra denne konto i stedet.

Sluk e-mail til en konto

Hvis du ønsker at deaktivere e-mail til en konto, enten fordi du ikke kan slette standard konto eller fordi du kun vil bruge en konto til din kalender, kan du ændre indstillingerne for synkronisering for kontoen.

Mere information

Din iPhone giver dig mulighed for at tilføje flere e-mail-konti til din enhed, så det er muligt, at du har flere, at du har akkumuleret årenes løb. Men du kan være undrende, hvordan man sletter en AOL-konto fra din iPhone, hvis du arent bruger det længere.

Den lethed, hvormed du kan tilmelde dig en ny e-mail-konto betyder, at du ikke behøver at stille op med en anden e-mail-udbyder, hvis du ikke er tilfreds. Så hvis du har skiftet fra AOL e-mail til en anden udbyder, såsom Gmail, Yahoo eller Outlook. about, så du kan være klar til at fjerne din AOL e-mail-konto fra din iPhone.

Dette er en proces, der kan være opnås gennem kun et par korte skridt, og det kan gøres helt fra iPhone. Så når du har fulgt vores trin nedenfor, vil du ikke behøver at bekymre sig om at fortsætte med at modtage meddelelser fra din AOL e-mail-konto på din iPhone. Hvis du er gad vide om opdatering af dine sikkerhedsindstillinger, så kan du klikke her for at læse om at ændre din iPhone adgangskode.

Vores guide fortsætter nedenfor med yderligere oplysninger om sletning af en AOL e-mail-konto fra en iPhone, herunder billeder af disse trin. Hvis du ønsker at slette en AOL app i stedet, så er denne guide vil vise dig hvordan.

Denne tutorial blev udført i iOS 7 på en iPhone 5. Trinene er næsten identiske for tidligere og senere versioner af iOS, men de skærmbilleder vil se anderledes fra din telefon, hvis du bruger iOS 6.

Trin: trykke på ikonet indstillinger

Bemærk, at denne metode ikke slette eller deaktivere din AOL e-mail-konto. Det fjerner den kun fra din iPhone. Hvis du ønsker at slette din AOL e-mail-konto helt, derefter følge nedenstående trin.

Bemærk, at udført trinnene ovenfor vil annullere din AOL-konto. Du vil ikke være i stand til at få adgang til det, heller ikke nogen af ​​e-mails på kontoen, hvis du vælger at slette kontoen permanent.

Se også

Efter at have modtaget sine bachelorer og masters grader i datalogi tilbragte han flere år at arbejde i it-ledelse for små virksomheder. Men han arbejder nu på fuld tid skriver indhold online og skaber websites.

Hvis du vil slette Google-kontoen fra en iPhone 8 Plus enten at sælge din terminal, skal du give den til en familie eller en ven, genbruge den, eller hvis du har besluttet at skifte til en anden Google-konto, kan du gøre det ved Efter trinene angivet fortsættelse .

For at slette Google-kontoen fra Apple iPhone 8 Plus skal vi åbne ethvert Google-program, som vi har installeret. Det kan være YouTube, Gmail, Drive, Home, Google Podcast, Google Maps eller Google Billeder. I dette eksempel skal vi bruge YouTube, selvom trinnene er de samme for enhver anden applikation. Når du er inde i applikationen, skal du klikke på vores brugerbillede i den øverste højre del af skærmen.

VIGTIGT: Når du sletter Google-kontoen fra din Apple iPhone 8 Plus, sletter du ikke alle dine data, som det sker med Android-enheder, hvis det, du ønsker, er at slette alle de data, du skal udføre en fabriksindstilling, klik på På følgende link for at høre instruktionerne for sletning af Apple iPhone 8 Plus.

Device guider

Når du fjerner en e-mail-konto fra din Apple iPhone 8 Plus, fjernes de tilknyttede kontakter, kalendere og e-mail-meddelelser. Afhængigt af kontotype og indstillinger kan dine data forblive på kontoudbyderen ¼ servere.

Tryk på konti og adgangskoder. Tryk på den ønskede e-mail-konto. Tryk på Slet konto. Tryk på Slet fra min iPhone. Tryk på HOME-tasten for at vende tilbage til startskærmen. Hvis du har problemer med at sende og modtage e-mail, kan du slette e-mail-kontoen og derefter oprette den igen. 1 af 6 trin Tryk på Indstillinger.

Vigtig

Er det ok at slette backup på iCloud eksperter rådgivning

Er det ok at slette backup på iCloud eksperter rådgivning

Lær, hvordan man styrer iCloud-opbevaring effektivt, og når det er tid til at slette iCloud-backups med denne omfattende tutorial.

Trin til at slette fotos eller videoer fra iCloud

Trin til at slette fotos eller videoer fra iCloud

iCloud er æbler cloud service, der giver brugerne mulighed for at gemme fotos, videoer, dokumenter og meget mere. Det er alsidigt og nemt at bruge, mens du leverer sikkerhed, at dine vigtigste data er sikre og sikre. Som du sikkert ved, iCloud

Nemme trin til Slet Instagram Chat fra begge sider

Nemme trin til Slet Instagram Chat fra begge sider

Hallelujah Modtageren af ​​den tekst, du fortryder det øjeblik du nu trykker på Send behøver aldrig vide.

Ny app vil ikke dele tekst ved at slette besked fra modtagere Telefon Technology News, FirstPost

Ny app vil ikke dele tekst ved at slette besked fra modtagere Telefon Technology News, FirstPost

Hallelujah modtageren af ​​denne tekst du fortryder det øjeblik du trykker på Send nu behøver aldrig vide.

Sådan slettes tekstbeskeder på Android

Sådan slettes tekstbeskeder på Android

Sletning af SMS på Android hjælper dig med at slippe af med rodet, der kan gøre dit messaging ineffektiv. Denne artikel anbefaler den nemmeste måde at gøre det på.

iPhone 12 Pro ikke sende tekstbeskeder Fix iPhoneGeeks

iPhone 12 Pro ikke sende tekstbeskeder Fix iPhoneGeeks

Slet eller forreste del af sms-samtaler på din iPhone, måske NSFW fotos. Du kan slette en hel samtale dette er bedre.

Sådan Slet alle iMessage-beskeder fra en Mac eller MacBook

Sådan Slet alle iMessage-beskeder fra en Mac eller MacBook

Skær dit arbejde i halvdelen i Mac OS Beskeder app. Sletning samtaler bruges til at være clickthex, Vent på en kasse, og klik derefter på Slet. Nu er det et klik.

Sådan sletter du enkelte iMessage-beskeder i Meddelelser til Mac

Sådan sletter du enkelte iMessage-beskeder i Meddelelser til Mac

Denne artikel forklarer, hvordan du candelete individuelle meddelelser herunder SMS og iMessage-beskeder og hele samtaler i meddelelser på din Mac. Det her

Solvedhow for at ændre voicemail på Samsung Hvordan. O.

Solvedhow for at ændre voicemail på Samsung Hvordan. O.

For alle dine SAMSUNG GALAXY S21 5G support behov.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.