Detaljer om New Robust Barske omgivelser Case til Microsoft Surface Pro 3 Tablet

Targus Rugged Tablet Case Grå Microsoft Surface Go

IP67 8 tommer Robuste vinduer tablet med option moduler 1D / 2D stregkodescanner og NFC-læser, vinduer 10 Home eller Windows 10 Pro, den model med Intel Cherry spor Quad-core CPU, Dual band 2. / 5. G WIFI, BT 4. og 3G / LTE etc trådløs dataoverførsel, Corning Gorilla hærdet glas touch-panel og dobbelt sprøjtestøbe boliger for at gøre det MIL-STD-810G standard og stødsikkert og forseglet helt at gøre det IP67, og mellemtiden modellen med 2. M front kamera og 5. M bagerste én, aftagelig 8500mah store batteri for at gøre det hele tiden arbejder 10-14 timer, HDMI, D. , Micro USB, type A osv porte, dockingstation til bedre opladning og truckcomputere fastsættelse værktøjer og opladning på køretøjet, Nu er vores kunder, de primært bruger enhederne i flådestyring og bil diagnose og nogle installere deres egen applikation til at styre særlige projekter som en mobil computer

Let og stærk Targus Protect sag holder din Microsoft Surface Go beskyttet. Fra sin hærdet polykarbonat med stødabsorberende materialer til avanceret hjørne og side beskyttelse, opfylder de strenge MIL-STD-810G standarder, der beskytter mod pludselige fald og utilsigtede glider. Med en integreret stå det nemt overgange gennem næsten uendelige visning og skrive positioner. Og, præcision skære huller gør det muligt at få adgang til alle havne og kameraet uden at tage væk fra sagen.

Uanset om du foretrækker Apple, Microsoft, Dell eller HP, du vil beholde din tech beskyttet i udendørs og industrielle miljøer. Med de eksklusive patenterede funktioner til rådighed i de forrevne tilfælde tablet fra Targus, kan du være forberedt på hvad som helst. Gennemse vores udvalg af alsidige, beskyttende tilfælde tablet, der sikrer dråber, vand, stød og andre farer hverdagen i hårdt terræn er bekymringer fra fortiden.

Hvorfor købe en Targus robust tablet sag?

Unik FeaturesEverybody brug for noget andet at gøre deres arbejdsplads komfortabel â €”især når der arbejdes i krævende miljøer. Lad Targus bringe dig det næste skridt i fleksible værktøjer med vores robuste sager tablet. Ud over vores ultimative militær-grade * beskyttende elementer, nyder speciale funktioner, herunder:

En omfattende SelectionAt Targus, youll finde mere end bare banebrydende funktioner og top kvalitets produkter. Vi bringer dig et mangfoldigt udvalg, der passer til enhver æstetisk. Foretrækker du lyse juvel tonet tilfælde at beskytte din tablet eller søger du efter noget slanke og minimalistisk? Uanset hvad du ønsker, har vi de barske sager tablet for dig. Shop vores kollektion i dag for at opdage den perfekte blanding af stil og substans på Targus.

Birmingham, UK â € ”Juniper Systems Limited, en premiere robuste, håndholdte computer producent, i dag udgivet sin nyeste produkt, Mesa 2a”¢ Rugged Tablet. Som den største håndholdte enhed produceret af Juniper Systems til dato, Mesa 2 er også Junipers første håndholdte til at køre på Microsoft® Windows® 10 operativsystem, forbedre beslutningstagningen på området, og lette overgangen for indsamling datafeltet til kontor arbejde.

Tilbyder den fulde Windows 10 operativsystem, Mesa 2 giver adgang til en bred vifte af software muligheder for behov dataindsamling, og er kraftig nok til brug i stedet for en stationær computer. Dens 7-tommer skærm skaber en balance mellem en rigelig visningsområdet til indsamling af data og reducerede samlede vægt for minimal bruger træthed og langsigtet anvendelighed.

Den Mesa 2 er i en ny klasse i forhold til vores andre robuste enheder, sagde Simon Bowe, General Manager hos Juniper Systems Limited. Den er udstyret med den samme grad af fremragende kvalitet og robusthed som vores andre produkter, og de Mesa 2 tilbud brugere flere software muligheder og større forarbejdning kapaciteter, fordi det kører på Windows 10. Mesa 2 er designet til at forbedre produktiviteten på hvert punkt i dataindsamling, fra indledende indsamling af data, til senere analyse, og gennem beslutningsprocessen. Dens en tablet optimeret til effektivitet, der er designet til at være dit kontor, hvor som helst.

Denne robuste tablet er designet til at udføre pålideligt i hårde omgivelser, og er den eneste IP-68-ratede robuste tablet, der aktuelt er tilgængelig. Helt beskyttet mod vand og støvindtryk, det opretholder sin forsegling, mens portene er i brug â € "i modsætning til de fleste andre tabletter, der er sårbare over for vand og støvskader med usikrede portdæksler. Mesa 2 har også Juniper Systems proprietære Illumiviewâ "¢ display, der giver fuldstændig synlighed i enhver lysforhold sammen med overlegen holdbarhed fra den kemisk styrkede DragonTrailâ" ¢ Glas berøringsskærm.

Computerens batteri leverer 8 til 10 timers runtime, hvilket giver mulighed for maksimal produktivitet i hele arbejdsdagen. Et valgfrit ekspansionsbatteri med yderligere 4 til 5 timers strøm er også tilgængeligt.

For mere information, klik her

DT361AM og DT361AD håndholdte tabletter vil blive fremvist 2-4. august i Booth 1911 på Hav-Air-Space Conference and Expo i Gaylord National Resort & Convention Center i National Harbour, Maryland. Brugere sætter pris på disse funktionsrige håndholdte tabletter, som har en 6-tommers dagslys mode-vision skærm med kapacitiv multi-touch for ultimativ visning af alsidighed. Militær holdbarhed IP65 og MIL-STD-810H ratings Kontroller, at tabletterne vil fungere godt i hårde forhold. DT Researchs Signature Hot Swappable Batterier sikrer kontinuerlig drift, mens Intel® 10th Generation Coreâ "¢ i7-processorer leverer høj ydeevne og energieffektivitet.

Disse unikke håndholdte tabletter viser vores innovative designfunktioner til at levere specialbyggede mobile løsninger til militære taktiske operationer, retshåndhævelse og andre missionskritiske feltbrugssager, sagde Daw Tsai, formand for DT Research. Mens du arbejder med forskellige U.. Militære grupper, vi så behovet for en lille, meget holdbar enhed med den robuste funktionalitet, der er aktiveret af Windows® 10, kombineret med specialfunktioner som Walkie-Talkie Communication, Night Vision Capabilities og Multifactor Godkendelse til forbedret sikkerhed.

8 tommer Robust Windows Tablet, Microsoft Rugged Tablet vandfast BT686

Designet til missionskritiske miljøer Tabletterne er meget holdbare og pålidelige med IP65-klassificeret til vand og støvmodstand; MIL-STD-810H til stød og vibrationsbeskyttelse. DT361AM og DT361AD testes for at fungere i miljøer 122 grader Fahrenheit og kan sikkert opbevares i temperaturer så lav som -4 Fahrenheit. 3100mAh batterierne er hot-swappable til 24/7 operation.

Vælg et land

Hjælpe detailhandel, sundhedspleje og restaurantindustrier, nye robuste sager til overfladetabletter tilbyder produktivitetsniveau til scanning af stregkoder, tage sikre mobilbetalinger og opfylde curbside ordrer fra en enkelt enhed.

Brug bedst i klasse Honeywell® High Performance Scanner og Magtek® MSR-teknologi, denne mobile, holdbare løsning, en række stregkoder og processer sikker betaling. Hurtigt scan medarbejder badges, emballerede varer, driverlicenser, belønningskort, patient Wristbands og mere, mens du fremskynder betaling og curbside pickup og drive-through operationer. Denne revolutionerende integrerede løsning betyder, at tabletten udfører flere opgaver, hvor som helst holdmedlemmer og kunder er.

Vi tog det bedste ud af vores robuste xcases og forvandlede dem til den ultimative alt-i-en-løsning, der er specielt designet til at arbejde problemfrit med Microsoft-overfladetabletter, sagde Matt Miller, Mobileedemand President. ARBEREDE KUNDESFØRERE TEAM-medlemmer med en enkelt enhed, der er nem at bruge på interaktionspunktet, eliminerer pen og papir, sparer tid og leverer en bedre kundeoplevelse.

Robust XCAP for overflade som autoriseret Microsoft Surface-forhandler, MobileDemand Næste Gen Xcases til Surface Pro og GO giver nye måder at bruge enhederne på. XCASES er konstrueret til at udholde strenge militære drop-test og skal opfylde strenge robuste standarder, samtidig med at overfladeenhedens form og funktion er beskyttet. Praktiske funktioner som en nem bærer Budtaske Håndtag, baghåndtering, nederste snapvæg og forseglede porte til ekstra beskyttelse kommer standard. Derudover er vores patenterede og alsidige snapmonteringsplade inkluderet i hver XCAP for hurtig og nem tabletmontering på tællere, medicinske vogne, køretøjer og meget mere. Add-on produktivitetsværktøjer, såsom stregkodescanneren, Magstripe Reader, Chip and Pin og 3D-kameraet gør XCAPE til overflade den hårdeste arbejdssag på markedet.

Honeywell N6703 High Performance Scanner Honeywells Slimmest 2D Imager er designet til at give højere ydeevne og pålidelighed, forenkle integrationen i mobile enheder og aktivere øgede stregkodescanningshastigheder. Læs rækkevidde og læsbarhed er blevet nivelleret op. Dens hvide LED Belysning Forbedrer billedoptagelsesnøjagtigheden, mens HD-optikken tillader læsning af højere opløsningskoder. Det kan scanne vanskeligt at læse stregkoder, hvilket muliggør øget scanningshastighed og produktivitet.

MSR drevet af Magtek Magtek-teknologien, Magnesafe® sikkerhedsarkitektur, bruger dynamisk kryptering, Tokenization og godkendelse til at sikre kortdata. Magnesafe bruger patenteret og dokumenteret kort autentificeringsteknologi, som pålideligt identificerer forfalskede kreditkort, betalingskort, gavekort, ATM-kort og ID-kort på swipe, før bedrageri opstår. Kryptering scrambles data, når de swiping, giver øjeblikkelig cyberbeskyttelse for både virksomheder og kunder.

Designet til overflade, der er certificeret Microsoft designet til overfladehold, udfører streng test af partnerprodukter for at validere kvalitet og kompatibilitet med deres førende overfladeportefølje. Microsofts designet til overfladecertificering differentierer produkter fra generiske eller ukvalificerede løsninger, der gør det muligt for brugerne at skelne mellem produkter og sikre højeste kvalitet tilbehør. Kun certificerede produkter kan bære Microsoft DFS-badge.

Om Mobileedemand Mobileedemand er en teknologileder i robuste tabletter og mobile computing-løsninger, der er forpligtet til at bringe mere funktionalitet og evner til den mobile arbejdsstyrke. Specialiseret sig i udformningen af ​​integrerede produktivitetsværktøjer til stregkodescanning, salgssted, magnetisk stripe læsning, pin pad Entry, 3D og termisk billeddannelse, dimensionsmåling og montering af hardware til myriade on-the-go applikationer, selskabet kører fremtiden for mobilt produktivitet. MIL-STD 810G-certificerede, robuste beskyttelsesfunktioner i sager og tilbehør Empower-organisationer for at blive mere udført på området med robuste tabletter, der modstår dråber, støv, vand, fugtighed og ugunstige forhold, hvor ubeskyttet elektronik mislykkes. Siden 2022 er Iowa, USA-baserede firma vokset til at tjene mere end 40 lande. For at lære mere og kontakte Mobileedemand, besøg ruggedtabletpc. om.

Mobileedemand fører vejen for at levere produktivitet i virksomheden gennem robuste mobile enheder i både indbyggede tabletter og innovative robuste tilfælde. De robuste sager øger kapaciteten for forbruger- og lette Enterprise Grade, såsom Microsoft® Surfaceâ "¢ og Apple® iPadâ" ¢ enheder. Meddelt 23. juli 23.2022 har selskabet oprettet to robuste, robuste sager til Microsoft Surface Pro og overflade Gå med patenterede funktioner og hjælpeprogram. Disse gennembrudssager indeholder muligheder for at give brugerne mulighed for at scanne stregkoder, tage mobile betalinger med en kreditkortlæser eller betalingsenhed, opbygge en 3D-model af en scene eller objekt og montere enheden til næsten alt, hvad man kan forestille sig. Microsoft-overfladens enheder, med de nye MobileDemand-tilfælde, bliver til mobil computing multifunktionsværktøj til at blive mere udført med mobil arbejdsstyrken i detailvirksomheder samt logistik, supply chain, industrielle, sundhedsvæsen, felt service og felt salgsapplikationer.

Vigtig

Tmobile hæve mindstelønnen til 20 for hver medarbejder

Tmobile hæve mindstelønnen til 20 for hver medarbejder

Office Depot, JCPenney og American Apparel lukker butikker, har Radio Shack erklæret konkurs, og de er alle skyder skylden Amazon. Men jeg kalder B.

Mike Sievert Scholarship Foreslåede adresser til Scholarship Detaljer

Mike Sievert Scholarship Foreslåede adresser til Scholarship Detaljer

Tmobile Amerikanske aktier sprang højere onsdag efter landets thirdlargest trådløs luftfartsselskab bogført strongerthanexpected første kvartal indtjening og boostet sin fullyear udsigter for at tilføje nye brugere, der betaler en månedlig faktura, da det rampsup sin 5G udfordring til Verizon og ATT.

Liste over Top betalt administrerende direktører i verden. Georgeweb

Liste over Top betalt administrerende direktører i verden. Georgeweb

Heres hvad du behøver at vide om 61yearold John Legere, hvis regeringstid som tmobile CEO vil ende i maj 2020.

Knapper til iPhone 12 Pro Max

Knapper til iPhone 12 Pro Max

Køb TREEMODA iPhone 1212 PRO Mint Grøn Silikone Mobile Case fra TREEMODAs Cases og dæksler

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Faktisk, dens 20 op foran, men du snart få at penge tilbage i form af, ja, cash back Din eneste omkostninger er et par bukke i skatter og afgifter. Plus Få en hals og skulder massager for kun 40.

Forårsager bootloop på Pixel 3a Sargo juli opdatering Issue 1 MagiskModulesRepomiracastenabler

Forårsager bootloop på Pixel 3a Sargo juli opdatering Issue 1 MagiskModulesRepomiracastenabler

Få hjælp withPairing en Google-enhed med Belkin Miracast Video Adapter

Manglende SMSMMS Beskeder Android Forum på AndroidCentral. om.

Manglende SMSMMS Beskeder Android Forum på AndroidCentral. om.

Im enten ikke modtager eller modtager timer forsinket, meddelelser fra tilknyttede tekster. SMS synes at være at gå igennem det samme som sædvanlig. Dens ligesom ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

httpsissuetracker. oogle. omissues128748773comment12

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.