Register over Corporate Counsel, Spring 2020 Edition

Register over Corporate Counsel, Spring 2020 Edition

Cool og sjove billeder, der vil gøre dig til at smile

Hvis du er i en trist stemning, og du vil have noget, der kunne lyse op din dag, vil jeg anbefale dig at tage telefonen og begynde at se nogle fede sjove billeder på internettet for maksimal lykke. I dette indhold, har jeg bragt til dig, cool og specielle sjove memer, der helt sikkert vil gøre dig til at smile.

Hvorfor guvernør Wike ønsker højesteret til at fremskynde høre om moms sag

Guvernøren i Rivers staten, har Nyesom Wike sigende bedt højesteret om at fremskynde høre på Value Added Tax sagen mellem forbundsregeringen og nogle stater, som i øjeblikket før det. Guvernøren, der undrede sig over den apex ret ikke har givet den stridspunkt den nødvendige opmærksomhed, hævdede, at sagen var af national betydning, og at den nigerianske borgere ivrigt ventede at høre den endelige dom i sagen.

Tre forenet spillere, der måtte kæmpe for vildt tid forenet leje conte

Hvis rapporter man skal tro, så United kunne have en ny manager på deres bænk, før de spiller Tottenham Hotspur næste weekend. Manchester United bord er ikke blevet imponeret over den præstation af holdet i den seneste tid, efter at have brugt en betydelig sum på nye spillere i løbet af sommeren, i et forsøg på at lukke hullet mellem dem og andre tophold.

Bbnaija hvide penge og laycon endelig mødes, da de udveksler passioneret knus

Hvid Penge, som vi alle ved, er en nigeriansk der vandt BBNaija "shine ya øje" sæson, der sluttede over en måned siden. På den anden side, Laycon, en rapper, var vinderen af ​​BBNaija lockdown sæson, der fandt sted sidste år, efter at have besejret Dorathy Bachor, showets første runner-up.

Real Madrid rakte Kylian mbappe boost som psg øje erstatning

Real Madrids eventuelle undertegnelse af Kylian Mbappe synes at være at få mere uundgåelig dag for dag. Los Blancos forblive fast med landinger PSG stjerne, og de er tilbøjelige til at gøre deres næste træk i januar. De spanske giganter foretaget en række bud på Mbappe under transfervinduet af sommeren, men PSG besluttede at beholde deres stjerne angriber i et forsøg på at overbevise ham om at underskrive en ny aftale.

Hvordan får jeg e-maile den administrerende direktør eller formand for T-Mobile? T.

T-Mobile CEO Mike Sievert offentliggjorde et åbent undskyldning til kunderne fredag ​​efter hackere stjal mere end 50 millioner brugere personlige data, herunder deres cpr-numre og oplysninger kørekort.

Hændelsen er den fjerde kendte brud på T-Mobile siden 2022, og langt den største. Den fulde optælling af, hvor mange kunder havde deres data stjålet er uklart, men selskabet sagde i sidste uge det havde identificeret mere end 53 millioner berørte kunder, de fleste af dem på abonnementstyper. Den omfattede også et ukendt antal potentielle brugere, som ikke T-Mobile kunder. Selskabet har afvist at dele ajourførte tal siden da, og det har ingen planer om at give en endelig opdatering, en talsmand sagde i en e-mail.

En selvudnævnte hacker, identificeret ved The Wall Street Journal som en amerikansk statsborger, der bor i Tyrkiet, tog ansvaret for overtrædelsen før T-Mobile var klar over det. I sidste uge fortalte han NBC News fra et telegram konto, som siden er blevet slettet, at han og hans kolleger hackere til formål at sælge oplysninger til en fortjeneste. Han hævdede dengang at have mere end 100 millioner brugeres oplysninger.

Det er uklart, hvorfor T-Mobile blev lagring kunder oplysninger kørekort og cpr-numre uden at kryptere dem på en måde, der ville gøre det vanskeligt eller umuligt for hackere at se dem, selvom de stjal dem.

Det er ærligt talt bizart at erfare, at i denne dag og alder, en større teleselskab fortsætter med at gemme vigtige kundedata i klartekst, sagde hun. Tilbyder to års kredit overvågning tjenester gør ikke ændre det faktum, at skade blev gjort til deres kundegrundlag.

Selskabet arbejder med retshåndhævelse, Sievert sagde, og har indledt en proces med at advare brugere, der ve potentielt blevet ramt, og det har nedsat et knudepunkt for ofre tjenester. Men denne proces kan være forvirrende for nogle brugere, ifølge en cybersikkerhed professionel hvis familie bruger T-Mobile og som efficient bemyndiget af hendes selskab til at tale åbenhjertigt om bruddet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En T-Mobile butik, set 24. februar ved et indkøbscenter i Pittsburgh. T-Mobile siger, at det har meddelt næsten alle de millioner af kunder, hvis personoplysninger blev stjålet, og at det er virkelig synd for bruddet.

CEO Mike Sievert sagde i en skriftlig erklæring i dag, at selskabet bruger masser af indsats for at forsøge at være på forkant med kriminelle hackere, men vi ikke leve op til de forventninger, vi har til os selv for at beskytte vores kunder. Vel vidende, at vi har undladt at forhindre denne eksponering er en af ​​de sværeste dele af denne begivenhed.

Virksomheden afsløres tidligere i august, at de navne, cpr-numre og oplysninger fra kørekort eller anden identifikation af godt 40 millioner mennesker, der har ansøgt om T-Mobile kredit blev udsat i en nylig bruddet. De samme data for omkring 7. millioner nuværende T-Mobile kunder, der betaler månedligt for telefonservice syntes også at være kompromitteret.

Sieverts erklæring følger en torsdag rapport i Wall Street Journal, hvor John Binns, en 21-årig amerikansk hacker bor i Tyrkiet, til avisen, han var ansvarlig for hack og skylden T-Mobiles slap sikkerhed for at gøre det er muligt.

Binns fortalte Journal han opdagede en ubeskyttet router eksponeret på internettet i juli, og bruges som indgang til at få adgang til servere i et T-Mobile datacenter nær East Wenatchee, Washington, et par timer øst for selskabets hovedkvarter i Seattle forstad til Bellevue.

Sievert sagde at overtrædelsen er indeholdt, undersøgelsen er i det væsentlige fuldstændig, og at kunden finansielle oplysninger var ikke udsat for. Han sagde, T-Mobile hyret cybersikkerhed eksperter fra Mandiant til hjælp i forbindelse med undersøgelsen, og koordinerer med retshåndhævelse.

Hvad vi kan dele er, at i enkleste form, den dårlige skuespiller gearede deres viden om tekniske systemer, sammen med specialiserede værktøjer og kapaciteter, for at få adgang til vores testmiljøer og derefter brugt brute force-angreb og andre metoder til at gøre deres vej ind i andre it-servere, der omfattede kundedata, skrev Sievert.

Sievert sagde, at selskabet har meddelt næsten alle nuværende kunde, der var påvirket, og er nu at gøre det samme for tidligere kunder og potentielle kunder, som måske har leveret nogle personlige oplysninger med at ansøge om en konto. Upåvirket kunder vil se et banner på deres online konto side T-Mobile lade dem vide deres data ikke blev udsat for.

T-Mobile blev en af ​​landets største mobiltelefon service-luftfartsselskaber, sammen med AT & T og Verizon, efter at have købt rival Sprint sidste år. Det rapporterede at have i alt 102. millioner U.. kunder efter fusionen.

FN-embedsmand subreddit af FN-carrier

"Vi gør reglerne for 5G æra, fordi vi er langt foran â €” og jeg mener miles foran â €”og disse regler vil være kundevenlig og vi vil være i stand til Tjen penge. dette forspring årtiet," Sievert sagde i et interview med 'Mad Money' vært Jim Cramer. "Vi kommer til at holde fast i denne 5G føring helhed af 5G årti."

Virksomheden siger, det har 5G dækning for 295 millioner mennesker i hele 1. millioner kvadrat miles. Sievert sagde fremtiden var 5G mobilt internet pure-play og tilføjer, at selskabet forventer at øge rækkevidden af ​​dens Ultra Capacity 5G produkt med omkring 40% i år.

"Vi dækker 140 millioner mennesker med at i dag, i forhold til ligesom 4 eller 5 millioner med de andre fyre, og vi kommer til at være på 200 millioner ved udgangen af ​​dette år," siger Sievert. "Det sætter os år foran de andre gutter," sagde han.

På denne episode af Yahoo Finance Presents, T-Mobile og CEO Mike Sievert satte sig ned med Yahoo Finance Brian Sozzi at diskutere selskabets seneste indtjening rapport. Sievert omtales netværkets fremstød for udbredte 5G, telefon kampagner og opgørelse midt en industri bred mangel, og hvad fremtiden vil holde til T-Mobile succes.

Video udskrift

BRIAN Sozzi: Mike, altid rart at se dig. Tak for at tage noget tid her. Jeg troede, du ville finde denne humoristiske. Omkring syv minutter før din indtjening kalder startet, AT & T, de sendte en e-mail ud forklarer, at de havde bedre efterbetalte netto tilføjer og churn end du i kvartalet. Hvordan vil du reagere på dem?

Mike Sievert: Nå, se, alle ser ud til at vokse. Jeg tror, ​​at det store spørgsmål for investorer er, der har den bæredygtige vækststrategi, der vil være i stand til pålideligt at levere vækst over tid. Men bare for at indstille posten lige på dette kvartal leverede T-Mobile de bedste overordnede postbetalte net i branchen, de bedste efterbetalte tjenesteindtægter i branchen, den bedste kerne EBITDA-vækst i branchen og den bedste pengestrømsvækst i industri.

Så jeg ved, at vores konkurrenter vil kirsebær pluk rundt og finde et sted de vandt, men den øverste linje og bundlinjen er hvor det tæller. Og T-Mobile leverede udpacingsvæksten igen i kvartalet, ligesom vi har på postbetalt net og serviceindtægter hvert kvartal, da denne fusion blev afsluttet.

Brian Sozzi: Jeg regnede med at du ville finde den ene sjov. Det er ikke ofte, at du får en e-mail-blast fra en AT & T før en andens indtjeningsopkald. Men lad mig spørge dig om industriens tilstand, konkurrencedygtig industri lige nu, masser af nye iPhones derude, mange store tilbud. Jeg mener, hvor intens er det derude foran ferien shopping sæson?

Mike Sievert: Nå, det er meget konkurrencedygtigt. Og du ved hvad? Vi kan lide det på den måde. Du har ret, vægten er på telefoner lige nu, og du ser vores konkurrenter gør telefonfremmende foranstaltninger. Men jeg tror, ​​det er dybest set at købe sig tid, mens de sælger medieaktiver og forsøger at komme op med en plan.

Hvad du ikke ser fra vores konkurrenter er reel mulighed for at løbe i forhold til store underindtrukne segmenter eller en strategi for at lede på produkt, som vi har med vores 5G-lederskab. Og så, hvad vi laver, når vi fokuserer på telefonkampagner, er ikke rigtig om en feriesæson, det handler om en gang i et årti-mulighed for at flytte folk fra 4g til 5g.

5g, hvor vi leder. At flytte folk fra en 4G-telefon, der fungerer om det samme på alle de store udbydere til en 5G-telefon, der fungerer måde, langt bedre på T-Mobile på grund af vores Multiyear Advantage i 5G race. Og så er det en strategisk mulighed for os, der er virkelig vigtigt på dette stadium i vores udvikling.

Mike Sievert: Nå, jeg ved det ikke. Hvad der sker på T-Mobile, er vi betaler for rabatter, som vi går sammen. Vi opkræver dem til vores P & L i og store med meget lidt afskrivninger fra vores balance. De andre fyre racker op, især på & t, racking op milliarder af dollars på deres balance, der vil påvirke fremtidige P & LS.

Og så tegner alle for dette anderledes. Og derfor er det, du skal se på, er øverste linje serviceindtægtsvækst på den efterbetalte side og bundlinje pengestrømsproduktion fra denne servicevækst. Og vi gentog vores guide i dag, ikke kun for at øge '21 pengestrømme, men gentog en 45% cager i treårsperioden fra '21 om pengestrømsvækst. Det er på grund af styrken af ​​denne hånd af kort, vi har som det bedste 5G-netværk kombineret med den bedste værdi.

Brian Sozzi: Stjæl ikke min torden lige endnu, Mike. Jeg vil gerne tale om din Alo Care, men jeg vil gerne blive på iPhones. Jeg mener, at der ikke gemmer sig, at det er svært at få iPhones lige nu lige givet forsyningskæden flaskehalse . Hvordan ser din fortegnelse over telefoner ud som lige nu?

MIKE SIEVERT: Ser temmelig godt. Vi kan ikke se en væsentlig indflydelse på vores forretning i 4. kvartal fra forsyningen. Nu vil vi få hver farve vi ønskede, og hver model i hver butik? Der kan være problemer. Men som vi ser på it-- og vi har talt meget tæt sammen med vores vigtigste partnere, som Apple og Samsung, ser vi forsyning, generelt, at vi har brug for at levere de numre, vi udsigter til Wall Street i dag.

MIKE SIEVERT: Det betyder mere end nogensinde. Det store spørgsmål seks, 12 måneder siden var der nogen pleje. Men nu er markedet endelig begyndt at tage varsel. Vores Magenta Maks kunder, er mere end halvdelen vores nye kunder plukke Magenta Max. Og du ved, hvad de bruger på 5G-telefoner? 35 gigs en måned.

Magenta Maks kunderne ikke går ind i en bygning og kigge efter en Wi-Fi-hotspot eller tigge folk for deres Wi-Fi-adgangskoder, de giver Wi-Fi. Deres forbindelser sandsynligvis hurtigere end Wi-Fi i denne bygning. Og så er det virkelig interessant, at kunderne er ved at vågne op og indse den første killer app af 5G æra er smartphone arbejder hurtigere og ved højere kapacitet og højere kvoter data end nogensinde før.

BRIAN Sozzi: En ting, der har været rigtig tro mod din historie i år er disse konsekvente slås rejser, hvor du kommer ud og slå på indtjeningen og øge dit livssyn. Hvorfor er du så sikker lige nu i dit udsigter?

Mike Siever: Nå, fordi vi ikke lurcher rundt fra forfremmelse til forfremmelse og ændre vores strategi hver tredje måned, som du ser i denne sektor. Vi har en konsekvent strategi, som vi skitserede, da vi skabte dette nye firma, og vi er udfører på det.

Som luftfartsselskabet tacklerer vi det største smertepunkt i denne industri. Det alderlige valg, som folk skal lave mellem, vil de have en hel del eller vil de have det bedste netværk. Nu er vi klar til at levere dem begge. Og vi ændrer ikke vores spilplan hver tredje måned, vores hoveder ned fokuserede på udfører , integrerer disse virksomheder i en mere komprimeret tidsramme, end vi lovede, og leverede de store fordele for kunderne på Magenta side, når de migrerer. Og den underliggende præstation af vores magenta-forretning fortæller os at fortsætte med at gå med denne strategi.

Vigtig

Lav MMS CDS nemt og hjemme

Lav MMS CDS nemt og hjemme

De kalder det Miracle Mineral Solution MMS og såkaldt sundhedsministre er fremme det fra B.. til Newfoundland. De er medlemmer af Genesis ...

Hvad er den fulde form af MMS

Hvad er den fulde form af MMS

Den fulde form af MMS er Multimedia Messaging Service. Det er en forbedret version af SMS Short Message Service, skabt ved hjælp af den samme teknologi.

Hvad er com. ndroid. ms i Android-telefoner

Hvad er com. ndroid. ms i Android-telefoner

Hvis du er her, du sikkert har bemærket com. ndroid. ms i Google activitys brugte apps, og nu vil du vide alt relateret til dette.

Hvad er en lægeassistent PAC

Hvad er en lægeassistent PAC

Multipel sclerosis MS er en tilstand, der kan påvirke hjernen og rygmarven, hvilket forårsager en bred vifte af potentielle symptomer, herunder problemer med syn, arm- eller benbevægelse, fornemmelse eller balance.

Introduktion til sociale medier og digital markedsføring

Introduktion til sociale medier og digital markedsføring

Hvad betyder SCM på Snapchat, ved alt om Snapchat Slang som BRB, SMH SCM og hvordan man bruger dem hensigtsmæssigt på dit tekst slang spil

Ved hjælp af SMS og MMS i din ansøgning Application Development

Ved hjælp af SMS og MMS i din ansøgning Application Development

Hvis du er en Android bruger på Sprint, ATT, tmobile, eller Verizon, og står over for MMS WiFi spørgsmål, så tjek løsninger vi har givet her.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bruger manual til støtte og indstillinger til din mobile enhed. Få specifikke oplysninger om din smartphone eller tablet.

Sådan foretages fejlfinding af MMS Problemer på Android

Sådan foretages fejlfinding af MMS Problemer på Android

For at rette iPhone ikke sende billedbeskeder, 3. 1. Genstart din iPhone 2. Prøv at sende den til en anden kontakt Aktiver MMS til Message 4. Problemer med iMessage ..

Aktivering af MMS på My Samsung Galaxy S III

Aktivering af MMS på My Samsung Galaxy S III

Hvordan kommer du i gang modtage MMS-beskeder ved hjælp node.js med Plivo

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.