Du skal ikke bekymre dig, du vil ikke miste din 814-områdekode. Men her er når 582 kan begynde overlejring

Philipsburg Area Code 814

814-områdekode-skiften til obligatorisk 10-cifret opkald er det næste store skridt i retning af ankomsten af ​​en ny "Overlay" områdekode â € € € € € € € ", som i sidste ende vil tjene side- ved side med den nuværende 814 områdekode.

Den 814-områdekode, der blev oprettet i 1947, serverer byer som Meadville, Erie, Altoona, Johnstown og State College. Geografisk er 814-områdekoden den største i Pennsylvania, ifølge PUC. Det er også den eneste, der ikke allerede har modtaget en ekstra områdekode overlay for at genopbygge sin svindende forsyning af telefonnumre.

Brug af en overlay-områdekode bevarer eksisterende telefonnumre for beboere og virksomheder i regionen. Det sikrer også en levering af nye numre efter 814 nummerkombinationer er ikke længere tilgængelige.

PUC minder offentligheden og virksomhederne til at kontrollere enheder, der opbevarer telefonnumre à ¢ â € "inklusive mobiltelefoner og andre enheder med" hurtigopkald "-funktioner à ¢ € for at være sikker på, at de nu nu inkludere områdekoden.

Også enheder, der er programmeret til at foretage telefonopkald automatisk â € â € â € â € â € € € â € ¢ â € œâ € skal kontrolleres for at sikre, at de indeholder 814 områdenummer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvor ofte modtager du nye opkald med nye eller mærkelige områdekoder? Ã, det er mit gæt, at du har i den seneste tid modtaget et mærkeligt opkald med et helt ulige nummer; Det er nu mere almindeligt, især med stigningen af ​​online svindlere. Ved første øjekast vil et sådant opkald brænde meget bekymring som, hvem er den, der ringer op? Kunne opkaldet komme fra en svindler? Hvad er den oprindelige placering af opkalderen? For at startere er det vigtigt, at du er på uret for telefon svindlere og også få en fuld forståelse af områdekoder og tips om, hvordan man håndterer tvivlsomme scam-opkald.

Hvor kom områdekoden fra?

Pennsylvania 814 områdekode ligger inden for den østlige tidszone og serverer 27 amter og langt det største geografiske område i USA. Â Inden for amterne tjener koden omkring 177 steder / byer i regionen. I løbet af de sidste par måneder har der været i gang planlægger at overlejre koden med en ny 582-kode. Indtil nu, hvis du modtager et opkald med en ny 814-kode, er det mest sikkert, at den kunne stamme fra nogen af ​​de 27 amter i staten Pennsylvania.

Hvordan får jeg mit eget nummer?

Pennsylvania Public Utility Commission er udelukkende bemyndiget til at regulere 814 områdekode numre i de 27 amter. De formidler områdekode til telefonbærere, der igen leverer virksomheder og individuelle brugere med 814 numre. Nogle af de berømte luftfartsselskaber omfatter blandt andet luftkommunikation, Armstrong-telekommunikation.

Hvordan kalder jeg et nummer?

Indtil nu understøtter 814 områdekoden et 7D-kaldemønster; Der er dog planer om at skifte til 10D-opkaldsmønsteret i USA. Hvis du laver opkaldet lokalt, skal du medtage 814-områdekoden + 7D-telefonnummeret. På den anden side, hvis du ringer fra udlandet, bør du inkludere en +1 på nummeret, e. . +1 814 782 7834.

Gratis Netflix konto Hacks 2020 Login og adgangskode

Er områdekode en fidus?

Du vil højst sandsynligt ikke vide, om telefonen er en fidus, indtil du henter den op. Vær på pas på! Gør en hurtig kontrol på din opkalder og udfør en check på den opkalder og forretningsoplysninger, der leveres. Hvis du bemærker eventuelle uregelmæssigheder med de angivne detaljer, tøv ikke med at blokere nummeret.

Sådan blokerer du uønskede opkald

Tollfri områdekoder er ikke særlig tilknyttet specifik geografisk beliggenhed. De bruges ofte af virksomheder som kundefeedbacklinjer og bruges almindeligvis i USA, Canada og andre amter, der bruger den nordamerikanske nummerplan. De omfatter koder som 800, 833, 844, 855, 877.888 og 866.

Områdekode 814 er et commonwealth of Pennsylvania, U.. Telefonlekode, der tjener sine nordvestlige og centrale regioner, herunder byerne Altoona, Bradford, Dubois, Erie, Meadville, Oil City, Johnstown, St. Marys og Warren samt Boroughs of State College, Brockway, Clearfield, Huntingdon , Bedford, Clarion, Punxsutawney, Tyrone, Ebensburg, Cousersport og Brookville, samt andre byområder og townships i hele nordvest og central Pennsylvania.

814 er et af de oprindelige områdekoder, der er etableret i 1947, og er den største i Pennsylvania med hensyn til område. Det er den eneste af Pennsylvania's originale fireområdekoder, og et af de få originale områdekoder, der ikke dækker en hel stat, der aldrig er blevet splittet eller overlejret. På trods af tilstedeværelsen af ​​Johnstown, Altoona, State College og Erie, er denne region stort set landdistrikterne.

Split kontroversi

i december 2022, fordi 814 var tæt på udmattelse, blev en geografisk splittelse godkendt, med Erie og det meste af den nordvestlige del slated for at skifte til den nye områdekode 582. Den foreslåede splittelse â € € Den første i Nanpa-området for at finde sted siden 2022 â € œâ € ville have fundet sted i begyndelsen af ​​2022.

Næsten umiddelbart efter den offentlige forsyningskommissionsbeslutning begyndte en græsrodsbevægelse at cirkulere en online-andragende til at anmode om PA-PUC annullerer splittelsen til fordel for en overlejringsplan. Telekommunikationsindustrien indgav også andragender til en væltning af splittelsen og erstatter også med en 814/582 overlejring.

Split plan afskediget

Den 14. maj 2022 godkendte Pennsylvania Public Utility Commission Area Code 582 for en overlejring på all-service, i lyset af fremskrivninger , at 814 ville udstøde i slutningen af ​​2022. Fra 3. oktober, 2022 til 3. april 2022 var en permissivopkaldsperiode i kraft, hvor både syv- og ti-cifrede opkald var tilladt. Tildeling af telefonnumre på områdekode 582 begyndte 1. maj 2022. Med denne opgave blev syvcifrede opkald i Pennsylvania udslettet.

Split kontroversi

Efter beslutningen, en græsrodsbevægelse cirkuleret en online andragende for at anmode Kommissionen om at annullere handlingen til fordel for en overlejringsplan, en ændring, der også støttes af telekommunikationsindustrien.

Den 27. februar 2022 blev den forventede udmattelse Dato for 814 ændret til andet kvartal 2022, hvilket medførte, at PUC i en 5 € œ0-afstemning den 26. april 2022 for at afvise splitplanen og Implementeringsplan. Følgende fremskrivninger foreslog, at 814 ville blive udtømt af 2022.

serviceområde

Kunder bør sikre alle tjenester, automatisk opkaldsudstyr, applikationer, software eller andre typer udstyr er omprogrammeret til at ringe til 10 cifre, hvis de programmeres til at ringe kun 7 cifre, og genkende den nye 582-områdekode som et gyldigt område kode. Eksempler inkluderer livsikkerhedssystemer, faxmaskiner, internetopkaldsnumre, alarm- og sikkerhedssystemer, porte, ankelmonitorer, hurtigopkald, mobiltelefonkontaktlister, viderestilling af viderestilling, voicemail-tjenester og lignende funktioner. , Â Sørg for at kontrollere dine forretningsstationer, reklamematerialer, personlige checks og dine personlige eller PET-id-tags for at sikre, at områdekoden er inkluderet i dit telefonnummer.

Vigtigt sikkerheds- og sikkerhedsudstyr, som f.eks. Medicinske alarmenheder og alarm- og sikkerhedssystemer, skal programmeres til at bruge 10-cifret opkald. , Mange systemer fungerer som standard på 10-cifret opkald som standard, men et ældre udstyr kan stadig bruge 7 cifre. , Â Kontakt venligst din lægealarm eller sikkerhedsudbyder, hvis du ikke er sikker på, om dit udstyr skal omprogrammeres for at imødekomme den kommende ændring til 10-cifret lokalopkald. , Â Enhver nødvendig omprogrammering af alarm- og hjemmesikkerhedsudstyr skal udfyldes inden 2. april 2022.

Relaterede artikler

Den trecifrede mobilkode behøver muligvis ikke meget indflydelse på vores daglige livsstil mange takket være både ny og smartphone teknologi; Pennsylvania 814 områdekode, men det virtuelle antal 814 har stadig betydelig betydning for de fleste virksomheder.

Områdekoden er ikke kun Acontact Antal Pennsylvania State

Den trecifrede mobilkode har muligvis ikke brug for stor indflydelse på vores daglige livsstil à ¢ â, â € mange tak til både ny og smartphone teknologi; Beløbene har dog stadig betydelig betydning for de fleste. Pennsylvanias 814 Område-kode telefonnummer forventes at komme til en ende af mængder fra 2022. Den 815-områdekode genereret i 1947 blandt de første tre regionkoder i Pennsylvania.

Da nye mennesker bevæger sig på stedet, vil de få den nyeste kode

Den helt nye områdekode, som embedsmænd ikke har valgt ikke desto mindre, forventes at begynde at rulle ud fra september 2022, baseret på PUC-talsmand, Constance Gordon. Gordon rapporterede, at dit valg ikke er endelig, før Kommissionen stemmer på det, selv om PUC i øjeblikket lænker mod et overlejringsvalg. Hun nævnte, at der er absolut ingen program for at få godkendelse i øjeblikket. Debutten af ​​den helt nye områdekode er blot en ret stor handel for Pennsylvania by indbyggere.

Bevarer en psykologisk vedhæftning i et trecifret signal

Marshall er ikke den ene person, der bevarer en psykologisk vedhæftning i et trecifret signal. Spotkoder kan repræsentere et link med dit sted, som en debut af det, du er oprindelse. Spotkoder er mange gange refereret i popkultur. Rapper pit-bull går på titlementet. 305, til ære for ejendomsbyen Miami. Ludacris er blot en anden berømt rapper, der rammes Trackregion Koder fortsætter med at blive normalt forkortet næsten 1-5 år som følge af introduktionen.

Spotkoder har heller ikke et link med en geografisk placering, den har også civilisation . Til folk kan beløbene også opretholde et miljø. Mange folk tatoverer deres kroppe sammen med deres områdekode inden for en hyldest for deres oprindelse. Andre personer opkræver deres firma til at fremme agter på kode. 814 for mig personligt er bolig, siger Marshall. Det giver mig et udtryk for at tilhøre et område. Tilføjelse af nye spotkoder synes, at vi deler området, når 814-områdets kode afspejler os under hele Pennsylvania.

Funktioner Greater Pennsylvania

Inkorporering af en ny feltkode betyder en stigning inden for stedet og også en ændring i civilisation . Dette kunne i første omgang være, at den nye regionkode vil blive indsat i Pennsylvania, i betragtning af at den første, der ikke er nøjagtigt 70 årtier tilbage. Du kan ikke lade være med at overveje, hvor langt din initial814½ ½ ²

Vigtig

Galaxy S9 Brugervejledning Tips, Tricks og HowTos

Galaxy S9 Brugervejledning Tips, Tricks og HowTos

Samt at lancere to nye flagskib smartphones til 2018 i form af Galaxy S9 og S9, Samsung afslørede også en ny måde at udtrykke dine følelser

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fik en ny Samsung Galaxy telefon med AR Zone app installeret Heres hvad du behøver at vide om det, fordi det er en kommende revolution.

Hjem ARzone augmented reality program til din kommunikation print

Hjem ARzone augmented reality program til din kommunikation print

Hvad er AR Zone App detaljeret guide med egenskaber, funktioner og dens tilgængelighed

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Uddannelse Nyheder NEW DELHI Medarbejdere Selection Kommissionen SSC har frigivet den indrømme kort til Paper2 for SI i Delhi Politi og ASI i CISF Rekruttering 2019.

Aadhaar-kort Sådan opdateres mobilnr., Adresse på Aadhaar Online via Self Service Portal

Aadhaar-kort Sådan opdateres mobilnr., Adresse på Aadhaar Online via Self Service Portal

Uidai er mandat til at udstede et let verificerbart 12-cifret tilfældigt tal som enestående identitet Aadhaar til alle beboere i Indien.

Asos bruger AR til at fremme og sælge friske produkter i lockdown

Asos bruger AR til at fremme og sælge friske produkter i lockdown

I 2021, brandværdi af ASOS en online mode og kosmetik detailhandler udgjorde 1. milliarder britiske pounds, er steget 38 procent procent i forhold til sin brandværdi anslået i 2020.

Sådan bruger Netflix med Google startside og Google Assistant

Sådan bruger Netflix med Google startside og Google Assistant

Lær, hvordan du kan bruge Google Assistant på Xbox One. Launch spil apps, pause play videoer og mere hjælp Xbox One stemme kontrol funktioner.

Krav Centre rapportere eller kontrollere et forsikringskrav

Krav Centre rapportere eller kontrollere et forsikringskrav

Har et problem med apparatet En nem måde at planlægge en tjeneste.

Claims Submission Tips.

Claims Submission Tips.

Geicos topprioritet hjælper dig med at komme sig fra uventede begivenheder som ulykker og svær vejr. Ring til et centercenter eller indsend dit krav online.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.