Factory Reset Apple iPhone XR

Sådan nulstilles iPhone Softhardfactory Nulstil for alle modeller

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En iPhone XR, der sidder fast på gendannelsestilstand, efter at en iOS 13-opdatering kan løses ved blot at udføre en hård nulstilling. Men hvis problemet er forårsaget af en hård fejl, kan der være behov for yderligere fejlfinding. Se den komplette fejlfindingsvejledning, der potentielt kan løse dette problem. Læs videre.

Det er faktisk afgørende at drage fordel af iOS-opdatering, når den stilles til rådighed. Ikke kun at det tilbyder funktioner forbedringer til din enhed, men også giver rettelser til de problemer, din iPhone i øjeblikket har. For at downloade og installere denne iOS-opdatering er en smule hurtig og nem at den ikke tager aldre for dig at afslutte opdateringsprocessen.

Før noget andet, hvis du leder efter en løsning på et andet problem, skal du slippe ind på vores iPhone XR Hjælp Guides-side, for vi har allerede løst nogle af de mest almindelige problemer med denne enhed. Prøv at finde problemer, der ligner din og er velkommen til at bruge vores løsninger og løsninger.

Første løsning: Hard nulstiller din iPhone XR

Hård nulstilling eller også kendt som Force Restart er en metode, der almindeligvis anvendes, når man beskæftiger sig med ikke reagerende telefonskærme. Denne indstilling giver også den samme output som med soft reset, men kun udført på en anden måde. Som ordet indebærer, vil du bruge hardnøgler til at nulstille din enhed. Heres, hvordan det er gjort:

I tilfælde af at din iPhone har startet op efter en hård nulstilling, kan du prøve igen for at opdatere iOS via iTunes. Før du fortsætter, skal du have en Windows- eller MAC-computer med den nyeste version af iTunes installeret. Luk alle kørende programmer på din computer og fjern eventuelle eksterne enheder. Når du er færdig, skal du forbinde din iPhone XR til computeren ved hjælp af det medfølgende USB- eller lynkabel. Åbn derefter iTunes på din computer og vent, indtil den genkender din iOS-enhed. Når det gør det, skal du følge nedenstående trin for at starte IOS-opdateringsprocessen:

Du skal blot følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre processen. Sørg for ikke at fjerne USB / Lightning-kablet eller gøre noget på din computer, indtil det viser en bekræftelse på, at processen er afsluttet.

Anden løsning: Gendan din iPhone XR i DFU-tilstand via iTunes

Hovedårsagen til, hvorfor brugeradgang DFU-tilstand er at enten opdatere eller gendanne firmwaren og iOS på enheden. Da du forsøgte at opdatere dine iOS, da skærmen sad fast på gendannelsestilstand, er det endnu ikke sikkert, hvis IOS-opdateringen var vellykket eller ej. Enten ønsker du at presse gennem opdateringen eller gendanne den tidligere version af firmwaren på din iPhone XR, dette kan være udført i DFU-tilstand via iTunes.

Tredje løsning: Brug tredjeparts software til at få din iPhone XR ud fra Gendannelsestilstand uden tab af data

Alt du skal gøre er at installere et af disse værktøjer i din bærbare computer eller computer, men sørg for at vælge den, der er kompatibel med din iPhones nuværende software samt med din computer. Du skal blot klikke på softwares beskrivelser og forhåndsvisninger, der skal styres på, hvordan værktøjet fungerer. Fortsæt derefter med at downloade og installere den kompatible software.

Jeg håber, at Weve var i stand til at hjælpe dig med at rette din iPhone XR, der fik fast på genoprettelsesfunktionen efter iOS 13. Vi vil sætte pris på det, hvis du hjalp os med at sprede ordet, så vær venlig at dele dette indlæg, hvis du fandt det nyttigt. Mange tak for læsning!

Forbind med os

Fans nye og gamle er hooked på F1s renæssance som gribende sæson lever op til Netflix Hype

Vi er forpligtet til at hjælpe vores læsere med at løse problemerne med deres telefoner samt lære at bruge deres enheder korrekt. Så hvis du har andre problemer, kan du besøge vores Hjælp Guides-side, så du kan selv kontrollere artiklerne Weve, der allerede har offentliggjort, der indeholder løsninger på almindelige problemer. Vi opretter også videoer for at demonstrere, hvordan tingene er færdige på din telefon. Besøg vores YouTube-kanal og abonner på det. Tak.

Genstart din Apple iPhone XR iOS

Hvis du ikke er ejeren, anbefaler vi, at du kommer i kontakt med ham, hvis du har fundet det på gaden, er det bedst at tage ham til politiet, så ejeren kan genoprette det, det er umuligt For at gendanne en iPhone uden iCloud-kontoen, og hvis du får, kan du have været blokeret af IMEI.

Din iPhone X ikke altid opfører sig godt? Der kunne være mange grunde til, at iPhone X ikke reagerer, fryser pludselig, eller nægter at vågne â € "og var ikke klar til at nævne dem alle. Men vi kan give dig rettelserne for de fleste af iPhone x-problemer, herunder måder at tvinge genstart og hårde nulstillet din telefon. Spoiler Alert: Det er vanskeligere end med ældre iPhone-modeller.

Før du fastgør din iPhone X, skal du sørge for at forstå forskellen mellem de to. Hvis du beslutter dig for at nulstille iPhone, skal du bruge et pålideligt iOS-backupværktøj til at holde de data, der er gemt på din enhed.

Hvordan tvinge genstart iPhone Xââ

Forhåbentlig behøver du ikke. Meget ofte er en master-nulstilling den eneste iOS-fejlfindingsmetode, der kan bringe din iPhone tilbage til livet. Hvis en Force Restart ikke virker, og hverken din iPhone-skærm eller knapperne reagerer, eller du støder på hyppige systeminstruktioner, kan det være tid til at starte på ny.

Den samme genstartsmetode virker til iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Men hvis du ejer iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, skal du gøre det lidt anderledes â € "Â ved at holde sideknappen og volumen op / ned-knappen, indtil logoet vises. Opmærksom læsere har bemærket det på samme måde som du tvinger genstart en iPhone X. Så sørg for, at der ikke er forvirring.

Sådan løser du de mest almindelige iPhone X-problemer

Breaking hver regel med en god vejledning, weve startede med rettelserne før nævner problemerne. Men vent, vi kan forklare. Hele værktøjssætet i iPhone X-fejlfindingsmetoder er ret ligetil: Â

Så det kræver kun at vide, hvordan du genstarter dit system for at løse de fleste af iPhone X-problemerne. Alligevel kan du altid grave lidt dybere. Hvis du er villig til at gå den ekstra mile, kan du ikke kun lære at straks vælge den rigtige fejlfindingsmetode â € "Â Men også hvordan man forhindrer problemet i første omgang.

Hvis iPhone X sidder fast på genoprettelsesfunktionen

Din iPhone X kan sidde fast ved tilslutning til iTunes eller Recovery Mode-skærmen. De mest almindelige grunde er tilskrives til software problemer og inkludere iOS opdatering / backup fiasko eller en jailbreak. Disse er normalt let hærdelige. Hardware-niveau problemer bør dog heller ikke udelukkes â € "â € især hvis du tidligere har tabt eller druknet din iPhone X.

Hvis dit batteri er Lidelse : Fix iPhone batteriets levetid

Ved hver ny udgivelse forbedrer Apple batterilevetiden over iOS-enheder. iPhone X har et ret solidt batteri. Men hvis du har særligt power-sultne apps installeret på din telefon, eller du støder på dårlig mobil signal, vil batteriet fortsætte med at dræne. Heres, hvordan du kan løse dette: Â

Det kan være, at du for nylig har skiftet til iOS 13, og dit batteri er nu at dø for hurtigt. Mest sandsynligt, det er bare et spørgsmål om tid â € Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Som en hurtig løsning skal du kontrollere, om alle dine apps opdateres, deaktiver baggrundsprocesser og sørg for, at du ikke har nogen nye opdateringer i afventning af.

Hvis apps er Misbehaving på iPhone Xâ

Ting blev virkelig dårlige, hvis din iPhone X ikke tænder, og du sidder fast på den ubehagelige sorte skærm. Mest sandsynligt skete dette efter en IOS-softwareopdatering eller en form for fysisk skade. Ikke at du ikke kan løse dødens sorte skærm, men det er tydeligt en af ​​de mest uønskede iPhone-problemer. Nå, fordi du bare føler dig hjælpeløs. Et par ting, du kan prøve: Â

Kør regelmæssige iPhone x backups for at forhindre tab af data

Blandt de første Reptitter Når du ejer en ny enhed, er at lære dets grundlæggende, fra brugergrænsefladen ned til de grundlæggende systemfunktioner og funktioner. Mens smartphone-producenterne designede deres produkter til at være så brugervenlige som muligt, er smartphone-ejere også forpligtet til at gøre deres del, og det er at lære at betjene enheden. Det er en måde at få mest muligt ud af, hvad enheden kan tilbyde til slutbrugere.

Og det her er dette indlæg tackler. Mens dette måske ikke er nødvendigt at fastholde IOS-brugere, vil de, der lige migrerede fra Android sandsynligvis vil have brug for disse oplysninger. Du er velkommen til at læse videre og finde ud af, hvordan du udfører det grundlæggende system, der nulstilles på det nye Apple iPhone XR håndsæt.

Før vi går videre til vores guider, hvis du fandt dette indlæg, mens du forsøgte at finde en løsning på et problem, så besøg vores iPhone XR Fejlfindingsside, for vi har allerede adresseret nogle af de mest almindelige problemer med denne nye iPhone. Der kunne allerede være artikler, der tackler problemer svarende til din.

Sådan udføres en soft reset på Apple iPhone XR

Udførelse af en blød nulstilling eller genstart kan løse forskellige typer software problemer, især mindre symptomer som tilfældige app nedbrud og fryser. Det virker svarende til en genstart på en computer. I iOS-enheder er en soft reset en måde at rydde midlertidige filer og data, der gemmes som cache blandt apps og telefonens interne hukommelse. Endnu vigtigere påvirker en blød nulstilling ikke data, der er gemt på telefonen. Hvis du er ny til iOS-platformen og har en iPhone XR som din første iOS-enhed, skal du udføre en blød nulstilling, der skal være blandt de grundlæggende systemstyringsmetoder, som du har brug for at vide om. Og heres, hvordan det er gjort:

Sådan udføres en Force Restart på Apple iPhone XR

Denne nulstilling sletter alle tilpassede indstillinger fra iPhone, herunder dem, der forårsager konflikt med iOS og udløser apps eller selve enheden til at handle op. I modsætning til en master reset eller fabriks nulstilling, nulstiller alle indstillinger gennem denne metode, ikke resultatet af tab af data, da det ikke påvirker eventuelle gemte data på telefonens interne hukommelse. Heres, hvordan det virker:

Sådan nulstilles placering og privatlivsindstillinger på Apple iPhone XR

Nulstil placering og privatliv, der normalt beskæftiger sig med GPS-relaterede problemer som f.eks. GPS-signal, unøjagtig eller forkert GPS-placering og ligeledes, når apps ikke kan bestemme et bestemt sted. Det rydder grundlæggende aktuelle placeringsindstillinger og relevant information fra de placerede apps og tjenester, og gendanner derefter standardværdierne. Heres, hvordan det er gjort:

Sådan udfører du en fabriks nulstilling på Apple iPhone XR

Udførelse af en fabriks nulstilling er ofte nødvendig og færdig, når man håndterer større softwareproblemer på en iPhone. Det tørrer alt ud af dit telefonsystem, herunder gemte apps, tilpassede indstillinger og andre lagrede data på den interne hukommelse. Kort sagt sletter den din iPhone og derefter genopretter standardværdierne eller fabriksindstillingerne. Således vil du miste personlige oplysninger i processen. Før du nulstiller din iPhone XR til fabriksindstillingerne, anbefales det at oprette en sikkerhedskopi af alle kritiske data på den interne hukommelse. Når backupen er oprettet, er du helt indstillet til Indstiller en fuld system nulstillet. Der er to måder at udføre fabriksindstilling på din iPhone, og det er gennem indstillingsmenu og bruger iTunes på en computer.

Dette er en alternativ måde at fabriks nulstil en iPhone XR, der er frosset, fast eller ikke reagerer på rører. For at få dette gjort, er brugen af ​​computer påkrævet. En Windows PC eller MAC-computer vil gøre så længe den kører på en senere eller nyeste platform og har den nyeste version af iTunes-software installeret. Heres hvordan det virker.

Vent, indtil fabriksindstillingerne nulstilles er færdig. Din iPhone skal genstarte sig selv, når nulstillingen er færdig. Derefter kan du fortsætte med den oprindelige installationsproces og indstille din iPhone XR-op som ny.

Forbind med os

Hvis en strømcyklus / genstart ikke løser dit problem, skal du udføre en soft reset. Tryk og hurtigt slip volumen op-knappen> Tryk og hurtigt slip volumen ned-knappen> Tryk og hold sideknappen nede, indtil du ser Apple-logoet.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online på Trikart efter de bedste tilbud. Shop dine mobiler, mobil tilbehør, computere, husholdningsapparater og mere fra komfort i dit hjem.

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbare Wireless Bluetooth højttaler Obejor Online Store

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbare Wireless Bluetooth højttaler Obejor Online Store

Harman Kardon ONYX Studio 7 Trådløs Bluetooth højttaler med Super Stereo, 8 timers batterilevetid

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbar Wireless Speaker

Harman Kardon Onyx Studio 7 Bærbar Wireless Speaker

The Harman Kardon Onyx Studio 7 pris i Kenya på Barakaphones. Det har trådløst Bluetooth-aktiveret system med 3500mAh batteri.

Harman Kardon Onyx Studio 3 Bærbar højttaler Sort til salg online eBay

Harman Kardon Onyx Studio 3 Bærbar højttaler Sort til salg online eBay

Frekvensrespons 50Hz 20KHz 6dB Dimension 284 x 291x 128mm Bluetooth Version 4. Vægt 1 kg Batteri 3283mAh

AndroidTV HDMI-kabel

AndroidTV HDMI-kabel

HDMI-kabel til Android telefon til TV HDMI konverter kabel 6. Feet 1080P HDTV Adapter. HDMI-stik Telefon Til TV er et stik til Android-telefon til TV med denne app alt du behøver, er en HDMI eller MHL eller VGA-kabel til at gøre din telefon den anden skærm.

Hovedtelefoner Trådløs, Bluetooth Noise Cancelling Samsung USA

Hovedtelefoner Trådløs, Bluetooth Noise Cancelling Samsung USA

Snapdeal tilbud bedste Bluetooth hovedtelefoner, inear Styrfittings Gaming hovedtelefoner med rabat op til 90. Få gratis forsendelse COD muligheder på tværs af Indien

Construction Project Management Software 6 Bedste Mobile Cases ESUB

Construction Project Management Software 6 Bedste Mobile Cases ESUB

Ankommer af Thu, 30 december Køb Heavy Duty Metal Clip Holster Black Nylon Pouch Cell Phone Case D Ring Hookfor Samsung Galaxy S3 Mini, S4 Mini på Walmart. om.

Google kan ikke løse Android opdatering problem

Google kan ikke løse Android opdatering problem

Efter den seneste opdatering, er Google app, Podcasts, og Lens gentagne gange styrter ned, mens assistenten er også tilgængelig som et resultat ...

Hvorfor er der en ny cellulær pol i mit minneapolis kvarter

Hvorfor er der en ny cellulær pol i mit minneapolis kvarter

Omkring en måned siden, da ATT-arbejdstagere fjernede en telefonstang fra skæringspunktet mellem Miramar Avenue og Pearl Street, fejrede beboere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.