Find os Business Directory her

Hvorfor du bør ikke Køb ATT Telefon Forsikring CMC fordeling engelsk

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Yarovskaya, 42, af Hollywood, enige om at have $ 6. 9 tilføjet hver måned til hendes trådløse regningen for fred i sindet, der kommer med at vide at hun var dækket i tilfælde af tab, tyveri eller utilsigtet skade.

Ikke kun gjorde AT & T og dens partner, en forsikring udbyder kaldet Asurion, begrave den mest spidsfindige af bestemmelserne i deres kontrakt, de gjorde det ved hjælp af sproget ikke engang en mester kryptograf kunne have tydet.

Mens på turen til Indonesien i januar til forskning en dokumentar film, Yarovskayas iPhone blev stjålet fra hendes hotel. Hun indgav en rapport med det lokale politi og derefter indsendt en klage til Asurion.

En Asurion rep forklarede Yarovskaya at fordi hun var udenfor AT & Ts netværk, når hun tilmeldt dækning à ¢ â,¬â € hun havde indskrevet, mens på den indonesiske tur, ved hjælp af sine hoteller Wi-Fi-forbindelse à ¢ â , ¬â € hun efficient berettiget til en erstatning telefon.

Under berettigelse, for eksempel på den sjette af de dokumenter ni sider, hedder det, at dækket ejendom skal aktivt registreret på tjenesteudbydere netværk på datoen for tab og har logget sendetid før datoen for tab.

På den syvende side af de vilkår, under yderligere betingelser, forsikringsselskabet hedder det, at dækningen område er verdensomspændende, selv om udgifterne til udskiftning eller reparation vil blive værdsat i U.. betalingsmiddel.

Dens ikke indtil du kommer til den ottende side under definitioner, at Asurion afslører, at for en telefon, der skal overvejes dækket ejendom, det skal være aktivt registreret på tjenesteudbydere netværk, og som airtime er logget efter indskrivning.

Hvad det betyder ifølge Bettie Colombo, en Asurion talskvinde, er, at din telefon plejer betragtes forsikret indtil du udføre nogle trådløs aktivitet på dit luftfartsselskaber netværk efter youve tilmeldt dækning.

I Yarovskayas tilfælde, fordi hun var i Indonesien à ¢ â,¬â € uden AT & Ts netværk à ¢ â,¬â € når hun tilmeldt AT & T Mobile Forsikring og da hendes enhed blev stjålet, hendes iPhone var ikke betragtes som en overdækket ejendom ved Asurion.

Thats en temmelig lusket ting at glide ind i en kontrakt. Men Id have været mindst en lille åben for en sådan rotte-faced tilstand, hvis det klart fremgik af indlysende del af de vilkår og betingelser à ¢ â,¬â € Afsnittet om berettigelse.

Hvis du har planer om at udskifte din nuværende iPhone, er du nødt til at tænke over, hvordan du kan beskytte den. Selvom sådanne anordninger er brugervenlige, kan de let blive beskadiget. Forskellige virksomheder, herunder Apple og bærere såsom AT & T, kan hjælpe dig med at beskytte din enhed korrekt. Find ud af, hvilke af disse muligheder, du skal gå efter.

En af de ting, du bør fokusere på, når du sammenligne forskellige planer er dækningsniveau. Hvis du vælger at holde sig til AppleCare, bør du forvente grundlæggende dækning. Denne garanti kan beskytte din enhed mod funktionsfejl. Betaling for AT & T forsikring, på den anden side, kan hjælpe dig med at nyde en bedre dækning, da det dækker smartphones mod tyveri og tab, hændelige skader, og fejlfunktioner efter den begrænsede garantiperiode er forbi. AT & T har derfor mere omfattende dækning i forhold til AppleCare.

At vælge en plan, der kan dække din enhed i længere tid kan give dig bedre værdi for dine kontanter. Selvom AppleCare kommer automatisk med alle Apple-enheder, kan det kun beskytte dem for kun et år. AT & T forsikring, på den anden side, kan dække din enhed i op til to år. Det har derfor en bedre garanti periode end AppleCare.

Guide til Turn Apple iPhone SE 2020 brug af telefonens låsekode til eller fra Vodafone Australien

AppleCare kan gemme dine kontanter, da det er gratis. På den anden side, kan vælge AT & T forsikring koste dig $ 8. 9. Bortset fra dette gebyr, skal du også passe på den selvrisikoen at denne forsikring planen kommer med. For eksempel udgifter til reparation af en revnet skærm er $ 49. I denne kategori, vinder AppleCare da det er billigere end AT & T forsikring.

Apple er en top leverandør af kvalitets smart udstyr. Det handler ikke kun fokuserer på at udvikle premium-produkter, men også har din interesse i tankerne. Det er derfor, du vil finde, at hver enhed fra dette selskab kommer med en vis garanti. Denne garanti er omtalt som AppleCare. Uanset om du køber en smart enhed direkte fra virksomheden eller en anden forhandler, skal du passe på garantien, som enheden kommer med.

AppleCare er en begrænset garanti, der kan dække en smartphone i en periode på et år. Så længe du har købt en Apple-enhed, dont du nødt til at pådrage sig flere omkostninger til denne begrænsede garanti. Selskabet vil aktivere garantien den dag du køber en enhed, såsom en iPhone. Hvis for eksempel, du ved et uheld købe en smartphone, der har en særlig defekt, der har denne garanti kan hjælpe. Du bør overveje at tage enheden tilbage til Apple Store. Virksomheden kan nemt erstatte enheden med et bedre.

Selvom AppleCare covers fabrikationsfejl, er det begrænset, da det ikke tilbyder dækning andre tilfælde, såsom utilsigtet beskadigelse. Hvis for eksempel, screene enhederne pauser eller falder ned i en swimmingpool, vil Apple ikke kompensere dig, hvis du kun har påberåbt sig denne garanti. Trods begrænset dækning, AppleCare leveres med gratis telefonsupport. Du kan for eksempel få telefonisk support, hvis du har problemer med opsætningen af ​​din enhed eller forbindelse. Det skal vare i 90 dage fra den dag, du har købt den.

Bortset fra AppleCare, nogle mennesker vælger også AT & T forsikring. Denne telefon luftfartsselskab kan hjælpe dig med at beskytte forskellige intelligente enheder med lethed. Du kan købe denne mobiltelefon forsikring gennem AT $ T den dag du køber din smartphone.

Hvis du vælger AT & T forsikring, bør du sætte et vist beløb til side, da det er ikke gratis. Omkostningerne ved denne plan begynder på $ 8. 9., Â Hvis du vælger denne forsikring plan og enhederne skærmen revner, bliver du nødt til at betale en selvrisiko på $ 49 for at få det rettet. Den fradragsberettigede omkostninger for andre skader svinger mellem $ 25 og $ 299 baseret på den specifikke enhed.

Selvom det ikke er billigt, kan det give dig omfattende dækning. Dette kan dække din enhed mod utilsigtet beskadigelse, tyveri og tab. Det kan også omfatte mekaniske fejl en gang den begrænsede garanti, der følger med enheden ender. AT & T forsikring kommer med samme dag udskiftninger. Med denne forsikring planen, kan du foretage mindst to påstande i et år. Du kan også nyde gratis batteriskift ved at vælge denne forsikring planen.

Ikke kun gjorde AT & T; og partneren, en forsikring udbyder kaldet Asurion, begrave den mest spidsfindige af bestemmelserne i deres kontrakt, de så bruger sproget ikke engang en mester kryptograf kunne have tydet.

En Asurion rep forklarede Yarovskaya at fordi hun var udenfor AT & T; 's netværk, når hun tilmeldt dækning à ¢ â,¬â € hun havde indskrevet, mens på den indonesiske tur, ved hjælp af sine hoteller Wi-Fi-forbindelse à ¢ â,¬â € hun efficient berettiget til en erstatning telefon.

Ingen problemer. Yarovskaya havde købt iPhone og begyndte tjeneste med AT & T; før flyafgang Los Angeles. Hun var dermed aktivt registreret med luftfartsselskabet dengang hendes telefon gik mangler.

I Yarovskayas tilfælde, fordi hun var i Indonesien à ¢ â,¬â € uden AT & T; 's netværk à ¢ â,¬â € når hun tilmeldt til AT & T; Mobil Forsikring og da hendes enhed blev stjålet, var hendes iPhone ikke betragtes som en overdækket ejendom ved Asurion.

Konkret beskyttelse pakke tilføjer: personlig teknisk support; og en app til at finde din enhed. ,  Forsikringen er nøjagtig den samme, som du kan få for $ 3 mindre, hvis du chooseÃ, kun forsikringen. Det er overraskende, at mange telefon producenter tilbyder disse funktioner allerede!

Tja, måske. Men vær opmærksom på, at der kan være en temmelig heftig fradragsberettiget Hvis du har en iPhone 6 eller en Galaxy S5 du vil være i tier 3 og det kommer til at være $ 199, hvis du skal have din enhed udskiftes. Du vil også være at bruge $ 6. 9 en måned, eller $ 167. 6 i løbet af en 2-årig kontrakt. Tilføj det op, og det kommer ud til $ 366. 6.

Da skader skærm er en af ​​de mest almindelige problemer med smartphones, kunne man overveje blot at afsætte $ 100- $ 200 for skærm reparation om nødvendigt og springe forsikringen. En dejlig skærmbeskytter og tilfælde hjælper også

Hvis du bryder telefoner på samme måde, du indånder luft à ¢ â,¬â € som i du gør det meget ofte à ¢ â,¬â € at have en forsikring plan for din enhed kan give mening for dig. Producenter kan tilbyde politikker, selvom de fleste kunder vil gå til deres luftfartsselskaber. godt, efterbetalte kunder anyways. Forudbetalte kunder har ikke haft meget af en mulighed i dette aspekt indtil da AT & T, med sin partner Asurion, begyndte at tilbyde sin mobile Protection Plan tilbage i april. I denne måned, er transportøren arbejder på at øge kundernes buy-in ved at tilbyde åben tilmelding.

Kunderne vælger i for $ 9. 9 per måned per enhed og er dækket for op til to krav om året. Som kunde til et GSM-netværk, har du mulighed for at opsøge alternative enheder til dem AT & T sælger til opskruede priser, så du bør faktor, der i ligningen om, hvorvidt du bør få en politik.

For de fleste spørgsmål, herunder skader og tab, kan telefonen blive erstattet med en ny eller renoveret enhed ved at betale en selvrisiko. Udskiftning selvrisikoen kan spænde så lavt som $ 10 for en LG K30 eller $ 40 for en Moto E5 Play til $ 75 for en iPhone 6 Plus og for de fleste BYO modeller, som AT & T har aldrig solgt på egen hånd, $ 130 for en iPhone 7 eller Galaxy S8, og hele vejen op til $ 250 for en iPhone X eller Galaxy S9. For de fleste moderne iPhones og nyere Galaxy S enheder med revnede skærme, AT & T tilbyder $ 49 udskiftninger, der kan ske på kundens hjem eller en detailbutik inden for samme dag. Flere detaljer om tjenester, enhed tiers, og selvrisikoen kan findes her.

Jules sluttede Android Police hold i 2022. Inden da var han i PocketNow. Han elsker offentlig transport, podcasts, og folk i almindelighed. Han kan også godt lide at tage udsigt fra det store billede i teknologi fra hvordan folk er tiltrukket af det, hvordan det er brugt på tværs af alle anden industri.

Marilyn Coffman

Jeg ved, det er gammel som helvede, men jeg bare googlede det, og dette kom op. Samme skete for mig i dag! Når du fik den rigtige telefon havde du allerede åbnet, og begyndte at bruge det blå, de gav dig? Forsøger at løse dette, men jeg er bekymret for det vil ikke fungere, da jeg er begyndt at bruge den forkerte telefon, de gav mig.

Michelle wurster

AT & T er en af ​​USA s mest demokratiske mobil netværk luftfartsselskaber med omkring 100 millioner abonnementer. Texas-hovedkvarter multinationale konglomerat afgifter omkring $ 9 hver måned for telefon skadesløsholdelse . mange forbrugere er uvidende om, at de kan og bør søge andre steder til smartphone politik. Hvorfor ? Fordi de ra betaler mindst 50 procent til dækning, der er fremme hindres af en voksende liste af begrænsninger. Denne artikel indeholder alt hvad du behøver at vide om AT & T øretelefon politik og hvorfor det isn t det bedste valg.

AT & T telefon forsikring oversigt

Ifølge sine andet kvartal indtjening 2022 box, AT & T i øjeblikket har omkring 98 millioner abonnenter i USA og er i tredje basisrente bag Verizon og T-Mobile. En væsentlig andel af AT & T MHO kunder betale $ 8. 9 per kalender måned for grundlæggende forsikringsdækning.

AT & T telefon forsikring omkostninger

AT & T s smartphone forsikrings- og beskyttelse enhed bestemmelser er godt dyrere end andre politiske løsninger. På $ 8. 9 per kalendermåned eller omkring $ 107 om året, selv deres bum plan er over to gange adenin dyrt som dækning fra Upsie, en anerkendt tredjepart garanti leverandør. For at demonstrere, en toårig dæksel garanti med beskyttelse ulykke efter den nyeste Apple iPhone fra Upsie koster $ 105. 9. Det s retfærdig $ 52. 9 om året eller mindre end $ 4. 0 månedligt. Hertil kommer, at fordringer med Upsie er uudtømmelig, overdrevent , op til købsprisen for en enhed. i mellemtiden, med AT & T s $ 8. 9 per måned planen, smartphone ejere får præcis to krav, hvorefter de rhenium ikke længere er dækket.

AT & T telefon forsikring fradragsberettigede

høje priser og begrænsede krav aren t de eneste begrænsninger for AT & T telefon politik og enhed beskyttende dækker. flere tidlige ulemper udover findes, som AT & T syd praksis af renoverede eller genfremstillet smartphones ved udskiftning af beskadigede enheder.

Enhver af disse bør være tilstrækkelig til potentielt afskrække kunder fra at vælge AT & T-politik. En anden ulempe er AT & T s vilje at bruge uoriginale surrogat dele. Hvad dette betyder, til model, er, at iPhone-ejere med eksisterende AppleCare beskyttelse vil nobelium længe blive dækket i overensstemmelse med Apples svovl vilkår og betingelser. Med det, AT & T s surrogat dele gør fabrikantens dyre og værdifulde dækning ubrugelig, forhindrer fortsætte entree til Apple s Genius Bars.

Valg af et alternativ

Ved at vælge Upsie, kan smartphone ejere forvente, dækning, der s klart skitseret før indkøb. Desuden Upsie holder deres priser moo ved at skære ud unødvendige omkostninger. Upsie har en rækkevidde på smartphone garanti pakker, alle med omfattende utilsigtet skade beskyttelse som standard. Politikkerne er desuden tilgængelige for smartphones fra mærker, herunder Samsung, Apple, Google, Sony, Nokia og andre

Ved køb af en ny øretelefon skal kunder undgå AT & T South Warranties og se til Upsie snarere. For at købe en Upsie-garanti, skal du blot uploade en efterligne en enhed, der er anden modtagelse til den nemme at bruge Upsie-websted eller smartphone-app. Find ud af mere på Upsie. Om / smartphone-garanti eller download UPSIE-appen for at komme i gang.

Vigtig

ATT Ubegrænset Tablet Plan eller iPad 20

ATT Ubegrænset Tablet Plan eller iPad 20

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

ATT til Tilføj nummer Transfer PIN til Wireless portanmodninger

ATT til Tilføj nummer Transfer PIN til Wireless portanmodninger

Gør det muligt at overføre indhold fra din gamle enhed til din nye via WiFi.

ATT Betingelser Blue Jeans Network, Inc

ATT Betingelser Blue Jeans Network, Inc

Nytænke købe tech produkter med gratis Sameday levering og opsætning af en venlig ekspert.

E-mail-meddelelse blokeret

E-mail-meddelelse blokeret

Fleksibel, let at bruge dokumentfletning værktøj, der skaber PDF eller delte Dokumenter fra regnearksdata.

Anmeldelse Hvorfor Autoscout24 bruger AHA Roadmap

Anmeldelse Hvorfor Autoscout24 bruger AHA Roadmap

Download Autoscout24 APK 4.. til Android. Den største markedsplads for nye og brugte biler i Schweiz.

Top 10 Mest besøgte Shop Services i Clear Lake, Friendswood

Top 10 Mest besøgte Shop Services i Clear Lake, Friendswood

Shop for baby forsyninger på din lokale Friendswood, TX Walmart. Vi har et stort udvalg af baby forsyninger til enhver form for hjem. Spare penge. Levende Bedre.

Automatisk krypteret iPhone Backup til Mac Big Sur

Automatisk krypteret iPhone Backup til Mac Big Sur

Et klik og straks backup musik, film, fotos, iTunes køb osv. Fra iPhone 1211Promax til MacBook, IMAC, Mac mini med et lettere iTunes-alternativ.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du har skiftet til en iPhone fra Android, er det muligt at gendanne dine WhatsApp-samtaler. Dette gælder, selvom installation af WhatsApp på en iPhone kun giver dig mulighed for at gendanne chats fra iCloud.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Lær om rettelserne, når Google Backup ikke virker, brudt eller undlader at arbejde på Android-telefonen. Bare få løsningerne her

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.