find din nærmeste forhandler

En ny Watch Brand siger dens cirkulære Swiss Made

The Art of Time butik er en destination for ur-elskere holder sjældne, unikke og udformet ure. Rejse gennem vores kollektioner, herunder en af ​​de største Cartier kollektioner i Indien. Vi er de officielle forhandlere for Cartier & IWC Schaffhausen ure i Mumbai og også huse forskellige andre internationale luksus ur mærker som Panerai, Blancpain, Breguet, Omega, Jaeger-LeCoultre, Roger Dubuis, Mont Blanc, Breitling, HYT og Bell & Ross

Den luksus ur guide

Filigran er en delikat udsmykning, hvor dygtige juvelerer møjsommeligt lodde fint, bøjelige tråde af ædle metaller, som derefter snoet eller krøllede ind i en smuk artisticmotif eller design af smykker, eller i dette tilfælde, den 'filigran Wristwear'.

Jaipur ur selskab

Det er ikke helt uventet at finde, at verden sætter sin tid ved Greenwich og ikke af Geneve. Mens Genève og Schweiz kan være at producere størstedelen af ​​luksus armbåndsure i dag, dette bestemt efficient altid tilfældet. I 1800 halvdelen af ​​verdens ure, omkring 200.000 stykker om året, blev produceret på de britiske kyster af britiske urmagere, hvilket er en utrolig statistik. En anden vidunderlig statistik er, at sandsynligvis over 60-70% af innovation i en moderne mekanisk ur er kommet fra Storbritannien, herunder alle større Escapement design. Bremont mission har altid været at spille en rolle i at bringe tilbage urmageri til britiske kyster.

urmagere

Bemærk: Denne liste er en dublet af Kategori: urmagere, som sandsynligvis vil være mere up-to-date og fuldstændige. Bemærk, at producenter, der er opkaldt efter grundlæggeren er ordnet efter efternavn. Navne på denne liste skal have en eksisterende artikel, der handler om ur mærke eller urmager.

â € ”

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Umiddelbart er verden af ​​ure domineret af en håndfuld selskaber. Banneret mærker er velkendte navne; Rolex er beliggende ved siden af ​​Lexus og Hyundai i Forbes liste over verdens mest populære, og selv mennesker, der fortæller tiden på deres telefon kender James Bond bærer Omega.

Seiko

Traditionalister skal se til sin bror og søster Grand Seiko. Den bygger second-to-none automatiske ure fra in-house bevægelser og siden sin kun været tilgængelig uden for Japan siden 2022, er ideel for dem, der styre mod mængden.

Shinola

Stockholms Triwa bukke den tidligere med en enorm vifte af hipster ure, der kører farveskala fra hvid-konfronteret to-handers til blingy guldbelagte chronographer. Det gør dog agt på sidstnævnte med stållænke design falder omkring  £ 150.

Jaipur Watch Company er Indias første luksus Watch mikrobrand. Vi har en bred samling af mønt, skræddersyede, hånd malet, og pichwai kunst ure. Oprettelse ærlige Made In India ure siden 2013. En af de bedste indiske Watch Company

Avi-

Du kan begære for at Rolex eller Patek, men du behøver ikke at falde enorme summer for at gøre en ure erklæring. Ved at tænke uden for de store mærker, du kan få mere for pengene, med hipster prale punkter smidt i

. Skagen

De mærker designs er naturligvis skandinavisk â € ”tænke rene flader og børstet metal â €”men også lidt mode-ledede. Hvert år youll finde alle de store Basel messen tendenser i etiketter samling, fra titan sager og mesh stropper til blå ansigter og sort, sunburst ringer.

Junghans

Takket være slanke, ballade-fri ure lavet så billig som muligt, hipster ur mærke smadret sit mål med næsten 1.500 procent og hurtigt etableret sig som en af ​​verdens hurtigst voksende navne i horology.

Fra Dameur mærker til unikke smykker fund, næsten hver kvinde har sin favorit designer. Thats hvorfor Watch Station International har gjort shopping womens designer ur sjovt og nemt mærker ved at placere dem alle i ét praktisk sted. Køb de bedste urmærker til kvinder som Michael Kors, Kate Spade New York, Michele, Emporio Armani og så mange flere. Hvert af disse designermærker er præsenteret på Watch Station og har top smykker og se stilarter til rådighed. Køb vores designer kvinders urmærker i dag for de nyeste stilarter til de bedste priser.

De bedste urmærker til kvinder er designer

Hvorvidt du handler for dig selv eller en anden, det er ingen hemmelighed, at en designer kvinders urmærke er sikker på at behage. Lavet med kvalitetsmaterialer og opmærksomhed på detaljer, giver vores designer ure sin langvarige klasse og sofistikation uden besvær. Disse samlinger er de bedste urmærker til kvinder, fordi de er skabt til bogstaveligt talt enhver livsstil.

Smykker, der skinner med kvinders urmærker

Udarbejdelse af dit perfekte udseende går så langt ud over et outfit, hår og tilbehør. Det tager den rigtige holdning og selvtillid at trække ud af det udseende, du ønsker. Tag dit udseende til næste niveau, når du parrer vores designer kvinders urmærker med designer smykker, også tilgængelig på Watch Station. Ligesom med dit ideelle ur er smykker personlig og meget specifik for din smag. Det betyder ikke noget, hvis du elsker at lagde så mange stykker som din krop vil holde, eller du holder tingene til et minimum, vi har dig dækket. Opdag delikate, lækkert armbånd og halskæder lavet af det, du overvejer det bedste urmærke til kvinder og find ud af forskellige måder at style dem på. Afslør Fed Statement Stykker og Rock dem på en måde, som ingen nogensinde har set, Stack Glittering Armbånd med din Designer Watch for get-bemærket stil eller lav en subtil stil erklæring med et par studs og halskæde. Bare gør det til dig og gør det sjovt. Du kan gøre alt, og vi er her for at hjælpe dig med at se og føle dit bedste, mens du gør det.

Med dit liv bevæger sig hurtigere end nogensinde, er det vigtigt at holde styr på tid. Sikker på, du kan gøre det med din telefon, men hvorfor ikke gøre det i stil, med en af ​​verdens bedste luksusure på dit håndled?

Luxury ure er bestemt til aldrig at gå ud af mode. Ingen telefon kan slå den ekstraordinære elegance og rige historie af en smukt udformet timepiece. Kontrol af tiden bliver en ret spændende bestræbelse med en af ​​disse ure.

Et ordentligt mekanisk ur ikke bare for at fortælle tiden. Et ur fra et af de bedste luksusurmærker i verden er en følelsesmæssig og finansiel investering. En værdifuld besiddelse. Og det vil højst sandsynligt fortsætte med at blive en værdsat familie arvestykke.

Ikke glemmer, at et designerur også er et varigt symbol på smag og klasse. Fordi hvad siger Luksus som en Rolex? Hvad formidler sondring og mode flair helt som en Patek Philippe?

Vores liste over de bedste luksusurmærker i verden i dag er her for at hjælpe dig med at finde det onde, der passer bedst til dig. Denne vejledning blev oprettet baseret på dybtgående forskning for at identificere de luksuriøse urproducenter, der nyder et globalt ry for at levere højkvalitets timepieces. En demonstration af udsøgt håndværk, uforlignelig æstetisk følsomhed, og en passion for at skubbe grænser har kendetegnet disse mærker som de bedste luksus urmagere i dag.

Læs videre for den ultimative liste over de øverste high-end ure af nogle af verdens mest eksklusive mærker. Du vil også finde en guide til at købe et luksusur, oplysninger om, hvorvidt luksusure gør gode investeringer, en detaljeret forklaring på, hvordan man plejer og vedligeholder dit luksusur, og vores svar på de oftest stillede spørgsmål relateret til urindustrien.

Rolex

Hvis der er et urmærke derude, at alle ved, det er Rolex. Selve navnet er blevet et form for luksus og eksklusivitet . Iført en rolex er mere end bare at bære et ur. Det er en erklæring om magt og prestige. Der er en god grund til, at folk stadig køber Rolex ure på trods af Apple Watch dominans i den globale industri.

Fra sin klassiske samling til Dyk og Yacht-Master Watches anvender Rolex sine årtier af horologiske erfaringer og teknisk knowhow til spørgsmålet om at skabe kvalitetsschweiziske ure, som ejerne kan bære med dem alle deres liv - og passerer videre til deres børn.

Rolex ure er blevet båret til nogle af de fjerneste steder på jorden; ind i vilde og udfordrende terrainer, ned i havets dybder og op på høje bjergtoppe. Hvis du har brug for bevis for, at en rolex ikke kun er et mode tilbehør, så er det det.

Virksomheden var den første til at patentere et vandtæt ur: den berømte Oyster-model. De bragte også det første selvviklede ur til markedet i 1945. En Rolex er også en af ​​de favoriserede timepieces af verdens mest berømte spion, James Bondâ € "Yderligere bevis for Rolexs engagement i alle ting dristige og uberørte.

Den helt bryster sig af sin dedikation til kvalitet, på hele tiden at forbedre sine tilbud, og om at levere varige ekspertise til sine loyale kunder. I en verden af ​​masse-markedet forbrugerisme og engangs mode, dette er et mærke, hvis design er garanteret til at vare et helt liv. Faktisk kan Rolex-ure faktisk sætte pris på i værdi over tid. Bare se på vores liste over de dyreste Rolex-ure og historien bag hver model for at se, hvor god en investering den schweiziske ur mærke kan være.

Patek philippe

Den sidste familieejede uafhængige ur producent tilbage i Geneve, virksomheden blev grundlagt i 1839, og har været i hænderne på den Stern familie siden da. Denne kontinuitet ejerskab giver Patek Philippe at bevare sin unikke identitet. Mærket tager sit kreative frihed alvorligt.

Enstemmigt erklæret af eksperter til at være ansvarlig for nogle af de fineste ure i eksistens, er Patek Philippe ure skabt på baggrund af årtiers viden og ure forståelse. Hvad gør en Patek Philippe ur så specielt, er det faktum, at hver detalje er blevet færdig i hånden af ​​en dedikeret håndværksmester. Bare se på de mærker mekaniske kronograf ure for at se, hvor langt Patek Philippe kan skubbe grænserne for komplikation s. Disse er også nogle af de dyreste ure på planeten.

Men mens mærket er stolt af sin arv, er virksomheden også innovativt og fremtidsorienteret overfor, der kombinerer færdigheder erhvervet i løbet af sine 177 år i eksistens med højteknologisk udstyr.

Ja, en anden årsag til de mærker, der appellerer, er det faktum, at mindre end 1 million Patek Philippe ure er blevet oprettet siden 1839. Thats meget få, og denne knaphed gør dem meget efterspurgte.

Audemars Piguet

Audemars Piguet er en af ​​de mest berømte high-end ur virksomheder i verden. Lavet i Valla © e de Joux af Jurabjergene i Schweiz af Jules-Louis Audemars og Edward Auguste Piguet, AP ure nu rejse verden på håndled af de rige og berømte, herunder folk som Arnold Schwarzenegger, Jay-Z, og James LeBron.

Hvad sikrede AP en plads ved bordet blandt de mest succesfulde globale ur mærker var dens Royal Oak model. Indført i 1972, Royal Oak var de første sportsgrene rustfrit stål ur til at blive markedsført som en luksus ur, der kombinerer stil og holdbarhed for første gang nogensinde.

Selvom det ikke så meget af et kendt navn som Rolex, måske, Audemars Piguet tilbyder noget andet at vordende wearers: en følelse af eksklusivitet der kan kun komme med at være lidt under radaren.

Ubesværet stilfulde, en AP ur er en demonstration af sand kreativitet og artisteri. Mens mange armbåndsur mærker praler deres niveau af præcision eller utrolige holdbarhed, AP betaler lige så meget opmærksomhed på upåklagelig finish, indviklet motiver, og iøjnefaldende graveringer.

En schweizisk ur mærke, der altid ønsker at lede og opnå nye bedrifter ved at skabe unikke ur designs spækket med den nyeste teknologi til at imødekomme forskellige krav og smag. issot startede som en lille samling butik i 1853 og med yderligere udvikling og stabil vækst blev det en produktionsvirksomhed i 1917, blev det bliver anerkendt for tekniske innovationer og snart blev det en brand kendt for at skabe verdens første ikke-magnetiske armbåndsur. Det var først til at komme med multifunktions taktile ure i 1999, alle disse skildrer mærkets alvor mod at blive Hitech hele tiden, også holde det foran i udviklingen.

Hvis du er blandt de Googler 's, der søger efter en "Tissot ur showroom nær mig"? derefter Kamal Watch Company har enorme kollektioner til både mænd og kvinder, kender antallet af Tissot ure, dens garanti, eftersalgsservice og sammenligne det med forskellige andre mærker ved at tilføje det til sammenligning liste, check for flere detaljer ved at vælge dit brand som Tissot som søgekriterierne i shopping side eller ring / hvad er app + 91-9169167676 at vide mere.

Vælg fra en enorm samling, at udstråle rig og Techy kig gennemse fra Tissot Guld ur kollektion, der kan forbedre din sporty udseende gennemse fra Tissot sport ur kollektion, og tjek forskellige andre samlinger til at opgradere dit outfit, har Tissot fået en meget for sine ur-elskere. Én blandt de mange højt elskede og søgte kategorier er Tissot Skeleton Watch Også kendt som TISSOT T-Komplikation Squelette mekanisk, en sofistikeret ur udformet således, at den mekaniske skelet bevægelse er synlig gennem skiven. For mere check på Tissot ure 1853 og mange flere i samlingen, sammenligne pris og funktioner, check for tilbud og ure på salg, og gøre dit køb.

24 måneders servicegaranti på det arbejde, der udføres af et autoriseret servicecenter. Han servicegaranti dækker ikke regelmæssig slitage eller skade på grund af forkert brug eller forsømmelse. n tilfælde af værker udført af uautoriseret tredjepart, vil garantien blive ugyldig.

Vigtig

Den Mobile butik er nu historie Detail telecom arm af Essar

Den Mobile butik er nu historie Detail telecom arm af Essar

Offline detailforretninger i Indien kæmper som smartphone OEM'er vælger at sælge flere enheder via online platforme.

Mobiltelefoner Australien Køb Mobiles, Smartphones Tabletter og Techs Online Online

Mobiltelefoner Australien Køb Mobiles, Smartphones Tabletter og Techs Online Online

Nyd den nye shopping oplevelse af flere mobile mærker på ét sted på BCI Mobile Store.

Opdateret TYVERI Inc. Stealth Thief spil Mod App Hent til PC Android 2021

Opdateret TYVERI Inc. Stealth Thief spil Mod App Hent til PC Android 2021

Thief Runner handler om din hastighed, timing og observation. Dens en hyldest til arkade spil med fantastisk grafik, mindeværdige soundtrack og enkelhed af gameplay, hvilket giver en dosis af ren og hurtig sjovt.

Din routere sikkerhed stinker Heres hvordan du løser det

Din routere sikkerhed stinker Heres hvordan du løser det

Hvis du har brug for at holde nysgerrige blikke væk fra visse steder, dont du nødt til at punge ud penge til et netto overvågningsprogram. Du kan bruge dine routere indstillinger til at blokere ukrypterede hjemmesider. v161839b01. 16 juli 2021. f de websteder, du er ...

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Æbler tilgang lader også browsere og andre apps bruge krypteret DNS-teknologi på Companys-enhederne.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Asus AC1900 DSLAC68U Brugervejledning Page 1

ASUS RTAC68U AC1900 vs Asus RTAC86U anmeldelse Fuld Sammenligning

ASUS RTAC68U AC1900 vs Asus RTAC86U anmeldelse Fuld Sammenligning

Asuss efterfølger til sin fyndig og temmelig populære router giver endnu hurtigere hastigheder, 802. 1ac kompatibilitet og en sværm af nye funktioner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mens den trådløse RTAC68U router ved ASUS er en af ​​de nemmere at bruge modeller, som vi har testet, dens præstationer i alle vores andre tests ikke virkelig ...

Geografi ifølge den nye tmail NADU matriculation pensum

Geografi ifølge den nye tmail NADU matriculation pensum

Login Tmail Sidekick-konto ved hjælp af din TWIL SIDEKICK login-id eller adgangskode. Hvis du er ny bruger, kan du gøre tmail sidekick-konto registrering med nedenstående angivne side. Vi har leveret alle TeMail Sidekick Pages-linket og listen for din nemme adgang.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.