Fones de ouvido para celular Apple

Apple AirPods Pro ægte trådløs stereo TWS øretelefoner Specs, anmeldelser, Sammenligning 20 December 2021 NDTV Gadgets 360

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Det ser ud til nogen på netværket er blevet kravle vores hjemmeside. Din IP-adresse er blevet opdaget af vores bot-filter og er derfor blevet midlertidigt blokeret. For at fjerne blokken, skal du klikke på knappen nedenfor, og vi vil fortryde denne handling.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Apple forsinket frigivelsen af ​​sine nye ægte trådløse øretelefoner called AirPods at det oprindeligt planlagt på at lancere i slutningen af ​​oktober. Dens disappointing for nogle whoa ønskede at bruge dem med deres nye iPhone 7, der blev lanceret tilbage i september. Men hvad betyder det konkurrence ud?

Med THEA AirPods oprindeligt forventet til lancering engang i denne måned, lige omkring tidspunktet for Apples MacBook Pro begivenhed og Apple Watch Nike + lanceringen sidste uge, en masse tilbehør beslutningstagere har været planlægning lanceringer til tid og konkurrere med Apples nye trådløse øretelefoner . Bare i denne uge et par nye produkter lanceret, herunder Michigan-baserede Sol republikker første snor-fri produkt kaldet Amp Air, og i dag Best Buy er launching ny $ 249 Skybuds som hævder at tilbyde 24 timers batterilevetid med en inkluderet opladning sag og improved tilslutning.

 et par ting at overveje, før vi springer ina € |

Netop lanceret i sidste uge om, hvad der ville have været den samme dag som de AirPods, den nye Sol Republik Ampere Air tilbyde nogle af de bedste lydkvalitet weve testet, noget, der ofte mangler i trådløse øretelefoner og ikke noget, der forventes at forbedre meget med Æbler AirPods.

Hvis du kan sætte op med lidt tykkere packageâ € ”in-ear skud availabile Ina vores fulde gennemgang Hera €” så disse kan vise sig at være en bedre løsning end AirPods hvis lydkvaliteten er din største bekymring. Trods lidt store i øret, vi fandt dem komfortable og samlet nogle af de bedre snor-fri øretelefoner til prisen. Den magnetiske opladning tilfælde fungerer godt, de er sved-resistente, plus de får three hours lytte tid og en ekstra 45 on-the-go med opladning sagen. På $ 179, kan de være værd at opgraderingen i lydkvaliteten løbet AirPods, og muligvis trøste også afhængigt af dit øre.

SkybudsÂ

Lanceret i denne måned på Best Buy, Jabras nye $ 249 Elite Spot earbudsare IP67 til tætning og Jabra siger du bør få omkring 3 timer lytning tid og yderligere 6 timer, mens on-the-go fra opladning med den medfølgende transportable tilfælde med indbygget batteri. Der er også en in-ear pulsmåler, der formodes at tilbyde 90% + nøjagtighed og en følgesvend app til visning af data.

Motorola verveones + vandtætte høretelefoner

Motorola debuterede disse nye VerveOnes + øretelefoner et par måneder AGOA og overordnede ve været at få solide anmeldelser. Du Geta 3-4 timer afspilning med et additional 12 timer på farten via genopladning tilfældet med indbygget batteri. $ 180 for standardversionen, $ 249 for vandtæt udgave.

Rowkin

En lovende kompakt formfaktor, havde vi en anstændig erfaring med disse $ 199 øretelefoner fra Earin, men de Arent uden de sædvanlige Bluetooth forbindelsesproblemer og lydkvaliteten er ikke noget at prale om. De tilbyder tre timers afspilning på en enkelt opladning og en ekstra tre ladninger med de sager, indbyggede batteri. Vores hele anmeldelsen her.

Bragi

Brage modtaget nogle opmærksomhed til The Dash, en af ​​de første snor-fri øretelefoner at ramme markedet et år tilbage. Men de fik ikke stor anmeldelser på $ 300, mest fordi virksomheden proppet i fitness tracking-funktioner og sensor-baserede touch kontrol at didnt arbejde, godt. Virksomheden har since annonceret en ny productâ € ”The Headphoneâ €”, der fjerner disse funktioner og mål til rettelse forbindelsesproblemer med den første generation produkt. De vil koste $ 149 ved lanceringen i næste måned, men dommen er stadig ude på præstationen. I øjeblikket op forudbestilles fra selskabet til $ 119.

Apple har en ting mere til ferie shopping sæson: over-the-ear, trådløse hovedtelefoner, der vil teste, hvor meget folk er villige til at splurge for højkvalitets lyd â €”og støjreducerende tavshed.

Hovedtelefonerne, kaldet AirPods Max, vil koste $ 549 â €”langt mere end tilsvarende produkter fra Bose og Sony, der tilbyder mange af de samme funktioner, såsom støj annullering. Den ophøjede prisen er mere end dobbelt hvad det koster at købe Apples in-ear trådløse hovedtelefoner.

Meddelelsen af ​​de lange rygter hovedtelefoner hætter en af ​​Apples travleste efterår i år, på trods af en pandemi, der har holdt de fleste af sine ingeniører, sammen med det meste af resten af ​​landet, i hjemmet til at hjælpe med at bekæmpe spredningen af det hidtil ukendte coronavirus. Siden september har Apple lanceret sin næste generation af smartwatches, four ny iPhones ogen Mac-computere, der kan køre på egne internt designede processorer i stedet for chips fra Intel.

Nogle af de nye produkter har medtaget billigere muligheder sandsynligvis appellere til forbrugerne kæmper for at få enderne mødes under en pandemi-drevet recession, som mange eksperter siger kan forværre medmindre Kongressen handler hurtigt for at godkende en stimulus plan for at hjælpe støtte den økonomi indtil vacciner er vidt udbredt.

Den nedskaleret Apple Watch model, kaldet Apple Watch SE, koster $ 279, især mindre end $ 399 prisforlangende for high-end serie 6. billigere ur fulgte i hælene på et budget iPhone selskabet udgivet i April som økonomien kratere og arbejdsløshed rates steg til en 90-årig højt.

Men AirPods Max klart er bestemt til Apples mere velhavende kunder på udkig efter det bedste i akustik . De over-the-ear hovedtelefoner til formål at udvide populariteten af ​​de trådløse ørepropper, at Apple først udgivet fire år siden efter eliminering hovedtelefonstikket fra sine iPhones. De in-ear AirPods sælge for $ 159 til $ 249.

Apple overvurderet, hvor meget dens loyale fans er villige til at betale for høj kvalitet lyd, når det udgivet sin internet-tilsluttede højttaler, den HomePod, i 2022. Den HomePod oprindeligt koster $ 349, langt mere end andre internet-tilsluttede højttalere fra Amazon og Google. Apple i sidste ende reducerede HomePod til $ 299 og i sidste måned udgivet en mindre udgave af den højttaler, der sælger for $ 99.

Trådløse ørestykker har overtaget i årene efter Æbler beslutning om at udelade et hovedtelefonstik på iPhone 7. I årene siden, så har vi haft adskillige revisioner af AirPods og en oversvømmelse af overkommelige, tredje -party trådløse hovedtelefoner, hvoraf mange papegøje den AirPods design.

Sandheden er, vil AirPods altid levere en overlegen brugeroplevelse til ikke-Apple mærkevarer hovedtelefoner, når parret med en Apple-enhed. Det samme gælder for Beats, som Apple købte i 2022. Disse øretelefoner parre ubesværet med din iPhone eller iPad og kan bruges på tværs af enheder problemfrit. Du kan også finde dem ved hjælp af Find My hvis de går mangler.

Desværre, AirPods er også dyre. Youre betale for en brugeroplevelse, der ingen andre øretelefoner kan give da Apple styrer økosystemet, men det kan være en hård sælge for dem på et budget. Heldigvis er der masser af gode alternativer til den økonomisk trængte og AirPods utilbøjelig.

Funktioner som aktiv støjdæmpning, hvor omgivende lyde strippes ud af den blanding ved hjælp af mikrofoner og software, er nu langt mere hverdagskost og tilgængelig tredjeparts øretelefoner. Mange earbud modeller understøtter også trådløs opladning og nogle kan drage fordel af hurtig opladning til hurtigt at give en time af at lytte fra kun et par minutter oplade.

Hvis du lytter til musik i den højest mulige kvalitet er, hvad du er mest bekymret over, trådløse hovedtelefoner måske ikke det bedste valg. Eller rettere, musik på din iPhone, i almindelighed, er måske ikke det bedste valg. IPhone udvisninger understøtter i øjeblikket i høj opløsning lyd codecs som LDAC, hvilket betyder enhver musik sendt til dine øretelefoner vil blive komprimeret.

Bedste øretelefoner samlet: airpods pro

Æbler trådløse øretelefoner er et oplagt valg, hvis du har en iPhone. Apple AirPods Pro tager det no-nonsense konnektivitet af de standard AirPods og tilføjer nogle imponerende aktiv støjdæmpning og silicium in-ear tips, der gør en flot tætning i øregangen.

Lydkvaliteten er god, selvom youd blive tilgivet for forventer lidt mere i denne prisklasse. En funktion, der hedder Adaptive EQ bruger en indadvendte mikrofon til at justere lyden til netop din øregang. De AirPods Pro er også klar til brug med rumlige lydkilder og støtter hoved-tracking for fordybende lytteoplevelser.

Disse øretelefoner bruge den forbedrede H1 chip til at gøre parring til Apples produkter smertefri og audio dropouts en saga blot. Du behøver kun at parre dine AIRPODS en gang for at de arbejder med alle dine enheder, hvilket ikke er almindeligt med tredjeparts konkurrenter. Dere ipx4 vandtæt og få omkring 5 timers lytning og over 24 timer med den medfølgende trådløse opladningskasse.

Det værste ved AirPods Pro er, at de er meget dyre, måske endda overpris . Men som review Geek diskuterer i deres AirPods Pro Review, er det nok ikke noget bedre par virkelig trådløse øretelefoner til Apple-brugere, hvis du har penge til at spare.

Apple Airpods Pro

Billige trådløse ørepropper er ofte plaget med problemer som dårlig batterilevetid og hyppige audio-dropouts, for ikke at nævne skuffende lydkvalitet. Skullcandy Sesh Evoâ klarer at levere solid ydeevne og anstændigt lydkvalitet omkring en fjerdedel af prisen på et par AirPods.

Skullcandys Earbuds er grundlæggende, men repræsenterer god værdi for pengene sammenlignet med æbler tilbud. Du får fem timers lytning, med en ekstra 19 timer fra USB-C-opkrævningen. Du kan bruge hver Earbud Solo, og hver har en mikrofon til taleopkald og taler til Siri.

Nogle korrekturlæsere rapporterer, at SESSH EVO EARBUDS har tendens til at være lidt bas-tung, men det er temmelig normalt for Skullcandy-mærket og tilsvarende prissatte modeller. På dette prisklasse går du glip af funktioner som støjafbrydelse, men for omkring $ 50, er der ikke meget at klage over.

En pæn funktion, der normalt ikke ses på dette prisklasse, er integration med flise, så du kan finde dine ørepropper, hvis de mangler, og en fliser bruger til at gå forbi. Det er ret pænt, især hvis du allerede har investeret i flisen Bluetooth Tracker-økosystemet.

Skullcandy Sesh Evo

Fortsæt en samtale på din Apple iPhone eller iPod, lyt til en Audiobook , eller nyd dine yndlings melodier på farten. Apple EarBuds er tilgængelige på eBay i en række forskellige stilarter og farver for at supplere din Apple-enhed. Uanset om du vil have den nyeste version eller originalen, tilbyder eBay et bredt udvalg til rimelige priser.

Det ergonomiske design af øre ørepropper er kompatibelt med øret anatomiske geometri, hvilket hjælper med at give en behagelig pasform. Earbuds forbliver fast på plads under jogging eller træning i gymnastiksalen. De er klassificeret som vandtæt og sweatproof for at beskytte dem mod skader på grund af sved eller pludselig nedbør. De tilbyder en lydstyrke på tråd, som du kan bruge til at justere lyden efter behov.

Vigtig

Italien bøder Apple og Amazon løbet Beats hovedtelefoner

Italien bøder Apple og Amazon løbet Beats hovedtelefoner

Score den nyeste Apple AirPods Pro, en af ​​de mest populære par øretelefoner, for 70 af ved Amazon lige nu.

Apple AirPods Max gennemgang

Apple AirPods Max gennemgang

Vælg mellem AirPods 2ndgeneration, AirPods 3rdgeneration, AirPods Max Green, AirPods Pro, EarPods med Lightning Connector, HomePod mini Blå

Apple Bare Faldt AirPods Max Trådløse hovedtelefoner på Rs 59.900 og Internet Havde Jokes

Apple Bare Faldt AirPods Max Trådløse hovedtelefoner på Rs 59.900 og Internet Havde Jokes

Nyd førsteklasses lydkvalitet på iPhone. Få hovedtelefoner, øretelefoner og mikrofon højttalere til iPhone fra Apple. Køb online nu på æble. om.

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Køb nu, betal senere laptops, gaming pc'er, iPhones og mere med Fremhævelse. Nyd ingen skjulte gebyrer, ingen sent gebyrer, ingen renters rente, og så lavt som 0 apr.

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Shop for iPhone øretelefoner på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan bruger du din Apple-id til at logge ind på Spotify, og hvad man skal gøre, hvis det gør ikke arbejde.

iPad 6. generation Benchmarks Geekbench Browser

iPad 6. generation Benchmarks Geekbench Browser

iPad. Ligesom en computer. I modsætning til enhver computer. Opret, lære, arbejde og spille som aldrig før. Med en medrivende 9. tommer MultiTouch Retina-skærm. Kraftfuld A10 Fusion chip. Og støtte til Apple Blyant. Theres intet andet helt ligesom iPad. Få en års gratis Apple TV, når du køber en ny iPhone, iPad eller Apple TV. Begrænsninger gælder.

Brugte Apple IPAD 32gb i Indien, Brugt iPads til salg i Indien

Brugte Apple IPAD 32gb i Indien, Brugt iPads til salg i Indien

Bøger Og Brews Tilbyder 64 Gb IOS Apple IPAD 8 Th Generation, størrelse 13 tommer, Skærmstørrelse 10. Inch i Chandigarh. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23375132473

Renoveret iPad WiFi 32GB Space Grey 8th Generation

Renoveret iPad WiFi 32GB Space Grey 8th Generation

Oprindeligt udgivet september 2020 WiFi 802. 1ABGNAC Bluetooth 4. Teknologi 10. Inch Retina Display 8megapixel Kamera Facetime HD Camera 1080p HD Videooptagelse A12 Bionic Chip med 64bit Arkitektur Neural Motor 10Hour Battery Life LedBackLit MultiToua SCREEN 1. 8 pund 490 gram og 0. 9 tommer 7. Mm.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.