Forever Find mig KW200 SmartWatch med GPS for børn

GPS Tracker SmartWatches til børn

Hold kontakten med dit barn, uanset hvor han er, og find ham let med Find Me KW-200 SmartWatch. Gør, modtagelse af telefonopkald og afsendelse af en tekst- eller talemeddelelser, så du kan være i konstant kontakt, mens den integrerede GPS sender barnets placering på din smartphone ved hjælp af Aktiveren for evigt kidscare-applikationen. En anden praktisk funktion er SOS-knappen, som barnet kan bruge i tilfælde af nødsituation. Bestem på kortet sikkerhedszonen til dit barn, og hvis han forlader det, bliver du straks anmeldt. Forever Find Me KW-200 Watch har en telefonbogshukommelse på 10 numre, og den modtager kun opkald og meddelelser fra numre, der er tilgængelige i sin telefonbog. Dette barns ur er udstyret med 1. 4 "TFT-skærm, højfølsomt mikrofon, højttaler, tabsensor, GPS, SOS-knap. Det har også mange spændende funktioner som en skridttæller, søvnovervågning, stemmeovervågning, lommelygte, alarm, og så videre.

Funktioner: - Forever Find mig KW-200 Smartwatch for børn med Microsim Card Slot og GPS Locator - Denne SmartWatch har en 1. 4 "Touchscreen, som giver nem navigation via menu - den perfekte løsning For dem, der ønsker at overvåge deres barns beliggenhed og aktiviteter - Watch sender barnets aktuelle placering ved hjælp af smartphone-applikationen - Forever Find Me KW-200 Kids SmartWatch har telefonboghukommelse til 10 numre - Download for evigt kidscare-applikation på din smartphone til mere Funktioner - Opret sikkerhedszoner og appen vil informere dig om barnet forlader dem - hvis barnet tager afsted eller taber uret, informerer systemet automatisk forældren - indeholder et USB-opladningskabel, der giver nem genopladning af det kloge kigge på

Specifikationer: - Display: 1. 4 "Farverig skærmbelastningsopløsning: 128 x 128 - Understøttet SIM: Microsim Card - Batteritype: Lithium-ion, Genopladelig - Batterikapacitet: 400mAh - Standby Tid: 3D - Opladningstid : 2h - Remlængde: 230mm - Vægt: 43g

GPS-enheder er en fantastisk måde for forældre at holde styr på deres børn, da de tager deres første skridt mod uafhængighed, men hvornår bliver overvågningen indbrud? Vi talte til en forælder og en psykolog for nogle vejledning

De ser søde ud. De er farverige. De har kølige funktioner. Åh, og de tillader forældre at holde et vågent øje over deres børn. Hvis en smartwatch med GPS ISNT på din barns fødselsdagsliste i år, kan det godt være på din.

Vores datter er lige blevet 10. Shes, der svæver mellem at være et lille barn, med mig konstant på hendes side og bliver en teenager, med de færdigheder og selvtillid til at navigere i verden på egen hånd.

Min mand og jeg begge arbejder i tech, så vi arent bange for det, men vi bruger ikke det uden tvivl, enten. Vi bruger meget tid på at tænke på, hvordan man bruger det positivt . Så for et par måneder siden bestilte vi en GPS-aktiveret enhed til hende.

Vi satte os ned og talte til Alice om det først, så vi vidste alle, hvad det var for, og hvorfor det kunne være nyttigt. Hun ønsker at begynde at gå på den korte rejse til skole på egen hånd, og mens den sene eftermiddage stadig er mørke, ved at vide, at hun har denne enhed med hende, giver os al tillid til at få det til at ske.

For os, det er en nyttig, midlertidig foranstaltning. Da jeg var barn, begynder at tage små ture til butikkerne alene, ville min mor gå lidt vej bag mig. Dette føles meget det samme, bare med en teknologisk opgradering.

Vi ville aldrig spore Alice uden hendes viden og godt stoppe med at bruge det om et par år. Hun har brug for at lære at navigere i verden uden min tilsyn og, efter min mening, at fortsætte med at bruge det, når hun har disse færdigheder ville være uetisk og uhensigtsmæssigt .

Men på dette tidspunkt i hendes liv, denne teknologi giver hende mulighed for at begynde at udvikle en vis uafhængighed, samtidig med at yde os alle en større grad af sikkerhed. Alice har nu Bravado og tillid en teenager, men lejlighedsvis afslører, at shes stadig en lille pige. Første gang jeg lod hende gå til alene i parken, hun holdt op med at se en venner nye killing. Hun var helt sikker, men 20 minutter for sent. Med denne teknologi Ill være i stand til at kontrollere, hvor hun er, være beroliget , og ikke spilde tid på at bekymre.

Det kan starte som et middel til beroligende Dem, at dit barn er sikkert, men beroligningssøgning er ofte mindre nyttigt end du forestiller dig for naturlige bekymringer, og det er et eksempel på, når det er kunne byde på forældre mental sundhed.

Jeg har hørt om forældre, der vender op på en cafe for at kontrollere, om deres barn rent faktisk er der. Andre forældre tjekker for at se, om deres barn lige har givet gadgeten til en anden for at hoodwink dem over deres rigtige placering. Forældre kan blive helt obsessive, på en virkelig usund måde.

Teenagere kan ikke gå ud så meget under pandemien, men på nogle måder har Coronavirus fodret denne usunde form for forældrekontrol. Impulsen er jo større for at spørge: Hvad laver du? Hvor skal du hen? Bringer du viruset i huset ved at bryde reglerne?

Men som forældre ønsker vi virkelig at fremme sikre, uafhængige, frie tænkning enkeltpersoner, der kan tage ansvar for deres egne beslutninger. Nogle gange involverer det at lade dem lave fejl, fordi det er, hvordan vi lærer. Teenagere tager risici, og det kan være skræmmende for forældre, men i virkeligheden er processen afgørende for deres neurale udvikling.

På flipsiden, hvis de nærmede sig Samarbejdsmæssigt kan disse enheder være en nyttig skridt i retning af større uafhængighed, især for børn i alderen 11 til 13, som begynder at tage offentlig transport, gå til indkøbscentre, eller besøg venner huse.

Husk dog, at hvis du forventer, at de skal bære noget som et ur, må det ikke føle mig pinligt for dem. Det skal være noget, der opfattes som køligt og vil ikke arbejde imod deres sociale stående. Vi forældre skal være følsomme over for, hvor meget dette betyder noget for teenagere og præ-teenagere.

Introducer begrebet disse enheder på en neutral måde og få en ægte diskussion. Giv dem ikke som en gave under regi, siger fitness eller sundhedssporing, hvis du faktisk har en anden dagsorden, og dens at spore deres opholdssted. Det skal være helt klart for alle parter, hvad formålet og parametre for brug er.

Det er altid vigtigt at forsøge at holde op med at åbne dialog med dine teenagere i en ikke- dømmende og ikke-kritisk måde, lytte til deres bekymringer samt at voøge din egen. På denne måde vil de være mere tilbøjelige til at tale med dig, når de har brug for støtte og rådgivning.

En ældre teenager kan sige til dig: se, jeg bliver lidt bange, når jeg er på en fest, og jeg er bekymret, hvis jeg er sikker, så id faktisk føler sig helt beroliget for at få denne teknologi tændt . Men ID kan også lide at kunne deaktivere det til tider.

Sandheden er, kompromiser som dette er meget mere tilbøjelige til at sidde fast med. Teenagere ligger normalt, fordi de føler kommunikation og kompromis er umulige. Enhver forælder skal være glad for at være betroet på den måde. Det er en reel ære. Det er ikke kun vores børn, der skal tjene retten til at være betroet.

Som med enhver husholdningsaddition â € "fra peloton til pool til pandemisk hvalp â €" Din familie er den bedste dommer af, om en GPS Tracker SmartWatch ville forbedre din kommunikation eller sætte en belastning på relationer. Meget tydeligt afhænger af barnets alder og modenhed.

Vigtig

4g Kids Smart Watch, Børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver

4g Kids Smart Watch, Børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver

Ankommer af Mon, Dec 27 Køb 4G Kids Smart Watch, børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kids ure Køb Watch for Girls Boys Online til Botty Price. Vælg fra en trendy samling af analoge digitale displayure for børn på Myntra

Netflix 38 af de absolut bedste film til at se

Netflix 38 af de absolut bedste film til at se

Børnene smarte ur mål Sale OFF65 nemt, bekvemt, mode, billigere end udsalgspris Køb Beklædning, tilbehør og livsstilsprodukter til kvinder mænd barn børn smarte ur mål

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Designet til vogtere ro i sindet, det Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids giver din lille en til at besvare opkald eller modtage fotos og talebeskeder fra en parentcontrolled kontaktliste.

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Søg Newegg. about for kid smarte ur. Få hurtig forsendelse og Top bedømt kundeservice.

Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids

Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids

Søg Newegg. about for kid smarte ur. Få hurtig forsendelse og Top bedømt kundeservice.

Theres en ny kid på blokken, eller i det mindste en ny Kids Watch Parchie

Theres en ny kid på blokken, eller i det mindste en ny Kids Watch Parchie

Flik Flak er goto til uddannelsesmæssige børn ure online. Gennemse de bedste børn ure og gøre fortælle tid sjov.

Heres En liste af mærker, der gør Costcos Kirkland produkter

Heres En liste af mærker, der gør Costcos Kirkland produkter

En elsket række jordnøddesmør kommer tilbage til Costco butikshylderne, men ventetiden bliver lang.

Er Kirkland vand dårligt for dig

Er Kirkland vand dårligt for dig

Godkendt af Dr. Andrea Middleton Kirkland Signature Vand kommer fra en sikker kilde og renses grundigt. Det tester ikke positivt for forurenende stoffer og er ikke dårligt for dig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.