Galaxy A52 5G review Samsungs bedste budget telefon med flagskib funktioner

Samsung Galaxy A52 Sort, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring

Samsung Galaxy A52 er en mid-range Android-baserede smartphone udviklet og produceret af Samsung Electronics som en del af sin Galaxy En serie. Telefonen blev annonceret den 17. marts 2022 på Samsungs virtuelle Awesome udpakket begivenhed sammen med Galaxy A72. Det tjener som efterfølgeren til Galaxy A51. Det ligner sin forgænger, men er udstyret med en opgraderet 64 MP hovedkameraet, en øget kapacitet 4500 mAh batteri, og IP67 vand og støv modstand.

Specifikationer

Galaxy A52 har et lignende design med sin forgænger Galaxy A51. Det har en Infinity-O-skærm med en udskæring til selfie kamera og slanke kanter ligesom A51. Unilke A51, A52 har mat farvemuligheder snarere end blanke gradient finish. Displayet er beskyttet af CorningGorilla Glass 5, mens rammen og bagpladen er lavet af plastik. Både 4G og 5G varianter deler identisk design. Den fås med Awesome Sort, Awesome Hvid, Awesome Violet, Awesome Blå muligheder. Begge varianter har IP67 vand og støv modstand.

Hardware

Både 4G og 5G varianter leveres med Android 11 og Samsungs proprietære brugergrænseflade One UI 3.. Samsung erklærede, at både 4G og 5G varianter vil få 3 OS-version opdateringer, 3 års månedlige opdateringer og 4 års sikkerhedsopdateringer.

Referencer.

Samsung Galaxy A52 5G1 har en 6. -inch FHD + Super AMOLED, 120 Hz Infinity-O Display, er vand resistant2, og har en awesome quad kamerasystem til at indfange de dyrebare øjeblikke. Være awesome, være kreativ, og være forbundet med AT & T 5G. Hurtig. Pålidelig. Sikker.

Nøglefunktioner

Galaxy En serie er den midterste barn af Galaxy lineup, sidder lige mellem overopfyldelse Galaxy S-serien og den værdi for pengene Galaxy M-serien. A-serien har haft nogle gode udseende telefoner i fortiden, men de undertiden kommer til kort med hensyn til ydeevne i forhold til andre på de samme priser. De sidste nye modeller til lanceringen er Galaxy A52 og Galaxy A72. Disse nye smartphones absolut ser godt ud, men har Samsung arbejdet på at forbedre ydeevnen? Jeg sætter Galaxy A52 gennem sine hastigheder for at finde ud af.

Samsung Galaxy et resumé

Galaxy A52 er en del fo En række og blev lanceret sammen med Galaxy A72. Den nye Galaxy A52 Hasa en stor 6. -inch fuld-HD + Super AMOLED skærm med en hulning skærm. Det har også en hurtig 90 Hz opdateringshastighed. Opbygningen er hovedsageligt plast, som ikke er tilfældet med sin konkurrence. Galaxy A52 er IP67 og du vil finde en gummitætning omkring SIM-bakken for at holde vand og støv ud. Den smartphone har et 4,500mAh batteri og er overskueligt for én hånd brug. Batteriet er i stand til hurtig opladning på 25W men du får kun en 15W oplader i kassen.

Galaxy A52 har en quad-kamera setup på bagsiden består af en 64-megapixel primære kamera, en 12-megapixel ultra-vidvinkel kamera, en 5-megapixel makro kamera og en 5-megapixel dybdesensor. Kameraet ydeevne er acceptabelt i dagslys, men vidvinkel kamera ikke fange så mange detaljer som det primære kamera. Nærbillede var gode og Galaxy A52 klikker nogle gode portrætter. Den makro kamera var for godt i at levere en sprød udgang. Selfies taget fra selfie kamera var gode og kameraet gjorde et godt stykke arbejde i de fleste lysforhold.

Galaxy A52 er drevet af en Snapdragon 720-processor, der er en anstændig processor. Det er i stand til at levere gode resultater og kombineret med 6 GB RAM, multitasking også er nemt. I forhold til nogle af de direkte konkurrenter Galaxy A52, chipsettet føles underdimensioneret .

Den 4,500mAh batteri giver god batterilevetid og telefonen gik for omkring en dag og en halv med vores forbrug. Opladning tider var ikke alt for længe enten med opladeren topping telefonen op i omkring en time og en halv.

Samsung Galaxy en pris i Indien

Enhed funktioner af tmobile REVVL 5G

Vi er skyld udstyret til Galaxy AG med nogle af vores mest awesome Galaxy nyskabelser, så du kan streame, opsamling og opleve alle de foranstaltninger til en pris, youll kærlighed Fra $ med kvalificeret handel-inᶿ eller $ / mo for months⊠•

Batteri

Se dine yndlingsprogrammer, arbejde på din høj score og holde din spilleliste sprængning med Galaxy A52 5G er langtidsholdbare batteri. ¹ Plus, når du har brug for en power boost, Super Hurtig Charging² vil have dig tilbage op på ingen tid.

Arbejde hurtigt, så kan du spille hårdt

Uanset om du lave videoer til dit feed eller klatre op ad ranglisterne, komme i flow og bo der med minimale afbrydelser. En hurtig, pålidelig processor, 128 GB lagerplads, 6GB RAM og 5G connectivityâ "betyder, at du beslutte, hvad dine grænser er.

Awesome g hastighed

Galaxy A-serien hjælper med at beskytte dine data med flerlaget Knox Sikkerhed. Også, med privat Shareâ ¶, du kan indstille tidsfrister og udløb datoer på alle delte filer, tilbagekalde adgang til enhver tid og sikre den tilsigtede modtager er den eneste, der kan åbne dine filer, og at de kan ikke sende eller screenshot dine ting.

Game Booster giver dig kanten

Med spil Booster, skåret ud distraktioner og op dit gameplay. Med en dedikeret grænseflade og nem at nå menu, spil Booster lærer dine brugsmønstre for at optimere batteri, temperatur og hukommelse, mens Frame Booster giver grafik glat, livagtig bevægelse.

Fang skønheden i alle de tiltag

Galaxy A52 5G giver dig nogle af vores bedste kamera funktioner på vores bedste pris. Shoot i høj opløsning portrætter i 64MP, gå bredt til at indfange smukke landskaber, skyde super-stabil video med OISâ · eller gøre dig selv stjernen med en 32MP fremadvendte kamera.

* Simuleret billede. ** Farve tilgængelighed kan variere afhængigt af land eller luftfartsselskab. *** Galaxy A52, Galaxy A52 5G og Galaxy A72 er bedømt som IP67. Baseret på prøvningsbetingelser for nedsænkning i op til 1 meter ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand, pool brug og sæbevand. Hvis du spilder væsker, der indeholder sukker på telefonen, skal du skylle enheden i rent, stillestående vand, mens du klikker på tasterne. Sikkert mod lavt vandtryk kun. Højt vandtryk, såsom løbevand eller brusebad, kan beskadige enheden. **** Enhed præsenteret i dette billede er Galaxy A52.

Nøglefunktioner

Feast dine øjne på levende detaljer med FHD + Super Amoled Display, når 800 nitsâ¹ for klarhed selv i lyst dagslys. Øjenkomfort Shield -² sænker blåt lys, og reel glat holder udsigten glat, uanset om du er spil eller ruller. Alt på den ekspansive 6. -Anch Infinity-O Display.

* Billeder simuleret for illustration formål. ** Målt diagonalt , skærmstørrelsen er 6. "i den fulde rektangel og 6." tegner sig for de afrundede hjørner. Faktisk synligt område er mindre på grund af de afrundede hjørner og kamerahullet.

Indstilling af en ny standard for fantastisk design

Se de komfortable, slanke kurver på Galaxy A52 sømløse design. De minimale kamera boliger falder ind med den matte finish på bagsiden for et ikonisk, næsten unibody look. Udtryk din stil med fire trendsættende farver: Awesome Violet, Awesome Sort, Awesome Hvid og Awesome Blå.

Awesome kamera, altid skarp og stabil

Galaxy A52 Multi-Lens kamera system tager billeder til næste niveau. Gå Ultra High-Res på 64MP hovedkameraet med OIS til skarpe, rydde billeder hele dagen. Udvid visningsvinklen med ultra bredt kamera. Tilpas fokus med dybdekamera, eller kom tættere på detaljerne med makro kamera.

Capture detaljer selv i lavt lys med OIS

Kom tæt på 5mp makro kameraet og bring ud de ultra-fine detaljer på dit billede. Det gælder naturlig bokeh effekt til dine billeder, så dit emne skiller sig ud fra baggrunden.

Klar, super stabil, go

* Billeder simuleret for illustration formål. ** Resultaterne kan variere afhængigt af lysforhold og / eller optageforholdene herunder flere fag, være ude af fokus, eller motiver i bevægelse. *** Understøtter ikke zoomfunktion. **** Kun tilgængelig, når du optager med Ultra Wide kamera i Full HD.

Memories fanget

Galaxy A52 tilbud stor kamera funktioner til en fantastisk pris. Skyd høj kvallitet portrætter Ina 64MP, gå bredt til at indfange smukke landskaber, en shoot super stabil video med OIS, eller gøre yourself stjernen med en 32MP front vender kamera.

Kant til kant filmisk magi

Se dine videoer, spil, fotos og indhold kommer til live om Galaxy A52 5GS blændende kant til kant Infinity O Full HD + skærm. Og med sin silkebløde 120Hz dynamisk opdateringshastighed, din skærm erfaring er intet mindre end imponerende.

Fortæl vand at bide støvet

* Simuleret billede. ** Farve tilgængelighed kan variere afhængigt af land eller transportør. *** Galaxy A52 er bedømt som IP67. Baseret på prøvningsbetingelser for nedsænkning i op til 1 meter ferskvand i op til 30 minutter. Ikke rådgivet til strand, pool brug og sæbevand. Hvis du spilder væsker, der indeholder sukker på telefonen, skal du skylle enheden i rent, stillestående vand, mens du klikker på tasterne. Sikkert mod lavt vandtryk kun. Højt vandtryk, såsom løbevand eller brusebad, kan beskadige enheden.

Nøglefunktioner

På næste generation af mobildata netværk ændrer kraften på 5G hurtige hastigheder den måde, du oplever og deler indholdet â € "fra super glat spil og streaming, til ultra-hurtig deling og download. Opgrader til Galaxy A52 5G og fremskynde din smartphone oplevelse.

Awesome skærm, super glat scrolling

Se de komfortable, slanke kurver på Galaxy A52 5gs sømløse design. Det minimale kamerahus blander sig ind med den matte finish på bagsiden for en ikonisk, næsten unibody look. Udtryk din stil med fire Trendsetting Farver: Awesome Violet, Awesome Black, Awesome Hvid og Awesome Blue.

Vigtig

Samsung Galaxy A71 Pris i Bangladesh BD december 2021 Mobileinto Bangladesh BD

Samsung Galaxy A71 Pris i Bangladesh BD december 2021 Mobileinto Bangladesh BD

Samsung Galaxy A718GB128GB Pris specifikation i Bangladesh af Samsung BD hjemmeside. Samsung Galaxy A71 6GB128GB er tilgængelig

Samsung Galaxy A71 brugte mobiler til salg i Saudi-Arabien

Samsung Galaxy A71 brugte mobiler til salg i Saudi-Arabien

Samsung Galaxy A71 Dual SIM 128GB, 8GB RAM, 4G LTE, Sort, 1548. 9, SOUQ. OM, Samsung, ...

Samsung Galaxy A71 Pris i Nigeria Specifikationer, design, Review, Buying Guide Og hvor kan man købe

Samsung Galaxy A71 Pris i Nigeria Specifikationer, design, Review, Buying Guide Og hvor kan man købe

Samsung Galaxy A71 er den bedste SamsungA serien Phonefor i år 2020. Galaxy A71 er siden blevet løsladt, mens Samsung Galaxy S20 Lineup

Samsung A71, 128 GB, 4G Dual Sim smartphone Prism Sort A71 Køb, bedste pris i UAE, Dubai, Abu Dhabi, Sharjah

Samsung A71, 128 GB, 4G Dual Sim smartphone Prism Sort A71 Køb, bedste pris i UAE, Dubai, Abu Dhabi, Sharjah

Samsung Galaxy A71 udsalgspris i UAE Dubai er AED1,453. 2, se de fulde specifikationer, funktioner og hvor kan man købe Samsung Galaxy A71 i UAE Den nye smartphone fra Samsung er Samsung Galaxy A71-enhed. Håndsættet kommer sammen med Galaxy A51. Den er udstyret med en skærmen fingeraftryksscanner wit

Samsung Galaxy A71 Pris i Filippinerne

Samsung Galaxy A71 Pris i Filippinerne

OPDATERET Forudbestil detaljer Samsung Filippinerne har for nylig afsløret forudbestilling prisfastsættelse for Samsung Galaxy A71, den koreanske companys efterfølger til

Samsung A71 pris Filippinerne 2021 og specifikationer Fordele og ulemper

Samsung A71 pris Filippinerne 2021 og specifikationer Fordele og ulemper

Samsung Galaxy A71 lanceret i Filippinerne med løftet om en stor batteri, Android 10 store kamera. Skal du købe den Læs denne anmeldelse

Samsung Galaxy A71 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A71 Brugernes mening og anmeldelser

Samsung Galaxy A71 tilbyder en billigere vej til 5G tjeneste hvis thats vigtige for dig, men ellers dens kun en anstændig 600 telefon.

Sådan screenshot Galaxy 7

Sådan screenshot Galaxy 7

Oplev vores 5 teknikker til at tage et screenshot på Samsung Galaxy A71. Find ud af, hvordan du nemt laver et screenshot.

Samsung vil snart frigive sit billigste 5G telefon i USA Opdatering Lanceret

Samsung vil snart frigive sit billigste 5G telefon i USA Opdatering Lanceret

Køb Samsung Galaxy A-serien A71 i bedste pris i Filippinerne med specs såsom 64MP Quad bag kamera, 6. InfinityO Display, og meget mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.