Galaxy S20 Fe pakker alle de øverste funktioner man har brug for en smartphone til en overkommelig pris

Galaxy S20 Fe Review Samsung-telefonen De fleste skal købe

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Taget en skinne til den nyligt lancerede levende Galaxy S20 Fe? Hvis du har, har du sandsynligvis allerede tænkt på, hvilken farve du vil lide, og måske endda hvorfor du gerne sådan farve. Din yndlingsfarve siges at definere en stor del af, hvem du er, og kan tilbyde et indvendigt kig på din egen personlighed og adfærdsmæssige Traits.

Galaxy S20 Fe kommer i et udvalg af seks levende farver, der passer til enhver holdning, udseende og personlighed. Weve gravede dybt ind i farvernes psykologi for at dele, hvordan farvevalg giver et indblik i en persons personlighed!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsung Galaxy S20 Fe Første udseende: Sidste måned udvidede Samsung sin S20-serie med tilføjelsen af ​​en overkommelig premium smartphone â € "Galaxy S20 Fe. Samsung Galaxy S20 Fe er lanceret den 23. september, der sandsynligvis konkurrerer med OnePlus smartphones i landet. Vi har lige fået vores hænder på smartphone, og her er et nærmere kig på det: Â

Samsung Galaxy S FE design og farver

Samsung Galaxy S FE har et meget lignende design som de andre Galaxy s smartphones, det kommer i friske pastelfarver, som kunne være dealaker Smartphone blev lanceret i Cloud Navy, Cloud White, Cloud Pink, Cloud Red, Cloud Blue og Cloud Gold Colours

Samsung Galaxy S20 FE har et meget lignende design som de andre Galaxy S20 smartphones. Det kommer dog i friske pastellfarver, som kunne være dealaker. Smartphone blev lanceret i Cloud Navy, Cloud White, Cloud Pink, Cloud Red, Cloud Blue og Cloud Gold Colors.

Samsung Galaxy S FE pris i Indien â €

Smartphone har en -inch touchscreen-skærm med en opløsning af X pixels og et billedforhold på: Det drives af en octa-core Samsung Exynos-processor, telefonen leveres med GB RAM og GB internt lager

Smartphone har en 6. 0-tommers berøringsskærmsvisning med en opløsning på 1080x2400 pixels og et billedforhold på 20: 9. Den drives af en octa-core Samsung Exynos 990 processor. Telefonen leveres med 8 GB RAM og 128 GB internt lager.

Samsung Galaxy S FE kamera

Flagship smartphones er latterligt dyre i 2022, og ærligt er folk trætte af det. Ingen ønsker at bruge over $ 1.000 på en telefon, men Samsungs hele Galaxy S20 lineup krævede fire figurer. Efter at disse enheder ikke har opnået trækkraft, har Samsung i løbet af Galaxy S20 FE, dog, med Galaxy S20 Fe, en $ 699 smartphone, der har alt, hvad en køber faktisk har brug for til en brøkdel af prisen.

Hardware

Så hvordan komprimerer Samsung en $ 1.000 telefon og de fleste af sine specs og funktioner i en, der er $ 300 billigere? Det første, de fleste mennesker vil bemærke, er, at Galaxy S20 FE er bygget af plastik.

Sideskinnerne i denne telefon er stadig lavet af metal, men hele bagpanelet er plastik. Men virkelig, det er ikke noget værd at klage over. Den robuste plastikbygning er behagelig at holde, holder telefonen lettere og har en god matbelægning, der ikke er meget glat. Den regelmæssige S20 + havde mig farende at sætte på en sag, men jeg føler ikke det samme behov på S20 Fe. Cloud Navy-modellen jeg blev sendt af Samsung, der stadig samler mange olier fra mine fingre, men ærligt tror jeg, at næsten alle de andre farver er overlegen til denne alligevel.

Taler om farver, der er seks af dem. Cloud Navy er den mørkeste af sættet, med Cloud White, Orange, Red, Lavendel og Mint er også tilgængelig. Hvis jeg købte denne telefon, tror jeg sky orange og rød er no-brainers, men virkelig synes de alle godt ud. I slutningen af ​​dagen, jeg er bare glad for, at Samsung ikke gør den samme fejl som resten af ​​S20 lineup, hvor farverne var kedelige eller ikke-eksisterende.

Hvad angår det fysiske design af denne telefon, er det bemærkelsesværdigt svarende til resten af ​​S20 lineup. Bagsiden kamera modulet er placeret identisk, havnene og knapper er i samme sted, og det overordnede udseende er meget ens. Måske er den eneste store ændring er størrelsen af ​​de kanter rundt om skærmen, som de er bare en smule tykkere. Især også, den hulning selfie kamera har også en slank sølv ring omkring det, der gør det skiller sig ud mere. Skam, men nogen big deal. Skærmen er også lidt fladere her, som i min bog, er altid en kæmpe frynsegode.

Skærm

Under uncurved glas på Galaxy S20 FE, youll finde en 6. -inch, 1080p-skærm. Dens en anstændig Super AMOLED-panel. Lysstyrken er stor, farverne er levende, og betragtningsvinkler er hovedsagelig perfekt. Samsung er virkelig god til at lave skærme, uanset prisen på telefonen.

Resolutionen, også efficient et problem efter min mening. 1080p isnt vanvittigt skarp, men dens mere end nok for de fleste mennesker. Plus, det er ikke som at have en højere-res skærm ville have gjort den store forskel alligevel. Den regelmæssige Galaxy S20 lineup hits 1440p, men ud af boksen software grænser det til 1080p hvis du bruger 120Hz.

Det Hurtigere 120Hz opdateringshastighed pinde rundt på S20 FE, også, og dens lige så fantastisk som på high-end enheder. Rulning, spille spil, og gør netop alt på din telefon føles bedre med en hurtigere opdateringshastighed. Jeg har bemærket nogle hikke her eller der, at jeg ikke på min S20 +, men dette er et plus uanset hvordan man ser på det. Som Ill dykke ned i yderligere, også gør ikke det tage et hit på batteriets levetid, enten.

Kun store negative jeg har på displayet er med hensyn til anslagsfølsomhed. Jeg havde flere problemer i hele mit forbrug med den berøringsfølsomme skærm handler op. For eksempel, kan det ikke fuldstændigt registrere en swipe eller kan udløse lommen mode på lockscreen . Dette var ikke hyppige, men Im ikke alene i at opleve dette. En hel del tidlige købere har også haft lignende problemer. Heldigvis i mit tilfælde, en udskiftning enhed syntes at løse problemet, selvom jeg ikke bruge nær så meget tid sammen med den anden enhed.

software og ydeevne

For de fleste virksomheder, trimning $ 300 fra prisen for en high-end enhed ville betyde at droppe en processor tier, men thats ikke tilfældet med FE. Samsung formået at omfatte den samme Snapdragon 865 chip på S20 FE med sin kraftfulde præstation.

I praksis er dog, at ydeevnen isnt helt på samme niveau. Trods den samme chip, fandt jeg, at FE havde tendens til at stamme lidt mere end min Galaxy S20 + eller Galaxy Z Fold 2. Hvorfor? Jeg tror, ​​en del af det kommer tilbage til RAM tildeling skæres fra 12GB til 6GB. 12DK er absolut overkill, men 6GB er en smule lys i dag, især når du sætter Samsungs OneUI op på toppen. Ydelse Código dårlig, men det er ikke på samme niveau som flagskibe, og Id kamp for at kalde det glat. Det er fint.

Så vidt software går, intet har virkelig ændret fra Galaxy S20 tidligere på året. FE kører på Android 10 med OneUI 2. ud af kassen. Dens stadig temmelig god software, men dens til tider lidt frustrerende. Jeg gik mere i dybden om det i min anmeldelse fra tidligere i år, men denne ene afsnit opsummerer mine følelser.

Samsungs software erfaring er en slags kompromis. Du har alt, du virkelig kan ønske og thats god! Men efter at have alt kan være overvældende og forvirrende også. Dens alle et spørgsmål om valg og thats skønheden i Android, virkelig.

Batteri liv

En anden frynsegode for at købe Galaxy S20 FE løbet de dyrere modeller er batteriets levetid. Den 4500 mAh batteri i denne telefon holder længere i min erfaring end Galaxy S20 +, som var fint, men ikke helt imponerende.

Generelt S20 FE er en telefon jeg ikke kan dræbe på en dag. Jeg typisk fandt, at jeg kunne klare flere timer af skærmen tid på en dag, mens fastholde så meget som 40% ved sengetid. Dine resultater kan variere, selvfølgelig, men denne telefon har nogle alvorlige udholdenhed. Plus, det stadig har hurtig opladning og trådløs opladning, når det drejer sig tid til toppen off.

Kamera

Kameraet på Galaxy S20 FE er en, der overraskede mig. Jeg var ekstremt skuffe ed i S20 og S20 +, og på trods af FE ved hjælp af den samme vigtigste sensor, det ser ud til at trække ud bedre overordnede skud. Detaljer er skarpe, farver er gode, og nådigt, mine kæledyr ikke længere ligne oliemalerier, så længe belysningen er anstændigt. Jeg stadig finde, at bevægelse er et stort problem for Samsungs kameraer, men resten af ​​erfaringerne har været en markant forbedring.

Den primære 12MP kamera er, hvad jeg mest brugt, men det ultrabrede shooter var ingen daske, enten. Tele er begrænset til blot 8MP, men med faktiske 3x optisk zoom, resultaterne werent dårligt! Alt fortid, optisk zoom, men begynder at se temmelig ujævn.

I videoafdelingen mister S20 Fe ud på 8k-støtten, at de andre S20'er er i stand til, men det føles ikke rigtig som et tab. På dette tidspunkt er 8k ikke rigtig det værd, og 4k på FE får jobbet gjort.

Samsung er stadig på tredjepladsen bag Google og Apple, når det kommer til Camera Chops, men Galaxy S20 Fe og den meget mere dyre note 20 ultra har bevist, at virksomheden bliver bedre. Virkelig, jeg har ikke meget at tilføje ud over det. Kameraerne her er ret godt!

små ting

Samsung Galaxy S20 Fe 5g kommer i seks forskellige farver, der passer til din stil, eller rettere din personlighed? Dens tilgængelig i Cloud Mint, Lavendel, Orange, Red, Navy og White, så hvilken kittede din fancy?

Populær med de trending pastelfarver for nylig, er du kendt for din zen, troværdighed og tankevækkelse. Du vil altid være der for dine kære, når de har brug for dig. Du låner et øre, gør favoriserer, og aldrig skuffe dem.

Orange ses typisk som en glad farve, ofte forbundet med solskin. F Din yndlingsfarve er orange, du er en social person med en levende personlighed, da farven repræsenterer optimisme, entusiasme og kreativitet.

Ahh, rød, en af ​​mine yndlingsfarver. Hvis jeg skulle få en, ville det også være rødt. Farven rød er en aktiv farve og en show-propper. Det viser, at du er energetisk , stærk vilje og lidenskabelig; Og at du ikke har noget imod at stå ud fra mængden.

Den reneste farve af dem alle. Der er ingen tvivl om, at hvid giver en ægte, ren og pålidelig stemning. Du er en venlig sjæl og ville gå ud af din måde for at hjælpe endnu absolut fremmede ved gaden. Derudover har du en raffineret smag i livet og foretrækker en klassisk livsstil. Tal om ataer.

Prissætning og tilgængelighed

Samsung Galaxy S20 FE er nu tilgængelig til køb med prisen på RM3,399. For at købe en til dig selv i din yndlingsfarve, skal du tjekke det her. Hvert køb vil også komme med et gratis klart stående dækning værd RM119.

Samsung lancerede Galaxy S20 FE smartphone den 23. september, meget til spænding af fanen af ​​fotografering og sociale medier. Dens en do-it-all flagskib smartphone, til et overkommeligt prispunkt, gjort endnu mere lokkende af de igangværende festlige tilbud.

Aquitya fik hænderne på Samsung Galaxy S20 Fe Smartphone for et par uger siden og skudt nogle fantastiske billeder, som det kan ses fra Instagram-posten ovenfor. Close-ups af blomsten og bladet er bemærkelsesværdige, og detaljerne fanget gør disse hver dag øjeblikke se episk. Tag et kig på den langsomme-mo video af Diesel, hvalpen, og youll forstå, hvor alsidigt kamera system er til at fange stillbilleder samt action shorts.

Shaaz Jung har været et af de mest fremhævede India Wildlife-fotografer i nyere tid, især på grund af hans fantastiske skud af den ubehagelige Black Panther fra Jungles of Southern India, der gik viral. Tag et kig på hans foder og hvor Galaxy S20 FE har været i stand til at imponere fotografering aficionado i ham ved at stille de nødvendige hardware og billedbehandling kapaciteter til at opfylde de rigor af alvorlig karakter fotografering. Han er imponeret over Pro tilstanden på Samsung Galaxy S20 FE. Med Pro-tilstand, styringen er i dine hænder. Du kan justere ISO, lukkertid, og eksponeringsniveauer og endda tilføje filtre på farten for at få den ønskede effekt.

Sudhir Shivaram, en berømt dyreliv fotograf, er en anden Samsung Galaxy Expert. Han er vært for sin egen online-fotografering kurser og adfærd dyreliv ture. Shivaram tog også Samsung Galaxy S20 FE i naturen og kom tilbage med nogle fantastiske resultater.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vi sammenligner Samsung Galaxy S21 Plus med Apple iPhone 13 Pro for at finde ud af, hvilken telefon har en bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Samsung Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra brugervejledning Et komplet trin for trin brugervejledning for begyndere, Pros, Seniorer om hvordan man Master And Brug Du Paperback

Samsung Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra brugervejledning Et komplet trin for trin brugervejledning for begyndere, Pros, Seniorer om hvordan man Master And Brug Du Paperback

I dette indlæg vil vi vise dig hvad der inde i kassen af ​​Samsung Galaxy S21, og hvordan man sætter den op hurtigt, så du kan bruge det på ingen tid.

Samsung Galaxy S22 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy S22 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Hey gutter i denne video vil jeg vise dig den Top 5 Skærmbeskyttelse til Galaxy S21 Plus .... LK 4 Pack Hærdet glas kamera Screen Protectorhttps ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Købere af den nye Samsung Galaxy S10 og S10 Plus finder en forudinstalleret plastbeskyttelsesbeskytter på deres enhed ud af boksen. Begge telefoner har en ubeskyttet ultralydfingeraftrykslæser, der måske ikke arbejder med alle skærmbeskyttere.

Sådan repareres en reagerende berøringsskærm på en galakseenhed

Sådan repareres en reagerende berøringsskærm på en galakseenhed

Vær venlig at give links og hvorfor du anbefaler dem, har en god dag

Kina Skærmbeskytter S21 Producenter og Factory, Leverandører

Kina Skærmbeskytter S21 Producenter og Factory, Leverandører

Når det kommer til store skærme, youll ønsker at holde dem ridsefri, hvilket er grunden til youll ønsker at anvende de bedste Galaxy S21 Ultra skærm beskyttere. Telefonen meas

Belkin ScreenForce TrueClearCurve Skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21

Belkin ScreenForce TrueClearCurve Skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21

Ridser og revner er grimme og dyre at fix, og devaluere din telefon. Beskyt din 1000 investering med den enestående beskyttelse ofFortress hærdet glas. Hvorfor Fortress Glass EASY INSTALLATIONWith Fortresss let installatør, Fortress Focus, vil dit glas passer perfekt hver gang. Sig farvel til UNEV

Samsung Galaxy S21 Ultra Dobbelt SIM Mobile 6. tommer, 512 GB, 16 GB RAM, 5G Køb online på bedste pris i Egypten Souq er nu Amazon. G.

Samsung Galaxy S21 Ultra Dobbelt SIM Mobile 6. tommer, 512 GB, 16 GB RAM, 5G Køb online på bedste pris i Egypten Souq er nu Amazon. G.

Samsung S21 Sim-kort slot Samsung S21 Ultra SD Card slot Samsung Galaxy S21 Plus Sim kort type Samsung Galaxy S21 micro SD-kort kapacitet Samsung Samsung S21 Sim-kort slot Samsung S21 Ultra SD Card slot Samsung Galaxy S21 Plus Sim kort type Samsung Galaxy S21 micro SD-kort kapacitet Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S21 Ultra, 5G, 256GB, Phantom Black Copy Cheyone.com

Samsung Galaxy S21 Ultra, 5G, 256GB, Phantom Black Copy Cheyone.com

Shop Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12GB512GB, Phantom Black leveres med 120Hz Dynamic Amoled 2x, køb online til bedste pris i Indien

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.