Galaxy Tab S7 FE 5G

Samsung Galaxy Tab S7 FE pris, slip og 5G detaljeret

Nyd sleekness af Galaxy Tab S7 FE 5G i dine hænder. Den enkle, unibody design ser forfinet med den minimale kamerahuset på bagsiden, og den slanke formfaktor holder dit greb komfortabel. I dit valg af fire ikoniske farver: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Grøn og Mystic Pink.

Nyd medrivende seværdigheder og lyde

Tag i levende farver Galaxy Tab S7 FE 5G s 12. "skærm Den pulserende skærm lader detaljer skinne, og den filmiske oplevelse er forbedret med den utrolige lyd af AKG To højttalere og Dolby Atmos skaber overvældende surround-lyd til.. placerer dig i centrum af scenen skærmen

. Udstyret med en højtydende Snapdragon 750g chipsæt, Galaxy Tab S7 FE 5G holder din streaming og gaming glat og hurtigt du kan multitaske med lethed og starte op til tre apps alle. . på en gang og med over 1 TB lagerplads, når du bruger et microSD-kort, dine vigtige filer kan bo på hånden

. Connect, downloade og nyde, Â g

5G-forbindelse ændrer spillet â €”og dit arbejde. Utrolige hastigheder lader dig downloade i en flash, og lav ventetid holder din forbindelse stærk med lidt forsinkelse. Være et skridt foran på den næste generation af datanetværk og opdage nye måder at dele og opleve indhold online.

Batteriet til at tage på dine travle dage

Tænd din Tab til liggende tilstand for et videoopkald og flyttet foran kamera holder dig i centrum af skærmen. Når du taler, din stemme høres tydeligt med de 3 mikrofoner indlejret rundt på skærmen.

Føles som en rigtig kuglepen, men er så meget mere

Med lav ventetid og en blød spids, den medfølgende S Pen tilbyder en naturlig skriftligt oplevelse. Mere end det, viser det sig håndskrift til tekst i realtid og lader dig redigere tekst med enkle bevægelser. Når du er færdig, er det magnetisk snaps til siden for nem at bære en €”ingen grund til at opkræve S Pen.

Gå fremad, sætte det hele skriftligt

Brug S Pen sammen med klip Studio Paint til at bringe din vision til livet. Illustrere og skabe tegneserier med hjælp af storyboarding, rentegning og andre værktøjer. Den app er dit gratis i 6 måneder. Tid til at skabe kunst som de professionelle.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung udgiver den 12. -inch Galaxy Tab S7 FE 5G, en billigere søskende til sit flagskib Galaxy Tab S7 Plus, torsdag, august 5th. Den "FE" står for "Fan Edition", et begreb, der også blev brugt med Galaxy S20 FE smartphone, og er hovedsageligt en rundkørsel måde at sige dette er en mindre prangende alternativ.

Med hensyn til specs, der kan koges ned til en mindre kraftig Snapdragon 750g chipsæt, sammenlignet med S7 / S7 Plus 865+ processor. Her får du en LCD i stedet for Plus' AMOLED-skærm med 2560 x 1600 opløsning versus 1.752 x 2.800 pixels. Samsung har ikke nævnt, hvis opdateringshastigheden vil matche 120Hz på S7 rækkevidde.

Et andet område, hvor det falder kort er kameraet: 8MP på ryggen og et 5-megapixel en til selfies. Forholdsvis, S7 / S7 Plus har en dobbelt opsætning kamera, med et hoved 13-megapixel kamera ledsaget af en ultra bred 5-megapixel tilbyder, med en front 8-megapixel snapper. FE poaches også S7 Plus' 10.090 mAh batteri og understøtter hurtig opladning. Dens metal unibody-design bør stadig føler som overdådige.

en $ 530 WiFi-model er også tilgængelig for pre-order i dag, forud for en September udgivelsesdato, i tre ekstra farver, herunder pink, grøn og sølv. Begge tabletterne kommer med en S-Pen stylus ud af kassen.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Et andet skridt

Så, hvad er det for noget om? Nå, først, med en privilegeret trade-in, kan du få op til $ 900 off prisen på Samsung Z Fold3 5G og, med ovenstående link, du kan få fat i Galaxy Tab S7 FE for kun $ 99. 9. Dette er en samlet besparelse på $ 1.400! En massiv rabat i nogens bøger.

Hvad er Samsung Galaxy Tab S Fe?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe er den nyeste på mærkets linje af tabletter. Det sælger normalt for $ 599. 9, og du kan få det i en række smagsoplevelser, herunder sølv, sort, lyserød og grønt.

Hvad er Samsung Z Fold G?

Hvis du vil have en tablet, vil du have den nyeste telefon til at gå med det, ikke? Godt, Samsung Z Fold3 5G er det nyeste håndsæt fra elektronikgiganten, som så udgivelse den 27. august, 2022. Som sådan får du en fantastisk aftale på smartphone, hvis du handler på $ 900!

Samsung Z Fold3 5g, som du måske har gættet, er et foldet håndsæt. Denne ene folder lodret , med folden, der strækker sig fra top til bund, i modsætning til Z Flip3, som folder vandret . Infinity Flex Display måler i en kæmpe 7. INCHES, så der er masser af skærmrum til at nyde med den 120 Hz adaptive opdateringshastighed.

Er du klar til at komme ind i Samsung Ecosystem?

Hvis svaret på det pågældende spørgsmål er en Rosounding Ja, så har du masser af Samsung tilbud om at drage fordel af denne uge. Disse tilbud varer i en dag, så vær så hurtigt, hvis du vil høste fordelene!

Vi håber du kan lide de ting, vi anbefaler og diskuterer! Muo har affiliate og sponsorerede partnerskaber, så vi modtager en andel af indtægterne fra nogle af dine køb. Dette påvirker ikke den pris, du betaler, og hjælper os med at tilbyde de bedste produktanbefalinger.

*** Batteriets ydeevne er underlagt netværket, signalstyrken, funktionen, udvælgelsen og profilen. Batterietiden er baseret på vores eget Laboratorium Målinger og kan variere afhængigt af faktorer som f.eks. Enhedsindstillinger, brugsmønstre og driftsforhold.

³ ³ GPS / AGPS-forbindelse er underlagt lokale netværk, og datatjenester og netværksudbydere kan opkræve yderligere serviceafgifter. Derudover kan forbindelsestiderne påvirkes af eksterne faktorer, såsom omgivende miljø, vejr, osv

- Google+, Google, Google-logoet, Google-søgning, Google Maps, Gmail, YouTube, Android, Google Play og Messenger er varemærket til Google Inc. Alle andre nævnte produkter og tjenester kan tilhøre deres respektive varemærkeejere.

- Hukommelsesstørrelse: Brugerhukommelse er mindre end den samlede hukommelse på grund af opbevaring af operativsystemet og softwaren, der bruges til at betjene telefonfunktionerne. Faktisk brugerhukommelse varierer afhængigt af mobiltelefonoperatøren og kan ændres, efter at der udføres softwareopgraderinger.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Nøglefunktioner

Tags: Samsung Galaxy Tab S7 FE annoncerer, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Malaysia Launch, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Malaysia Udgivelsesdato, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Review, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Specs, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Malaysia Pris, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Malaysia, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Forbestilling, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Malaysia Forbestilling, Samsung Galaxy Tab S7 Fe Harga, Samsung Galaxy Tab S7 Fe

Vurder og anmeld Samsung Galaxy Tab S Fe

Samsung Galaxy Tab S7 Feâ tilbyder næsten alle de funktioner, som de fleste brugere ville have brug for fra den oprindelige SAMSUNG GALAXY TAB S7 Plus i en meget mere overkommelig pris fra RM1899. Det har dog stadig brug for en finjustering for at få den klar til at være en fuldbygget produktivitetsmaskine. Ingen bekymringer, vi har alle de tips, du har brug for at gøre det, så læs videre på, hvordan du tænder din Samsung Galaxy Tab S7 Fe ind i din produktivitet laptop.

Samsung kommer ofte ud med fan edition eller fe versioner af deres enheder med fokus på fans af deres mere premium enheder. Som sådan har FE-enheder en tendens til at have de funktioner, som fans vil have det mest, men "Samsung Galaxy Tab S7 Feâ er lidt af en pioner, da det nok er den første Samsung Fe-enhed, der skal tilbydes til en mere overkommelig prismærke i forhold til dens original enhed.

Som den oprindelige SAMSUNG GALAXY TAB S7 plus blev prissat på RM3999, er Samsung Galaxy Tab S7 Fe signifikant mere overkommelig fra RM1899, men tilbyder en lignende 12. -Inch mellemstore 2K-skærm, en S pen-stylus og super tynd, men premium ser chassis ud. Hvordan fungerer det med en Qualcomm Snapdragon 778g chipset og mindre hukommelse? Find ud af i vores fulde anmeldelse.

Vigtig

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S7-serien er nu tilgængelig i Filippinerne

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Samsung Galaxy Tab S7 FE i 4GB RAM 64GB opbevaring option er prissat på Rs 46,999, mens den højere spec 6GB RAM 128GB kan havde for Rs 50,999.

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 kunne være et reelt alternativ til de bedste iPads, og der forventes at være fire modeller.

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Lær at bruge den Mobile Device Unlock kode af Samsung Galaxy Light.SIM unlock phoneContact Customer Care for at anmode om Mobile Device Unlock kode til din phone.Verify IMEI ved at skrive 06

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Et ur, der virker omkring dig. Tag opkald, modtag meddelelser, få adgang til dine yndlingsapps og fortsæt med dine socialitet lige fra dit håndled. Ingen telefon ingen bekymringer. Watch Active2 4G giver dig mulighed for at forblive forbundet til alle områder af dit liv.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Indias mest betroede platform til at sælge gamle Samsung SmartWatch, sælge dine brugte Samsung SmartWatch online Cashify og få øjeblikkelig kontanter ved døren. Besøg hjemmesiden for at vide mere

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Vi sammenligner de vigtigste forskelle mellem Galaxy Watch 4 og Watch 3. Hvis du er overvejer et køb, skal du læse denne første

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Køb Samsung Galaxy 3 45mm 4G SmartWatch Mystic Silver online på EMI i bedste priser. Benytte let EMI tilbud og nul ned betaling på alle SmartWatch mærker til Bajaj Finserv EMI Store.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

The Galaxy Watch 4, Galaxy Buds 2 forudbestilling begynder i Indien den 30. august.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.