Ægte Apple Watch Charger

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Deltag gaming ledere, sammen GamesBeat og Facebook Gaming, for deres 2. årlige GamesBeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: i Metaverse 2 Denne kommende 25. januar 25-222. Lær mere om arrangementet. ,EN

Som 2022 nærmer sig sin længe ventede ende, har trådløs opladning teknologi bliver rimeligt almindelige, noget overkommelige, og helt sikkert mere praktisk end famlende for en traditionel strømkabel. I dag er det muligt at henkastet droppe udtømte telefoner, ure og / eller Bluetooth hovedtelefoner på en $ 12Ã, eller $ 20 induktiv opladning pad og samle dem sikkerhedskopiere fuldt opladet timer senere à ¢ â,¬â € ingen simpel feat hvis du indse, hvor lange selskaber kæmpet for at nå dette punkt.

I sidste uge annoncerede Apple tilbagevenden MagSafe, dens varemærkebeskyttede navn for de magnetiske opladning stik fundet i MacBook bærbare computere før USB-C uden videre erstattet dem. Til computer bekymrede snuble over deres strømforsyninger brugere, MagSafe var en bona fide fornemmelse, lovende fuld hastighed opladning af en traditionel strømstik med øjeblikkelig udstationering af en magnet. Nu theres en MagSafe oplader til iPhone à ¢ â,¬â € et overraskende stort metal og plast pucken at løfter en lignende blanding af hastighed og bekvemmelighed for visse iPhones, under særlige betingelser, til præmie priser.

Min informeret tro er, at MagSafes sent 2022 frigivelse har sat scenen for iPhones at bevæge sig væk fra de traditionelle stik i 2022, en bevægelse, der rivaler sandsynligvis vil håne, før du følger trop i de efterfølgende år. Derfor vil smartphone-brugere snart ligeglad nervøsitet med kabler end at finde opladning plader, men overgangen til fuldt trådløs opladning plejer nødvendigvis være glat for enhver virksomhed, mindst af alle Apple. Her er hvorfor.

Fem-plus år undervejs

Selv om det synes let at se tilbage på 2022 MacBook version af MagSafe at se, hvor det hele startede, Apple begyndte faktisk at teste farvande for fuldt trådløs opladning og data med det originale Apple Watch. Annonceret i 2022 og udgivet i 2022, at apparatet bruges en magnetisk oplader kabel til strøm og en kombination af Bluetooth og Wi-Fi til at overføre data. Ingen tænkte alt for dybt over det faktum, at Apple hadnt brugt USB eller en proprietær alt-i-én-stik som en erstatning, og de eneste indlysende konsekvenser var mindre end ideel genopladning og datahastigheder.

Efterfølgende innovationer muliggjort Watch til at opkræve hurtigere ved hjælp af sin magnetiske puck, samt sende og modtage data hurtigere med Wi-Fi og Bluetooth-opdateringer à ¢ â,¬â € alle højtydende nok at klager over disse facetter af Watch er blevet relativt knappe. Men at skære iPhones strøm og data ledninger ville være så nemt. iPhone-batterier er cirka 10 gange større end Watch batterier, og deres databehov er så forskellige som nat og dag. Det tog tid for trådløse hastigheder at indhente kablede muligheder.

Nu har de, eller i det mindste tæt nok, at nogle brugere plejer pleje. Tidligere iPhones understøttes 18-watt wired opladning; nye iPhones understøtter 15-watt MagSafe trådløs opladning. USB 3. løfter op til 5 Gbps wired overførselshastigheder, men Wi-Fi 6 lover 1Gbps til 5Gbps trådløse overførselshastigheder, der 5G mobilnetværk begyndt at prale gigabit hastigheder,  andÃ, Bluetooth 5 fungerer som en tilstrækkelig 2Mbps tæt hold Falde tilbage. Generelt trådløs teknologi er klar til overgangen.

Theres en del debat om, hvorvidt brugerne er klar til overgangen. Nogle brugere ville elske at ske med æbler proprietær Lightning stik standardÃ, og er villige til at gå fuldt trådløse for at nå dette mål. Andre ville foretrække at se iPhone skifte til en USB-C-stik, ligesom Android-telefoner. Apple har stille og roligt tilkendegivet, at det før ville gøre op med de iPhones stik helt end vedtage USB-C, en præference, der sandsynligvis motivere overgangen til trådløs tilslutning.

Magsafes hardware implementering med iPhones

I modsætning til Apple Watch Magnetic Opladning kabel, som er en meter lang med en omkring en inch diameter magnetisk puck i den ene ende, den iPhones MagSafe Charger omfatter en meter kabel og en magnetisk puck med større diameter end to inches. Personligt, er forskellen slående. Uden dykning dybt ind i, hvor slemt MagSafe magnetisk vedhæftede cirkel ser på iPhone sager eller hvordan pucken kræver manuel løsrivelse stedet for at forblive på en overflade, når iPhone er samlet op, Ill notat, at Ive set klager over begge punkter på sociale medier. Jeg formoder disse spørgsmål vil i sidste ende løses ved anden generation MagSafe tilbehør, men for nu, de designvalg er mere end en smule akavet.

Der plejede at være en stor kløft mellem iPhones trådløse og kabelforbundne opladning hastigheder à ¢ â,¬â € nogenlunde forskellen mellem genopladning i fire timer versus to à ¢ â,¬â €, men det er stort set fordampet med iPhone 12 familien. Fra og med 2022 iPhone 8 og iPhone X, Apple begyndte at støtte både 5-watt Qi trådløs opladning og en proprietær 7. -watt Made for iPhone trådløse variant, der kunne kun tilgås med Apple-autoriserede tilbehør. Alligevel kunne trådløse genopladninger overtage fire timer, afhængigt af modellen. Så når jeg siger, at iPhone 12 understøtter nu 15-watt trådløs opladning, det betyder nogle modeller vil opkræve i omkring to timer ved hjælp af MagSafe, der kan sammenlignes med kablede hastigheder.

Opnåelse at hastigheden vil kræve en iPhone 12, 20 watt vægadapter, og en MagSafe puck. Magneter inde pucken og telefonen vil præcist tilpasse deres opladning spoler, cant en fysisk trick ældre iPhones udføre. Teknisk set MagSafe er bagudkompatibel med iPhones så gammel som den førnævnte 8 og X à ¢ â,¬â € Æbler onlinebutik selv fremmer dette à ¢ â,¬â € men de pucke magneter Dont vedhæfte fast til disse iPhones rygge, og den deraf følgende afgiftsstruktur hastigheder er ikke bedre end Qi. I min test af en iPhone 11 Pro med MagSafe, går fra 30% til 100% tog næsten fire timer den samme langsomme tempo, man ville forvente fra ikke-MagSafe opladere.

Magsafes uklarheder i iphone ui

Trådløs opladning blev tvetydigt implementeret på iPhone før MagSafe, og at tvetydighed forekommer sandsynligt at ekspandere i denne generation. I modsætning til Android-telefoner, som undertiden påfaldende flag, der theyre hurtig opladning, har iPhones aldrig lade brugerne vide, at de ved hjælp af en opladning standard eller en anden. Dette var et lille problem før med 5-watt og 7. -watt trådløse opladere, som på trods af Apples markedsføring, uafhængige tests fundet lidt eller ingen faktiske genopladning hastighed gevinst med dyrere Made for iPhone tilbehør. Men det er indstillet til at blive en større problem nu med MagSafe, hvor kløften er større.

Æbler MagSafe oplader foreslår en forvirrende fremtid for trådløs strøm

Et problem er, at de fleste af de teknisk understøttede iPhones plejer flag, at de er ikke optankning hurtigere hjælp MagSafe. At bruge $ 39 for den uhåndterlig pucken og $ 19 til væggen adapteren plejer få dig enten bedre ydelse eller en ellers bedre brugeroplevelse. Selv kører den netop frigivet iOS 14., pre-iPhone 12 modeller tilbyder stadig ingen anelse om deres kabel eller trådløst tankning hastighed enten før eller under genopladning. Du skal bare få, hvad du får.

Den seneste kortvarigt iPhone 12 modeller skærm en animeret ikon cirkel og lyn ved første forbindelse til MagSafe, ligesom Apple Ure gøre med den magnetiske Opladning Kabel, men thats det. Når du er på hovedskærmbilledet, alt hvad du ser, er en standard lyn batteri ikon for uanset hvor mange timer telefonen genopladning. Fraværet af en opladning hastighed indikator kunne være tilgiveligt, hvis de eneste valg var mellem langsomme og måske ikke så langsom, men når theres også en hurtig løsning, ville det være rart at vide, at dens arbejde.

Jeg kan forstå Æbler indledende ønske om UI elegance: Undgå forskellige opladning ikon farver, animationer, eller markeringer er helt sikkert enklere end karakteristiske mellem langsom, mellem og høj hastighed strømtilslutninger. Men ligesom jeg sætter pris på at kende hastigheden på min elektriske biler oplader, især hvor mange timer jeg har tilbage, før jeg ramte 100%, en slags indikation à ¢ â,¬â € generel eller på anden måde à ¢ â,¬â € ville virkelig hjælpe iPhone. IPhone sikkert ved baseret på den tilsluttede oplader, der en fuld opladning sandsynligvis vil tage fire timer i stedet for to timer. Brugerne skal vide, at også.

MagSafe på et skrivebord eller natbord og i en bil eller lomme

En anden udfordring for MagSafe vil være at finde sin rette plads på vandrette og lodrette flader. Apple forventes tidligt, at nogle brugere ønsker ikke at forlade deres guld eller stål Apple Ure sidder på natbord s eller skriveborde og så skabte magnetiske opladning dokker, der holdt de ure oprejst under opladning. Kinnede iPhone-docks har længe holdt disse enheder lodret, men liggende, og selvom Apple annoncerede en flad multi-enhed trådløs opladningsplade kaldet Airpower som et alternativ, blev det forklaret, før det blev frigivet, hvilket efterlader markedet åbent for mange konkurrerende muligheder.

Apple ser ud til at gøre noget andet med magsafe. Det har meddelt, men ikke frigivet eller prissat et sammenfoldeligt Apple Watch og iPhone opladningsløsning kaldet Magsafe Duo, tilsyneladende designet med separate magnetiske opladningsflader til begge enheder. Som med Airpower bliver skærmbilledet iPhones horisontal à ¢ â, € hårdere at se på en natbord , eventuelt fint for et skrivebord â € œâ € og løsningen vil formodentlig formodes Vær tung nok til at forblive stabil på en flad overflade, når iPhone er fjernet. Dette vil afhjælpe den nyligt voiced bekymring over Magsafes Puck, der kræver manuel løsrivelse hver gang nogen tager fat i enheden, men jeg formoder, at Apple vil forsøge at opkræve mindst $ 120 for Magsafe Duo, hvis ikke mere.

Bilopløsninger med Magsafe kunne vise sig at være stor eller forfærdelig. Æbler Introduktion af iPhone 12 afslørede, at Belkin arbejdede på en elegant Magsafe Car Vent Mount Mange mennesker, der antages, ville omfatte genopladningsmuligheder â € â € Magsafe indebærer opladning, ikke? Nej: det er bare en $ 40 magnetisk montering uden strøminterface. Dens rimelig at antage, at Apple og Belkin var klar over, at de fleste biler ikke har USB-C-porte eller 20-watt-output, og i det omfang de fleste biler har 5-watt USB-en porte til brug med Apples Carplay Navigation og Entertainment Software, Er allerede overvejer Sådan overfører du brugere til Magsafe og Wireless Carplay Data Interfaces.

Uanset hvilken grund er Apple også fremme løsninger som en læder magasafe kort tegnebog, der knytter til iPhone til lommebarhed, men skal fjernes, hvis du vil tage et kort eller bruge Magsafe-genopladningsfunktionen. Det gør ikke meget mening for mig, men mit gæt er Apple er glad for at sælge så mange $ 59 læder tegnebøger, da folk vil købe.

Dit æble ur kan opkræve trådløst, men opladeren gør det ikke. Du skal bruge en god trådløs oplader adapter og kabel for at holde den produktive lille ledsager alle juiced up. Fra kabler til adaptere og derover finder du den bedste USB Wall Charger til Apple Watch Series 7 og tidligere.

Multitasker : Anker W Dual Port oplader

En pålidelig adapter er strømshesten af ​​enhver væg oplader, og denne fra Anker er en fantastisk to-i-en-løsning. 60W-adapteren tilbyder både USB-C og USB-A-porte, så det kan opkræve ethvert Apple Watch samt en ekstra enhed på samme tid. Her har du en højdrevet Multitasker , der oplader forskellige enheder hurtigt.

The Original: Apple Watch Magnetic oplader til USB-C-kabel

For dem på USB-C-toget er Apples USB-C-kabel til Apple Watch hurtigere og mere effektivt end dets USB-A-modpart. Så længe du har vægadapteren til at gå med det, er dette en bedre løsning til samme pris.

Old School Original: Apple Watch Magnetic Charging Cable

Selvfølgelig rider nogle af jer stadig den gamle skole USB-A Wall Unit à ¢ â, â € og det er okay. Apples USB-A-opladningskabel er stadig tilgængeligt og fungerer perfekt. Alle Apple Watch opladningskabler er magnetiske for at holde SmartWatch på plads under opladning.

Vigtig

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Familie Opsætningen er en Apple Watch funktion i watchOS 7 thats designet til at give forældre til at oprette Apple ure til deres børn uden dem at skulle ejer en iPhone så godt. Familie opsætning er primært rettet mod familier med børn, men det kan også bruges til at oprette ...

Apple Watch SE for børn En gennemgang af Familie opsætning efter to uger

Apple Watch SE for børn En gennemgang af Familie opsætning efter to uger

Den nemmeste måde at sælge noget, er at fortælle folk det vil hjælpe dem ikke dø eller komme til skade. Dette er absolut sandt, når det kommer til Apple Watch, et produkt whosearguably excellentmarketing budskab er, Bær dette, og du kan overleve et hjerteanfald.

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple Watch Carriers

Apple Watch Carriers

New Delhi, har juni 13 teleoperatør Vodafone endelig lanceret esim eller mobiltjeneste til Apple Watch GPSCellular i Indien. Indtil nu, kun Airtel og Reliance jio Network havde esim støtte.

Sådan laver du familieopsætning på Apple Watch

Sådan laver du familieopsætning på Apple Watch

Hvilken ekstra bekvemmelighed du får, når du køber en GPS-cellulær variant af Apple Watch, og hvilke kompromiser du har brug for at lave

Æbler Foneless SmartWatch-funktion, der skal rulles ud i Australien

Æbler Foneless SmartWatch-funktion, der skal rulles ud i Australien

Movistar har netop annonceret en plan, som vi nu kan bruge operatørtjenesterne til at bruge et cellulært Apple-ur i Family Setup-tilstand. Planen, som har en cos

Få en ny iPhone 11 Pro og Apple Watch serie 6 med op til 249 besparelser

Få en ny iPhone 11 Pro og Apple Watch serie 6 med op til 249 besparelser

Vælg mellem Activbody, Apple, Arccos, Beats by Dr. Dre, Glød, Hidrate Spark, JAXJOX, One Drop, Tangram Factory, Upright Technologies, Withings

Apple Watch fast på Apple logo de bedste rettelser for at prøve nu

Apple Watch fast på Apple logo de bedste rettelser for at prøve nu

Apple-uret kan være en meget enklere enhed end din iPhone, men det betyder ikke sin fri for fejl, glitches og styrter ligesom dine andre enheder. Et fælles problem, som du vil løbe ind i, er en frosset skærm på grund af en funktionsdygtig app. Selvom dette kan være frustrerende, kan løsningen være så simpel som en hurtig genstart.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch Series 5 med cellulære er pakket med endnu flere funktioner til at holde dig aktiv, sund og tilsluttet. Med den nye AlwaysOn Retina-skærm, den tid og centrale oplysninger altid forbliver synlige. Apple Watch Series 5 er der for dig som aldrig før.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.