Google annoncerer Pixelbook Go, en præmie, MacBookstyle Chrome OS bærbar

Google annoncerer Pixelbook Go, en præmie, MacBookstyle Chrome OS bærbar

Grab og Gos enkelhed var en rigtig aha øjeblik. Dens en effektiv måde at løse tilbagevendende udfordring af mennesker glemmer deres laptop, eller har behov for en midlertidig for besøgende. Dens at kunne have en enkel løsning på alle disse almindelige situationer, der kommer op.

Grib og gå ressourcer

Samsungs originale Galaxy Chromebook blev udgivet i 2022 med en high-end udseende, specs til at matche, og en $ 1.000 startende pris. Det var prissat endnu højere end Googles Pixelbook Go, men en grand for en Chromebook kan have været for meget for potentielle købere, fordi Galaxy Chromebook 2 blev annonceret tidligere på året med en nedskaleret spec liste og pris. Næsten halvdelen af ​​prisen på den originale Galaxy Chromebook, blev den anden version base konfiguration bygget op omkring Intels Celeron CPU i stedet for Core i5 i forgængeren og en 1080p-skærm i stedet for et 4K OLED-skærm, selv om det stadig bevaret Fiesta Rød farve mulighed.

Udvalgte

Nu selskabet synes at være indstillingen sine seværdigheder på endnu mere budget-venlige terræn med Galaxy Chromebook familien, placere billeder og specs på sin mobil presse site for Galaxy Chromebook Go. Detaljerne tyder på en bærbar computer, der er langt fra de høje højder af den oprindelige Galaxy Chromebook, men konfigureret med moderate specs, der kunne appellere til et bredere publikum med en pris mere på linje med de fleste Chromebooks.

Selvfølgelig gør vi ikke ved noget om prissætningen af ​​Galaxy Chromebook Go eller hvornår det vil være til rådighed til køb. Men Samsung har listet de vigtigste specifikationer for systemet, som er bygget op omkring en dual-core Intel Celeron N4500 chip, der er baseret på nyere arkitektur end Celeron 5205U processor i Galaxy Chromebook 2. Ikke desto mindre er det den mindst magtfulde af Jasper Lake familie af mobile chips til budgettet notesbøger , i stand til de grundlæggende opgaver Chrome OS er designet til, men ikke meget ud over dem.

Mens Celeron N4500 synes at være den eneste processor mulighed, Galaxy Chromebook Go er lidt mere fleksible, når det kommer til hukommelse og lagring, med RAM konfigurationer af 4 GB eller 8 GB, og 32GB, 64GB, eller 128GB muligheder for indbygget opbevaring. , Â 14-tommer skærm er spinklere større end Galaxy Chromebook 2s 13. -inch skærm, men med en lavere opløsning på 1,366x768 forhold til 1,920x1,080, og ingen omtale af USI Pen understøtter Galaxy Chromebook 2 besidder.

Som det sømmer sit navn, Galaxy Chromebook Go har den fordel, når det kommer til tilslutningsmuligheder i forhold til dens dyrere søskende: betragtninger både Chromebook 2 og Chromebook Go omfatter Wi-Fi 6, Go byder den nyere Bluetooth-v5. samt valgfri 4G LTEÃ, I den forstand er det ligner den nyligt annoncerede Windows-drevne Galaxy Bog Go, selvom at laptop vil have en 5G mulighed kommer senere på året. Ligesom Chromebook 2, Chromebook Go leveres også med et par USB-C-porte og et microSD-kort slot, selvom det mangler TPM sikkerhed.

Acesso Negado àpágina

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

2022 og 2022 har set Chromebooks og Chrome OS eksplodere som COVID-19 pandemi har skubbet folk til et værk fra hjemmet eller e-learning model, og dette har hjulpet skubbe den overkommelige browserbaseret model foran pc'en og Mac i salgstallene. Samsung Galaxy Chromebook Go ligner det vil give endnu en anden vej for købere med beskedne interne og en forholdsvis slankt design til at starte.

Den leveres med en 14-tommer TFT-skærm, men med en sølle 1366 ved 768 pixel opløsning à ¢ â,¬â € som er lige over grænsen til at blive klassificeret som HD. Galaxy Chromebook Go, der kører Chrome OS doesnt komme med den mest kraftfulde CPU, som dens pakning Intel Celeron N4500 processor med Intel UHD Graphics snarere end et direkte dedikeret grafikkort. Afhængig af det marked, hvor den bærbare computer er solgt, vil det komme med 4 eller 8 GB LPDDR4X RAM og 32, 64 eller 128 GB eMMC opbevaring.

På 15. mm tyk, 1. 5 kg hele Galaxy Chromebook Go pakke er forholdsvis slank, og det børstede sølv finish er ganske attraktiv i forhold til nogle andre billigere Chromebooks. Der er en række havne her også, herunder 2 x USB-C, 1 x USB-A, 1 x 3. mm hovedtelefon-indgang, 1 x microSD-kort slot, plus en nano-SIM-kort på LTE-version. Andre notabiliteter omfatter stereohøjttalere, en 720p webcam plus en 42. Wh batteri, der oplades med en medfølgende 45W USB-C-afgift mursten.

Mere om Chrome OS:

kan du handle i en revnet eller Broken iPhone

* Alle funktionalitet, funktioner, specifikationer og andre produktoplysninger i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, den fordele, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og kapaciteter af produktet kan ændres uden varsel . ,EN

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

Google Pixelbook Go kan viser sin alder, men det er stadig en af ​​de bedste premium Chromebooks til at købe. Planlagt til automatiske opdateringer gennem 2026, den Pixelbook Go er let, langvarig og leverer bidsk ydeevne. ,EN

Pixelbook go deal

I vores laboratorium, dens batteri udholdt en imponerende 11 og en halv timers uafbrudt surfing via Wi-Fi på 150 nits lysstyrke. Â Under multitasking tests, det revet gennem 30 Google Chrome faner og fem 1080p YouTube-videoer samtidigt med nul forsinkelse. ,EN

Hilda Scott bruger hendes kombinerede passion for gadgets og gode handler at give dig de bedste priser på alle ting tech. Hun har en bachelorer grad i film og medievidenskab fra Hunter College og 11 års tech og underholdning journalistik. Hendes arbejde har været vist på Toms Guide, iTechPost, Examiner. about, Parlemag, Enstars, og latin Times. Når hun ikke scouting for de bedste tilbud, Hildas indhente på hendes yndlings tv-shows og pro- wrestling kampe. Â, "

Galaxy Chromebook Go er den første Chromebook jeg har brugt. Så denne anmeldelse er en meget mere om min første erfaring med Chromebooks kommer fra en traditionel Windows / Linux / Mac baggrund. Chromebooks er for det meste under-drevne bærbare computere rettet mod uddannelse. Men på det seneste, Chromebooks bryder ud af denne niche segment ind i mainstream. Så jeg købte mig Samsung Galaxy Chromebook Go 14 fra Amazon for $ 269. 9. Kunne en Chromebook være din næste bærbare computer? Lad os finde ud af det.

Chromebooks er drevet af Chrome OS-operativsystemet, som jeg revideret for nybegyndere. I en nøddeskal, Chrome OS er en internet-drevet platform thats tæt integreret med Googles online produktivitet suite med Chrome-browseren i centrum.

The Galaxy Chromebook Go kommer i både WiFi og LTE-modeller. WiFi-modellen er en standard Chromebook, der forbinder til internettet primært via WiFi-forbindelse, mens den mere pebret LTE model bruger et SIM-kort til at oprette forbindelse til en hvilken som helst 4G mobile netværk til internetadgang ligesom din telefon.

Chromebooks er minimalistiske laptops og denne Galaxy Chromebook Go doesnt skuffe . Den vejer kun 3. lb eller 1. 5 kg og måler 12. 8A ¢ â,¬Â³ x 8. 8A ¢ â,¬Â³ x 0. 3A ¢ â,¬Â³ med en 14 skærm. Så sin let og slank nok til at passe ind i din rygsæk.

Den ydre krop er lavet af plastik, men du kan undskyldes for at tage fejl, at det er metallisk, fordi dens fik at pæn sølv aluminium føler. Hængslet føles hård og robust med en 180 graders drejning. Tasterne på tastaturet er godt fordelt ud, alle trykt med små bogstaver. Jeg hvordan bred touchpad er i forhold til andre laptops denne størrelse.

Den bærbare computer skærmen er 14A ¢ â,¬Â³ med en anti-glare LED-display med 220 nits lysstyrke. Det har en 1366Ã⠀”768, som er HD, men ikke fuld HD. Så denne skærm er ikke den bedste i klassen, men er godt nok til prisen youre betale. Samsung har også inkluderet en 1mp 720p HD-webcam, som er godt nok til din online Zoom eller Google mødes opkald. Du bliver nødt til at være i et godt oplyst område for at få en god billedkvalitet med den indbyggede webcam ellers du måske brug for en ekstern FHD webcam til bedre kvalitet.

På tilslutningsmuligheder foran, denne bærbar har to USB-C-porte, en standard USB-A-porten, hovedtelefonstik og Micro SD-kort slot. De USB-C porte kan bruges til opladning, dataoverførsel Chromebook'en og forbindelse til eksterne skærme via et HDMI adapter. I boksen, får du en 45W USB-C hurtig oplader og dens kabel, som du kan bruge til at oplade Chromebook samt andre USB-C-enheder såsom din smartphones eller magt banker.

Den rektangulære-formet USB 3. standard USB-A-porten er fantastisk til at forbinde til din flash-diske eller bærbare eksterne harddiske eller langsomt opladning dine bærbare enheder eller ekstern mus og tastaturer. Imidlertid er oval USB-C-porte nu erstatte den gamle standard USB-A-porte. Budget Chromebooks som denne kommer med EMMC 32-64GB flash-opbevaring. Men du kan øge denne opbevaring ved hjælp af Micro SD / SDHC / SDXC-kort op til 2TB. Takket være EMMC Flash Storage starter denne Chromebooks virkelig hurtigt hurtigt mindre end 10 sekunder og vågner op fra søvn næsten øjeblikkeligt. Hvis du overfører filer fra at sige dit DSLR-kamera, skal du bruge en dongle til at overføre telefoner fra et standard SD-kort.

Denne chromebook leveres med et 2-celle 5480mAh lithium-ion batteri, som ifølge Samsung giver dig 12 timers batteri. Ifølge mine tests kunne jeg presse ud mindst 6 timers aktiv brug, der browser på nettet og lejlighedsvis spiller musik. Dette er stadig utrolig ydeevne, som gør Chromebooks ideel til vejkrigere eller studerende, der deltager i klasser uden bekvemme ladestik.

Galaxy Chromebook Go Fuld Specifikationer

For en bærbar computer, der giver dig en hel dag batteri og hurtig wifi 6 tilslutning til sub-$ 200 pris punkt, tror jeg Galaxy Chromebook GO er værd at dine bucks. Jeg vil anbefale denne laptop til brugere, der er alsidige eller ikke har eksisterende Workflows , der kræver brugerdefinerede softwareapps, der kun arbejder på Windows eller Mac.

Pris og tilgængelighed

Galaxy Chromebook Go WiFi-modellen går for $ 299 på Samsung-webstedet. Men det samme produkt går til en meget lavere pris på $ 249. 9 på Amazon. Hvis du bor i Uganda, vil denne ChromeBook snart notere på Odukar Store.

Chromebooks kan arbejde offline; Applikationer som Gmail, Google Kalender, Google Hold, og Google Drive Synkroniser data, når tilslutte til internettet. OOGE-afspilning Videoindhold er tilgængelig offline ved hjælp af Google Play-film og tv-forlængelse med Chrome-browseren.

Historie.

De første Chromebooks til salg, af Acer Inc. og Samsung, blev annonceret på Google I / O-konferencen i maj 2022, og begyndte fragt den 15. juni 2022. Enovo, Hewlett Packard og Google selv kom ind på markedet i I begyndelsen af ​​2022. I december 2022 lancerede Samsung en Samsung Chromebook specifikt til det indiske marked, der ansatte virksomhedens Exynos 5 Dual Core Processor.

Kritisk reaktion på enheden blev oprindeligt skeptisk , med nogle korrekturlæsere, såsom derefter New York Times Technology Columnist David Pogue, ugunstigt sammenligner værdien proposition af chromebooks med Det for mere fuldt ud featured laptops kører Microsoft Windows-operativsystemet. Denne klage Dissiperet Senere i anmeldelser af maskiner fra Acer og Samsung, der var prissat lavere.

Vigtig

Claro Brasil Opgrader Bredbåndsinternet til 500 Mbps

Claro Brasil Opgrader Bredbåndsinternet til 500 Mbps

Stream Hablando Claro gratis online. Lyt til gratis internetradio, nyheder, sport, musik og podcasts. Stream Live CNN, FOX News Radio og MSNBC. Plus 100.000 Amfm-radiostationer med musik, nyheder og lokale sports snak.

Claro Dominicana Claro Mobile Internet

Claro Dominicana Claro Mobile Internet

Genoplad Claro Call kredit sendt direkte til din telefon sikker Sikre betalingsmetoder

El nmero de telfono no es vlido.

El nmero de telfono no es vlido.

Claro 2. niveau, som ligger på Plaza Carolina Claro, den vigtigste teleudbyder Puerto Rico med en bred vifte af avancerede tjenester på fastnet telefon, mobiltelefon, internet og TV.

RocketReach Find e-mail, telefon, sociale medier til 450m Professionals

RocketReach Find e-mail, telefon, sociale medier til 450m Professionals

HC BO 9162, 00778 Caguas, Puerto Rico Shopping Retail

Ppt septimbre 2 claro

Ppt septimbre 2 claro

Claro Virtual Planes Postpago i La Molina Kontaktoplysninger, adresse map, fotos, tilbud, realtid anmeldelser og vurderinger

Claro Telfono Virtual Corp 1.. 2 APK Mod Gratis køb til Android

Claro Telfono Virtual Corp 1.. 2 APK Mod Gratis køb til Android

Compra Super anime Naruto Akatsuki Clan nube smbolo claro silicona TPU telfono Funda para iPhone 5 SE 6 6s Plus 7 XR XS MAX 8Plus XR X 10 da AliExpress por US 1. 5 3. 7. Encuentre ms Productos de Telfonos y Telecomunicaciones, Fundas y bolsas para telfonos y Funda de cobertura medier. Disfruta de ENVO gratuito en todo el mundo Venta por tiempo limitado Devolucin sencilla.

Gratis WiFi søgemaskine

Gratis WiFi søgemaskine

Big Image Net Claro Wifi

3 Hurtige måder at rydde app og system cache på Android 987 understøttet

3 Hurtige måder at rydde app og system cache på Android 987 understøttet

Denne Wikihow lærer dig, hvordan du frigiver plads på din Android ved at rydde app cachen. Fra menuen Indstillinger kan du enten rydde cachen for alle apps på én gang eller til en individuel app. Åbn dine Androids-indstillinger. Du vil normalt ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.