Google udgivelser November 2021 Android opdatering med specifikke Rettelser til Pixel Telefoner

Android 12 Opdatering Hvornår OS Roll Out på Samsung, OnePlus Smartphones

Android 12 er den næste store udgivelse i Android OS. Opdateringen kommer med en visuel forny involverer nye Material Du tema, en meddelelse redesign, et nyt instrumentbræt privatlivets fred, beskyttelse af personlige oplysninger indikatorer og meget mere.

Android 12 er en magt-hus funktioner, men spørgsmålet er, hvornår vil Android 12 ankommer på din smartphone? I vores Android 12 opdatering tracker, vil vi diskutere, hvilke smartphones vil modtage Android 12 opdateringen, hvis overhovedet.

dato Android release

Google har officielt frigivet Android 12. Opdateringen kommer efter den femte beta, udgivet i september. Selv om kilden er blevet skubbet til AOSP, har Pixel enheder endnu ikke har modtaget deres første stabil opdatering af Android 12.

Når de officielle opdatering ruller ud til Google Pixel enheder, vil vi have mange smartphone producenter kommer op med deres planer for Android 12 udrulningen. Ved udgangen af ​​året, vil vi have mange Android-12 baserede skind klar fra Oppo, Xiaomi, OnePlus osv Ifølge Google, Samsung, OnePlus, Oppo, Realme, Tecno, Vivo, og Xiaomi vil få Android 12 senere på år.

Hvornår vil android ankommer?

Den sandsynlighed på enheden få opdateringen vil også afhænge af opdateringen politik til din specifikke i enheden. om enheden er berettiget til en opdatering eller ej. Den hastighed, hvormed Android 12 opdateringen ankommer, vil afhænge af, om det er en high-end smartphone og / eller hvis det blev udgivet for nylig.

Liste over støtteberettiget google pixel enheder

Send Android 12 lanceringen vil Pixel enheder være den første til at modtage Android 12 opdateringen. Udrulningen af ​​Android 12 stabile version for Pixel lineup vil begynde i de næste par uger, ifølge Google.

På nuværende tidspunkt, dont ved vi med sikkerhed, hvis den oprindelige pixel og Pixel 2 lineup vil modtage Android 12 opdatering eller ej. Begge enheder er vejen forbi softwareopdateringen support periode. Når det er sagt, kan Google trække op en overraskelse og udstede OTP opdatering til Google Pixel 2 og 2XL Android 12.

Liste over støtteberettigede OnePlus enheder

OnePlus har altid været på frontlinjen, når det kommer til Android-opdateringer. Virksomheden er kendt for at levere Android opdateringer hurtigere end andre smartphone OEM'er. På nuværende tidspunkt er den første Android 12-baserede OxygenOS 12 Open Beta er ude for OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Selvom OnePlus enheder vil modtage Android 12 før eller senere, dont vi vide, om det vil være baseret på OxygenOS eller ColorOS. OnePlus nylig annonceret en OxygenOS og ColorOS fusion, og det OnePlus 9 Kina lineup blev spottet kører ColorOS 12 i stedet for standarden HydrogenOS.

Liste over støtteberettigede Xiaomi mi og redmi enheder

For nu er Xiaomi teste Android 12-baserede MIUI på sine avancerede enheder herunder Mi 11, Mi 11 Pro, og Mi 11 Ultra i Kina. Virksomheden har også bekræftet den første bølge af enheder, der modtager Android 12 opdateringer. Disse er som følger: disse er som følger: Mi 11 Ultra, Mi 11 Por, Mi 11, redmi K40 Pro og redmi K40 Pro +.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Liste over støtteberettigede Samsung Galaxy enheder

Ligesom andre smartphone producenter, er Samsung også at geare op til at bringe sin Android 12-baserede One UI til sine brugere. Samsung har allerede begyndt Android 12 baseret One UI 4. beta-program, og vil sandsynligvis frigive den endelige stabile version af One UI 4. ved udgangen af ​​året.

På nuværende tidspunkt One UI 4. beta er tilgængelig til Galaxy S21 opstilling i. Galaxy S21, Galaxy S21 +, og Galaxy S21 Ultra. Mere Galaxy enheder vil sandsynligvis blive en del af den ene UI 4. beta-program i de kommende uger. For tiden, her er en liste over Samsung-enheder, der vil få Android 12 baseret på Samsungs opdatering politik om at give tre års store Android opgraderinger til sine enheder.

Mærker som Samsung, OnePlus, og mere havde allerede rullet ud betaversionen af ​​Android til kompatible enheder i mellemtiden, mærker som vivo, Realme har også udgivet en tidslinje

Google begyndte udrulningen af ​​den stabile version af Android-12 opdateringen til kompatible Pixel enheder tidligere i sidste måned. Udrulningen skete for alle Pixel 3 og senere enheder. Nu har tech virksomhed afsløret den nyeste Android 12 AOSP, der vil tillade smartphone producenter til at udvikle brugerdefinerede Android skind til deres respektive smartphones. Mærker som Samsung, Oneplus, og mere havde allerede rullet ud beta-versionen af ​​Android 12 for kompatible enheder. I mellemtiden har mærker som vivo, Realme også udgivet en tidslinje til Android 12 udrulning for deres kompatible smartphones. Heres, når vi kan forvente Android 12 for at nå tredjeparts smartphones.

Xiaomi: Â Companys Mi Branded Smartphones er først berettiget til Android 12 Beta. Xiaomi startede testen med MI 11 smartphone, og hvis alt går godt, kunne vi se en bredere udrulning af den stabile Android 12 om en måned eller to. Mens virksomheden endnu ikke er at frigive den officielle liste over smartphones, der er berettiget til Android 12-support, kan vi forvente, at den stabile version af MIUI når MI 11 slutningen af ​​dette år. Det kan også reservere det for den rygte Xiaomi 12, der kunne lancere slutningen af ​​dette år.

Samsung: Â Ligesom Xiaomi er Samsung endnu ikke at tilbyde en tidslinje på Android 12 udrulning. Virksomheden har dog testet sin Android 12-baserede UI 4. på sine flagskibsenheder. Selvom intet er bekræftet endnu, kunne vi forvente, at den stabile version kunne ske på flagskibsprodukter som Galaxy S21-serien, Galaxy Z Fold 3, Z Fold 2, Galaxy Z Flip 3, Z Flip og Galaxy Note 20 Først. Den stabile version kan også rulle ud med den næste Gen Galaxy S22 serie.

Oneplus: Â Blandt smartphone beslutningstagere er OnePlus bedst kendt for at frigive rettidige Android-opdateringer. I tilfælde af Android 12 har selskabet kun åbnet sit beta-program for dets flagskib Oneplus 9-serie. Så vi kunne forvente en endelig stabil udrulning i det mindste for 9-serien enheder inden udgangen af ​​dette år eller måske tidligt næste år. En endelig bekræftelse fra mærket er stadig ventet.

Oppo: Â Oppo har meddelt, at det vil udrulle sit første beta-program for Android 12 for Oppo Find X3 Pro 5G, Oppo Find X2-serien, Oppo F19 PRO +, OPPO A74 5G og OPPO A73 5G. Dens populære Oppo Reno 6-serie og Reno 5-serien vil være berettiget til beta-opdateringen. Imidlertid er der ingen oplysninger om den stabile udrulning endnu.

Realme: Â Realme har været en af ​​de første mærker til at starte Android 12 udrulningen for sine enheder. Mærket afslørede Android 12-baserede Realme 3. UI i begyndelsen af ​​oktober. Mens Realme GT blev den første enhed til denne beta-opgradering, gav virksomheden også en liste over enheder, der er berettiget til opdateringen. Brugere af de ældre varianter af Realme-enheder må muligvis vente til næste år.

Der er 17 spørgsmål, der er løst i Android 12 december patchâ dateret 2022-12-01 og 32 for 2022-12-05. Sårbarheder rækkevidde fra høj til kritisk, med den mest alvorlige relateret til medieframmets rammer og en ekstern angriber, der muligvis udfører vilkårlig kode gennem en udformet fil.

I den seneste Android Security & Privacy Year in Review noterer Google, at ingen kritisk sikkerhed sårbarheder påvirker Android-platformen var offentligt beskrevet uden en sikkerhedsopdatering eller < A2> Mitigation Tilgængelig til Android-enheder. Derudover var der et 84% år-over-års hoppe i sikkerheds patches i 4. kvartal 2022 i forhold til det foregående år.

Udover december-funktionen falder denne opdatering udbredt forbedringer til pixel 6S under-display fingerprint sensor, der først blev introduceret i sidste måned i USA og Japan. Der er ingen opdatering til Pixel 3 / XL denne måned, med den næste udgivelse, der kommer engang i første kvartal af 2022.

Om forfatteren

Denne vejledning viser dig, hvordan du opdaterer din galakse til den nyeste softwareversion. Opdateringer giver dig adgang til nye forbedringer og retter fejl på din telefon. Det anbefales at sikkerhedskopiere din telefon, før du starter denne vejledning. BEMÆRK: Skærmbilleder kan afvige fra din aktuelle enhed.

Vælg Apps

Gå direkte til de ting, der betyder mest. Fordi Android 11 er Optimeret for hvordan du bruger din telefon. Giver dig kraftfulde enhedskontrol. Og lettere måder at styre samtaler, privatlivets indstillinger og så meget mere.

Android Højdepunkter

Se, svar på og kontroller dine samtaler på tværs af flere messaging apps. Alt på samme sted. Vælg derefter personer, som du altid chatte med. Disse prioriterede samtaler vises på din låseskærm. Så du savner aldrig noget vigtigt.

bobler.

Med Android 11 kan du pinke samtaler, så de altid vises oven på andre apps og skærme. Bubbles holder samtalen i gang â € ", mens du bliver fokuseret på hvad du ellers gør det. Få adgang til chatten til enhver tid eller hvor som helst. Så fortsæt med at gøre det, der betyder noget for dig.

Fang og del indhold

Få foreslåede svar i samtaler. Hej der, lyder godt, eller når du har brug for det. På Pixel udstyr 1, svar er intelligent foreslog baseret på hvad der er blevet sagt i samtalen â € ”så de ord, som du har brug for, og de perfekte emoji er altid lige ved hånden.

App forslag

Nemt at komme til apps, du har brug for det mest. Pixel udstyr 1 make app forslag, der ændrer baseret på din rutine. Så du kan se, hvad du har brug for i løbet af dagen, alt i bunden af ​​skærmen hjem. Gør det nemt at komme til din morgen træning app, når du vågner op. Eller at få adgang til tv-program, som du bruger, når det er tid til at slappe af.

Smart mapper

Smartere måder at organisere dine apps. Få intelligente forslag til mappenavne på din Pixel DEVICE1. For et hjem skærm, der forbliver organiseret. Navne er baseret på temaet â € ”som arbejde, foto, fitness og meget mere.

Styr din telefon with din stemme

Med Android 11, Voice Access er hurtigere og nemmere at bruge. Intuitive etiketter på apps hjælpe dig kontrollere og navigere din telefon, alle ved at tale højt. Selv bruger Stemmeadgang offline, for mere støtte, når du har brug for det.

kontrol Device

Indstil temperaturen til nedkøling, så dæmpe dit lys. Alt fra en enkelt plet på din telefon. Bare lang tryk på tænd-knappen for at se og administrere dine tilsluttede enheder. Gør livet derhjemme så meget nemmere.

Media kontroller

Android 12 ankom støtteberettigede Google Pixel enheder tidligere i sidste måned, og det forventes på andre Android-flagskibe inden udgangen af ​​året. De holder af Samsung og OnePlus tester betaer af deres OS baseret på Android 12 på deres flagskib telefoner.

Ifølge en rapport i Android Central, den nyligt lancerede smartphones fra top Android telefon beslutningstagere forventes at få Android 12 i de næste par måneder, mens de ældre enheder vil få det engang i første halvdel af næste år .

Mens der er ingen officielle datoer fra virksomhederne endnu, disse er de forventede tidslinje for stabile Android 12 udgivelse på telefoner fra ASUS, Google, LG, Motorola, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme, Samsung og Xiaomi baseret på ældre Android udgivelser i de foregående år.

Asus

OppoOppo har lanceret de ColorOS 12 beta på find X3 serie telefoner i visse territorier . Virksomheden forventes at bringe Android 12 opdatering til alle telefoner, der blev udgivet i 2022 og 2022, og de fleste telefoner, der blev lanceret i 2022.

Oppo

SamsungSamsung OneUI 4. beta baseret på Android 12. ankom Samsung Galaxy S21 serien telefoner. forventes på Galaxy S21-serien enheder ved udgangen af ​​året Den stabile version af samme. Mens der er masser af støtteberettigede Samsung-enheder få opdateringen, er vi endnu ikke hørt den officielle tidslinjer fra virksomheden selv.

Vigtig

LG G6 anmeldelse kommuner bedste telefon nogensinde

LG G6 anmeldelse kommuner bedste telefon nogensinde

LG G6, H870 H873, Touch, farve IPS TFT 1440 x 2880 px 5. 0, LiIon 3300 mAh, Snapdragon 821 8996

LG G7 FIT Specifikationer, sammenligning og funktioner

LG G7 FIT Specifikationer, sammenligning og funktioner

LG G7 passer til en premium-smartphone med et AI-kamera, BOOMBOX SPEAKER og BRYT EDGETOEGY CINEMATIC DISPLAY. Aktivér din ulåste enhed med Verizon.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Smartphone LG G7 FIT Specifikationer Release Dato 2018, OS Android, Vis størrelse 6. tommer, 16MP kamera. Kontroller alle specifikationer, anmeldelse, fotos og meget mere.

LG G7 Man bliver først LG enhed til at begynde at modtage Android 9. Pie opdatering teknologi nyheder, Firstpost

LG G7 Man bliver først LG enhed til at begynde at modtage Android 9. Pie opdatering teknologi nyheder, Firstpost

Lg g7 en Android-smartphone. Annonceret 2018 August. Funktioner 6. IPS LCD-display. Snapdragon 835 MSM8998 chipset, 3000 mAh batteri, 32 GB, 4 GB RAM

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

For at blive solgt til en ekstraordinær pris

LG G7 ThinQ Review Wow mangler

LG G7 ThinQ Review Wow mangler

LGs G7 kan forvirre dine stueplanter til skinke, men dens stadig en top Android-telefon.

LG G7 ThinQ anmeldelse Punchy Display, Big Audio, Smart AI

LG G7 ThinQ anmeldelse Punchy Display, Big Audio, Smart AI

Kan LG G7 ThinQ højre den uret i G6 og serien blandet historie Læs vores gennemgang at se, om dette er flagskibet mobiltelefonen til at købe ...

LGs G7 Código selv at forsøge at konkurrere med de bedste telefoner

LGs G7 Código selv at forsøge at konkurrere med de bedste telefoner

Både LG G7 ThinQ og Samsung Galaxy A30 leveres med samme RAM. nogen af ​​dem har foran Flash. Med hensyn til skærmopløsning, LG G7 ThinQ har bedre re ...

LG G8 Thinq vs LG G7 Thinq Tid til Thinq Om din næste telefon

LG G8 Thinq vs LG G7 Thinq Tid til Thinq Om din næste telefon

Oplysninger om LG G7 Thinq Vis størrelse I. . Skærmens diagonale længde, visningsopløsning, totalt antal pixels og pixeldensitet. LG G7 Thinq er også kendt som LG LMG710, LG G710.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.