Hjælp os med at beskytte Glassdoor

Top 10 bedste kundeservice job

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Der er mange job muligheder for dem, der overvejer en karriere i kundeservice. Disse positioner er tilgængelige i næsten alle brancher. Top arbejdsgivere omfatter call-centre, mursten og mørtel og online detailhandlere, kreditkortselskaber og agenturer, forsikringsselskaber og finansielle institutioner. »¿

kundeservice færdigheder & kvalifikationer

En egnet kandidat til en karriere i kundeservice skal have stærk lytte, kommunikation og telefon færdigheder, og bør udmærke sig på problemløsning, dokumenterer oplysninger, konfliktløsning, analysere oplysninger, opbygge relationer, og multitasking. »¿

De fleste kundeservice stillinger kræver en studentereksamen og kendskab til computere. Mange virksomheder vil levere on-the-job træning. »¿I mange tilfælde er der muligheder for vækst i beskæftigelsen og avancement, der ikke kræver yderligere uddannelse.

Kundeservice karriere

For nogle kundeservice job, afhængigt af stillingen og virksomheden, du kan være i stand til at arbejde på afstand. I de fleste positioner, at kunne arbejde fleksibelt dag, aften og weekend jobs er et plus.

top kundeservice job

Som et call center agent, kan du arbejde på et virtuelt call center fra hjemmet eller arbejde inde i et call center. Uanset hvilken placering, youll svar telefon eller e-mail henvendelser fra kunder. Afhængig af jobbet, vil du afgive ordrer, reagere på og håndtere kundernes spørgsmål, eller lave aftaler. Call center personale forventes at håndtere en stor mængde af opkald og til at have fremragende kommunikation og problemløsning færdigheder.

kunderelationer associeret

Client relations personale opbygge og vedligeholde relationer med deres organisationer vigtigste kunder. Dette er en hands-on position arbejder med tildelte kunder for at sikre, at de er tilfredse med selskabets tjenester og produkter. Dit job er at sikre kundetilfredshed og til at arbejde med teammedlemmer, andre afdelinger i selskabet, og eksterne leverandører for at sikre kundernes behov er opfyldt.

kundeservice koordinator

Client Services koordinatorer er ansvarlige for at sikre opgaver er afsluttet. De kan håndtere ordrebehandling, etablering og koordinering af tjenester, sporing leverancer og installationer, og løse kundernes problemer. Dette job kræver solid telefon færdigheder og evnen til at jonglere flere opgaver samtidigt.

concierge

Købt 7 tommer Udendørs Taktisk Molle Pouch Waist Pack Utility Gadget taske med mobiltelefon Hylster Sort

Hvis du er interesseret i at hjælpe kunder og er vidende om hoteller, restauranter, transport og andre oplysninger, der kan lette og forbedre kundeoplevelsen, kan du gøre samt en concierge. Mange hoteller har portnere på personale, der bestiller forbehold, foreslå aktiviteter, og arrangere transport for gæster. Virtuelle portnere gøre mange af de samme opgaver, enten på telefon eller online via et meddelelsessystem eller e-mail.

Kundeservicemedarbejder

Monster forskning viser, at sikkerheden på arbejdspladsen er øverst i sindet af mange jobsøgende, og finde the bedste remote jobs er en smart måde at undgå at risikere eksponering Toa Covid-19. Oura data viser præcis det, with en enorm uptick i antallet af jobsøgning til fjerntliggende positioner, siden coronavirus pandemi begyndte sidste forår.

Den bedste remote job gør det nemt at DOA den krævede arbejde fra anywhereâ €”tror kundeservice, tech, finansiering, eller markedsføring. Med mange kontorer lukket, er arbejdsgiverne udvide rækkevidden af ​​deres talent søgning og er villige til at ansætte eksterne arbejdstagere uden for deres geografiske område. For eksempel kan en arbejdsgiver baseret i Boston være åben for at ansætte en fjernarbejder baseret i San Diego, hvis pasformen er korrekt. Begræns dig ikke kun til job i din by.

Så hvis du er fast besluttet på at gøre kontakten til et fjernbetjening eller bare søger en sikker koncert, indtil pandemien slutter, heres et tip: Søg efter enhver jobtitel og tilføj fjernbetjeningen til placeringsfeltet for at øge dine søgeresultater . Eller søg efter online job, arbejde-fra-hjem jobs eller ophold i hjemmet.

Fjernopgaver, der ikke kræver en grad

Hvad yous gør: Dette tal-baserede karrierevalg er en stærk, da hver virksomhed skal opretholde nøjagtige finansielle poster, udsagn og selvangivelser. Revisorer kan nemt arbejde for sig selv på deres egen tidsplan; Betalings- og jobsikkerheden er overlegen.

Kundeservicemedarbejder

Hvad yous gør: Denne karriere indebærer indtastning af fakta og tal i databaser. Virksomheder bruger tjenester fra dataindtagelsesarbejdere til at holde styr på noget kvantificerbare «fra salgstal til opgørelse til arbejdstagerens ydeevne. Generelt er disse job projektbaserede, kan gøres på en fleksibel tidsplan, og jobsikkerheden er høj.

Medical Coder

Hvad yous gør: dette afgørende sundhedsjehov er et af de få, der ikke kræver, at du arbejder sammen med patienter. Arbejdet indebærer at tage læger noter fra patientaftaler og tildele hver en faktureringskode, der tillader praksis, der skal betales af forsikringsselskaber. Arbejdet er velbetalt og let gjort hjemmefra.

Stor kundeservice er den hellige gral i erhvervslivet. Når du har det, ser det ud til, at det har beføjelse til at afsløre alle succesfulde hemmeligheder. Tilvejebringelse af fejlfri service er imidlertid ikke altid let. Og mens søgen efter gode kundeservice færdigheder og evner er en nyere indsats, ville mange administrerende direktører argumentere for det lige så undvigende som den mytiske gral, der førte til korstogerne. Uanset hvor mange kundeservicevurderingsundersøgelser, du sender ud, forbliver meget af kundens psyke et mysterium. Heldigvis har forskere samlet data om kundeservicetilfredshed i årevis, og i modsætning til søgningen efter den hellige gral, leveres søgningen efter god kundeservice med et langt mere detaljeret køreplan, og det hele starter med de mennesker, du ansætter. Her er de øverste kundeservice færdigheder, som dine repræsentanter har brug for, ifølge data.

Tænk på den mest overbevisende højttaler i din organisation. Er han eller hun en Salespersoner ? Chancerne er svaret er ja. Overtalelse er længe blevet anerkendt som en vigtig salgsfærdighed, men det kan også være uvurderligt for din kundeservice. Hver dag gør dine reps problemer til løsninger og fair-weather-kunder til loyale brand evangelister. Tror de ikke behøver at være overbevisende at få jobbet gjort? Tro det eller ej, 74% af forbrugerne siger, at de har brugt mere med et firma på grund af positive serviceoplevelser - op til 14% mere. Det er den effektive. Så sørg for, at dine reps kan tale trygt, forblive positivt og tilbyde den slags overbevisende argumenter, der fører til konverteringer .

Ingen liste over gode kundeservice færdigheder er komplet uden empati. Empati er evnen til at forstå en anden persons følelser og forstå deres synspunkt. Hvordan er empati en vigtig service færdighed? Overvej at 70% af købsoplevelser er baseret på, hvordan kunden føler, at de behandles. Det handler ikke om, hvorvidt problemet blev løst, hvis der var en refusion, eller hvor meget tid blev brugt "i det mindste, det er ikke helt eller endog for det meste om disse spørgsmål. Forretningsfolk er så vant til at tænke på bundlinjen, men bundlinjen i de fleste kunders sind er ikke økonomisk; dets følelsesmæssige. Følelser er vigtigere end fakta, almindelig og enkel.

Når du arbejder direkte med offentligheden, er dine dage aldrig nøjagtigt de samme. Folk arent det samme. Vidste du, at 60% af kunderne ændrer, hvordan de kontakter dig, afhængigt af hvor de er, og hvad de gør? Det betyder, at du vil have henvendelser, der kommer ind via telefon, e-mail, sociale medier, og måske endda personligt â € "undertiden alle fra de samme kunder. Heldigvis er en god CRM rustet til at håndtere denne udfordring ved at integrere billetkilder og foretage kundeinformation, uanset hvilken kanal du bruger. Kundeservice reps har brug for den samme mentale fleksibilitet til at reagere på en række situationer på hvilken måde dine kunder foretrækker i øjeblikket.

Hvis din kunde kontakter dig, er chancerne for, at han eller hun har et problem. Men på trods af en kunder vrede, frustration eller besejre, skal reps være positivt. Det er okay at empati med kunden - faktisk er det en vigtig del af god service - men hold det så optimistisk som muligt. Styr samtalen mod et positivt resultat med brug positivt sprog. Fokusere på løsningen. Tak kunder for deres tålmodighed, forståelse og værdsat loyalitet.

Dette kan synes indlysende, men du bliver overrasket over, hvor mange kunder kæmper for at kommunikere med deres kundeservicerepræsentant. Faktisk siger 33% af klienterne, at effektivt at besvare spørgsmål er den vigtigste færdighed, som en kundeservice agent kan have. Mumbling, taber fokus, eller bruger uklart sprog kan være kilden til mange utilfreds kundeoplevelser. Dine agenter kan være de mest empatiske, professionelle og positive mennesker i virksomheden, men de skal også kunne kommunikere godt med kunderne. Leje gode kommunikatorer og forpligter sig til at træne alle på dit kundeserviceteam.

Til Piggyback På en velkendt truisme, arbejder arbejdet i kundeservice som en kasse med chokolade: Du ved aldrig, hvad du vil få. Det kunne være en irate kunde et minut, en helt forvirret person den næste, eller en helt tålmodig kunde, der vender sig om og kritiserer din virksomhed på Facebook. I en verden, hvor en enkelt negativ social media post om din virksomhed har så meget indflydelse på køberbeslutninger som fem positive, er det en temmelig big deal. Som stressende og angst-inducerende som kundeservice kan være, skal dine reps have selvkontrol â € ", selv når dine kunder ikke. De skal forblive rolige, selv når de angribes, positive, når de står over for pessimisme, og professionel, når en kunde bliver personlig. Der er meget få konsekvenser for en kunde, når de springer op på en rep. Konsekvenserne af ikke at have selvkontrol, når man interagerer med en kunde, er imidlertid ofte uoprettelig .

Bare fordi du løser et kunders problem betyder ikke, at de holder fast, men hvordan du løser et problem er lige så vigtigt som at give en løsning. Nøglen er at tage ansvar for kunderne pleje. Dine kundeservice reps er på forsiden af ​​tilfredshed, men hvor mange af dine reps er faktisk årsagen til problemet ved hånden? Meget få. De kan tage ansvar for, hvordan løsningen opstår, og «29% af kunderne siger evnen til at håndtere anmodninger uden overførsler eller eskaleringer er en af ​​de vigtigste færdigheder til en repræsentant. Dette er en big deal, som 70% af de kunder, der har forladt virksomheder, siger, at de ville have opholdt sig, hvis deres problem var blevet løst i en enkelt interaktion i stedet for flere.

Alle dine agenter kunne gøre deres job bedre med lidt mere træning, og en nem måde at starte er ved at undervise dine medarbejdere, hvordan man lytter effektivt. Lyttefærdigheder handler om mere end blot at skrue op på lydstyrken på et headset. Det handler om at tage dig tid til virkelig at forstå et kunder problem og derefter lade dem vide, at du betaler opmærksomhed. Ofte omlægger du blot problemet i dine egne ord og spørger en kunde, hvis det lyder rigtigt, er nok til at få dem til at føle, at du virkelig forstår dem.

Ifølge en rapport fra 2022 medarbejdernes engagementsrapport er dine kundeservice reps sandsynligvis blandt de mindst engageret i dine medarbejdere. Og hvis de har tjekket ud, vil dine kunder også, og du vil savne chancen for at stoppe dem fra at gå videre til en af ​​dine konkurrenter. I alt 43% af forbrugerne ser virksomheder så hjælpsomme, men ikke gør noget særligt for at holde deres forretning. I stedet for at overraske dine kunder ved at være fuldt til stede og gøre din fulde opmærksomhed på deres situation. Du behøver ikke at skrabe dåse svarene, men brug dem som retningslinjer snarere end Word-for-Word-scripts.

Vigtig

Samsung Galaxy S20 Ultra la Resea definitiva del smartphone-ms caro de Samsung, revision completa

Samsung Galaxy S20 Ultra la Resea definitiva del smartphone-ms caro de Samsung, revision completa

Samsung Galaxy A8s, especificaciones tcnicas y todos los detalles del telfono con cmara en travs de la pantalla y synd conector de Auriculares

Ofertn en el Black Friday por el Samsung Galaxy Watch4

Ofertn en el Black Friday por el Samsung Galaxy Watch4

Esto parece augurar que los surcoreanos van en Lanzar una amplia variedad de nuevos colores para el Galaxy Z Flip 3 y el Galaxy Z Fold 3, y ya veremos si ms.

Data Visualization Building en nødsituation Alerts App til MacOS 3 SIDED CUBE

Data Visualization Building en nødsituation Alerts App til MacOS 3 SIDED CUBE

Få Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G G991UG996UG988U støtte til emnet Messaging-indstillinger. Find flere skridtvise enhed tutorials på att. om.

Sådan Turn Off Emergency Alerts på iPhone iOS 15 Opdatering

Sådan Turn Off Emergency Alerts på iPhone iOS 15 Opdatering

Typer af Advarsler Arbejdstilsynets Tips december 2019 Ekstraudstyr Yderligere ressourcer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Når du tilføjer faste tal, kan du kun foretage opkald til disse numre og nødopkald. Indkommende opkald påvirket. For at tilføje faste tal skal du tænde for fastopkald.

Emergency bredbånd fordel applikationer nu åben

Emergency bredbånd fordel applikationer nu åben

Hvis du har brug for et bevis på vigtigheden af ​​at bo digitalt forbundet i det 21. århundrede, theres dette Mere end 5 millioner U.. husstande har tilmeldt i de føderale regeringer Emergency Bredbånd ...

Emergency Broadband Fordel NC Farmworker Health Program

Emergency Broadband Fordel NC Farmworker Health Program

Heres, hvordan man ansøger om nødbåndsbåndet og hvad den nye U.. Senatinfrastrukturpakke betyder for den digitale deling.

Én grad Fællesskabets ressourcer i nærheden af ​​dig

Én grad Fællesskabets ressourcer i nærheden af ​​dig

Den trådløse Lifeline selskab vil tilbyde tabletter til så lavt som 10. 1 sammen med ubegrænset tale, tekst, og 10 GB data til nye og eksisterende kunder

Emergency Bredbånd Benefit NYC311

Emergency Bredbånd Benefit NYC311

NeuBeam deltager i FCC Emergency Bredbånd Benefit-program. Tilbyder High Speed ​​Internet til landdistrikterne America.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.