Helpdesk i SW 5 ikke skabe billetter fra Exchange 2010

Tmail og mail-server forbindelsesproblemer

Det ser ud til, at CRON kører fra en anden server, eller det er at ignorere ~ /. ashrc fil? Hvordan kan jeg løse dette? Det synes at være en Dreamhost hosting bestemt emne, fordi scriptet kører fint lokalt på min Mac og - som sagt - fint fra min shell konto på Dreamhost. Jeg er forundret.

Disse former for problemer er uvægerligt et misforhold mellem din shell miljø og cron miljø. Se denne side for forskellige forslag: Har din cron script køre i en bash shell, men ikke mens den kører under crontab?

Jeg har en Rails applikation, der gør det muligt for folk at e-mail i vedhæftede filer, der bliver dokumenter i systemet. Jeg bruger den fremragende papirclips perle til at håndtere de filer, der er knyttet til dokumenterne. Du ved, sådan her:

Årsagen er, at Mail behandler vedhæftede filer ligesom ethvert andet budskab del, men papirclips forventer en I / O objekt, hvorfra den kan udlede original_filename, CONTENT_TYPE, og størrelse. Tmail giver et objekt som dette for hver vedhæftet fil, men vi er nødt til at gøre Mail spille rart. Her er hvordan:

Hvad goin her åbner mails Mail :: Part klasse og tilføje en ny instans metode kaldet to_ papirclips . Denne metode vil tage de kendte data på meddelelsen del og oprette en ny PaperclipAttachment objekt. Den PaperclipAttachment klasse er bare Rubys StringIO klasse med to ekstra attributter, papirclips behov.

Det eneste vanskelige del er måske det regulære udtryk der bruges til at indstille CONTENT_TYPE. Grunden til dette er, at vedhæftede dele har mere end blot den indholdstype i deres Indholdstype felt. De ser som regel noget som dette:

Jeg har brugt tmail til test e-mail-funktionalitet web-applikation, som jeg test i lang tid. Men, udvikling af det bibliotek stoppede ved 2022. I dag har jeg fundet ud af, at det er igen i udvikling. Tag et kig på det hjemmeside og RubyForge projekt site.

The Ruby Talk postlistearkiver vil vise vedhæftede filer indgående meddelelser. Men det er ikke altid let at få på data fra disse filer ved hjælp arkiverne alene. De vedhæftede filer er undertiden vises i en ikke alt for læsbare formater:

Denne uges quiz er at skrive et program, der tager en besked id-nummer som en kommando-linje argument og "downloads" eventuelle vedhæftede filer fra dette budskab. Antag besked-id'er er for Ruby Talk indlæg skrevet af standard, men du måske ønsker at give en mulighed for at negligere den, så vi kan understøtte lister ligesom Ruby Core så godt.

Jeg har spillet lidt med tmail sidst, hvilket er det, der virkelig inspirerede denne quiz. Jeg troede, at en enkel løsning på dette problem ville være at trække siderne ned med åben-uri og derefter dumpe dem i tmail og bare trække de vedhæftede filer fra det. Det viser sig at være lidt sværere at gøre det, end jeg havde forventet, men én løsning fulgte denne vej.

Lad os starte med de standard biblioteker. Louis trækker i CGI til at håndtere HTML undslipper, delegeret til wrap eksisterende klasser, fileutils for nem mappe skabelse, åben-uri at hente websider med, og tempfile for at skabe midlertidige filer, selvfølgelig. Det er et imponerende sæt værktøjer alle af hvilket skib med Ruby.

De andre tre afhængigheder er eksterne. Du kan få dem alle som perler. action_mailer er en del af rammen Rails bruges til at håndtere e-mail. Louis faktisk ikke bruge action_mailer del, bare den medfølgende tmail afhængighed. Dette er et trick for at få tmail som en perle.

Dette objekt er vi undersøge nu er en tmail ekstraudstyr via delegation . Dette afsnit har nogle klassemetoder tilføjet til nem anvendelighed. Jeg tror det attr_reader linje er faktisk beregnet til at være attr_writer selv, hvilket giver dig en måde at tilsidesætte basen webadresse. Læseren er defineret manuelt og kun som standard Ruby Talk postliste.

Den løsninger metode er en pæn ekstra feature af koden, der vil gør det muligt at passere i en Ruby Quiz nummer for at hente alle de løsningsmodeller e-mail om, at quiz. Her kan du se nogle Hpricot parsing. Dens XPath-i-Ruby stil syntaks bruges til at trække løsningen links ud af quizzen side på rubyquiz. om.

I initialisere den passerede mail henvisningen hentes ind i en midlertidig fil og en særlig grænse søgning er udført, som vi vil undersøge nærmere i et øjeblik. Den temp fil er derefter udleveret off til tmail. Efter at en content_type header syntetiseres, så længe vi fandt en grænse.

Galaxy Tab S7 Fe Preorder Bundles 80 Amazon Credit

Ruby compatibility¶⠆ ’

tmail bruges af Ruby on Rails web rammer som den e-mail-abstraktion lag for deres ActionMailer modul. Det er også bruges af Nitro rammer og mange andre programmer på og uden for nettet.

Målet med håndtering af biblioteket tmail er at være i stand til at parse og håndtere rå E-mail-kilder og producere RFC-kompatible e-mails som resultat. Hvis du finder noget, der tmail betyder, der overtræder en RFC, vi ønsker at vide, og vi vil få det rettet hurtigt.

Dokumentation: ¶⠆ ’

tmail er meget let at bruge. Du skal blot kræver biblioteket og derefter sende en rå email sms til tmail :: Mail. ass metode. Denne returnerer en tmail :: Mail objekt, som du kan nu forespørgslen og køre metoder mod at ændre, inspicere eller tilføje til e-mail.

Du kan finde næsten alle de metoder, som du vil bruge til at tale med og opdatere en tmail instans i tmail :: Mail klasse. Jeg er konstant at opdatere denne kode, med kommentarer, tilføjede en retfærdig bit og har meget mere at gå !.

Kort version: ¶⠆ ’

Denne dokumentation henviser til en forældet version af Schleuder! Det er ikke opdateret og bør kun anvendes som reference for ældre installationer. I tilfælde af eventuelle problemer kan du overveje at læse dokumentationen for den aktuelle version og opgradere din installation!

Forudsætninger.

Var glad for at annoncere en stor opdatering til begge vores officielle Ruby biblioteker: poststemplet 1. â €”Ruby udviklere lille hjælper â €” og poststemplet-skinner 0.. , Specielt udformet til Ruby on Rails og ActionMailer.

Holde op med de nyeste forbedringer #

For nylig, mens du skriver dokumentation for poststemplet Heroku Add-on, havde jeg en mulighed for at spille med poststemplet biblioteker til forskellige programmeringssprog og frameworks, bygget af vores awesome samfund. Det ikke tage for lang tid at indse, at vi måske lære en masse af dem. Når vi først udgivet perler i 2022, vores mål var pragmatisk : ved at integrere med tmail biblioteket vi målrettet Ruby on Rails projekter og den anden software, der allerede kører i produktion. Senere tilføjede vi flere funktioner og støtte til Ruby Mail bibliotek, som nu endelig erstattet tmail. Det var stadig klart, at på et tidspunkt gift behov for at gentænke, hvad vores kunder ønsker fra bibliotekerne. På det samme tidspunkt, Ruby samfund udviklet sig ejendommeligt hurtigt: nye værktøjer og ædelstene dukkede op, blev populær og falmede hurtigt ud. Så vi tog tid at fokusere på Postmark udvikling, mens kun udstede fejlrettelser for bibliotekerne.

Så hvad har ændret sig i Ruby siden 2022? For det første har de værktøjer og hele infrastrukturen væsentligt modnet. Bundler, RSpec 2 og de nye sprog funktioner har bragt udviklere erfaring til et nyt niveau. Takket være den fantastiske Travic-cia løbende integration tjeneste, er værdien af ​​automatiseret test vokset endnu mere, selv om det altid havde været særligt høj i Ruby samfund. Praktiske Ruby udvikling har bevæget sig videre med automatiseret overvågning af projekter kode kvalitet leveret af Code Klima gratis til alle open source-projekter. Den anden tendens er opstanden efterspørgsel efter concurrency støtte, populariseret af JRubys real gevindskæring , Celluloid og Sidekiq. Im glad for at se, hvordan indflydelsen af ​​funktionelle programmeringssprog påvirker Ruby samfund, som nu favoriserer rene datastrukturer og forsøger at undgå unødvendige abstraktioner og reducere mængden af ​​foranderlige tilstand i koden.

Målet var ikke bare at bringe alle disse fantastiske nye ting at bibliotekerne, men for at se, hvordan det påvirker den reelle værdi, hvordan det gør vores kunder glade. Når du tænker over de arkitektoniske ændringer, bagudkompatibilitet er altid en bekymring. Vi var i stand til at holde de offentlige grænseflader fuldt kompatible med de ældre versioner, mens skiftende næsten alt bag det. Den nye arkitektur er klar til at blive brugt af sideløbende applikationer: når den gamle version mislykkedes eller brugt hukommelse låsning, den nye gør det muligt at tage den mest fra den multi-threaded tilgang.

Bedre integration og flere funktioner #

Mens Postmark som en service har altid forsøgt at forenkle den måde, du sender dine applikationer emails, poststemplet perle kræver at du desuden installere Ruby Mail bibliotek, som var designet til at arbejde med traditionelle e-mail-grænseflader. Dens ikke længere sandt: perle giver dig nu mulighed for at sende e-mails med det samme, lige så nemt som at bruge de rene ruby ​​hashes.

Samtidig med at sørge for de nye biblioteker er arkitektoniske ly ryddeligt, vi introducerede støtte til nogle mindre kendte funktioner på poststemplet API. Nu kan du sende e-mails i batches, arbejde med afvisninger og ændre en servere info nemt. Vi har også tilføjet en måde at give poststempler indgående JSON nogle rubin smag, så nøglerne er understregede symboler i stedet for kameliserede strenge. Tjek README-filen for flere eksempler.

Bliv ked af det tog så lang tid, men vi oprigtigt Håber du vil elske opdateringerne nu, at de frigives. Venligst filproblemer på GitHub eller e-mail-support, hvis du står over for eventuelle problemer med de opdaterede biblioteker. Var altid åben for bidrag, og hvis du er villig til at tilføje noget til bibliotekerne, så vær glad for at acceptere dine pullforespørgsler.

: Â Action Mailer i Rails Â

ActionMailer har ændret sig betydeligt i skinner 3.. Det har nu en ny API og bruger posten GEM i stedet for tmmail perle og er meget pænere at bruge. I denne episode viser godt, hvordan du bruger den til at sende e-mails fra dine skinner applikationer.

Den første ting godt gør er at oprette en ny initializer Fil kaldet Setup_mail. b og sæt nogle konfigurationsindstillinger i den. ActionMailer bruger SendMail, hvis den er oprettet på din maskine, men vi kan i stedet angive SMTP-indstillinger i initializer .

Du vil sandsynligvis gerne bruge en anden tilgang i en produktionsapplikation, men dette er en god nok tilgang, mens vores ansøgning er i udvikling. Selvfølgelig vil du ændre domænet, brugernavn og adgangskodeindstillinger, der passer til din egen Gmail-konto.

Dette vil oprette en ny fil kaldet user_mailer. b i vores applikationer / app / mailers bibliotek. Tidligere versioner af Rails sætter mailerklasser i / app / models bibliotek men i skinner 3 er de blevet forfremmet til deres en egen mappe. Mailers i skinner 3 opfører sig som Controllers og deler en masse kode under hætten.

Hvis der skulle have flere metoder i vores klasse, der vil dele muligheder, kan vi flytte disse muligheder ud i standardmetoden, som vi slettet tidligere. Hvis f.eks. E-mails altid vil blive sendt fra samme adresse, så kan vi sætte: Fra indstilling i til standard, hvilket gør klassen til at se sådan ud:

Ligesom Controllers Mail-meddelelser skal have en tilknyttet visningsfil. Visningsfilen for vores registrerings-e-mail tilhører i / app / visninger / user_mailer-biblioteket. Som det skulle sende almindeligt tekst-e-mails, skal du godt ringe til filregistreringen_Konfirmation. Ext. rb. Uanset hvad vi sætter i denne fil, vises som e-mailens krop.

Næste skal vi skrive koden, der vil levere e-mailen, når brugeren er oprettet. Nogle mennesker kan lide at bruge en modelobservatør til at gøre dette, men skulle holde koden i controllerlaget. Grunden til at gøre det på denne måde er, at hvis vi bruger en observatør og derefter opretter brugerobjekter i skinnekonsollen til testformål, vil e-mails blive sendt i baggrunden, hvilket er noget, vi ikke vil have. Vi vil kun have de e-mails, der skal sendes, når brugerne interagerer med selve applikationen, i hvilket tilfælde de vil passere gennem controlleren.

Vigtig

Vil TMobileSprint fusionen skabe den bedste amerikanske luftfartsselskab

Vil TMobileSprint fusionen skabe den bedste amerikanske luftfartsselskab

Der er masser af store trådløse luftfartsselskaber betragtes som en tmobile MVNO men hvad betyder det, præcis Heres et nærmere kig på de luftfartsselskaber, der bruger TMobiles netværk til at give billigere mobiltelefon service.

135.000 Retail sælgerrapporter job i USA 1148 nye

135.000 Retail sælgerrapporter job i USA 1148 nye

Hey gutter, min kone lige flyttet til Lynchburg, VA fra Wilmington, NC og erfaringerne her har været temmelig forfærdeligt. Nogle pletter jeg kan få 60 Mbps ...

Mint Mobile vs Verizon som luftfartsselskabet er bedst, og som er rigtigt for dig

Mint Mobile vs Verizon som luftfartsselskabet er bedst, og som er rigtigt for dig

Undersøg Tmobile vs Verizon dækning og understøttede frekvenser. Find ud af, hvilken af ​​de fire store netværk din telefon er kompatibel med.

9 Årsager til, at dit websted ikke fungerer på mobile enheder

9 Årsager til, at dit websted ikke fungerer på mobile enheder

Her er 9 af hovedårsagerne til, at dit websted måske ikke arbejder på mobil, og nogle hurtige tips om, hvordan man kommer omkring disse problemer.

Tmobile Aktiverer 5G service i Metro Detroit DBusiness Magazine

Tmobile Aktiverer 5G service i Metro Detroit DBusiness Magazine

Find de bedste mobiltelefon service planer i Detroit, MI. Sammenlign mobiltelefon dækning data i Detroit på tværs Verizon, ATT, og TMobiles netværk.

Sådan Lås tmobile IMEI Phone Unlock Officiel Factory Unlock iPhone 8 7 6 X SE 11 12

Sådan Lås tmobile IMEI Phone Unlock Officiel Factory Unlock iPhone 8 7 6 X SE 11 12

Var nu i stand til at registrere nogen IMEI som støtteberettigede i tmobile Database, så du kan låse din mobiltelefon ved hjælp af Device Lås App. Effektiv Billig ...

2021 Sådan Lås tmobile telefon uden Konto Gratis

2021 Sådan Lås tmobile telefon uden Konto Gratis

For at låse en tmobile telefon, er der flere krav at opfylde for berettigelse, og det kan være en mere involveret proces end andre store luftfartsselskaber.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile har netop lanceret sin attallync rival, der introducerer tmobile cifre. Tjenesten er i øjeblikket i åben beta før dens fulde udrulning tidligt næste år, og det lover en komplet løsning og en uovertruffen oplevelse.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se TMOBILE US, Inc. TMUS Stock Analyst Estimater, herunder indtjening og indtægter, EPS, opgraderinger og nedgraderinger.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.