Hvordan kan jeg kontrollere, hvilken version af Android har jeg på min enhed

Sådan får Samsung Mobile Software Update Med Kies Opdatering Galaxy

Historie

TouchWiz var det tidligere navn Samsung anvendes til dets UI og ikoner. Den blev oprindeligt udgivet den 4. juni 2022 for Galaxy S smartphone. Anmeldere havde kritiseret Samsung for at medtage alt for mange funktioner og bloat, især i Galaxy S4, som omfattede hvad mange brugere der kaldes en Samsung "feature creep". I de følgende år, selv om, Samsung havde trinvist fjernede bloatware og ekstra funktioner, indtil TouchWiz var ikke længere anerkendt som TouchWiz, der fører dem til at omdøbe den.

Funktioner

Enhver spil, som en bruger downloader kombineres i en enkelt mappe. I den mappe, kan man optimere frame rate og opløsning. Det omfatter spil Værktøj, en knap, der vises, når en bruger at spille et spil. Når tappet, kan det slå underretninger, slukke kapacitive taster, minimere spillet, screenshot, og optage gameplay.

Bixby

Google oprindeligt planlagt en begivenhed den 3. juni efter annullering af Google I / O begivenhed. Selskabet blev også meningen at annoncere frigivelsen af ​​Android 11 Beta den 3. juni for offentligheden. Men begivenheden WASA postponed grund af den igangværende spændinger på tværs af USA. Mens vi endnu at se den officielle frigivelse af den nyeste OS, heres hvad Android 11 navn kunne være.

Android navn

Hvis du venter på at høre, hvad dessert navn Android 11 vil blive opkaldt efter, du er i for nogle skuffelse . Google har opkaldt Android-versioner efter slik gerne Pie, KitKat og mere. Men det droppede denne navngivning ordning med Android 9 Pie, som var den sidste af sin slags. Sidste år Google overraskede os ved at navngive Android Q som Android 10.

Mens den seneste beta har en omtale af Android R, forventer vi, at det at forblive begrænset til beta. Vi kan ikke se desserten navngivning kommer tilbage. Derfor vil den næste version af Android kaldes Android 11. thats det. Blot almindelig og enkel Android 11.

En historie om android navne

Tidligere i denne uge, Googleâ planlagt en online event called Android 11A Beta Launch Vis den 3. juni til fremvisning sin næste store Android build og også frigive den første offentlige beta version. Men at didnt gå efter planen og Googleâ udskudt i juni 3 begivenhed ubestemt tid .

Vi er glade for at fortælle dig mere om Android 11, men nu er det ikke tid til at fejre. Vi udskyder juni 3. hændelse og betaversion. Nå tilbage med mere på Android 11, snart, den officielle Android-udviklere Twitter håndtag skrev.

Android har i den seneste developer forhåndsvisning:

Resizeable billede-i-billede vinduer. Den Developer Eksempel 4 lader dig ændre størrelsen på et billede-i-billede vindue ved blot at trykke lige uden for en af ​​de fire hjørner og derefter trække indad eller udad. han vist tæller viser meddelelser. Du vil nu se et tal ud for den ekspandere pil i tilfælde, hvis du har flere meddelelser. Det er let at se, hvor mange beskeder, du har verserende skal læses i samtalen. knap vælger i oversigten seneste apps. Den Developer Eksempel 3 moderniseret de seneste apps oversigten ved at tilføje et screenshot og del-knappen. Nu er den seneste Udvikler Eksempel tilføjer endnu vælgerknappen.

Kontrol af softwareversionen til min mobiltelefon

Hvordan at spare din cellulære brug af data på iPhone og iPad

Glid fingeren op dine Android-telefoner skærmen for at rulle hele vejen til bunden af ​​menuen Indstillinger. Tryk Om telefonen nederst i menuen. Tryk på indstillingen Software Oplysninger om den About Phone menuen. Den første post på den side, der belastninger vil være din nuværende Android-software-version.

Hvordan kan jeg tjekke min android versionen Galaxy S?

Slut din Android-telefon til Wi-Fi-netværk. Gå til Indstillinger> Om enheden, og tryk derefter på System opdateringer> Søg efter opdateringer> Opdatering til download og installere den nyeste Android-version. Din telefon vil automatisk genstarte og opgradere til den nye Android-version, når installationen fuldført.

Hvad er den seneste Android-version?

I 2022 er der fem vigtigste smarte operativsystemer: Android TV, webOS, Tizen, Roku tv og SmartCast, der bruges af Sony, LG, Samsung, THC og Vizio hhv. I Storbritannien, vil du opdage, at Philips bruger også Android mens Panasonic bruger sin egen proprietære system kaldet MyHomeScreen.

At få en ny telefon er lige så spændende som julemorgen, ikke? Når jeg gør en opgradering, jeg bruger timer rode med den nye gadget og lære alle de friske ting, jeg kan gøre med det. Da du ikke kan forventes at købe en helt ny smartphone, hver gang en ny funktion er rullet ud, producenter lover at bringe en softwareopdatering i ny og næ. han næstbedste efter at opgradere din telefon er ved at vågne op til en skinnende ny softwareopdatering â € ”med nyligt udgivne funktioner og forbedrede standardindstillinger apps, er det som om du har en ny enhed forfra. Behovet for en softwareopdatering isnt altid synlige, men der er flere grunde til, at du bør installere den nyeste Samsung mobil softwareopdatering, hver gang den er tilgængelig. f du har brug for mere overbevisende , heres blot et par grunde til, at du skal se frem til en softwareopdatering til din enhed, hver gang:

Hvad er Kies â € ”Samsung opdatere software?

Samsung officielt skubber opdateringer til din Samsung-enhed ved hjælp af deres egen Kies software baseret på din telefon model og region. Denne nyttigt værktøj ikke bare opgradere din firmware - det bakker op og gendanner dine data, så godt! Det forenkler dybest set de fleste af de vigtige processer på din telefon. ts meget let at opdatere telefonen via det og sandsynligvis den mest almindelige måde at få den mobile software opdatering Samsung. Da det ikke kræver, at du være rastløs rundt med firmwaren og lader dig automatisere hele processen, bare følge denne vejledning for at se præcis, hvordan du opdaterer Samsung mobil software ved hjælp af Kies.

Sådan opdaterer Samsung med Kies: enkle trin

Som tidligere nævnt, Samsung Kies er allerede blevet erstattet af Smart Switch, som i det væsentlige har det samme sæt af funktioner med et par dem som ekstra bonus. Men hvis du ejer en gammel Samsung-enhed, din eneste håb for at administrere dine enhedsdata og modtage de seneste softwareopdatering er Kies. o hjælp du bevare dine data og genoplive din gamle Samsung Galaxy telefon til sin tidligere herlighed, heres hvordan du kan bruge Kies som din Samsung opdatere software:

Trin: Download Samsung Kies på din computer

Sørg for, at din computer er forbundet til internettet, før du begynder processen. Samsung Kies software vil nu oprette forbindelse til netværket og hente den kompatible opdateringsfil til din enhed. epending på din internetforbindelse hastighed, downloade firmware komponenter kan tage noget tid, så du skal være tålmodig med det. Statuslinjen vil vise dig, hvor lang tid processen vil være, hvor din Galaxy enhed genstarter flere gange. t afslutningen af ​​processen, vil enheden genstarte efter en sidste gang. Klik på "OK" på den meddelelse, der vises i Samsung Kies. Dens nu er sikkert at frakoble enheden fra din pc.

Trin: gendanne enheden data

Husk, at mobile softwareopdateringer på Samsung Kies alle ikke kommer ud på samme tid. Afhængigt af enhedens model, den region, hvor du befinder dig, og dit netværk luftfartsselskab, det tidspunkt, hvor den nyeste Samsung mobil softwareopdatering er frigivet kunne skelne. nce du hører, at en ny firmware er rullende ud, tjek Kies nu og da for at se, om din er ankommet. Du kan også holde øje med OTA-opdateringer, der kommer direkte til din mobile enhed, og samtidig frigives tværs Kies. Enkel hovedet over til Indstillinger-> Om enheds-> Softwareopdatering for at finde ud af, om du har en overraskelse fra Samsung venter på dig. VIGTIG! Samsung Kies er stadig understøttes af Samsung, selv om det er blevet erstattet af Samsung Smart Switch. Du vil ikke være i stand til at styre indholdet og opdatere Samsung-software af moderne enheder som Samsung Galaxy S8 med Kies. Støtten til Samsung Kies kun strækker sig til Galaxy enheder, der kører Android 2. â € ”Android 4. Jelly Bean.

Og hvis du ikke ønsker at waitâ € |

operativsystem opdateringer frigives periodisk til din enhed. Hvis du har besvær med enheden, bør du altid tjekke for opdateringer som en rettelse til problemet kan være blevet frigivet.

Android kodenavne er opkaldt efter slik og godbidder, med majora nye versioner frigivet årligt. Du vil ofte se opererer systemopdateringer ved deres navn snarere end den version, som der henvises til, men på enheden Android version du bruger, vises som et tal i stedet for et navn.

Android navn og versionsnummer

Ligesom Google Beskeder, Samsung har også sin standard sms program kaldet Samsung Beskeder, som er forudinstalleret på hver Samsung smartphone. Ved hjælp af denne app, kan du ikke kun dele billeder og emojis men også gøre meget mere, såsom mute samtaler eller tildele særlige meddelelse beder til visse kontakter.

Vigtig

Spec Tjek ny iPhone 6s, 6s Plus har 2 GB RAM, iPad Pro anvendelser 4 GB

Spec Tjek ny iPhone 6s, 6s Plus har 2 GB RAM, iPad Pro anvendelser 4 GB

Namaskar dosto Mai Dipankar Singh Aaj ke video mig maine yah bataya hai ki iPhone mig Ram Kaise kontrollere karte hai chahe apka iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6s, iP ...

Hvordan at vide SIM Ejer Detaljer APK 1. Android App Hent

Hvordan at vide SIM Ejer Detaljer APK 1. Android App Hent

Download Sådan Know SIM Ejer Detaljer til Android til at opdage ukendte opkald persondata, og identificere numre til dine telecom operationer. Hvordan at vide, SIM Ejer Detaljer har haft en opdatering inden for de seneste 6 måneder.

Sådan holder styr på din Mobile Data og minutter til iPhone og Android

Sådan holder styr på din Mobile Data og minutter til iPhone og Android

Når uforklarlige afgifter dukke op på din tmobile regning, lære om, hvad theyre for, og hvad du kan gøre for at fjerne dem.

Fakturering cyklus, regning tæt dato og regning forfaldsdato pdf bill vs online bill summary tmobile community

Fakturering cyklus, regning tæt dato og regning forfaldsdato pdf bill vs online bill summary tmobile community

Tmobile giver væk et frit år af Paramount plus vigtige planer til alle efterbetalt og hjemme internetkunder.

Sådan Access læserens Voicemail Techwalla

Sådan Access læserens Voicemail Techwalla

Dette wikiHow lærer dig, hvordan du fjerner ikonet voicemail fra din Androids underretninger bar thats øverst på skærmen. Genstart din Android. Tryk og hold din Androids afbryderknappen, indtil en menu popper op, og tryk derefter på Genstart ...

Sådan Slet Voicemail på en Android-enhed

Sådan Slet Voicemail på en Android-enhed

Find ud af, hvordan du konfigurerer voicemail på din mobil og hvordan man kan kontrollere dine beskeder.

Apple TV giver PS5 ejere seks gratis måneder Heres hvordan at påstå det

Apple TV giver PS5 ejere seks gratis måneder Heres hvordan at påstå det

Magenta og Magenta MAX abonnenter kan streame adfree i 12 måneder.

Sådan rydde cachen, hvis din iPhone er langsommere

Sådan rydde cachen, hvis din iPhone er langsommere

Her er hvordan at rydde cache data, hvis din GizmoTablet kører langsomt, nedbrud nulstiller, eller apps fryse.

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Sådan Clear App Cache på iPhone 78XXSXS Max

Wanna klar stigende app cache akkumuleret af Facebook, Twitter osv Denne guide vil vise dig den bedste måde at klare app cache på iPhone Xs Max XsX87654.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.