Hvordan jeg deler min iPhones internetforbindelse uden at betale Verizon ekstra

Hvordan jeg deler min iPhones internetforbindelse uden at betale Verizon ekstra

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Verizon har udstedt en tilbagekaldelse til 2. millioner af sine Ellipsis Jetpack mobilhotspots i dag. Modellerne blev solgt mellem 2022 og 2022 og har et batteri defekt, der kan skabe en brandfare. Især blev hotspots fordelt til eleverne af nogle skole distrikter ud over at blive solgt på Verizon butikker.

Verizon siger, at det arbejder på at fastslå årsagen til problemet, og at det vil give udskiftning enheder til alle sine kunder med de tilbagekaldte hotspots. Luftfartsselskabet fortalte CNBC, at der over 1 million af de tilbagekaldte enheder i brug, selv om programmet omfatter i alt 2. millioner enheder.

Om forfatteren

mobilt hotspot kan du dele din Verizon Wireless netværksforbindelse med andre enheder, så de nemt kan få adgang til internettet. Men brugerne Verizon konto til tider oplever visse spørgsmål while Verizon hotspot ikke working på deres enheder. EN

Så hvis du også har problemer med Mobile Hotspot-funktionen på dine telefoner såsom iPhone eller iPad, så du ikke behøver at bekymre sig om det. Lejlighedsvis, Verizon mobile hotspot reagerer ikke problem opstår på grund af flere årsager, såsom din mobiludbyder, mobil dataforbindelse, WiFi problem, og andre årsager. Derfor kan du udføre følgende metoder til at løse problemet hurtigt.

Hvordan at fastsætte Verizon hotspot ikke fungerer problemet?

Når du har et problem med at skabe din Verizon Wi-Fi-hotspot ora Verizon mobilt hotspot ikke fungerer. Så skulle du prøve at genstarte dine enheder. Alle android og Apple-enheder giver Personal Hotspot-funktionen, kun du har brug for at oprette forbindelse til Personal Hotspot til denne enhed.

Verizon hotspot ikke arbejder ofte på grund af sin hvile på situationen, uanset om du bruger en Apple iPhone eller Android-enhed eller Verizon telefoner. Så tilstand, du tænder din Wi-Fi-hotspot funktion vil være en mangfoldig procedure. Således gør sikker på om det på din telefon også.

Trin 4:  Du kan også prøve at løse the Verizon hotspot ikke working problem ved blot at genstarte din mobiltelefon, eller udfører en softwareopdatering på din mobiltelefon, eller laver en nulstilling med succes.

â €

Verizon giver dig mulighed for at suspendere din tjeneste i op til 90 dage uden at blive opkrævet din normale månedlige tjeneste sats. Den fakturering for din service vil stoppe på den dag, hvor suspension træder i kraft, og vil fortsætte efter 90 dage, eller når du beder om at få din tidligere plan genoprettet. Når din service har været suspenderet i 90 dage, kan du vælge at suspendere din service i fremtiden, men du vil blive opkrævet din normale månedlige tjeneste sats. Du vil bemærke forholdsmæssig chargesâ € suspenderet . Venligst Bemærk, din tjeneste sigt eller kontrakt, vil blive forlænget for hver dag din tjeneste er suspenderet .

Verizon-brugere kan spore nuværende brug ved at downloade My Verizon Mobileâ €

Selv om den fælles skift i retning af fjerntliggende arbejde i løbet af det seneste år har gjort arbejdet meget praktisk, har det også medført en uforudset stigning i internet-regninger. Ud over dette, hvis du beslutter at arbejde, mens de rejser, din præstation vil næsten altid blive hæmmet af dårlig forbindelse.

Heldigvis er der en nem løsning på dette problem. For et par år siden, Verizon annoncerede sin personlige hotspot funktion, der giver dig mulighed for at gøre telefonen til en bærbar trådløs router. Ved hjælp af funktionen kan du dele internetforbindelsen med op til fem andre enheder. EN

Denne funktion dybest set udvider tethering funktion, vi først sav i AT & T iPhones. for nylig kom på tværs af funktionen, og det har ændret den måde, jeg arbejder på afstand. For eksempel, dont jeg nødt til at bekymre sig om ekstra internet omkostninger eller dårlig forbindelse, når du flytter.

For at aktivere en personlig hotspot på din Verizon telefon, sørge for, at mobildata er slået til, og du har tjeneste. På en iPhone, gå til Indstillinger, then Personlig mobilt hotspot for at aktivere Hotspot. På en Android-telefon, tænde for mobilt hotspot og Tethering mulighed i indstillingerne.

Hvad er en personlig hotspot?

Personlig Hotspot er en funktion, introduceret af Verizon i 2022. Det giver dig mulighed for at slå din telefon til et Wi-Fi-router, der kan oprette forbindelse til og give en internetforbindelse til op til fem enheder ad gangen. Det er en udvidelse af den tethering funktionen.

Den eneste forskel er, at tethering er en en-til-en forbindelse, der tillader en enkelt computer eller en enhed til at oprette forbindelse til telefonen via Bluetooth eller USB-kablet, mens et hotspot gør det muligt at slutte flere enheder til telefonen Internetadgang.

Sørg for, at du har hotspot data trådløse

De fleste data plan udbydere som Verizon give dig hotspot kapaciteter til dine trådløse planer. Selv hvis du ikke har en ubegrænset plan, vil du få en månedlig data kolonihave for hotspots. Men ved, at hotspots kan dræne data hurtigt, da mere end en enhed er tilsluttet og få adgang til internettet, så vær forsigtig.

Sørg for, at du har tjeneste på din telefon

Du kan oprette et hotspot fra telefonen, selv om du ikke har tjeneste. Andre enheder vil være i stand til at få adgang til forbindelsen, men hvis du ikke har service, vil de enten får en begrænset internetforbindelse, eller hastigheden på internettet vil være meget langsom.

Opsætning af personlige hotspot på iphone

Når du har sikret dig har hotspot data til rådighed, og har nok service, kan du tænde for Hotspot. Tænd for Hotspot på iPhone er forholdsvis ligetil. Hvis du har en iPhone, her er, hvordan du kan tænde for Hotspot:

Opsætning af personlige hotspot på ipad

Tænd for Hotspot på din iPad er også stort set ens. , Ved dog, at hvis du har iPad-model, der ikke understøtter LTE, vil du ikke være i stand til at bruge den til at give internetadgang til andre enheder.

Opsætning af personlige hotspot på android

Du kan også oprette dit Wi-Fi-hotspot ved hjælp af Verizon app. hvis du ikke direkte kan tænde for hotspot på telefonen, betyder imidlertid, du ikke har en data plan endnu. Derfor er du nødt til at aktivere Hotspot hjælp app først.

Sådan slår du personlige hotspot

Gør din bærbare computer til et virtuelt kontor, streame live-videoer over dit kamera eller rocke ud til din foretrukne online spillelister lige fra your smarte højttaler. Mobile hotspots gør det nemt at oprette forbindelse til internettet via din smartphone. Og du kan få mest ud af din forbindelse ved at parre populære enheder som the Apple iPhone 11 Pro, en Samsung Galaxy S10 5G, ogen Google Pixel 4 XLA med Verizon, den nationer mest tildelt netværk.

Dette indhold er kun tilvejebragt til orientering. Alle oplysninger, der er inkluderet heri, kan ændres uden varsel. Verizon er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte skader, der stammer fra eller relateret til brug eller afhængighed af ovennævnte indhold.

Planer, såsom Play Mere Ubegrænset, gøre mere Ubegrænset og få mere Ubegrænset omfatter den mobile hotspot add-on. Her er de nyttige skridt til at hjælpe dig oprette en personlig hotspot Verizon på din iPhone.

Husk, at du har brug for at besøge My Verizon app, Kontakt os, eller My Verizon online for at gøre den nødvendige add-on eller plan ændre sig, hvis du bliver bedt om at oprette et hotspot. Kun den account manager eller ejer kan tilføje hotspottet add-on via My Verizon app.

Hvordan at tænde / slukke personlige hotspot?

Hvorfor vil du stadig være afhængige af offentlig Wi-Fi, når Verizon smartphones prale indbygget hotspot funktioner, der giver dig mulighed for at få adgang til internettet? Har en Verizon enhed er ren bliss. Du er nødt til at holde et par ting i tankerne som at holde dit hotspot beskyttet ved hjælp af en adgangskode. Lets grave den trin for at bruge din mobiltelefon som et mobilt hotspot.

Efter tilslutning via Wi-Fi, kan du begynde at arbejde, lige som du plejede at gøre før eller streame direkte video, eller nyde online spillelister direkte fra din smarte højttaler. Du kan også parre populære enheder som Google Pixel 4 XL, Samsung Galaxy S10 5G, Apple iPhone 11 Pro, etc. med Verizon.

Hvis du ikke har oprettet personlig hotspot Verizon, kan du måske nå ud til kyndige Personale Hvem kan imødekomme dine behov. Gå til Verizon Support-siden og kom i kontakt med Certified teknikere .

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Redaktører Bemærk: Denne artikel fokuserer på den personlige hotspot-funktion, der blev introduceret i februar 2022 med Verizon Wireless iPhone 4. Siden da tilføjede Apple funktionen til AT & T iPhones gennem iOS 4. Opdater. Du kan finde den version af denne artikel, der fokuserer på at bruge den personlige hotspot på en AT & T iPhone 4 andetsteds på Macworld. om.

Vigtig

Sådan aktiveres batteriprocent på iPhone 12 og iPhone 12 mini

Sådan aktiveres batteriprocent på iPhone 12 og iPhone 12 mini

iPhone 12 Mini har været udsat for en række fejl og fejl, som brugerne nu kommer frem og deler. Læs flere detaljer nedenfor

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Det kan være frustrerende, når din iPhone 12 starter til uartig ligesom frosset lige pludselig. Historien er, hvad mange kan relatere til. Nå, når dette sker, kan det være frustrerende, når din iPhone 12 starter til uartig ligesom frosset lige pludselig. Historien er, hvad mange kan relatere til. Nå, når dette sker, din

Hvorfor Im skift til iPhone 13 Pro Max fra iPhone 12 Pro Max

Hvorfor Im skift til iPhone 13 Pro Max fra iPhone 12 Pro Max

Du kan styre mange af telefonens funktioner med din stemme. Du kan ringe op til kontakter fra adressebogen, diktere budskaber og søge på internettet.

De første 9 ting at gøre med din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro Stuff

De første 9 ting at gøre med din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro Stuff

Æbler opdatering, der gør det muligt for RAW kamera captureand gør dine billeder mere editableis nu tilgængelig.

Del steder med familiemedlemmer og finde deres tabte enheder på iPhone

Del steder med familiemedlemmer og finde deres tabte enheder på iPhone

Forsøger at finde ud af at slå Find min iPhone ud uden dine forældre vide Uden Apple-id og adgangskode, dens vanskelige at deaktivere funktionen. Se mulige løsninger.

iPhone Video eller Photo Geotag Placering ikke fungerer Fix MacReports

iPhone Video eller Photo Geotag Placering ikke fungerer Fix MacReports

Sådan finder du en Apple iPhone 12 Pro Max tabt eller stjålet. Genoprette, hent, spor eller find en Apple iPhone 12 Pro Max og bloker den eller slet alle dens indhold. Find eller spor min telefon

Sådan ændres placeringen på din iPhone 11

Sådan ændres placeringen på din iPhone 11

Lær, hvordan du opretter forbindelse til GPS på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USINGSOFTWARE-versioner Opdateringer Apple iPhone iPad på iOS 11. Sluk for Fra startskærmen, tryk på Indstillinger

IPhone 11 Pros Placering Data Puzzler

IPhone 11 Pros Placering Data Puzzler

Lær, hvordan du opretter forbindelse til GPS på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USINGSOFTWARE-versioner Opdateringer Apple iPhone iPad på iOS 11. Sluk for Fra startskærmen, tryk på Indstillinger

Sådan deles placering på iPhone 13

Sådan deles placering på iPhone 13

Hvis du vil ændre placeringen på din iPhone, så kan du nemt lave falsk beliggenhed gennem placeringsfakerne.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.